Βγήκε ήλιος, πάνε στην αυλή να παίξεις τον χίτλερ ρε μπούρδα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σύλληψη καθηγητή - τραυμάτισε μαθητή όταν προσπάθησε βιαια να του σκάσει το μπαλονι
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Σύλληψη καθηγητή - τραυμάτισε μαθητή όταν προσπάθησε βιαια να του σκάσει το μπαλονι
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 18 Δεκ 2024, 08:57 Τι του έφταιξε το μπαλονάκι; Γιορτές πλησιάζουν, έδινε λίγο χρώμα στο γκρίζο μουντό της τάξης.Κομπλεξικος.![]()
https://www.protothema.gr/greece/articl ... na-baloni/Ένας 51χρονος καθηγητής Γυμνασίου συνελήφθη τη Δευτέρα το μεσημέρι, έπειτα από επεισόδιο που είχε με μαθητή στο Μαρκόπουλο.
Ειδικότερα, ο 51χρονος διαπληκτίστηκε με 14χρονο μαθητή εξαιτίας ενός μπαλονιού που είχε ο ανήλικος στην τάξη.
Ο καθηγητής στην προσπάθειά του να σκάσει το μπαλόνι με το στιλό, τραυμάτισε τον μαθητή στην παλάμη του δεξιού χεριού.
Ο μαθητής μαζί με τον πατέρα του το πρωί της Τρίτης πήγαν σε αστυνομικό τμήμα και υπέβαλαν μήνυση.
Ο καθηγητής συνελήφθη αλλά λίγο αργότερα αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή του Εισαγγελέα.
ο πατερας πρεπει να ειναι απιστευτος μαλακας ...
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Re: Σύλληψη καθηγητή - τραυμάτισε μαθητή όταν προσπάθησε βιαια να του σκάσει το μπαλονι
Αφού προσπάθησε προφανώς να τα κάνει "μπαλόνια" στον καθηγητή.. 
εδω δε βλεπουμε αναμιξη γονεα.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 18 Δεκ 2024, 12:00θα ήταν πρόοδος αν οι γονείς πειθαρχούσαν τα παιδιά τους αντί να τα δικαιολογούν όταν κάνουν μαλακίεςΑσέβαστος έγραψε: 18 Δεκ 2024, 11:27δεν καταληξαμε. προοδευσαμε.George_V έγραψε: 18 Δεκ 2024, 10:32 Εφαγα σφαλιαρα απο καθηγητρια στην Γ' Γυμνασιου και δεν εγινε ζητημα. Ο δε πατέρας μου μου ειπε "καλα σου κανε αφου εκανες μαλακιες".
Και τωρα ακουμπα ενας καθηγητης ενα μαθητη και αμεσως γινεται πρωτοσέλιδο και οι γονεις κανουν μηνυση στον καθηγητη.
Οπως επισης δεν εχω καταλαβει και κατι αλλο.
Οταν πηγαινα σχολειο παιζαμεκαι ξυλο με αλλους ειτε για γκομενα, ειτε για ομαδα κλπ.
Οκ προφανως δεν βγαζαμε ουτε μαχαιρια ουτε σκοτωναμε ο ενας τον αλλο αλλα ολο και κανα μαυρισμενο ματι θα βγαινε.
Οι καθηγητες απλα μας χωριζαν και μας εστελναν σπιτια μας και οι γονεις μας ειτε μας ξεχεζαν ειτε ηταν του στιλ "παλι μαλακιες κανατε?"
Τωρα γινονται πρωτοσελιδα και οι γονεις κανουν μηνυσεις με το παραμικρο.
Πως καταληξαμε ετσι?
μυνηση ειναι το λιγοτερο που πρεπει να γινει σε εκπαιδευτικο που δεν μπορει να διαχειριστει ενα μπαλονι χωρις να γινει υστερικος και βιαιος.
και βεβαια αμεση απολυση το επομενο βημα. δεν κανει για τη δουλεια, ολοφανερα.
ναι, μπορει να ειναι κακομαθημενο ενα σκατοπαιδο.
αλλα η δουλεια του εκπαιδευτικου ειναι να εχει και τετοια παιδια, και να τα διαχειριζεται.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
κανε λιγο εικονα εκπαιδευτικο να κυνηγαει μπαλονι με μπικ, και ξαναελα να μου πεις αν αυτος ειναι καταλληλος για τη δουλεια.Πασιφάη έγραψε: 18 Δεκ 2024, 12:42
Αυτό.
Τί μαλακίες είναι αυτές τώρα με μηνύσεις και τα υποδέλοιπα. Πάτε καλά ρε;
Ασέβαστε, λες μαλακίες.
μυνηση ειναι ο πολιτισμενος τροπος. υπαρχει και ο απολιτιστος, οπου του κανεις δωρο μια γκλιτσα να παει να βοσκησει κανα προβατο, γιατι για ανθρωπους δεν κανει.
και γω τα ιδια περασα, αλλα εμαθα να μην σεβομαιΝαύτης έγραψε: 18 Δεκ 2024, 12:43Μια πραγματικότητα περιγράφει ο Γιώργος. Την έζησα κι εγώ εκείνη την εποχή, τραβάγανε που και που οι δάσκαλοι κάναν φούσκο, δεν πάθαμε και τίποτα, μάθαμε να σεβόμαστε.Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 18 Δεκ 2024, 12:37Όπως λέει ο Γιωργάκης, σιγα πάλια έστρωναν τα παιδιά με ξυλοΝαύτης έγραψε: 18 Δεκ 2024, 12:32 Άμα τραυμάτισε το παιδί με το στιλό, καλά κάνανε και τον μαζέψανε.
Άλλο αυτό κι άλλο να καρφώνει ο καθηγητής το χέρι του μαθητή με το στιλό.
ο φουσκος δεν εμπνεει σεβασμο. εμπνεει μισος, και εκδικηση.
αυτό που έχει σημασία είναι να μην μείνει καμιά αναπηρία στο χέρι του παιδιού και να καταφέρει να το ξεπεράσει ψυχολογικά,το βλέπω λίγο δύσκολο όμως
Δημήτρη, όπως έγραψα και στον Ναύτη, βαστάω μικρό καλάθι για την συγκεκριμένη περίπτωση. Τόσα βίαια πράγματα γίνονται από ανήλικους, ενίοτε απόλυτα ειδεχθή. Δεν ξέρω πια τι να πιστέψω. Με φοβίζει όλο αυτό που συμβαίνει. Αυτη η έξαρση βίας.Ασέβαστος έγραψε: 19 Δεκ 2024, 09:06κανε λιγο εικονα εκπαιδευτικο να κυνηγαει μπαλονι με μπικ, και ξαναελα να μου πεις αν αυτος ειναι καταλληλος για τη δουλεια.Πασιφάη έγραψε: 18 Δεκ 2024, 12:42
Αυτό.
Ασέβαστε, λες μαλακίες.
μυνηση ειναι ο πολιτισμενος τροπος. υπαρχει και ο απολιτιστος, οπου του κανεις δωρο μια γκλιτσα να παει να βοσκησει κανα προβατο, γιατι για ανθρωπους δεν κανει.
Άστο και βλέπουμε.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Για τι τραυματισμό μιλάμε? Αμυχή από το στυλο που τον πηρε ξωφαλτσα, ή βαθειά πληγή?
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Ασέβαστος έγραψε: 19 Δεκ 2024, 09:06κανε λιγο εικονα εκπαιδευτικο να κυνηγαει μπαλονι με μπικ, και ξαναελα να μου πεις αν αυτος ειναι καταλληλος για τη δουλεια.Πασιφάη έγραψε: 18 Δεκ 2024, 12:42
Αυτό.
Ασέβαστε, λες μαλακίες.
.
Επρεπε οι δημοσιογράφοι να πάρουν μερικά παιδιά και να κανουν αναπαράσταση της μπαλονικής δολοφονίας.....
Αν εβλεπα και ολα τα παιδιά της χώρας απο σήμερα να παίρνουν και τα μπαλονάκια τους στο σχολείο θα ήμουν σίγουρος για το μέλλον.....
Η ζωή τραβάει την ανηφόρα.....με σημαίες και με μπαλόνια.....
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 19 Δεκ 2024, 13:27Ασέβαστος έγραψε: 19 Δεκ 2024, 09:06κανε λιγο εικονα εκπαιδευτικο να κυνηγαει μπαλονι με μπικ, και ξαναελα να μου πεις αν αυτος ειναι καταλληλος για τη δουλεια.Πασιφάη έγραψε: 18 Δεκ 2024, 12:42
Αυτό.
Ασέβαστε, λες μαλακίες.
.
Επρεπε οι δημοσιογράφοι να πάρουν μερικά παιδιά και να κανουν αναπαράσταση της μπαλονικής δολοφονίας.....![]()
Αν εβλεπα και ολα τα παιδιά της χώρας απο σήμερα να παίρνουν και τα μπαλονάκια τους στο σχολείο θα ήμουν σίγουρος για το μέλλον.....
Η ζωή τραβάει την ανηφόρα.....με σημαίες και με μπαλόνια.....![]()
.
επίσης να ψηφιστεί ειδική ρύθμιση ώστε το παιδί θύμα της θηριωδίας να μπει στο πανεπιστήμιο χωρίς εξετάσεις και να του απονεμηθεί τιμητική σύνταξη. Γιατί όχι, να μπει και στο επικρατείας του μερα 25 ή του συριζα.ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 19 Δεκ 2024, 13:27Ασέβαστος έγραψε: 19 Δεκ 2024, 09:06κανε λιγο εικονα εκπαιδευτικο να κυνηγαει μπαλονι με μπικ, και ξαναελα να μου πεις αν αυτος ειναι καταλληλος για τη δουλεια.Πασιφάη έγραψε: 18 Δεκ 2024, 12:42
Αυτό.
Ασέβαστε, λες μαλακίες.
.
Επρεπε οι δημοσιογράφοι να πάρουν μερικά παιδιά και να κανουν αναπαράσταση της μπαλονικής δολοφονίας.....![]()
.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Lord Brum έγραψε: 19 Δεκ 2024, 13:39επίσης να ψηφιστεί ειδική ρύθμιση ώστε το παιδί θύμα της θηριωδίας να μπει στο πανεπιστήμιο χωρίς εξετάσεις και να του απονεμηθεί τιμητική σύνταξη. Γιατί όχι, να μπει και στο επικρατείας του μερα 25 ή του συριζα.ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 19 Δεκ 2024, 13:27Ασέβαστος έγραψε: 19 Δεκ 2024, 09:06
κανε λιγο εικονα εκπαιδευτικο να κυνηγαει μπαλονι με μπικ, και ξαναελα να μου πεις αν αυτος ειναι καταλληλος για τη δουλεια.
.
.
.
Αν φανταστείς οτι το Τεκνίον βίωσε μέρος του Θείου Πάθους που αντί των Ηλων τό κάρφωσαν με στυλό
τότε θα το πρότεινα λόγω εμπειρίας για μόνιμο Σύμβουλο επί Τιμής στο Υπουργείο Παιδείας.....
Και πρέπει να εκπαραθυρωθεί ο Σχιζοφρενής δολοφόνος με το Στυλό για να δεί το Τεκνίον την απονομή Δικαίου.....
Δε νομίζω οτι και εσύ θα ήθελες να σε καρφώσουν με κανα στυλό γιατί έπαιξες με το μπαλονάκι σου.....
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Ε, εδώ που τα λέμε και τα βλημμένα που πουλάνε μαγκιές μέσα σε τάξεις τρελλαμένα πρόβατα είναι.Ασέβαστος έγραψε: 19 Δεκ 2024, 09:06κανε λιγο εικονα εκπαιδευτικο να κυνηγαει μπαλονι με μπικ, και ξαναελα να μου πεις αν αυτος ειναι καταλληλος για τη δουλεια.Πασιφάη έγραψε: 18 Δεκ 2024, 12:42
Αυτό.
Ασέβαστε, λες μαλακίες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Τον τίναξε πέρα το ωστικό κύμα απ' το μπαλόνι που έσκασε.Lord Brum έγραψε: 19 Δεκ 2024, 12:40 Για τι τραυματισμό μιλάμε? Αμυχή από το στυλο που τον πηρε ξωφαλτσα, ή βαθειά πληγή?
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 22 Απαντήσεις
- 1262 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πτολεμαίος
-
- 17 Απαντήσεις