Μητσοτάκης λέγεται όπως και η άλλη λέγεται Μητσοτάκαινα και όχι πακογιάννη.Ας λέγεται γκούβελα στην τελική,έχει ξαναπαντευτεί.Ο κύριος μητσοτάκης είναι ένα αντιπαθέστατο άτομο και οι εκφράσεις με τους οφθαλμούς μαρτυρούν πολλά.Και όποιος κατάλαβε κατάλαβε.Ο αυθορμητισμός του Τσίπρα προκύπτει διότι μεγάλωσε σε δημόσιο σχολείο όπως και μεις,σπούδασε στο Πολυτεχνείο και είναι πολιτικά αυτοδημιούργητος.Το κοινό του κου μητσοτάκη αφορά ένα εσωτερικό κοινό της νδ που εκτείνεται από εύπορους απογόνους χιτών,ταγματαλητών,απριλιανών μέχρι ότι βαδίζει στα χνάρια του χυδαία αντικοινωνικού νεοφιλελευθερισμού.Πρωθυπουργός δεν θα καταφέρει να γίνει και αυτό διότι κάποιες φορές όλες τις αβάντες και αν έχεις,αυτό δεν είναι αρκετό.Πάντως εγώ στηρίζω την παρούσα νδ,διότι δείχνει ανοικτά περί τίνος πρόκειται χωρίς τη φασάδα του φιλολαϊκού καραμαλισμού.Κάθε νεοδημοκράτης θεωρώ ότι αντοπροσωπεύεται πλήρως από την παλιανθρωπιά και την κακία που κρύβει στα σπλάχνα της η τελευταία επιλογή της εκλογικής της βάσης.Βαδίζουμε σε τελικά μάχη ανάμεσα στο καλό και το κακό σε λίγους μήνες.Παρά τις δυσκολίες και τις εντιξοότητες το καλό πάντα βρίσκει τρόπο να νικάει.Τότε είναι που θα χορέψουμε μέχρι το πρωί.Υδράργυρος έγραψε: 09 Δεκ 2018, 11:48 Ο κυριακος δε μου ειναι αντιπαθης. Δε θα με χαλασει αν γινει πθ. Αλλα ο τσιπρας υπερεχει στην εικονα γιατι ειναι αυθορμητος και φυσικος ενω ο κυριακος ειναι στημενος και φτιασιδωμενος απο τους διαφημιστες και η εικονα του ειναι ψευτικη
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Θερίζει η αγαμία
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Θερίζει η αγαμία
-
Spiros252
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
χμμ.. αυτό φαίνεται ότι κάνει καλή δουλειά!
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
έτσι να πήζουν οι κομμουνιστοσυριζαυγίτες
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Υδράργυρος έγραψε: 09 Δεκ 2018, 11:48 Ο κυριακος δε μου ειναι αντιπαθης. Δε θα με χαλασει αν γινει πθ.
Νήφε και μέμνησο απιστείν
-
Spiros252
- Διαχειριστής
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Stephen Hawking
Stephen Hawking
Προς τι η έκπληξις;
Δεν είναι αντιπαθής και επιπλέον ο κάθε πικραμένος γίνεται πρωθυπουργός, γιατί να μην γίνει κι αυτός;
Απλώς να πει στην ανηψιά του ότι αυτή η προωθητική τακτική του υπεργκόμενου τον γελοιοποιεί
Δεν είναι αντιπαθής και επιπλέον ο κάθε πικραμένος γίνεται πρωθυπουργός, γιατί να μην γίνει κι αυτός;
Απλώς να πει στην ανηψιά του ότι αυτή η προωθητική τακτική του υπεργκόμενου τον γελοιοποιεί
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- Dwarven Blacksmith
Γι αυτό και ρίχνουμε μαύρο στη ΝΔ στην οποία έχουν εισχωρήσει εθνολαϊκιστικά στοιχεία.argouen έγραψε: 09 Δεκ 2018, 12:36Υδράργυρος έγραψε: 09 Δεκ 2018, 11:48 Ο κυριακος δε μου ειναι αντιπαθης. Δε θα με χαλασει αν γινει πθ.![]()
Παιδγια για τον Μερκουρι μιλάμε, αντε να έρθει και η Νάιδα να μας πει "οκ δε με χαλάει ο Κυριακος" να κλείσει η ενότητα εσ πολιτική 
-
Spiros252
- Διαχειριστής
Dwarven Blacksmith έγραψε: 09 Δεκ 2018, 12:40 Γι αυτό και ρίχνουμε μαύρο στη ΝΔ στην οποία έχουν εισχωρήσει εθνολαϊκιστικά στοιχεία.
Stephen Hawking
Stephen Hawking
άλλος χαρούμενος από εδώSpiros252 έγραψε: 09 Δεκ 2018, 12:53Dwarven Blacksmith έγραψε: 09 Δεκ 2018, 12:40 Γι αυτό και ρίχνουμε μαύρο στη ΝΔ στην οποία έχουν εισχωρήσει εθνολαϊκιστικά στοιχεία.![]()
Τι λένε οι δημοσκοπήσεις ρε σεις κάτω από 10% είναι ο Αλ6?
- Last Veteran
Ελευθέρως.Αγις έγραψε: 09 Δεκ 2018, 11:45Μου δίνεις την αδεια να το μελοποιήσω ; - γαμω τα ρεμπέτικα γινεται.Last Veteran έγραψε: 09 Δεκ 2018, 10:49 Μα άκου φίλε μου καλέ, καλέ μου φίλε άκου
Μία κυρία γυρεψε, την πουτσ@ του Κυριάκου
Στο σεξ αποδεικνύεται, ποια είναι η ουσια
Καβλιάρης είσαι μόνο αν, διαθέτεις εξουσία
Ακόμα και ο πάγκαλος, να είσαι, τότε λάμπεις
Και θα μπορέσεις τελικά, σε μια γυναίκα νά μπεις
Αν σου λείψουνε κι άλλοι στίχοι εδώ είμαστε.
Ελευθέρως δεν υπάρχει στην δημιουργία και οφείλουμε να σεβόμαστε απόλυτα το πνευματικό έργο .Last Veteran έγραψε: 09 Δεκ 2018, 13:21Ελευθέρως.Αγις έγραψε: 09 Δεκ 2018, 11:45Μου δίνεις την αδεια να το μελοποιήσω ; - γαμω τα ρεμπέτικα γινεται.Last Veteran έγραψε: 09 Δεκ 2018, 10:49 Μα άκου φίλε μου καλέ, καλέ μου φίλε άκου
Η ουσία είναι οτι το ''εχεις'' σαν στιχουργός και κατα την αποψή μου ισως θα έπρεπε να το ψαξεις κ 'επαγγελματικά δινοντας στιχους - κερδισμένοι θα είμαστε ολοι οι υπόλοιποι σαν παραλήπτες - ακροατές.
*Καλό θα ηταν να τους κατοχυρώνεις ακόμα και οταν γράφεις εδω.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Δεκαπεντασυλαβο ειναι;Last Veteran έγραψε: 09 Δεκ 2018, 13:21Ελευθέρως.Αγις έγραψε: 09 Δεκ 2018, 11:45Μου δίνεις την αδεια να το μελοποιήσω ; - γαμω τα ρεμπέτικα γινεται.Last Veteran έγραψε: 09 Δεκ 2018, 10:49 Μα άκου φίλε μου καλέ, καλέ μου φίλε άκου
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 252 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από stergiosbik
-
- 27 Απαντήσεις