Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
Α δεν έχω ιδέα πως τα λέγανε !! Μπράβο ναι παλιά ήταν ορθογώνια !!!
εχμ το θεμα ειναι οτι εγραψες οτι ''δεν παράγονται στην Ελλάδα''
τα μισα χωραφια στην Ελλαδα βγαζουν ζωοτροφες
Όχι, μια χαρά ισχύει. Είχε γίνει ολόκληρη συζήτηση για το θέμα το συγκεκριμένο και την είχα πετύχει ονλάιν. Η τιμή λόγω της ενέργειας είχε διπλασιαστεί και η ποσότητα η ελληνική ήταν φοβερά μικρή οπότε είχε φτάσει στο θεό και αρκετές ενώσεις αναγκάστηκαν και πήραν απέξω. Δεν ισχύει ότι καλύπτουν την ελληνική παραγωγή. Δε θυμάμαι λεπτομέρειες, πάντως ήταν σε πρωινάδικα η συζήτηση και υπήρχε κάποιος βουλευτής της νδ και συζητούσαν για αυτό.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
για να καλυφθουν οι αναγκες για ζωοτροφες (αχυρο κλπ υποπροιοντα και γιοντζες και βαμβακοπιτα) για την ελλαδα θα επρεπε να επριστρατευτει ολος ο στολος του μαρινακη
η ελληνικη παραγωγη μια χαρα καλυπτει, ως ενα βαθμο παντα
Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
Zundapp έγραψε: 17 Δεκ 2024, 19:57
για να καλυφθουν οι αναγκες για ζωοτροφες (αχυρο κλπ υποπροιοντα και γιοντζες και βαμβακοπιτα) για την ελλαδα θα επρεπε να επριστρατευτει ολος ο στολος του μαρινακη
η ελληνικη παραγωγη μια χαρα καλυπτει, ως ενα βαθμο παντα
Οκ δεν επιμένω, διότι, οπως είπα αρχικά, είμαι άσχετη με το θέμα, εγώ απλά αναφέρω τι έχω παρακολουθήσει ή ακούσει κατά τυχη.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”