Befaios έγραψε: 19 Δεκ 2024, 23:46
Μαλακίες, δόγματα... νομίζεις ότι ξέρεις τα πάντα, όμως δεν είσαι σε θέση να ξέρεις τίποτα.
Ακόμα και η ύλη δεν δύναται να προήλθε από ανυπαρξία, οπότε κάποιος την έφτιαξε.
Είναι άτοπο να προερχόμαστε από το τίποτα και αυτό το τίποτα να έφτιαξε τον κόσμο, εμάς, τα πάντα...
Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7 έγραψε: 17 Δεκ 2024, 08:33
Και, σίγουρα, δεν έχει πολύ νόημα να χρησιμοποιούμε
αποσπάσματα και απομονωμένες φρασεις για να θεμελιώσουμε ένα Επιχείρημα ή να στηρίξουμε μια Θέση
Μα όλο το νόημα στις λεπτομέρειες και σε σημεία κλειδιά βρίσκονται. Όπως έχει λεχθεί «γλώσσα λανθάνουσα...».
Όλες οι ρήσεις δεν είναι τίποτα άλλο παρά διαπιστώσεις που όλοι παραδέχονται γιατί αποκαλύπτονται με έναν απλό και σύντομο τρόπο.
Για εσένα δεν υπάρχει, εσύ δεν είσαι σε θέση να ορίζεις τι υπάρχει και τι δεν υπάρχει.
Το μόνο που μπορείς και είσαι σε θέση να κάνει είναι να αποδείξεις ότι υποστηρίζεις και όχι να αναμασάς την ίδια καραμέλα αυθαιρεσίας ισχυρισμού.
Η Ύλη Είναι
Δεν την "έφτιαξε" κανένας
Σκέψου Λογικά, όχι Συναισθηματικά
Δεν είμαι σε θέση "να ξέρω τίποτα" επειδή τι, δε βλέπω οράματα;
Δεν μας "έφτιαξε το τίποτα"
Πάντα Είμαστε, σε μια Κατάσταση ή την άλλη
Η Αλήθεια είναι αυτή που είναι. Δεν αλλάζει με τα Λόγια, τις Εξυπνάδες, τις Ευφυείς, Πονηρές, Λογοπλασίες
"Όλοι Παραδέχονται!"
Ποιοί Όλοι;
Και ποιος είπε ότι οι Πλειοψηφίες, όπου προκύπτουν, έχουν δίκιο, ή δύνανται να αποδείξουν οτιδήποτε;
Μια χαρά είμαι σε θέση να σου δείξω ότι ο "Παππούλης επάνω στον Ουρανό" Δεν Υπάρχει
Παππούληδες εδώ κάτω υπάρχουν, και ψοφάνε για παρέα, κορόιδα και θύματα
Πάνε βρες τους, δε θα σου πουν όχι..