Επειδη μαλλον θα ειδες το ματς στο φλασ σκορ οπως συνηθως, ελειπε ο σορτς μουσκαρε!
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γιουρολίγκουε 25
Re: Γιουρολίγκουε 25
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
- Eθνικοκοινωνιστης
δεν ξερω αν το καταλαβαινεις αλλα το κανεις χειροτεροBazoomba έγραψε: 18 Δεκ 2024, 08:42Επειδη μαλλον θα ειδες το ματς στο φλασ σκορ οπως συνηθως, ελειπε ο σορτς μουσκαρε!
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Καθόλου, το οτι ο αλλος εχει 40% usage δεν λεει κατι για το συστημα. Δεν ειναι hero ball οπως στην περιπτωση του Ναν που βαραει και μπαινουν, ο τυπος για να κουνησει το 173 εκατοστα του στο ζωγραφιστο πρεπει αν δουλεψουν αλλοι 4 για αυτον.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 18 Δεκ 2024, 16:42δεν ξερω αν το καταλαβαινεις αλλα το κανεις χειροτεροBazoomba έγραψε: 18 Δεκ 2024, 08:42Επειδη μαλλον θα ειδες το ματς στο φλασ σκορ οπως συνηθως, ελειπε ο σορτς μουσκαρε!![]()
Τελος παντων, αν δεν ψηνεσαι για μπασκετακι μην μπαινεις στο νημα να χαρεις.,
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
- Eθνικοκοινωνιστης
η εννοια ομαδα και παρι ειναι απολυτως αντιφατικες κιοφτεδακο μου,μονο οι φιεκαδες δνε το βλεπετεBazoomba έγραψε: 18 Δεκ 2024, 18:42Καθόλου, το οτι ο αλλος εχει 40% usage δεν λεει κατι για το συστημα. Δεν ειναι hero ball οπως στην περιπτωση του Ναν που βαραει και μπαινουν, ο τυπος για να κουνησει το 173 εκατοστα του στο ζωγραφιστο πρεπει αν δουλεψουν αλλοι 4 για αυτον.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 18 Δεκ 2024, 16:42δεν ξερω αν το καταλαβαινεις αλλα το κανεις χειροτεροBazoomba έγραψε: 18 Δεκ 2024, 08:42
Επειδη μαλλον θα ειδες το ματς στο φλασ σκορ οπως συνηθως, ελειπε ο σορτς μουσκαρε!![]()
Τελος παντων, αν δεν ψηνεσαι για μπασκετακι μην μπαινεις στο νημα να χαρεις.,
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Ναι εχεις δικιο, στηριζεται στα συμβολαια, στα ονοματα και στο ταλεντο.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 18 Δεκ 2024, 18:43η εννοια ομαδα και παρι ειναι απολυτως αντιφατικες κιοφτεδακο μου,μονο οι φιεκαδες δνε το βλεπετεBazoomba έγραψε: 18 Δεκ 2024, 18:42Καθόλου, το οτι ο αλλος εχει 40% usage δεν λεει κατι για το συστημα. Δεν ειναι hero ball οπως στην περιπτωση του Ναν που βαραει και μπαινουν, ο τυπος για να κουνησει το 173 εκατοστα του στο ζωγραφιστο πρεπει αν δουλεψουν αλλοι 4 για αυτον.
Τελος παντων, αν δεν ψηνεσαι για μπασκετακι μην μπαινεις στο νημα να χαρεις.,![]()
ΜΟΥΣΚΑΡΕ!
- Eθνικοκοινωνιστης
οχι στηριζεται υπερβολικα σε εναν παικτη και αυτο ειναι ενας απο τους λογου; που ειναι φεικBazoomba έγραψε: 18 Δεκ 2024, 18:45Ναι εχεις δικιο, στηριζεται στα συμβολαια, στα ονοματα και στο ταλεντο.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 18 Δεκ 2024, 18:43η εννοια ομαδα και παρι ειναι απολυτως αντιφατικες κιοφτεδακο μου,μονο οι φιεκαδες δνε το βλεπετεBazoomba έγραψε: 18 Δεκ 2024, 18:42
Καθόλου, το οτι ο αλλος εχει 40% usage δεν λεει κατι για το συστημα. Δεν ειναι hero ball οπως στην περιπτωση του Ναν που βαραει και μπαινουν, ο τυπος για να κουνησει το 173 εκατοστα του στο ζωγραφιστο πρεπει αν δουλεψουν αλλοι 4 για αυτον.
Τελος παντων, αν δεν ψηνεσαι για μπασκετακι μην μπαινεις στο νημα να χαρεις.,![]()
ΜΟΥΣΚΑΡΕ!
βεβαια λογικο θα μου πεις αφου το εχεις ματωσει στο φυστικοβουτηρο των καγκουροειδων του nba
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Ξεχωρισε πρωτα τι ειναι φεηκ και τι οχι στο μυαλο σου , δες 1 ματς μπασκετ στην ζωη σου ολοκληρο και μετα θα σου διδαξω οσα πρεπει να ξερεις για να μην σπας μπολας.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 18 Δεκ 2024, 18:50οχι στηριζεται υπερβολικα σε εναν παικτη και αυτο ειναι ενας απο τους λογου; που ειναι φεικBazoomba έγραψε: 18 Δεκ 2024, 18:45Ναι εχεις δικιο, στηριζεται στα συμβολαια, στα ονοματα και στο ταλεντο.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 18 Δεκ 2024, 18:43
η εννοια ομαδα και παρι ειναι απολυτως αντιφατικες κιοφτεδακο μου,μονο οι φιεκαδες δνε το βλεπετε![]()
ΜΟΥΣΚΑΡΕ!
βεβαια λογικο θα μου πεις αφου το εχεις ματωσει στο φυστικοβουτηρο των καγκουροειδων του nba![]()
- Eθνικοκοινωνιστης
προς το παρον κραταω τις προβλεψεις σου κιοφτεδακο μου που απ οτι φαινεται θα πανε ακλαφτες οπως και με την εθνικηBazoomba έγραψε: 18 Δεκ 2024, 20:08Ξεχωρισε πρωτα τι ειναι φεηκ και τι οχι στο μυαλο σου , δες 1 ματς μπασκετ στην ζωη σου ολοκληρο και μετα θα σου διδαξω οσα πρεπει να ξερεις για να μην σπας μπολας.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 18 Δεκ 2024, 18:50οχι στηριζεται υπερβολικα σε εναν παικτη και αυτο ειναι ενας απο τους λογου; που ειναι φεικBazoomba έγραψε: 18 Δεκ 2024, 18:45
Ναι εχεις δικιο, στηριζεται στα συμβολαια, στα ονοματα και στο ταλεντο.
ΜΟΥΣΚΑΡΕ!
βεβαια λογικο θα μου πεις αφου το εχεις ματωσει στο φυστικοβουτηρο των καγκουροειδων του nba![]()
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Έφυγε για το νοσοκομείο ο Λεσόρ. Μακάρι να μην είναι τίποτα σιβαρό.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
- Eθνικοκοινωνιστης
περονη λενε αρα 3 μηνες εκτοςΠρετεντέρης έγραψε: 19 Δεκ 2024, 21:36 Έφυγε για το νοσοκομείο ο Λεσόρ. Μακάρι να μην είναι τίποτα σιβαρό.
λογικα θα παει σε κανεναν νιμπο τωρα η θα γινει το ονειρο πραγματικοτητα για καμποκλο
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Περαστικά στον άνθρωπο
Φάνηκε πιο σοβαρό
Αν είναι 3 μηνες πάλι καλά...
Φάνηκε πιο σοβαρό
Αν είναι 3 μηνες πάλι καλά...
Τι 3 μήνες ρε, το πόδι του έσπασε
- Eθνικοκοινωνιστης
καταγμα περονης λενε,μαλλον την γλιτωσε
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Το ήξερα ότι φέτος δεν θα το σηκώσουμε.
Χθες έπεσαν και οι υπογραφές.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Kαλυτερα να εσπαζα εγω το ποδι μου γαμω την πουτανα μου γαμωDaje έγραψε: 20 Δεκ 2024, 07:17 Το ήξερα ότι φέτος δεν θα το σηκώσουμε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 153 Απαντήσεις
- 5704 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Φραγμένος_Τελεστής