!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Μπηκα να με βρισετε για να συνελθω

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Re: Μπηκα να με βρισετε για να συνελθω

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios »

Πολλοί οι δικαστές στο νήμα.
Βγήκε πόρισμα;
Ποιά θα είναι η τιμωρία της;
Casp
Phorum.gr user: Casper

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp »

ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Δεκ 2024, 23:46
Αγις έγραψε: 19 Δεκ 2024, 23:39
ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Δεκ 2024, 23:24 Τα πράγματα θα ήταν πολύ πιο απλα και χαρούμενα για όλους, αν με το στήσιμο της "φωλίτσας" θα μπορούσαν να κανόνιζαν ο λατρείαςκαι ο κολλητός του, κάποιες ώρες παιχνιδιού στη φωλίτσα. Και ας μαγείρευε ο λατρειας ή ας επαιρναν ντελίβερυ για να μη νοιώθει "δούλα του κολλητου" η οικοδέσποινα. Θα έπαιζαν οι κολλητοί στο καθιστικό, θα χάζευε στο λαπτοπ η Casp στην κρεββατοκάμαρα ή θα έβγαινε για καφέ με τη δική της κολλητη.

Τί πιο απλό;
ξεχασες ( κ εσυ ) την κολλητη
Όχι δεν την ξέχασα. Στην τελική δεν θυμάμαι να της εκανε ο λατρειας σκηνές για τη δική της κολλητή.
Μου εκανε, αλλα λαιτ. Μετα η κολλητη μου αλλαξε σε σημειο που μου λεει οτι με αγαπαει κ πολλες φορες προσπαθει να τον δικαιολογησει.

Και κατι σημαντικο. Εγω ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν εβαλα την κολλητη μου πανω απο εκεινον. Αυτος το εκανε, θρασυτατα μαλιστα. Σε ολα τα «διημερα» που πηγαιναμε, ακομα και του Αγιου Βαλεντινου, το βραδυ μαζι του βγηκε. Τον εβλεπε περισσοτερες φορες εκεινον παρα εμενα κ γενικα υπηρχαν πολλα παραπονα κ απο την πλευρα του κολλητου, ειδικα οταν ξεκινησαμε να μενουμε μαζι, γιατι εκει που τον εβλεπε με τις ωρες και καθε 4-5 φορες την βδομαδα, μειωθηκαν και εκανε παραπονακια κ γκρινιαζε. Οταν ενας ανθρωπος οπως λες, εχει ηδη ανασφαλειες και διαπιστωνει οτι ο συντροφος του, για μηνες, τον ειχε σε 2η μοιρα και δεν εβαζε ορια και τον βολευε ετσι, του γαμαει την ψυχολογια… και δεν μπορω να σου περιγραψω ποσο. Παραδεχτηκε πολλες φορες το λαθος του, το μετανιωσε, αλλα καθε φορα που γινεται το παραμικρο με τον κολλητο του, και ποσο μαλλον αυτο που εγινε τωρα, με ποναει σε σημειο που πια δεν νιωθω οτι μπορω αλλο να το διαχειριστω… μακαρι να μπορουσα να βοηθησω τον εαυτο μου, ή να με βοηθησει καποιος.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan »

nyxtovios έγραψε: 20 Δεκ 2024, 00:14 Πολλοί οι δικαστές στο νήμα.
Βγήκε πόρισμα;
Ποιά θα είναι η τιμωρία της;
Την έχει αναλάβει η ίδια και την εφαρμόζει άτεγκτα εδώ και πόσα νήματα. Και χρόνια.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Casp έγραψε: 20 Δεκ 2024, 00:15
ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Δεκ 2024, 23:46
Αγις έγραψε: 19 Δεκ 2024, 23:39

ξεχασες ( κ εσυ ) την κολλητη
Όχι δεν την ξέχασα. Στην τελική δεν θυμάμαι να της εκανε ο λατρειας σκηνές για τη δική της κολλητή.
Μου εκανε, αλλα λαιτ. Μετα η κολλητη μου αλλαξε σε σημειο που μου λεει οτι με αγαπαει κ πολλες φορες προσπαθει να τον δικαιολογησει.

Και κατι σημαντικο. Εγω ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν εβαλα την κολλητη μου πανω απο εκεινον. Αυτος το εκανε, θρασυτατα μαλιστα. Σε ολα τα «διημερα» που πηγαιναμε, ακομα και του Αγιου Βαλεντινου, το βραδυ μαζι του βγηκε. Τον εβλεπε περισσοτερες φορες εκεινον παρα εμενα κ γενικα υπηρχαν πολλα παραπονα κ απο την πλευρα του κολλητου, ειδικα οταν ξεκινησαμε να μενουμε μαζι, γιατι εκει που τον εβλεπε με τις ωρες και καθε 4-5 φορες την βδομαδα, μειωθηκαν και εκανε παραπονακια κ γκρινιαζε. Οταν ενας ανθρωπος οπως λες, εχει ηδη ανασφαλειες και διαπιστωνει οτι ο συντροφος του, για μηνες, τον ειχε σε 2η μοιρα και δεν εβαζε ορια και τον βολευε ετσι, του γαμαει την ψυχολογια… και δεν μπορω να σου περιγραψω ποσο. Παραδεχτηκε πολλες φορες το λαθος του, το μετανιωσε, αλλα καθε φορα που γινεται το παραμικρο με τον κολλητο του, και ποσο μαλλον αυτο που εγινε τωρα, με ποναει σε σημειο που πια δεν νιωθω οτι μπορω αλλο να το διαχειριστω… μακαρι να μπορουσα να βοηθησω τον εαυτο μου, ή να με βοηθησει καποιος.
μην δινεις σημασια - δεν ειναι σημαδι για ανησυχια :003:
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
exiledd
Phorum.gr user: exiledd

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από exiledd »

aLiCat έγραψε: 20 Δεκ 2024, 00:07
exiledd έγραψε: 20 Δεκ 2024, 00:02
aLiCat έγραψε: 19 Δεκ 2024, 20:17

:smt005:
(σόρυ Casp, αλλά ήταν ωραίο)
Μόνο ωραίο ρε συ Alice; :smt005: :smt005: :smt005: :smt005:
Γελάω σα τον ηλίθιο στο ταβερνάκι που πίνω το κρασάκι και με κοιτάει όλο το μαγαζί..
... μημένε Γκομπάκη :lol:
Εντάξει, το παραδέχομαι. :oops: Όταν το διάβασα γέλασα με την καρδιά μου.
Αλλά λίγο εγκράτεια/ σεμνότης/ σεβασμός...η άλλη στο νήμα που άνοιξε να γράφει τον πόνο της κι εμείς να σκάμε στο γέλιο, δεν λέει... :102:
Βρέχεις δίκιο κοπελιά, αλλά το κάνω εικόνα να μπαίνει η Casp σε παοκτσίδικο φόρουμ και να γράφει:"Τι βήλος εν αυτός απού εφάγατεν εψές ώρε Βούλκαροι", ή όπως διάολο θα ήταν εντσιπρεΐκα, και δε μπορωωωωωωώ
Γελάω σα βλάκας... :smt005: :smt005: :smt005:
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan »

Yochanan έγραψε: 20 Δεκ 2024, 00:13
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Λιγότερο Σύνδρομο Στοκχόλμης και περισσότερο Κλασσική Περίπτωση Βλάβης (ινσεκιουρ ατατσμεντ). Ο έρωτας πάντα μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι". Γιατί αγαπάς όχι αυτό που είναι οφέλιμο και βιωσιμο για σένα μακροπρόθεσμα αλλά αυτό που είναι γνώριμο και οικείο. Το νευρωνικό κύκλωμα για τον έρωτα εχει δημιουργηθεί από την παιδική σου ηλικία και είναι το ίδιο κύκλωμα που χρησιμοποιείς για να συνάψεις σχέσεις με αλλους αργοτερα. Ο ζουμπάς είναι κακή περίπτωση - δε στέκεται στο ύψος των περιστάσεων.

Επίσης, κάτι διάβασα για κάρτες. Αν κάθεται 30 χρονω ημιπιτσιρικας και παίζει Magic the Gathering να τσουρνέψεις τις καλές κάρτες (θα σου δώσω λίστα τι να κοιτάξεις), να πάρεις το πλεηστέσο και να πας να τα πουλήσεις - αν εχει καλη συλλογη (που τον κόβω να έχει) θα κάνεις την προίκα σου. Μετά βρες ενα καλό παλίκάρι κι άξιο, είναι ένα αξιόλογο μέλος ο tanipteros που μπορεί να το ψήνει (δε ξερω) και να ανοίξετε σπιτικό. Όχι το κουκλόσπιτο που ανοίξατε με τον νάνο και το'χει κάνει κουλόσπιτο με τη λουκρητία.
Θέλω να πω - οι γονείς σου σε γαμήσανε. Ο ένα-πενήντα είναι παρελκόμενο. Αλλά άλλο ποιός φταίει - άλλος ποιός είναι υπεύθνος. Μπορεί να φταίει η ανατροφή σου, η φύση σου, οι αποφάσεις που έλαβες στο παρελθόν. Μικρή σημασία για σένα γιατι υπεύθυνη είσαι μονο εσυ. Δε μπορεί, ούτε θέλει, να σε βοηθήσει κανένας αλλος.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Yochanan έγραψε: 20 Δεκ 2024, 00:20
Λιγότερο Σύνδρομο Στοκχόλμης και περισσότερο Κλασσική Περίπτωση Βλάβης (ινσεκιουρ ατατσμεντ). Ο έρωτας πάντα μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι". Γιατί αγαπάς όχι αυτό που είναι οφέλιμο και βιωσιμο για σένα μακροπρόθεσμα αλλά αυτό που είναι γνώριμο και οικείο. Το νευρωνικό κύκλωμα για τον έρωτα εχει δημιουργηθεί από την παιδική σου ηλικία και είναι το ίδιο κύκλωμα που χρησιμοποιείς για να συνάψεις σχέσεις με αλλους αργοτερα. Ο ζουμπάς είναι κακή περίπτωση - δε στέκεται στο ύψος των περιστάσεων.

Επίσης, κάτι διάβασα για κάρτες. Αν κάθεται 30 χρονω ημιπιτσιρικας και παίζει Magic the Gathering να τσουρνέψεις τις καλές κάρτες (θα σου δώσω λίστα τι να κοιτάξεις), να πάρεις το πλεηστέσο και να πας να τα πουλήσεις - αν εχει καλη συλλογη (που τον κόβω να έχει) θα κάνεις την προίκα σου. Μετά βρες ενα καλό παλίκάρι κι άξιο, είναι ένα αξιόλογο μέλος ο tanipteros που μπορεί να το ψήνει (δε ξερω) και να ανοίξετε σπιτικό. Όχι το κουκλόσπιτο που ανοίξατε με τον νάνο και το'χει κάνει κουλόσπιτο με τη λουκρητία.
Θέλω να πω - οι γονείς σου σε γαμήσανε. Ο ένα-πενήντα είναι παρελκόμενο. Αλλά άλλο ποιός φταίει - άλλος ποιός είναι υπεύθνος. Μπορεί να φταίει η ανατροφή σου, η φύση σου, οι αποφάσεις που έλαβες στο παρελθόν. Μικρή σημασία για σένα γιατι υπεύθυνη είσαι μονο εσυ. Δε μπορεί, ούτε θέλει, να σε βοηθήσει κανένας αλλος.
και έπεσε και σε γκέτση στο τέλος, άστα να πάνε συνδυασμός
Casp

Yochanan έγραψε: 20 Δεκ 2024, 00:20

Σε ευχαριστω για την απαντηση. Το εκτιμω που ασχολεισαι κ κυριως - που ειδικα εσυ - δεν τρολλαρεις.

Αλλα μια ερωτηση. Οταν λες οτι δεν στεκεται στο υψος των περιστασεων, τι ακριβως εννοεις;
phorumaster

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από phorumaster »

Οι δικαστές του πχορουμ να υποθέσω ότι τα έχουν όλα λυμένα στα προσωπικά τους :lol:
Άβαταρ μέλους
aLiCat

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aLiCat »

exiledd έγραψε: 20 Δεκ 2024, 00:18 αλλά το κάνω εικόνα να μπαίνει η Casp σε παοκτσίδικο φόρουμ και να γράφει:"Τι βήλος εν αυτός απού εφάγατεν εψές ώρε Βούλκαροι", ή όπως διάολο θα ήταν εντσιπρεΐκα, και δε μπορωωωωωωώ
:lol:
Καλά το πας... :D :smt023
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Casp

phorumaster έγραψε: 20 Δεκ 2024, 00:23 Οι δικαστές του πχορουμ να υποθέσω ότι τα έχουν όλα λυμένα στα προσωπικά τους :lol:
Κανεις δεν τα εχει λυμενα, αλλα δεν πιστευω να τα εχουν κανει τοσο μπουρδελο οσο εγω
Casp

aLiCat έγραψε: 20 Δεκ 2024, 00:25
exiledd έγραψε: 20 Δεκ 2024, 00:18 αλλά το κάνω εικόνα να μπαίνει η Casp σε παοκτσίδικο φόρουμ και να γράφει:"Τι βήλος εν αυτός απού εφάγατεν εψές ώρε Βούλκαροι", ή όπως διάολο θα ήταν εντσιπρεΐκα, και δε μπορωωωωωωώ
:lol:
Καλά το πας... :D :smt023
Πιο σωστα: τι βίλλος εν τούτος που εφάτε εψές ρε Βούρκαροι;
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Casp έγραψε: 20 Δεκ 2024, 00:25
phorumaster έγραψε: 20 Δεκ 2024, 00:23 Οι δικαστές του πχορουμ να υποθέσω ότι τα έχουν όλα λυμένα στα προσωπικά τους :lol:
Κανεις δεν τα εχει λυμενα, αλλα δεν πιστευω να τα εχουν κανει τοσο μπουρδελο οσο εγω
Δε νομίζω ότι είναι τόσο τραγικά όσο νομίζεις.
Δηλαδή σε σχέση με αυτά που ακούμε αριστερά και δεξιά καθημερινά.
Άβαταρ μέλους
aLiCat

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aLiCat »

Κάθε άλλο παρά..

Και δεν είμεθα δικαστές, αλλά κριτές. Με την άδεια της νηματοθέτριας (αν όχι την ισχυρή της παρότρυνση) βεβαίως-βεβαίως. :)
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Casp

nyxtovios έγραψε: 20 Δεκ 2024, 00:26
Casp έγραψε: 20 Δεκ 2024, 00:25
Δε νομίζω ότι είναι τόσο τραγικά όσο νομίζεις.
Δηλαδή σε σχέση με αυτά που ακούμε αριστερά και δεξιά καθημερινά.
Ναι εντάξει δεν φτάσαμε κ σε γυναικοκτονία (ή αντροκτονία) :lol:
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”