!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Στο νοσοκομείο ο Αγοραστός μετά την επίθεση που δέχθηκε από συγγενείς θυμάτων των Τεμπών

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
SeaHawk
Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Re: Στο νοσοκομείο ο Αγοραστός μετά την επίθεση που δέχθηκε από συγγενείς θυμάτων των Τεμπών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SeaHawk »

enaon έγραψε: 19 Δεκ 2024, 11:32
SeaHawk έγραψε: 19 Δεκ 2024, 11:29 Πλακιας αγκαλιαζει τον Αγοραστο
κυριος Πλακιας γγ, οπως το λεει ο οττο.

Γιατί το λεει ετσι ο οττο, θα παει ΝΔ ο κύριος Πλακιάς; εχουμε σημαδια οτι τελικα ειναι σοβαρός ανθρωπος;
Ειναι λαθος το post μου εχω καμει εντιτ
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Re: Στο νοσοκομείο ο Αγοραστός μετά την επίθεση που δέχθηκε από συγγενείς θυμάτων των Τεμπών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης »

Ας έμπαινε από την μπροστινή πόρτα πού 'χε κόσμο. Κατά τ' άλλα, αν θέλουμε το πιστεύουμε.
Άβαταρ μέλους
GoBzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBzi »

Otto Weininger έγραψε: 18 Δεκ 2024, 23:45 έχετε χαζέψει.
Κανείς δεν έχει χαζέψει. Πέρα απο τα Τέμπη, σε πάρα πολλά θέματα η κυβέρνηση εχει κάνει πολύ κακές διαχειρίσεις και εσείς (οι φανατικοί Νεοδημοκράτες) είστε κάπως έτσι:
Εικόνα

Δεν πειράζει, μέχρι να τελειώσει η τετραετία της κυβέρνησης θα δούμε να πέφτουν μάπες και σε άλλους. :102:
Άβαταρ μέλους
Garcia
Phorum.gr user: Garcia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Garcia »

Μουφες τα περι νοσοκομειου...ουτε γρατσουνια δεν ειχε.Καταδικαζουμε τη βια απο οπου και αν προερχεται,αλλα ο συγκεκριμενος καλα τις εφαγε.
Νετο Γκουερινο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νετο Γκουερινο »

Otto Weininger έγραψε: 19 Δεκ 2024, 00:10
Νετο Γκουερινο έγραψε: 19 Δεκ 2024, 00:07
Otto Weininger έγραψε: 19 Δεκ 2024, 00:02

Ο Σταθμάρχης έβαλε τα τρένα στην γραμμή. Κάτι που το ξεχάσατε από την πρώτη μέρα.

Από κει και πέρα, πρέπει να καταλάβεις κάτι. Λίγες μέρες μετά το ατύχημα και έως σήμερα, έχουν βγει ένας σωρός αφηγήματα η πλειοψηφία των οποίων έχουν ήδη αποδειχτεί ψέματα και τερατολογίες.

Ενδεικτικά:

1) μπάζωμα για να κρυφτεί το χυμενο ξυλολιο, το οποίο είχε πέσει μόνο στην μια πλευρά επιλεκτικά. (μήνες ουρλιαζατε βασιζόμενοι σε αυτό το σενάριο)

2) δεν ήταν μπάζωμα ήταν αμμοχάλικο.

3) δεν ήταν μπάζωμα γενικότερα, έτσι το είπαμε για να μην μας πάρετε χαμπάρι ότι ψάχνουμε κάτι άλλο

4) υπηρχε χαμενο βαγόνι (άλλα ουρλιαχτά από κει)

5) δεν υπήρχε χαμένο βαγόνι τελικά.

6) βρέθηκαν κρανία

7) δεν βρέθηκαν κρανία τελικά

8) κρατάνε ιστολογικά δείγματα σε συρταρι (!!!) μέχρι να χαλάσουν (!!!!) και να μην μπορούν να αναλυθούν.

9) οι νεκροί είναι περισσότεροι

κλπ κλπ κλπ

Τα παραπάνω ξέρεις ποια πλευρά τα έλεγε; Ξέρεις ποια πλευρά ανακαλύπτει και κάτι και δύο μέρες αλλά ουδέποτε έχει αποδείξεις για αυτό;

Πόσα ψέματα ακόμα γουστάρεις πάνω σε μια πραγματική τραγωδία;
Ρε φίλε τα πράγματα είναι απλά
Βάζω εγώ στο αυτοκίνητο μου εύφλεκτα υλικά παράνομα, πέφτει πάνω μου ένα λεοφωρειο ΚΤΕΛ, γίνεται έκρηξη και καίγονται ένα σωρό άνθρωποι
Ποιος είναι ο δολοφόνος;
Ρε φίλε τα πράγματα είναι ακόμα πιο απλά: δεν έχετε την παραμικρή απόδειξη για τίποτα από αυτά που γράφεις. Ούτε για παρανομία φορτία ούτε για τίποτα.

Σου έβαλα πάνω 9 διαφορετικά ψεύτικα σενάρια που τα χαψατε και ειπώθηκαν από συγκεκριμενη πλευρά και τα κάνεις αβαβά.

Εγώ θέλω να αρχίσει η δίκη. Εσύ θες να αναλύουμε κάθε φορά το νέο αφηγημα της εβδομάδας.
Η δολοφονία στα Τέμπη έγινε για τρεις συγκεκριμένους λόγους

1ον, γιατί το σύστημα τηλεδιοικησης που υπήρχε στον συγκεκριμένο σταθμό και θα απέτρεπε την σύγκρουση κάηκε το 19, πέρασαν 4 χρονια και δεν αντικαταστάθηκε

2ον, γιατί βάλανε σταθμαρχη κάποιον άσχετο στα γεράματα του,για κομματικούς λόγους,για να πάρει πιθανότατα μια αύξηση μισθού και καλύτερη σύνταξη

3ον γιατί η εμπορική αμαξοστοιχία κουβαλούσε μη δηλωμένο εύφλεκτο υλικό το οποίο προκάλεσε την αδικαιολόγητη έκρηξη και κάηκαν τα παιδιά

Για τα δύο πρώτα,εγώ δεν είμαι κομμάτοσκύλο να πω ότι ευθύνεται η ν.δ αποκλειστικά,έτσι λειτουργεί το δημόσιο τις τελευταίες δεκαετίες και φυσικά δεν θα το αλλάξουν αυτό κάτι άχρηστα τομάρια που κυβερνούν σήμερα
Όποιος και να ήταν τα ίδια θα γινόταν
Άβαταρ μέλους
SeaHawk

Δηλαδη στα τροχαια που γινονται σε διασταυρωσεις που δεν δουλευεουν τα φαναρια η κυβερνηση δολοφονει;
Οταν δεν λειτουρουν τα φαναρια στις διασταυρωσεις εχει καθοριστει το τι ισχυει για να μην σταματησουμε να χρησιμοποιουμε αυτοκινητο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SeaHawk την 19 Δεκ 2024, 12:05, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Otto Weininger έγραψε: 19 Δεκ 2024, 00:11
Kauldron έγραψε: 19 Δεκ 2024, 00:10
Otto Weininger έγραψε: 19 Δεκ 2024, 00:07

Και αν οι συγγενείς του μέσα στον πόνο τους αποφάσιζαν να λυντσάρουν κάποιον άλλον;
Στο βίντεο που βγήκε πάντως, δε φαίνεται πουθενά ο Αγοραστός, μόνο ο μπράβος του (πασόκος) που χτυπάει κόσμο. Και έχει ταυτοποιηθεί ο τυπάκος.
Μη γράφεις ψέματα ενώ υπάρχει βιντεο.
Έχεις ποτιστεί με ζαιίλα.
Μα το βίντεο είδα.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Νετο Γκουερινο

SeaHawk έγραψε: 19 Δεκ 2024, 12:03 Δηλαδη στα τροχαια που γινονται σε διασταυρωσεις που δεν δουλευεουν τα φαναρια η κυβερνηση δολοφονει;
Οταν δεν λειτουργει κατι εχει προβλεφθει ο τροπος εναλλακτικος τροπος λειτουργιας
Δηλαδή σε μια διασταύρωση έχει χαλάσει ένα φανάρι τέσσερα χρόνια και δεν διορθώνεται
Ποιός φταίει;
Άβαταρ μέλους
SeaHawk

Πολλοι μπορει να φταινε αλλα εχουν καθοριστει οι προτεραιοτητητες ποιος σταματαει ποιος περναει κτλ
Επομενως ατυχημα θα γινει ΜΟΝΟ οταν καποιος παραβιασει τον ΚΟΚ

Ειδες ποτε συγγενεις θυματων τροχαιων να προσπαθουν να συρουν σε δικη ποτε υπουργο και πρωθυπουργο για χαλασμενα φαναρια;
Νετο Γκουερινο

SeaHawk έγραψε: 19 Δεκ 2024, 12:06 Πολλοι μπορει να φταινε αλλα εχουν καθοριστει οι προτεραιοτητγτες ποιος σταματαει ποιος περναει κτλ
Αφού υπάρχει κοκ ας καταργηθούν τα φανάρια, άχρηστα ειναι
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης »

Σάς έχω πει χίλιες φορές, να μην κατηγορείτε το γκουβέρνο της νουδού. Στεναχωριέται ο Γιάννης. Γαϊδούρια.
Νετο Γκουερινο

SeaHawk έγραψε: 19 Δεκ 2024, 12:06 Πολλοι μπορει να φταινε αλλα εχουν καθοριστει οι προτεραιοτητητες ποιος σταματαει ποιος περναει κτλ

Ειδες ποτε συγγενεις θυματων τροχαιων να προσπαθουν να συρουν σε δικη ποτε υπουργο και πρωθυπουργο για χαλασμενα φαναρια;
Δεν είναι μόνο η τηλεδιοικηση,είναι και τα άλλα δύο
Πάντως σε οποιαδήποτε άλλη δυτική χώρα είχε πληρώσει ο λαός να υπάρχει τέτοιο σύστημα αποτροπής ατυχημάτων,δεν είχε αντικατασταθεί τέσσερα χρόνια,και γινόταν η δολοφονία αυτή,θα είχαν παραιτηθεί όλοι και κάποιοι ήδη θα ήταν φυλακή
Νετο Γκουερινο

Τέλος πάντων,δεν χρειάζεται να λέμε συνέχεια τα ίδια και τα ίδια
Όποιος έχει ελάχιστη νοημοσύνη καταλαβαίνει γιατί έγινε η δολοφονία
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Νετο Γκουερινο έγραψε: 19 Δεκ 2024, 11:58
Otto Weininger έγραψε: 19 Δεκ 2024, 00:10
Νετο Γκουερινο έγραψε: 19 Δεκ 2024, 00:07
Ρε φίλε τα πράγματα είναι απλά
Βάζω εγώ στο αυτοκίνητο μου εύφλεκτα υλικά παράνομα, πέφτει πάνω μου ένα λεοφωρειο ΚΤΕΛ, γίνεται έκρηξη και καίγονται ένα σωρό άνθρωποι
Ποιος είναι ο δολοφόνος;
Ρε φίλε τα πράγματα είναι ακόμα πιο απλά: δεν έχετε την παραμικρή απόδειξη για τίποτα από αυτά που γράφεις. Ούτε για παρανομία φορτία ούτε για τίποτα.

Σου έβαλα πάνω 9 διαφορετικά ψεύτικα σενάρια που τα χαψατε και ειπώθηκαν από συγκεκριμενη πλευρά και τα κάνεις αβαβά.

Εγώ θέλω να αρχίσει η δίκη. Εσύ θες να αναλύουμε κάθε φορά το νέο αφηγημα της εβδομάδας.
Η δολοφονία στα Τέμπη έγινε για τρεις συγκεκριμένους λόγους

1ον, γιατί το σύστημα τηλεδιοικησης που υπήρχε στον συγκεκριμένο σταθμό και θα απέτρεπε την σύγκρουση κάηκε το 19, πέρασαν 4 χρονια και δεν αντικαταστάθηκε

2ον, γιατί βάλανε σταθμαρχη κάποιον άσχετο στα γεράματα του,για κομματικούς λόγους,για να πάρει πιθανότατα μια αύξηση μισθού και καλύτερη σύνταξη

3ον γιατί η εμπορική αμαξοστοιχία κουβαλούσε μη δηλωμένο εύφλεκτο υλικό το οποίο προκάλεσε την αδικαιολόγητη έκρηξη και κάηκαν τα παιδιά

Για τα δύο πρώτα,εγώ δεν είμαι κομμάτοσκύλο να πω ότι ευθύνεται η ν.δ αποκλειστικά,έτσι λειτουργεί το δημόσιο τις τελευταίες δεκαετίες και φυσικά δεν θα το αλλάξουν αυτό κάτι άχρηστα τομάρια που κυβερνούν σήμερα
Όποιος και να ήταν τα ίδια θα γινόταν
1) δεν ήταν δολοφονία, εκτός και αν υπαινίσσεσαι ότι ο σταθμάρχης με δόλο έβαλε τα τρένα στην ίδια γραμμή.
2)συνεχίζεις να κάνεις γαργάρα τα ψεύδη από 1 έως 9 λες και δεν υπήρξαν ποτέ, λες και δεν γράφατε κατεβατά για το κάθε ένα ξεχωριστά μέχρι να έρθει το επόμενο.
3) στοιχεία περί παράνομου φορτίου δεν υπάρχουν ακόμα, επίσης δεν στέκει με κανένα σενάριο να θέλει η κυβέρνηση να συγκαλύψει παράνομο φορτίο και μάλιστα κάποιου ψιλικατζή. Εκτός και αν δεν έχεις καταλάβει τι είναι αυτό το ξυλόλιο.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Kauldron έγραψε: 19 Δεκ 2024, 12:04
Otto Weininger έγραψε: 19 Δεκ 2024, 00:11
Kauldron έγραψε: 19 Δεκ 2024, 00:10

Στο βίντεο που βγήκε πάντως, δε φαίνεται πουθενά ο Αγοραστός, μόνο ο μπράβος του (πασόκος) που χτυπάει κόσμο. Και έχει ταυτοποιηθεί ο τυπάκος.
Μη γράφεις ψέματα ενώ υπάρχει βιντεο.
Έχεις ποτιστεί με ζαιίλα.
Μα το βίντεο είδα.
δείξε μου σε ποιο σημείο χτυπάει κάποιον τότε.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”