!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Μπηκα να με βρισετε για να συνελθω

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Re: Μπηκα να με βρισετε για να συνελθω

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Casp έγραψε: 20 Δεκ 2024, 14:12 Επεμενα πως θελω να μαθω την συζητηση,
αυτο απο μονο του ειναι λογος να σε χωρισει.

ηρωας ειναι που μενει ακομη. η απελπισμενος. :102:
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Στύξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύξ »

Νήμα εκτροφής ψυχαναγκασμού..
Casp
Phorum.gr user: Casper

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp »

Ασέβαστος έγραψε: 20 Δεκ 2024, 14:22
ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Δεκ 2024, 14:11 Μωρέ καλοί άνθρωποι είναι, αφέντες στα σπίτια τους δεν είναι. Σήκω κάτσε τους έχουν οι κυράδες τους... ε και όπου βρουν ευκαιρία ξεσπάνε και το παίζουν ψηλά κυπαρισσόπουλα και βαρβάτα αρσενικά.
μπορει.

αλλα υπαρχουν επιπεδα. δεν νομιζω να ειναι πολλοι που τους κανει κουμαντο η συντροφος ποσες φορες την εβδομαδα θα συναντησουν καποιον η θα κανουν το χομπι τους, με απειλη χωρισμου μαλιστα.
Τα διαστρευλωνεις επιτηδες.

Ο κολλητος του ζηλευει που δεν μπορει να τον εχει οποτε θελει, εκανε θεματα απο παλια κ ενω εγω κανω προσπαθεια τωρα λεει πως δεν θελει να με βλεπει μπροστα του.

Αυτο που του ειχα απαγορευσει ειναι να συνεχιζει να κανει παρεα με ατομο που ΔΕΝ με σεβεται κ συνεχιζει να μιλαει ασχημα για μενα ενω υποσχεθηκε πως δεν θα το ξανακανει κ παραδεχθηκε τα λαθη του ενω τωρα τα γυρναει ολα σε μενα.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Casp

Ασέβαστος έγραψε: 20 Δεκ 2024, 14:25

Εδω καταλαβα οτι εχω λαθος οντως.

Ειναι δικο του θεμα κ εκτος απο αυτο, θα με επηρεασει πολυ αρνητικα.

Καλα οτι θα επρεπε να με χωρισει καιρο πριν, ειναι δεδομενο.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

Casp έγραψε: 20 Δεκ 2024, 14:12 μου ελεγε πως πλεον αλλαξε η φαση κ θα το τακτοποιησει. Επεμενα πως θελω να μαθω την συζητηση, αρνηθηκε κ με εκανε μπλοκ.
παλι δεν το κανεις σωστα. Θα πεις, φερε το κινητό σου, θα του τα πω εγω γιατι εσυ εισαι λιγο μαλακας, δεν σε επιστέυμομαι. Μετα θα του δώσεις την χαρά να παζαρέψει ωστε απλα να διαβαζεις. Θελει τρόπο.
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious »

Casp έγραψε: 20 Δεκ 2024, 14:28
Αυτο που του ειχα απαγορευσει ειναι
Οι σχέσεις έχουν να κάνουν με θελήσεις και όχι με απαγορεύσεις
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Casp έγραψε: 20 Δεκ 2024, 14:28 .

Αυτο που του ειχα απαγορευσει ειναι να συνεχιζει να κανει παρεα με ατομο
αδιαφορο τι γραφεις παραπερα.

οτι κι αν ειναι το ατομο, και φονιας, και πρεζακιας, και οτι, δεν εχεις δικαιωμα να απαγορευεις.

μπορεις να προτεινεις, να συμβουλεψεις,να ζητησεις εστω, αλλα δεν εισαι δεσμοφυλακας, ουτε λοχαγος. δεν μπορεις να απαγορευεις.

καθε ανθρωπος λειτουργει διαφορετικα βεβαια, αλλα εγω αν καποτε ακουσω "σου απαγορευω" οτιδηποτε, ειτε ειναι να δω ανθρωπο η οποια αλλη πραξη, απλως θα παω να το κανω με το παραπανω.

αναλογως δεν μπορω να φανταστω τον εαυτο μου να "απαγορευει"

αν καποιος κανει κατι που ξεπερνα τις αντοχες του αλλου, και δεν το σταματα με το καλο, ο μονος δρομος ειναι η πορτα.

αυταρχικες απαγορευσεις, μονο σε κακο μπορει να βγουν.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Casp

Sid Vicious έγραψε: 20 Δεκ 2024, 14:32
Αυτο που του ειχα απαγορευσει ειναι
Οι σχέσεις έχουν να κάνουν με θελήσεις και όχι με απαγορεύσεις
Το ξερω. Το κακο κ το πολυ αρνητικο σημειο πανω μου ειναι οτι ενω εχω λογικη δικη μου κ αρχες, επηρεαζομαι πολυ ευκολα απο την γνωμη αλλων στα ερωτικα μου.

Δηλαδη, δεν θα επηρεαζομουν σε πιο σοβαρα ζητηματα. Πχ βαλε σικ λιβ στη δουλεια επειδη βαζουν αλλοι, πες ψεματα, δοκιμασε τσιγαρο κ τετοια.

Στα ερωτικα ομως επειδη ειμαι επιρρεπης κ εχω ανασφαλεια, δυστυχως επηρεαστηκα κ παλια κ επηρεαστηκα κ προχθες απο την γωμη της κολλητης μου οτι εκεινη θα το απαγορευε. Και δυστυχως κ η φιλη της μανας μ ενω ειναι υπερ της ελευθεριας, οταν της ειπα οτι θα συνεχιζει να τον κανει παρεα, μου ειπε και καλα να δειξω τον καλυτερο μου εαυτο ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΤΡΕΨΩ να τον ξαναδει. Κατι που ειναι παλι λαθος.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Δεκ 2024, 14:11 Μωρέ καλοί άνθρωποι είναι, αφέντες στα σπίτια τους δεν είναι. Σήκω κάτσε τους έχουν οι κυράδες τους... ε και όπου βρουν ευκαιρία ξεσπάνε και το παίζουν ψηλά κυπαρισσόπουλα και βαρβάτα αρσενικά.
μπορει.

αλλα υπαρχουν επιπεδα. δεν νομιζω να ειναι πολλοι που τους κανει κουμαντο η συντροφος ποσες φορες την εβδομαδα θα συναντησουν καποιον η θα κανουν το χομπι τους, με απειλη χωρισμου μαλιστα.
Κάποιοι θεωρούν χόμπι και τα ξεπορτίσματα. Έτσι, για να ανανώνεται ...μονομερώς πάντα :lol: η σχέση. Με γεια τους με χαρά τους. Αλλά αν αρχίζουν τα "αγάπη μου δεν είναι αυτό που νομίζεις" όταν το μόνιμο ταίρι πάρει πρέφα ότι ο δικός της δεν έπαιζε πρέφα, είναι απλώς χόμπιτ, που την έχουν δει ξωτικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Casp

Ασέβαστος έγραψε: 20 Δεκ 2024, 14:37
Casp έγραψε: 20 Δεκ 2024, 14:28 .

Αυτο που του ειχα απαγορευσει ειναι να συνεχιζει να κανει παρεα με ατομο
αδιαφορο τι γραφεις παραπερα.

οτι κι αν ειναι το ατομο, και φονιας, και πρεζακιας, και οτι, δεν εχεις δικαιωμα να απαγορευεις.

μπορεις να προτεινεις, να συμβουλεψεις,να ζητησεις εστω, αλλα δεν εισαι δεσμοφυλακας, ουτε λοχαγος. δεν μπορεις να απαγορευεις.

καθε ανθρωπος λειτουργει διαφορετικα βεβαια, αλλα εγω αν καποτε ακουσω "σου απαγορευω" οτιδηποτε, ειτε ειναι να δω ανθρωπο η οποια αλλη πραξη, απλως θα παω να το κανω με το παραπανω.

αναλογως δεν μπορω να φανταστω τον εαυτο μου να "απαγορευει"

αν καποιος κανει κατι που ξεπερνα τις αντοχες του αλλου, και δεν το σταματα με το καλο, ο μονος δρομος ειναι η πορτα.

αυταρχικες απαγορευσεις, μονο σε κακο μπορει να βγουν.
Δεν ειπα οτι εχεις αδικο.
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Θέλεις να σε βρίσκουμε; Γαμω το κομποσκοίνι του αντιχρίστου!
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Ζενίθεδρος έγραψε: 20 Δεκ 2024, 14:01 Το θέμα μπορεί να διακανονιστεί με έναν πολιτισμένο τρόπο.
Spoiler
Εικόνα
Ο κοντός αποπειράται man in the middle attack, ψεκάθαρα.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

μπορει.

Τα διαστρευλωνεις επιτηδες.

Ο κολλητος του ζηλευει που δεν μπορει να τον εχει οποτε θελει, εκανε θεματα απο παλια κ ενω εγω κανω προσπαθεια τωρα λεει πως δεν θελει να με βλεπει μπροστα του.

Αυτο που του ειχα απαγορευσει ειναι να συνεχιζει να κανει παρεα με ατομο που ΔΕΝ με σεβεται κ συνεχιζει να μιλαει ασχημα για μενα ενω υποσχεθηκε πως δεν θα το ξανακανει κ παραδεχθηκε τα λαθη του ενω τωρα τα γυρναει ολα σε μενα.
Γιατί να σε σεβαστεί ο οποιοσδήποτε όταν εσύ ΔΕΝ σέβεσαι τον εαυτό σου βρε Casp;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

Casp έγραψε: 20 Δεκ 2024, 14:12
Άσε τον άνθωπο να πάρει ανάσα. Κια ναι, είσαι μαλάκω που γουστάρεις να παίζεις, βάσει εγωϊσμού. Ξέρεις κάτι; Η σχέση θέλει 2. Αν θες να μείνεις μόνη σου, λήξτο και μείνε με τον άκρατο εγωϊσμό σου και τα παράλογα θέλω σου. Καλά σε ''στόλισε'' ο student. Με αγάπη μεν, αλλά έπιασε το πόιντ.
Πήγαινε τώρα να το μαζέψεις και να αφήσεις στον ανθρωπάκο, ''χώρο''. Όλοι οι άνθρωποι τον χρειαζόμαστε. Απ'το ταίρι μας. ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Casp έγραψε: 20 Δεκ 2024, 14:29
Ασέβαστος έγραψε: 20 Δεκ 2024, 14:25

Εδω καταλαβα οτι εχω λαθος οντως.

Ειναι δικο του θεμα κ εκτος απο αυτο, θα με επηρεασει πολυ αρνητικα.

Καλα οτι θα επρεπε να με χωρισει καιρο πριν, ειναι δεδομενο.
Καταλαβαίνεις ότι αυτό που γράφεις, είναι ο Γόρδιος δεσμός στον χαρακτήρα σου;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”