Κατά το δοκούν.SeaHawk έγραψε: 20 Δεκ 2024, 23:45Καθε ποτε αλλαζεις παντελονι;Έκτωρ Φοίνιξ έγραψε: 20 Δεκ 2024, 22:19 Εγώ εδώ και οκτώ χρόνια δε φοράω ποτέ τίποτα κάτω απ'το παντελόνι μου. Εσείς φοράτε; Αν ναι, γιατί; Αν όχι, γιατί;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Φοράτε εσώρουχο;
- Έκτωρ Φοίνιξ
- Phorum.gr user: Έκτωρ Φοίνιξ
Re: Φοράτε εσώρουχο;
- Έκτωρ Φοίνιξ
Μην αγχώνεσαι, δε φοράω παντελόνια με φερμουάρ, ούτε με κουμπιά, ούτε με ζώνες. Μόνο απλά παντελόνια με κορδόνι. Παντός καιρού.SeaHawk έγραψε: 20 Δεκ 2024, 23:48Penile Zipper and Ring InjuriesΈκτωρ Φοίνιξ έγραψε: 20 Δεκ 2024, 22:19 Εγώ εδώ και οκτώ χρόνια δε φοράω ποτέ τίποτα κάτω απ'το παντελόνι μου. Εσείς φοράτε; Αν ναι, γιατί; Αν όχι, γιατί;
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/28722916/
- tanipteros
καλά ρε φίλε δεν σε συγκαίει η ραφή από το τζιν...Έκτωρ Φοίνιξ έγραψε: 20 Δεκ 2024, 23:54Κατά το δοκούν.SeaHawk έγραψε: 20 Δεκ 2024, 23:45Καθε ποτε αλλαζεις παντελονι;Έκτωρ Φοίνιξ έγραψε: 20 Δεκ 2024, 22:19 Εγώ εδώ και οκτώ χρόνια δε φοράω ποτέ τίποτα κάτω απ'το παντελόνι μου. Εσείς φοράτε; Αν ναι, γιατί; Αν όχι, γιατί;
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...
και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!

-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Έλεος κάπου
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- Έκτωρ Φοίνιξ
Δε φοράω τζιν. Δες την προηγούμενή μου ανάρτηση στο νήμα.tanipteros έγραψε: 20 Δεκ 2024, 23:56καλά ρε φίλε δεν σε συγκαίει η ραφή από το τζιν...![]()
- tanipteros
φοράς ρούχα..."είμαι αεράτος γυρίζω από του Βεροπούλου" ?Έκτωρ Φοίνιξ έγραψε: 20 Δεκ 2024, 23:57Δε φοράω τζιν. Δες την προηγούμενή μου ανάρτηση στο νήμα.

tanipteros έγραψε: 20 Δεκ 2024, 23:59φοράς ρούχα..."είμαι αεράτος γυρίζω από του Βεροπούλου" ?
- Έκτωρ Φοίνιξ
Ξέρω γω... μάλλον.tanipteros έγραψε: 20 Δεκ 2024, 23:59φοράς ρούχα..."είμαι αεράτος γυρίζω από του Βεροπούλου" ?
-
Νετο Γκουερινο
Δεν ξέρω για τα σερβιετακια που λες,αλλά είσαι τυχερός που φορούσαν βρακίGoBzi έγραψε: 20 Δεκ 2024, 22:46Συγνώμη, με όσες γυναίκες είχα σχέση φορούσαν βρακί κα σερβιετάκι για ευνόητους λόγους.![]()
Μια φορά με έτυχε,από την πρώτη φορά που ήρθε σπίτι μου μια,
Ήρθε μεσημέρι,ξεβρακωθηκε και μέχρι την άλλη μέρα το πρωί κυκλοφορούσε εντελώς γυμνή
Αλλες δύο φορές άντεξα
- tanipteros
έλα ρε είδαν χαρά οι τοίχοι σου...τυχερέ...!Νετο Γκουερινο έγραψε: 21 Δεκ 2024, 00:04Δεν ξέρω για τα σερβιετακια που λες,αλλά είσαι τυχερός που φορούσαν βρακί
Ήρθε μεσημέρι,ξεβρακωθηκε και μέχρι την άλλη μέρα το πρωί κυκλοφορούσε εντελώς γυμνή
Αλλες δύο φορές άντεξα

-
Νετο Γκουερινο
Αηδία είναι στο τέλοςtanipteros έγραψε: 21 Δεκ 2024, 00:07έλα ρε είδαν χαρά οι τοίχοι σου...τυχερέ...!Νετο Γκουερινο έγραψε: 21 Δεκ 2024, 00:04Δεν ξέρω για τα σερβιετακια που λες,αλλά είσαι τυχερός που φορούσαν βρακίGoBzi έγραψε: 20 Δεκ 2024, 22:46
Συγνώμη, με όσες γυναίκες είχα σχέση φορούσαν βρακί κα σερβιετάκι για ευνόητους λόγους.![]()
Αλλες δύο φορές άντεξα![]()
Αυτή ήταν και χωρισμένη αλλά χωρίς παιδιά
Φαντάσου να βλεπεις μια κάθε μέρα για χρόνια γυμνή μέσα στο σπίτι
- tanipteros
ούτε για μια μέρα όπως είπες ούτε για χρόνια με πειράζει προσωπικά...Νετο Γκουερινο έγραψε: 21 Δεκ 2024, 00:10Αηδία είναι στο τέλοςtanipteros έγραψε: 21 Δεκ 2024, 00:07έλα ρε είδαν χαρά οι τοίχοι σου...τυχερέ...!Νετο Γκουερινο έγραψε: 21 Δεκ 2024, 00:04
Δεν ξέρω για τα σερβιετακια που λες,αλλά είσαι τυχερός που φορούσαν βρακί
Αλλες δύο φορές άντεξα![]()

Αρχικά καταλαβα πως το φοράς πάνω από τα ρούχα
-
Νετο Γκουερινο
Είναι σαν να μην έχεις πάει στο Παρίσι και να έχεις άποψη για αυτόtanipteros έγραψε: 21 Δεκ 2024, 00:12ούτε για μια μέρα όπως είπες ούτε για χρόνια με πειράζει προσωπικά...Νετο Γκουερινο έγραψε: 21 Δεκ 2024, 00:10Αηδία είναι στο τέλος
Μερικά πράγματα πρέπει πρώτα να τα ζήσεις και μετά να εκφέρεις άποψη
Και εγώ αν ήμουν πιτσιρικάς και άκουγα κάτι τέτοιο πιθανότατα την δικιά σου αντίδραση θα είχα
Έλα μου όμως που τελικά δεν είναι ετσι
Ολιγαρκή σε βρίσκω.Fata_Morgana έγραψε: 20 Δεκ 2024, 23:18Αν είμαστε τυχερές, στα δάχτυλα του συντρόφου μας.GoBzi έγραψε: 20 Δεκ 2024, 23:11Δεν είναι κβαντική φυσική για να το μελετήσουμε, μπορεί να μην έχω μνη αλλά έχω γυναικα, μάνα και αδερφή.![]()
Τεσπά, η συζήτηση ήταν για το βρακί. Άντε πες δεν φοράς σερβιετακι και αλλάζεις πχ βρακί όταν γυρνάς από την δουλειά. Όταν δεν φοράς βρακί και έχεις υγρά που πάνε;![]()