Όπως γράφει κι ο Ευριπίδης, είναι η διαφορά ανάμεσα στο "φαίνεσθαι" και το "είναι".
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο Πριγκιψ Παύλος αιτείται Ελληνικη υπηκοοτητα. Ο Βορίδης γκρινιαζει
Re: Ο Πριγκιψ Παύλος αιτείται Ελληνικη υπηκοοτητα. Ο Βορίδης γκρινιαζει
-
stergiosbik
Για τραβα λιγο πιο μεσα στη Ν.Σμυρνη να δουλε ποσο Τερμινέιτορ εισαι.
Προσωπικά, όπως είπα ήδη, δεν έχω κανένα πρόβλημα που πολιτογραφήθηκαν οι ντε Γκρες -πλην της μαμάς που μένει πιστή στις αρχές του Κοκού, θά 'πρεπε μάλιστα να αξιοποιήσουμε τουλάχιστον τον Παύλο. Έχω ωστόσο μια απορία, να μου την απαντήσουν οι ταρατατζουμτατζουμτατζούμ απόγονοι του Λεωνίδου 'δω μέσα: τι πρέπει να ισχύει τελικά ρε παιδιά, το δίκαιο του εδάφους ή το δίκαιο του αίματος;
Πατρίδα ,αν κλείσουν τμήματα και βγω οργανικά υπεράριθμος ( ως τελευταίος τοποθετηθείς) σημαίνει ότι προηγούμαι όλων των άλλων σε επιλογή σχολείου.stergiosbik έγραψε: 22 Δεκ 2024, 08:31Για τραβα λιγο πιο μεσα στη Ν.Σμυρνη να δουλε ποσο Τερμινέιτορ εισαι.![]()
Κωλοφαρδία απ' το πουθενά λέμε.
-
stergiosbik
Για εδω σε προοριζουν https://7epal-laris.lar.sch.gr/Στύξ έγραψε: 22 Δεκ 2024, 08:59Πατρίδα ,αν κλείσουν τμήματα και βγω οργανικά υπεράριθμος ( ως τελευταίος τοποθετηθείς) σημαίνει ότι προηγούμαι όλων των άλλων σε επιλογή σχολείου.stergiosbik έγραψε: 22 Δεκ 2024, 08:31Για τραβα λιγο πιο μεσα στη Ν.Σμυρνη να δουλε ποσο Τερμινέιτορ εισαι.![]()
Κωλοφαρδία απ' το πουθενά λέμε.![]()
Φχαριστώ ,αλλά δε θα πάρω . Επάλ και Λύκειο στα γεράματα δεν πλησιάζω. Πριτςstergiosbik έγραψε: 22 Δεκ 2024, 09:07Για εδω σε προοριζουν https://7epal-laris.lar.sch.gr/Στύξ έγραψε: 22 Δεκ 2024, 08:59Πατρίδα ,αν κλείσουν τμήματα και βγω οργανικά υπεράριθμος ( ως τελευταίος τοποθετηθείς) σημαίνει ότι προηγούμαι όλων των άλλων σε επιλογή σχολείου.stergiosbik έγραψε: 22 Δεκ 2024, 08:31
Για τραβα λιγο πιο μεσα στη Ν.Σμυρνη να δουλε ποσο Τερμινέιτορ εισαι.![]()
Κωλοφαρδία απ' το πουθενά λέμε.![]()
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Ναύτης έγραψε: 22 Δεκ 2024, 08:54 Προσωπικά, όπως είπα ήδη, δεν έχω κανένα πρόβλημα που πολιτογραφήθηκαν οι ντε Γκρες -πλην της μαμάς που μένει πιστή στις αρχές του Κοκού, θά 'πρεπε μάλιστα να αξιοποιήσουμε τουλάχιστον τον Παύλο. Έχω ωστόσο μια απορία, να μου την απαντήσουν οι ταρατατζουμτατζουμτατζούμ απόγονοι του Λεωνίδου 'δω μέσα: τι πρέπει να ισχύει τελικά ρε παιδιά, το δίκαιο του εδάφους ή το δίκαιο του αίματος;
To δίκαιο του θρησκεύματος.
Και φυσικά η βασιλική οικογένεια της Δανίας δεν αποτελείται από μουσουλμάνους,προτεστάντες ήσαν.
Εγώ λοιπόν δέχομαι και προτεστάντες και καθολικούς να πολιτογραφηθούν Έλληνες.Αλλαχακμπαράκηδες δεν θέλω.
πατησιωτης έγραψε: 22 Δεκ 2024, 09:36Ναύτης έγραψε: 22 Δεκ 2024, 08:54 Προσωπικά, όπως είπα ήδη, δεν έχω κανένα πρόβλημα που πολιτογραφήθηκαν οι ντε Γκρες -πλην της μαμάς που μένει πιστή στις αρχές του Κοκού, θά 'πρεπε μάλιστα να αξιοποιήσουμε τουλάχιστον τον Παύλο. Έχω ωστόσο μια απορία, να μου την απαντήσουν οι ταρατατζουμτατζουμτατζούμ απόγονοι του Λεωνίδου 'δω μέσα: τι πρέπει να ισχύει τελικά ρε παιδιά, το δίκαιο του εδάφους ή το δίκαιο του αίματος;
To δίκαιο του θρησκεύματος.Οι συγκεκριμένοι ελθόντες εκ Δανίας για να αναλάβουν τον θρόνο βαπτίστηκαν ορθόδοξοι χριστιανοί πέρα από το ότι πήραν και έδωσαν στα παιδιά τους ελληνικά ονόματα.
Και φυσικά η βασιλική οικογένεια της Δανίας δεν αποτελείται από μουσουλμάνους,προτεστάντες ήσαν.
Εγώ λοιπόν δέχομαι και προτεστάντες και καθολικούς να πολιτογραφηθούν Έλληνες.Αλλαχακμπαράκηδες δεν θέλω.

Jus kolotoumbi
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Beria έγραψε: 22 Δεκ 2024, 09:43πατησιωτης έγραψε: 22 Δεκ 2024, 09:36Ναύτης έγραψε: 22 Δεκ 2024, 08:54 Προσωπικά, όπως είπα ήδη, δεν έχω κανένα πρόβλημα που πολιτογραφήθηκαν οι ντε Γκρες -πλην της μαμάς που μένει πιστή στις αρχές του Κοκού, θά 'πρεπε μάλιστα να αξιοποιήσουμε τουλάχιστον τον Παύλο. Έχω ωστόσο μια απορία, να μου την απαντήσουν οι ταρατατζουμτατζουμτατζούμ απόγονοι του Λεωνίδου 'δω μέσα: τι πρέπει να ισχύει τελικά ρε παιδιά, το δίκαιο του εδάφους ή το δίκαιο του αίματος;
To δίκαιο του θρησκεύματος.Οι συγκεκριμένοι ελθόντες εκ Δανίας για να αναλάβουν τον θρόνο βαπτίστηκαν ορθόδοξοι χριστιανοί πέρα από το ότι πήραν και έδωσαν στα παιδιά τους ελληνικά ονόματα.
Jus kolotoumbi
Πάντα τα ίδια έλεγα όμως.
Πως ακριβώς γράφεται (στα ελληνικα), το επώνυμο που επέλεξαν και τους δόθηκε, ξέρει κανείς;
Να το ξέρει όμως...όχι να το υποθέτει.
Να το ξέρει όμως...όχι να το υποθέτει.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Beria έγραψε: 22 Δεκ 2024, 09:43πατησιωτης έγραψε: 22 Δεκ 2024, 09:36Ναύτης έγραψε: 22 Δεκ 2024, 08:54 Προσωπικά, όπως είπα ήδη, δεν έχω κανένα πρόβλημα που πολιτογραφήθηκαν οι ντε Γκρες -πλην της μαμάς που μένει πιστή στις αρχές του Κοκού, θά 'πρεπε μάλιστα να αξιοποιήσουμε τουλάχιστον τον Παύλο. Έχω ωστόσο μια απορία, να μου την απαντήσουν οι ταρατατζουμτατζουμτατζούμ απόγονοι του Λεωνίδου 'δω μέσα: τι πρέπει να ισχύει τελικά ρε παιδιά, το δίκαιο του εδάφους ή το δίκαιο του αίματος;
Jus kolotoumbi
Ορθοδοξία ή θάνατος ο χρήστης πατησιωτης.

Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Ο μάλαξ ο Κωνσταντίνος πάντως μπινελικώθηκε με τον Βενιζέλο και ευτυχώς που επικράτησε η γνώμη του δεύτερου.Golden Age έγραψε: 21 Δεκ 2024, 22:55Δεν είμαι φανατικός φυλετιστής όπως άλλοτε. Μια οικογένεια που προσέφερε στην Ελλάδα, δικαιούται να έχει την ιθαγένεια.Beria έγραψε: 21 Δεκ 2024, 17:59Οι γονείς του και οι πρόγονοι του δεν έχουν σταγόνα ελληνικό αίμα
Εγώ δεν έχω καμία αντίρρηση να λάβει ιθαγένεια καθότι δεν θεωρώ ότι υφίσταται Δίκαιο Αίματος.
Για σένα έχω απορία
https://www.mixanitouxronou.gr/26-oktov ... -ipodochi/
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Ρε δάσκαλε διάβασε λίγο παραπάνω να μας πεις κάτι ενδιαφέρον. Αυτά τα λέγαμε Τετάρτη Δημοτικού..Στύξ έγραψε: 22 Δεκ 2024, 10:09Ο μάλαξ ο Κωνσταντίνος πάντως μπινελικώθηκε με τον Βενιζέλο και ευτυχώς που επικράτησε η γνώμη του δεύτερου.Golden Age έγραψε: 21 Δεκ 2024, 22:55Δεν είμαι φανατικός φυλετιστής όπως άλλοτε. Μια οικογένεια που προσέφερε στην Ελλάδα, δικαιούται να έχει την ιθαγένεια.Beria έγραψε: 21 Δεκ 2024, 17:59
Οι γονείς του και οι πρόγονοι του δεν έχουν σταγόνα ελληνικό αίμα
Εγώ δεν έχω καμία αντίρρηση να λάβει ιθαγένεια καθότι δεν θεωρώ ότι υφίσταται Δίκαιο Αίματος.
Για σένα έχω απορία
https://www.mixanitouxronou.gr/26-oktov ... -ipodochi/
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Στο κάτω κάτω το τρίτο πιο κοινό όνομα για Έλληνες άντρες είναι ενός Ρωμαίου αυτοκράτορα που βαφτίστηκε χριστιανός.πατησιωτης έγραψε: 22 Δεκ 2024, 09:36To δίκαιο του θρησκεύματος.Ναύτης έγραψε: 22 Δεκ 2024, 08:54 Προσωπικά, όπως είπα ήδη, δεν έχω κανένα πρόβλημα που πολιτογραφήθηκαν οι ντε Γκρες -πλην της μαμάς που μένει πιστή στις αρχές του Κοκού, θά 'πρεπε μάλιστα να αξιοποιήσουμε τουλάχιστον τον Παύλο. Έχω ωστόσο μια απορία, να μου την απαντήσουν οι ταρατατζουμτατζουμτατζούμ απόγονοι του Λεωνίδου 'δω μέσα: τι πρέπει να ισχύει τελικά ρε παιδιά, το δίκαιο του εδάφους ή το δίκαιο του αίματος;Οι συγκεκριμένοι ελθόντες εκ Δανίας για να αναλάβουν τον θρόνο βαπτίστηκαν ορθόδοξοι χριστιανοί πέρα από το ότι πήραν και έδωσαν στα παιδιά τους ελληνικά ονόματα.
Αγαπητέ μου, χριστιανικές μειονότητες υπάρχουν απανταχού της Γης, στην Ασία, στην Αφρική, παντού. Να υποθέσω ότι δεν έχεις πρόβλημα να πολιτογραφούνται Έλληνες πολίτες, δια μιας απλής αιτήσεως στο ληξιαρχείο, Αλγερινοί, Τυνήσιοι ήπατησιωτης έγραψε: 22 Δεκ 2024, 09:36Ναύτης έγραψε: 22 Δεκ 2024, 08:54 Προσωπικά, όπως είπα ήδη, δεν έχω κανένα πρόβλημα που πολιτογραφήθηκαν οι ντε Γκρες -πλην της μαμάς που μένει πιστή στις αρχές του Κοκού, θά 'πρεπε μάλιστα να αξιοποιήσουμε τουλάχιστον τον Παύλο. Έχω ωστόσο μια απορία, να μου την απαντήσουν οι ταρατατζουμτατζουμτατζούμ απόγονοι του Λεωνίδου 'δω μέσα: τι πρέπει να ισχύει τελικά ρε παιδιά, το δίκαιο του εδάφους ή το δίκαιο του αίματος;
ακόμα και Τούρκοι χριστιανοί για παράδειγμα;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 68 Απαντήσεις
- 1232 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
-