!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Μπηκα να με βρισετε για να συνελθω

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
enaon

Re: Μπηκα να με βρισετε για να συνελθω

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

GoBack έγραψε: 19 Δεκ 2024, 20:15 "τι πουτσα ηταν αυτη χθες βουλγαροι;".Τα υπολοιπα θα ερθουν απο μονα τους.
:smt005:
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Ρε σεις την ειχα ξεχασει αυτην.

Τι γινεται με τον ανωμαλιαρη, οχι και πολυ καλα ε
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios »

Οργισμένος έγραψε: 19 Δεκ 2024, 20:14
Casp έγραψε: 19 Δεκ 2024, 20:03 Ειδικα η Γαλη.

Δεν ειμαι καθολου καλα…
Πες χονδρικα τι εγινε και θα σε φτιαξω εγω.
:lol:

θα βοηθήσω και εγώ
Άβαταρ μέλους
enaon

κασπ, ελεύθερο λεξιλόγιο;
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Λοιπόν ξεκινάω με τις βρισιές

Κασπ ψηφίζεις ΝΔ έχω μάθει
Casp
Phorum.gr user: Casper

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp »

Πολυ περιληπτικα. Χθες θα εβλεπε το πρωι τον κολλητο του αλλα τον καλεσαν να παει εκτεκτα δουλεια επειδη ο υπευθυνος βαρδιας ηταν νοσοκομειο, ε πηγε και του το ακυρωσε.

Εγω ειλικρινα ξερετε το θεμα που εχω με τον κολλητο του αλλα ΠΡΟΣΠΑΘΩ, πχ πριν μερες ο δικος μου αλλαξε το προγραμμα του, εμεινε αυπνος απλα και μονο για να κανονισει να τον δει επειδη δεν αντεχει βδομαδα μακρια του, ειπα να το δω αλλιως, κουραστηκα να πληγωνομαι. Ε και χθες ηθελα να κανω ξανα προσπαθεια, θα του εκανα μινι εκπληξη και γι αυτο του εστειλα εγω.

Εικόνα

Εικόνα

Αυτη ηταν η απαντηση που ελαβα. Ημουνα γραφειο κ εβαλα τα κλαματα. Επι 15 λεπτα εκανε typing και τον εκανα μπλοκ γιατι ηξερα πως αν με αναστατωσει κι αλλο, θα φυγω απο την δουλεια. Ηδη οι κοπελες στο γραφειο καταλαβαν οτι δεν ημουνα καλα.

Το στελνω αναστατωμενη στον δικο μου (που αναγνωρισε την προσπαθεια μου) και επαθε σοκ. Του ειπα να μην διανοηθει ποτε ξανα να μου πει οτι δεν προσπαθω και γενικα οτι πλεον δεν θελω να ακουω ουτε το ονομα του.

Η πλακα; Πριν 3 μηνες που βρεθηκαμε ηταν και η κολλητη μου που ξερει την ιστορια και μου ελεγε πως αν δεν την ηξερε, θε πιστευε πως εγω κι αυτος ειμαστε οι καλυτεροι φιλοι. Την ιδια νυχτα ελεγε ΑΥΤΟΣ ποτε θα ξαναβρεθουμε. Μες την ιδια βδομαδα. Εγω 2 φορες του ειχα πει να ερθει σπιτι μας για φαγητο, ελεγε οτι δεν μπορουσε.

Και τωρα, … αυτο.

Να σημειωσω πως αυτος ο ανθρωπος υποσχεθηκε στον κολλητο του (την λατρεια) πως δεν θα ξαναμιλησει ασχημα για μενα, οτι θα με σεβεται. Και παραδεχθηκε και λαθη του.

Εγω σας ειπα τι εκανα. Του ειπα οποτε τον βλεπει να μου το ανακοινωνει απλα κ ΤΕΡΜΑ.

Μιλησα ομως με την κολλητη μου για το θεμα κ μου αναψε φωτιες. Μου ειπε πως αυτη θα απαιτουσε να μην κανει παρεα μαζι του κ οτι δεν αρκει απλα να τον βαλει στη θεση του, αφου δεν αλλαζει. Επισης η 2η μανα μου προσπαθουσε να ανοιξει τα ματια στην λατρεια λεγοντας του οτι μας ζηλευει επειδη δεν μπορει να τον εχει οποτε γουσταρει κ επειδη ακυρωθηκε το χθεσινο, τα πηρε και φανηκε το πραγματικο του προσωπο κ οτι ειναι ξεκαθαρο. Ο ιδιος ανθρωπος που ειμασταν ταξιδι κ εκανε παραπονακια στην λατρεια που δεν του απαντησε κ εβλεπε τι ανεβαζα εγω κ του τονισε οτι εγω ειχα σημα.

Ε τελικα αυτο εκανα, τον εβαλα να διαλεξει. Τα πηρε κρανια, ελεγε πως δεν ειναι σκυλακι κανενος, οτι δεν διαλεγει. Ειπα μετα να κανω υποχωρηση, επειδη ξερω πως κ μονο που ακουω αυτο το ονομα αρρωσταινω… κ ειπα να παλεψω να το περναω οχι μια φορα την βδομαδα αλλα ανα 2 βδομαδες. Συμβιβασμος. Ελα που ουτε αυτο το δεχτηκε. Του ειπα τοτε τερμα γιατι ειναι κατι που εγω ΔΕΝ μπορω πια να διαχειριστω και πώς γινεται ακομα να ΘΕΛΕΙ να κανει παρεα με τετοιο ατομο (μου ειπε πως του σταθηκε σε δυσκολες φασεις κ οτι θελει να τον βλεπει για να παιζουν καρτες μονο) και απλα το δεχτηκε. Απο το να διαλεξει, προτιμησε να χωρισουμε. Δηλαδη ξεκαθαρα, ο μαλακας φιλος του βγαινει για αλλη μια φορα κερδισμενος.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Casp

Αυτο που θελω να μου πειτε κ να με βρισετε ειναι ατο οτι ρχω αδικο που τον εβαλα να διαλεξει κ οτι ειναι κατι που μπορω να διαχειριστω. Και οτι ειμαι μια μαλακισμενη εγωκεντρικη.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

nyxtovios έγραψε: 19 Δεκ 2024, 20:31 Λοιπόν ξεκινάω με τις βρισιές

Αυτο δεν ειναι ξεκιναω αυτο ειναι τερματιζω
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

GoBack έγραψε: 19 Δεκ 2024, 20:37
nyxtovios έγραψε: 19 Δεκ 2024, 20:31 Λοιπόν ξεκινάω με τις βρισιές

Αυτο δεν ειναι ξεκιναω αυτο ειναι τερματιζω
Όχι πάει και χειρότερα.

Κασπ, μαθαίνω ψηφίζεις ΝΔ χωρίς να τρως λεφτά
Casp

Δεν θα απαντησω σε τρολλαρισματα κ βλακειες
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Το σίγουρο είναι ότι δεν κάνεις για μάνατζερ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Casp

ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Δεκ 2024, 20:45 Το σίγουρο είναι ότι δεν κάνεις για μάνατζερ.
Δεν ειναι αυτο το βρισιμο που περιμενα απο εσενα.

Αυτο το εχω κ εγω σιγουρο.
Άβαταρ μέλους
enaon

και εμενα με απογοήτευσε παλι η γαλη.
Άβαταρ μέλους
student

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από student »

Casp έγραψε: 19 Δεκ 2024, 20:36 Αυτο που θελω να μου πειτε κ να με βρισετε ειναι ατο οτι ρχω αδικο που τον εβαλα να διαλεξει κ οτι ειναι κατι που μπορω να διαχειριστω. Και οτι ειμαι μια μαλακισμενη εγωκεντρικη.
Μια χαρά σου ξηγήθηκε ο φίλος του...είδε μέσα σου αυτό που ισχύει/αντιλαμβάνεται, επέλεξε και σου ξηγήθηκε ντρέτα και χωρίς περιστροφές...δεν σε γουστάρω και δεν θέλω πάρε δώσε μαζί σου...που είν το πρόβλημα? Το ότι δεν σου αρέσει η επιλογή του? Tough!

Η απάντησή σου ήταν αναμενόμενη...αντί να προβληματιστείς έστω και λίγο επέλεξες να βάλεις τελεσίγραφα...

τώρα θερίζεις ότι έσπειρες...

που είναι το παράξενο?

ΥΓ γιατί ζητάς από εμάς να σου κάνουμε κριτική την ώρα που απαιτείται απλή...αυτοκριτική?
Δείχνει πλέον προφανές ότι με αυτή τη στοιχειώδη διαδικασία είσαι μαλωμένη... σαν το διάλο με το λιβάνι.
Η μόνη της έκφανση στη ζωή σου περικλείεται στο "Μπηκα να με βρισετε για να συνελθω" και στο "Μιλησα ομως με την κολλητη μου για το θεμα κ μου αναψε φωτιες. Μου ειπε πως αυτη..."

ΥΓ2. Καλά ξεμπερδέματα να χεις...ο δρόμος δείχνει να είναι... μακρύς
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Casp έγραψε: 19 Δεκ 2024, 20:46
ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Δεκ 2024, 20:45 Το σίγουρο είναι ότι δεν κάνεις για μάνατζερ.
Δεν ειναι αυτο το βρισιμο που περιμενα απο εσενα.

Αυτο το εχω κ εγω σιγουρο.
Μα για καλό το είπα. Τουλάχιστον να μην αγχώνεσαι στη δουλειά, κυνηγώντας χίμαιρες. Χαλαρά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”