Ναι! Εγώ ρώτησα για ένα γκαράζ τις προάλλες, που με
Ενδιέφερε, αν μπορούμε να το επαναφερουμε σε μαγαζί και μου είπαν όχι γιατί έχτισαν παραπάνω τετραγωνικά, οπότε δεν επανέρχεται.
Δεν υπάρχει αυτό που νομίζεις
Απλά το πάρκινγκ δεν μετρούσε στο συντελεστή δόμησης ενώ το μαγαζί μετράει
Πάντα έτσι ήταν και φυσικά δεν άλλαξε τίποτα
Ήταν ένα μαγαζί. Το έκαναν γκαράζ. Έχτισαν παραπάνω τετραγωνικά. Τώρα δεν μπορώ να το κάνω ξανά μαγαζί γιατί έχτισαν τα διαθέσιμα τετραγωνικά. Αυτό κατάλαβα.
Τι εννοείς έχτισαν παραπάνω τετραγωνικά;
Έχτισαν κι άλλον όροφο;
Νετο Γκουερινο έγραψε: 19 Δεκ 2024, 19:48
Δεν υπάρχει αυτό που νομίζεις
Απλά το πάρκινγκ δεν μετρούσε στο συντελεστή δόμησης ενώ το μαγαζί μετράει
Πάντα έτσι ήταν και φυσικά δεν άλλαξε τίποτα
Ήταν ένα μαγαζί. Το έκαναν γκαράζ. Έχτισαν παραπάνω τετραγωνικά. Τώρα δεν μπορώ να το κάνω ξανά μαγαζί γιατί έχτισαν τα διαθέσιμα τετραγωνικά. Αυτό κατάλαβα.
Έχτισαν κι άλλον όροφο;
Έχτισαν παραπάνω τετραγωνικά στον όροφο που έχτιζαν. Δεν ξέρω πόσα, δεν μου έδωσαν λογαριασμό, αυτό που ξέρω είναι ότι ακριβώς για αυτό δεν μπορούμε να το επαναφέρουμε σε μαγαζί.
Τώρα αν δεν κατάλαβα εγώ καλά , πάσο! Πάντως η συζήτηση ήταν αυτή.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Έχτισαν κι άλλον όροφο;
Έχτισαν παραπάνω τετραγωνικά στον όροφο που έχτιζαν. Δεν ξέρω πόσα, δεν μου έδωσαν λογαριασμό, αυτό που ξέρω είναι ότι ακριβώς για αυτό δεν μπορούμε να το επαναφέρουμε σε μαγαζί.
Δεν κατάλαβες καλά
Που τον βρήκαν τον χώρο να χτίσουν παραπάνω τετραγωνικά εφόσον η πλάκα είχε συγκεκριμένο εμβαδόν
Το πολύ πολύ να νομιμοποίησαν με καμιά πουστιτσα τίποτα ημιυπαιθρια ως νόμιμα τετραγωνικά χωρίς να πληρώσουν
Νετο Γκουερινο έγραψε: 19 Δεκ 2024, 19:52
Έχτισαν κι άλλον όροφο;
Δεν κατάλαβες καλά
Που τον βρήκαν τον χώρο να χτίσουν παραπάνω τετραγωνικά εφόσον η πλάκα είχε συγκεκριμένο εμβαδόν
Το πολύ πολύ να νομιμοποίησαν με καμιά πουστιτσα τίποτα ημιυπαιθρια ως νόμιμα τετραγωνικά χωρίς να πληρώσουν
Τι εννοείς ; Όταν χτίζεις ορόφους δεν έχουν όλοι οι όροφοι τα ίδια τετραγωνικά. Έχεις ορόφους με 110 και ορόφους με 84 ξέρω γώ.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Δεν κατάλαβες καλά
Τι εννοείς ; Όταν χτίζεις ορόφους δεν έχουν όλοι οι όροφοι τα ίδια τετραγωνικά. Έχεις ορόφους με 110 και ορόφους με 84 ξέρω γώ.
Τα ημιυπαιθρια δεν είναι μέσα στον συντελεστή δόμησης
Παλιά όλοι τα έκλειναν
Τώρα για να πουλήσεις πρέπει να υπογράψει μηχανικός ότι όλα είναι νόμιμα
Αν έχεις παρανομίες,π.χ έχεις κλείσει ημιυπαιθρια,έχεις κάνει κατοικήσιμα τα ημιυπόγεια πρέπει να πληρώσεις για να τα νομιμοποιησεις
Νετο Γκουερινο έγραψε: 19 Δεκ 2024, 20:00
Δεν κατάλαβες καλά
Τα ημιυπαιθρια δεν είναι μέσα στον συντελεστή δόμησης
Παλιά όλοι τα έκλειναν
Τώρα για να πουλήσεις πρέπει να υπογράψει μηχανικός ότι όλα είναι νόμιμα
Αν έχεις παρανομίες,π.χ έχεις κλείσει ημιυπαιθρια,έχεις κάνει κατοικήσιμα τα ημιυπόγεια πρέπει να πληρώσεις για να τα νομιμοποιησεις
Μα δεν είπα ότι τα είχαν κάνει τσάμπα. Πλήρωσαν με μηχανικό και έγιναν όπως όριζε η πολεοδομία. Εγώ απλά σχολίασα ότι γίνεται.
Τώρα ξαναλέω με επιφύλαξη ότι έχω καταλάβει σωστά τα μεταφέρω, αν δεν κατάλαβα, γράψτε λάθος.
Εγώ πάντως διαφωνώ γιατί είναι στην πλήρη ευχέρεια της νομοθετικής εξουσίας, το Σύνταγμα πρέπει να είναι για να προστατεύει θεμελιώδη δικαιώματα, όχι για χόρταση.
There are decades where you fuck around and days where you find out
Οχι μονο δε μετραει αλλα κανει και αλλα πραγματα να μη μετρανε, τοσο στο κτιριο οσο και στην καλυψη (αρθρο 12, 4α). Αρα σου δινει και παραπανω τετραγωνικα και μπονους.
Οχι μονο δε μετραει αλλα κανει και αλλα πραγματα να μη μετρανε, τοσο στο κτιριο οσο και στην καλυψη (αρθρο 12, 4α). Αρα σου δινει και παραπανω τετραγωνικα και μπονους.
Η πυλωτή σε καμία περίπτωση δεν υπολογίζεται στα μέτρα του συντελεστή δόμησης
Δεν υπάρχει εξαίρεση σε αυτό
foscilis έγραψε: 19 Δεκ 2024, 15:48
Να πούμε επίσης ότι αν προέβλεπε Χ μπόνους ο αντισυνταγματικός ΝΟΚ, το ειδικό σχέδιο που πέρασε η ΝΔ για το ελληνικό ΑΦΟΥ είχε πληρώσει ο Λάτσης ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, του έδωσε 2Χ που φυσικά είναι αντισυνταγματικά στον κύβο. Αυτό τα πετσομέσα ήδη το σπινάρουν σαν "στον αέρα η επένδυση στο Ελληνικό γιατί το ΣτΕ απέρριψε τους όρους που έλεγε το διάταγμα της Σακελλαροπούλου".
Είναι δηλαδή τόσο ξεφτίλες που παρουσιάζουν ένα προεδρικό διάταγμα σαν... απόφαση της ίδιας της προέδρου της δημοκρατίας για να μη χρεωθούν το φιάσκο οι ίδιοι.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Να πούμε επίσης ότι αν προέβλεπε Χ μπόνους ο αντισυνταγματικός ΝΟΚ, το ειδικό σχέδιο που πέρασε η ΝΔ για το ελληνικό ΑΦΟΥ είχε πληρώσει ο Λάτσης ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, του έδωσε 2Χ που φυσικά είναι αντισυνταγματικά στον κύβο. Αυτό τα πετσομέσα ήδη το σπινάρουν σαν "στον αέρα η επένδυση στο Ελληνικό γιατί το ΣτΕ απέρριψε τους όρους που έλεγε το διάταγμα της Σακελλαροπούλου".
Είναι δηλαδή τόσο ξεφτίλες που παρουσιάζουν ένα προεδρικό διάταγμα σαν... απόφαση της ίδιας της προέδρου της δημοκρατίας για να μη χρεωθούν το φιάσκο οι ίδιοι.
Προεδρικο διαταγμα εχει νομοθετικη ισχυ δλδ ειναι νομος του κρατους και οντως ειναι αποφαση της ΠΤΔ «προκληθεισα» απο την κυβερνηση, οχι οτι εχει σημασια αυτο, απλα το αναφερω σημειολογικα.
Εχει σημασια γιατι το αρθρο που διαβασα το παρουσιαζε σα να το εφτιαξε η ιδια η Σακελαροπουλου. Στην πραγματικοτητα το ΠΔ το επικυρωνει ο προεδρος εντελως τυπικα οπως και καθε νομο, απλως προερχεται απευθειας απο την κυβερνηση αντι απο τη βουλη (και γι'αυτο νομιζω πρεπει να το επικυρωσει η βουλη με κανονικη ψηφοφορια σε Χ χρονο). Δεν εχει παντως κατι το "προεδρικοτερο", για ιστορικους λογους λεγεται ετσι.
Προεδρικο διαταγμα εχει νομοθετικη ισχυ δλδ ειναι νομος του κρατους και οντως ειναι αποφαση της ΠΤΔ «προκληθεισα» απο την κυβερνηση, οχι οτι εχει σημασια αυτο, απλα το αναφερω σημειολογικα.
Εχει σημασια γιατι το αρθρο που διαβασα το παρουσιαζε σα να το εφτιαξε η ιδια η Σακελαροπουλου. Στην πραγματικοτητα το ΠΔ το επικυρωνει ο προεδρος εντελως τυπικα οπως και καθε νομο, απλως προερχεται απευθειας απο την κυβερνηση αντι απο τη βουλη (και γι'αυτο νομιζω πρεπει να το επικυρωσει η βουλη με κανονικη ψηφοφορια σε Χ χρονο). Δεν εχει παντως κατι το "προεδρικοτερο", για ιστορικους λογους λεγεται ετσι.
βρε ας λεγεται οπως θελει, το θεμα ειναι οτι ειναι νομος του κρατους ακριβως οπως τους ψηφισμενους απο το κοινοβουλιο νομους, τις ΠΝΠ, ΝΔ πριν το 75 κτλ.
ΕΠεισης το ΠΔ ειναι υπογεγραμμενο απο πθ και κυβερνηση που προκαλουν την τελικη υπογραφη του πδ. Φυσικα αν γουσταρει ο ΠτΔ δινεται να μην υπογραψει, μετα βεβαια θα πρεπει να παραιτηθει, αλλα μπορει να μην υπογραψει ειδαλλως τι νοημα θα ειχε η υπογραφη του.