vantono έγραψε: 20 Δεκ 2024, 10:05 Τσατοσυνομιλία μεταξύ κυπραίων με τζυμπρέικα και γκρικλις. Σου μετατρέπει την Παρασκευή πρωι σε Δευτέρα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μπηκα να με βρισετε για να συνελθω
Re: Μπηκα να με βρισετε για να συνελθω
διαβασα μέχρι τα σκριν σοτς που δε καταλαβα χριστο (πουσαι ρε πστ elchav) και το έκοψα μετά.

Ναύτης έγραψε: 20 Δεκ 2024, 09:47 Όσοι ασχολείστε, να το ξέρετε ότι σε καμιά βδομάδα από τώρα θα σας σούρνει τα εξ αμάξης που μπήκατε και της τα ψάλατε, γιατί ζηλεύετε την ευτυχία της και τον έρωτά της.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Pu-tsi-oh
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Του τον έσφιξε στα ζοφερά βάθη των αιμορροΐδων του τελικά ο κολλητός στον λατρεία, ή τζαμπα κυλάνε οι 17 σελίδες?
ο γέρων ο σοφός είχε πει κάποτε πως δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά.
- vantono
Περίπου. Αν θυμάμαι καλά είχα πει οτι η πίπα ειναι γενικά κάτι τόσο εύκολο, που αν σου δέσουν τα μάτια και σου παιρνει γυναίκα και μετά άντρας, δεν θα μπορεις να ξεχωρίσεις ποια ηταν η γυναικεία και ποια η αντρικιά, και θα σ'αρέσουν εξίσου και οι δύο.
δεν ξερεις τι χανεις.Αγις έγραψε: 20 Δεκ 2024, 00:35στα θετικα μου πως δεν βγαινω με τον κολλητο μου την ημερα του αγιου βαλεντινου
τετοια μερα οτι ξεμπαρκη κυκλοφορει ειναι πιο ευκολο θηραμα απο βραχωμενη τσιπουρα, και συχνοτατα εχει μαζι και την ξεμπαρκη κολλητη, να κλαψουνε παρεα που θα μεινουν αγαμητες, μερα πουναι.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
vantono έγραψε: 20 Δεκ 2024, 10:11 Του τον έσφιξε στα ζοφερά βάθη των αιμορροΐδων του τελικά ο κολλητός στον λατρεία, ή τζαμπα κυλάνε οι 17 σελίδες?

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
vantono έγραψε: 20 Δεκ 2024, 10:11 Του τον έσφιξε στα ζοφερά βάθη των αιμορροΐδων του τελικά ο κολλητός στον λατρεία, ή τζαμπα κυλάνε οι 17 σελίδες?

Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Περιμενε δεν ηταν αυτος που σου ελεγε στο τσατ οτι εν θελλειννακαμνετε παρρεα;Casp έγραψε: 20 Δεκ 2024, 00:35Δουλεια ειναι. Καναμε ωρες να μιλησουμε κ του εστειλα «δεν θα μου μιλας;» (ενω σφαχτηκαμε κ εφυγε ενω εγω ημουνα ηδη κλαμενη στο κρεβατι) κ μου απαντησε οτι θελει να μου μιλαει αλλα δεν θελει να μαλλωνουμε κ οτι με αγαπαει.enaon έγραψε: 20 Δεκ 2024, 00:30 Ο ενας είναι στεναχωρημενος τωρα και παιζει με μιση καρδια, και η αλλη χασκογελαει στα πχωρουμ.
Κριμα![]()
- vantono
Ο ορισμός του στρέιτ αγαπητή μου. Απ'οτι μας εγραψε η κασπ, εχει παει μονο με μια γυναικα στη ζωη του μεχρι στιγμης, και αυτη ηταν η πρώην του κολλητού του (του κοντού λατρεία δηλαδή).
Στάνταρ εκεινη τη στιγμη που την πηδαγε, σκεφτόταν "εδω μέσα έμπαινε ο κολλητός μου τοσο καιρο, τωρα μπαινω κι εγω, ειναι σαν να συναντιόμαστε".
Στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε.
Α δεν είναι και πολύ δύσκολο. Βασικά αφού τους είχε κάνει μπουρδέλο παλιότερα, αποφάσισε να στείλει μήνυμα στον κολλητό του κοντού για να βγουν όλοι μαζί, αλλά εκείνος της είπε: ξεπαρεού, δεν γουστάρω παρτίδες μαζί σου, ουστ, μακριά κι αγαπημένοι.Ερμής έγραψε: 20 Δεκ 2024, 10:08 διαβασα μέχρι τα σκριν σοτς που δε καταλαβα χριστο (πουσαι ρε πστ elchav) και το έκοψα μετά.
(...)
Μετά αυτή έπαθε υστερία κι έθεσε τελεσίγραφο στον κοντό: διάλεξε ή εμένα ή τον γκόμενό σου.
Μάντεψε τι διάλεξε ο κοντός.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Δεν έχω ξυπνήσει καλά ακόμα...
Διάβασα "Μπορείτε να με βιασετε για να συνέλθω"
Και λέω βιασμό με συναίνεση πρώτη φορά βλέπω....
Διάβασα "Μπορείτε να με βιασετε για να συνέλθω"
Και λέω βιασμό με συναίνεση πρώτη φορά βλέπω....
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
πωωωωωΝαύτης έγραψε: 20 Δεκ 2024, 10:24Α δεν είναι και πολύ δύσκολο. Βασικά αφού τους είχε κάνει μπουρδέλο παλιότερα, αποφάσισε να στείλει μήνυμα στον κολλητό του κοντού για να βγουν όλοι μαζί, αλλά εκείνος της είπε: ξεπαρεού, δεν γουστάρω παρτίδες μαζί σου, ουστ, μακριά κι αγαπημένοι.Ερμής έγραψε: 20 Δεκ 2024, 10:08 διαβασα μέχρι τα σκριν σοτς που δε καταλαβα χριστο (πουσαι ρε πστ elchav) και το έκοψα μετά.
(...)
Μετά αυτή έπαθε υστερία κι έθεσε τελεσίγραφο στον κοντό: διάλεξε ή εμένα ή τον γκόμενό σου.
Μάντεψε τι διάλεξε ο κοντός.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 789 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πασιφάη