!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Phorum Forumvision #1

Νέες κυκλοφορίες, προτάσεις για νέα ακούσματα, κριτικές
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Άβαταρ μέλους
micmic
Phorum.gr user: micmic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από micmic »

Γύρος #7 - Αποτελέσματα

Κώδικας: Επιλογή όλων

# Τίτλος                                                      ∑ ALI DRE DRH JIM MAS MIS MOJ NOV POL SID ΑΝΔ ΜΠΙ ΝΥΧ ΠΑΛ 
 1 Verbal Delirium - Sudden Winter                            99   8  12   4  10  10  10   #  10  12   6   x   8   6   3 
 2 Warrior - Hi Ho Silver                                     89   7   7   0   6   8   8  12   8   3   #   x  10  12   8 
 3 Archive - Again                                            82  12   5   2   8  12   1  10   #   5   2   x   3  10  12 
 4 Seth Avett & Jessica Lea Mayfield · Elliott Smith - Betw…  72   #  10   6   3   6   6   4   6   7   8   x   7   7   2 
 5 Sonic Youth - Superstar                                    69  10   8   5   5   1   #   8   0   4  10   x   6   8   4 
 6 Psychotic Waltz - I Remember                               66   3   6   1   #   7   7   2  12   2   4   x  12   0  10 
 7 Angels Of Light - Star Chaser                              64   6   3   8   7   0   4   3   1  10  12   x   5   #   5 
 8 Cleo Sol - Self                                            55   1   4   3   4   5  12   7   2   6   0   x   #   5   6 
 9 The Yagas - The Crying Room                                53   5   #  12   2   2   3   6   7   1   5   x   0   3   7 
10 Slower Avenue - Black Rose                                 44   4   1  10  12   0   2   1   3   #   3   x   4   4   0 
11 Bloc Party - Sunday                                        35   2   2   7   1   #   5   0   5   8   1   x   1   2   1 
12 Sleaford Mods & Hot Chip - Nom Nom Nom                     16   0   0   #   0   3   0   5   0   0   7   x   0   1   0 
13 Dafina Zeqiri ft. Elgit Doda - Si Mua                      10   0   0   0   0   4   0   0   4   0   0   x   2   0   # 
14 ΑΝΔ - DNS                                                   0   x   x   x   x   x   x   x   x   x   x   #   x   x   x 
Σχόλια ανά τραγούδι
Spoiler
Γύρος #7 έγραψε:JIM: Από τους καλύτερους γύρους μέχρι τώρα με πολύ δυνατά τραγούδια που θα αναμετρηθούν σε έnναν αδυσώπητο ανταγωνισμό. Το μόνο που έλλειψε είναι μια τρολιά, ένα πείραγμα του Μένιου...ελπίζω σε επιστροφή του...
MOJ: ωραίος γύρος . δυσκολεύτηκα από το 12 και κάτω στην βαθμολογία .
Verbal Delirium - Sudden Winter (MOJ) έγραψε:DRE (12): Σ' αυτό το τραγούδι μου αρέσει πολύ το κοντράστ του στίχου με την μουσική. Πολύ καλό.
JIM (10): Magic...puuure magic.
MAS (10): Πολύ ωραίο, η μουσική με έβαλε σε πολύ ωραίο mood, ρομαντικό, λόγω thumbnail. Mετά διάβασα τους στίχους, λέω ώπα μαύρη κατάθλιψη. Ευτυχώς δεν δίνω ποτέ σημασία, οπότε...
ΝΥΧ (6): συμπαθητικό, αν διαρκούσε λιγότερο θα μου άρεσε περισσότερο, μου άρεσε το πιάνο
Warrior - Hi Ho Silver (SID) έγραψε:MOJ (12): Το πιο ωραίο κομμάτι του γύρου για μένα από το πρώτο άκουσμα και τελείως άγνωστο γκρουπ. που το βρήκες αυτό το διαμάντι !
ΝΥΧ (12): αγάπησα! αχχ τα άτια, φίλοι μου! μου θύμισε γκάλαχερ, μπράβο!
MAS (8): Αγαπώ, αγαπώ, αγαπώ αυτό τον κλασικό old-school rock ήχο, θυμίζει και λίγο Ten Years After, το γνωστό τραγούδι... Εν τω μεταξύ μιλάμε για παντελώς άγνωστη μπάντα: στη wiki δεν υπάρχει, στο rateyourmusic έχει 4 μπάντες Warrior και αυτή είναι η... 4η. Το δε τραγούδι είναι σε ένα compilation του 2005 λέει. What? Φίλε τραγουδοθέτη/τρια, εξήγησε μας που τους βρήκες;
DRE (7): Δυστυχώς έπεσε σε καλύτερα.
JIM (6): Έχει μια μυστηριώδη "σκοτεινότητα" (χαχα δεν υπάρχει τέτοια λέξη). Μου αρέσει και η άγρια δύση. Παίζει να το έβαλε η νύχτα ή ο οργανοπαίκτης Μπίστης.
Archive - Again (NOV) έγραψε:MAS (12): Μ'άρεσε πολύ η ενορχήστρωση, το ρεφρέν θα μπορούσε να είναι καλύτερο. Καθώς και το ότι είχε 3 διακριτά τμήματα: 1 = φωνή/κιθαρίτσα, 2 = προσθήκη φυσαρμόνικα 😍/μπάσο/χορδές, 3. drums/παραμόρφωση/rock. Bravo. Take notes peeps, this is how you make a song NOT boring...
ΠΑΛ (12): <3
MOJ (10): αγαπημένο μου κομμάτι . δεν μπορώ να το ρίξω κι ας το έχω χιλιοακούσει .
ΝΥΧ (10): ΟΥΦ
JIM (8): Άλλο ένα σπουδαίο κομμάτι. Ξεκινάει μπαλαντοειδώς, με δόσεις μελαγχολίας και μετά τη μέση εκρύγνηται με κραυγές και έντονη μουσική αλλάζοντας στιλ. Πάντα μου άρεσαν τα τραγούδια που έχουν "δύο μέρη". Πάντα μου άρεσε η απροβλεψιμότητα στα τραγούδια. Υποψιάζομαι τον MOJ πίσω από αυτό.
DRE (5): Ποτέ δεν μ' άρεσε πολύ κάτι από Archive...
DRH (2): Ωραίο είναι, είχα αγοράσει και το cd κάποτε, αλλά έχει παίξει τόσο πολύ που δε θέλω να βάλω μεγάλο βαθμό. Γιατί όμως σε κομμένη έκδοση;
Seth Avett & Jessica Lea Mayfield · Elliott Smith - Between The Bars (ALI) έγραψε:DRE (10): Καλή αρχή κάναμε. Πολύ γλυκό.
ΝΥΧ (7): γλυκούλι
DRH (6): Να πω την αμαρτία μου, δεν τον πολυέχω ακούσει ποτέ ιδιαίτερα τον Elliott Smith αν και μου άρεσαν κομμάτια του. Καλούλα και η διασκευή
MAS (6): Αν δεν ήξερα το ορίτζιναλ, θα έλεγα οκ αλλά τώρα αυτό το κόβερ μου φαίνεται πολύ αποστειερεμένο, πού είναι η ευαλωτότητα στην φωνή; Αλλά και στις συγχορδίες έχουν αφαιρέσει την πιο ενδιαφέρουσα discordant! Γιατίιιι;;; Τέλος, ποιός βλάκας είχε την ιδέα του artwork και νόμιζα ότι ξαναγρατζούνισα την οθόνη μου, οεο;
JIM (3): Γλυκούλα, απαλή έναρξη για τον γύρο. Καλά ξεκινήσαμε.
Sonic Youth - Superstar (MIS) έγραψε:ALI (10): Υπέροχη διασκευή!!!
DRE (8): Από άλλα τους τραγούδια τους ξέρω αλλά και αυτό είναι ενδιαφέρον.
MOJ (8): ενδιαφέρουσα διασκευή αν και προτιμώ το πρωτότυπο ..το έκαναν δικό τους πάντως και αυτό είναι .
ΝΥΧ (8): αγαπημένο κομμάτι, μα το θεωρώ εύκολη επιλογή
DRH (5): Πολύ καλή διασκευή, είχα αγοράσει και το χρωματιστό 7" στα 90s.
Αντίστοιχα καλή και η άλλη πλευρά με τους Redd Kross
Πολύ παιγμένο όμως για ψηλότερα
JIM (5): Σταθερές αξίες, έλλειψη ρίσκου.
MAS (1): Δεν έχω ακούσει ποτέ Sonic Youth και λέω να μην το αλλάξω! Πολύ στυλάκι, καθόλου αυγουλάκι. Υποτονικό. Κάλλιο το ορίτζιναλ από Carpenters.
Psychotic Waltz - I Remember (JIM) έγραψε:MAS (7): Πολύ ωραίο τραγουδάκι, τρομερά old-school βέβαια για 1990 που έγινε released. Με φλάουτο(?) που θυμίζει Jethro κτλ... Πάντως βλέπω είναι σε μεγάλη εκτίμηση με 3(!) άλμπουμ τους γύρω απ'την θέση #5000 των καλύτερων στο rateyourmusic... θα τσεκάρω περαιτέρω.
DRE (6): Αξίζει αλλά δεν μου ταιριάζει.
DRH (1): Με ψιλοαρέσουν οι Psychotic Waltz αλλά αυτό το κομμάτι όχι ιδιαίτερα
ΝΥΧ (0): συγγνώμη
Angels Of Light - Star Chaser (ΝΥΧ) έγραψε:DRH (8): Κάτι θυμίζει....κάτι θυμίζει....μπαίνω στη wikipedia, νατος ο Michael Gira. Ντροπή μου που δεν το κατάλαβα πιο γρήγορα και ότι δεν πήρα χαμπάρι 6 αλμπουμ
JIM (7): Pinkfloyd-ικό στο στιλ. Πλούσιο σε ατμόσφαιρα και ψυχεδέλεια. Πρέπει να το έβαλε η Misty ή η νύχτα.
DRE (3): Σαν να μαζεύτηκαν δύο γύρω από μια φωτιά και να είπαν: "Δεν λέμε και ένα τραγούδι τώρα;"
MAS (0): Πάναργο τραγούδι, εντελώς αδιάφορη μουσική. Μόνο προς το τέλος το γύρισμα έδωσε κάποιο ενδιαφέρον. Κατά τα άλλα, κόντεψα να πεθάνω, έφτασα 10 παλμούς, ευτυχώς μου έκαναν ένεση επινεφρίνης έγκαιρα. Thanks a lot bro/sis!
ΝΥΧ (#): youliveoninmeyouliveoninmeyouliveoninmeyouliveoninmeyouliveoninmeyouliveoninmeyouliveoninmeyouliveoninmeyouliveoninmeyouliveoninmeyouliveoninmeyouliveoninmeyouliveoninmeyouliveoninmeyouliveoninmeyouliveoninmeyouliveoninmeyouliveoninmeyouliveoninmeyouliveoninmeyouliveoninmeyouliveoninmeyouliveoninmeyouliveoninmeyouliveoninmeyouliveoninmeyouliveoninmeyouliveoninmeyouliveoninmeyouliveoninmeyouliveoninmeyouliveoninmeyouliveoninmeyouliveoninmeyouliveoninmeyouliveoninmeyouliveoninmeyouliveoninmeyouliveoninmeyouliveoninmeyouliveoninmeyouliveoninmeyouliveoninmeyouliveoninmeyouliveoninmeyouliveoninmeyouliveoninmeyouliveoninmeyouliveoninmeyouliveoninmeyouliveoninmeyouliveoninmeyouliveoninmeyouliveoninmeyouliveoninmeyouliveoninmeyouliveoninmeyouliveoninmeyouliveoninmeyouliveoninmeyouliveoninmeyouliveoninmeyouliveoninmeyouliveoninmeyouliveoninmeyouliveoninmeyouliveoninmeyouliveoninmeyouliveoninmeyouliveoninmeyouliveoninmeyouliveoninme
Cleo Sol - Self (ΜΠΙ) έγραψε:MOJ (7): nice and smooth
MAS (5): Monotonous Bass strikes again for 144 points of damage. Fatality!
ΝΥΧ (5): δεν με συγκίνησε πολύ :(
DRE (4): Άσχημο δεν το λες. Δεν μου άφησε όμως κάτι.
JIM (4): Τααν, ταν, ταν-ταν-ταν-ταν. Ε ναι...με αυτό το τραγούδι θα πιω το Mai Tai μου στο μπιτσόμπαρο το ηλιοβασίλεμα. Εις υγείαν🍷🍸
DRH (3): Ίσως να το αδικώ....θα την ξανακούσω
The Yagas - The Crying Room (DRE) έγραψε:DRH (12): Την φοβάμαι αλλά με άρεσε! Και είναι το πρώτο τους κομμάτι βλέπω!!
ΠΑΛ (7): Αγαπάμε αδελφές Farmiga. Слава Україні!‎‎
MOJ (6): δεν το ξερα ότι τραγουδάει η Vera Farmiga .ωραίο κομμάτι .
JIM (2): Ωπα, δεν ήξερα ότι η κυρά Βέρα Φαρμίγκα τραγουδάει κιόλας. Την είχαμε συνηθίσει σε ταινίες τρόμου. |Μουσικά το κομμάτι έχει καλά στοιχεία αλλά είναι ημιτελές. Δυνατό ξέσπασμα με δίκαση μετά τη μέση, φοβερές οι κραυγές της Βέρας αλλά...(επειδή πάντα υπάρχει ένα αλλά) όταν έχεις 1.40 λεπτά αδιάφορη εισαγωγή πρέπει να δώσεις παραπάνω χρόνο στο τραγούδι. Αυτό ήθελε 1 λεπτό ακόμα για να επαναφέρει το σημείο με το Crying Room συνοδεία δεύτερου μουσικού ξεσπάσματος. Είναι σα να μας ανοίγει η όρεξη, να τρώμε τις πρώτες μπουκιές και μετά να μας παίρνουν το πιάτο. Αν προσπαθήσουν περισσότερο θα βρουν το δρόμο τους.
MAS (2): Δεν μ'άρεσε μελωδικά, αλλά το τέλος ήταν καλούτσικο...
DRE (#): Σίγουρα δεν θα περάσει απαρατήρητο.
Slower Avenue - Black Rose (POL) έγραψε:JIM (12): Καταπληκτικό κομμάτι. Ένα θεσπέσιο ηλεκτρονικό-φουτουριστικό ταξίδι σε άγνωστο προορισμό, κάπου στη μέση της νυχτερινής ερήμου όπου δεσπόζει μια εγκαταλελειμμένη πόλη με ουρανοξύστες. Μοιάζει με επιλογή που θα έκανε ο POL όπως τότε με τους Fed και το Subways of your mind.
DRH (10): Μ'αρέσει που αναβιώνει αυτή η σκηνή τα τελευταία χρόνια.
DRE (1): Το ξέχασα αμέσως.
MAS (0): Δεν μου λέει τίποτα, not my cup of tea.
Bloc Party - Sunday (MAS) έγραψε:DRH (7): Μ'αρέσουν οι Block Party και είχα πολύ καιρό να τους ακούσω
DRE (2): Απλά ακούγεται. Τίποτα ιδιαίτερο.
JIM (1): Δεν είναι άσχημο. Αντίθετα είναι εύθυμο τραγούδι με ωραίο bridge και ωραία τύμπανα. Απλά για κάποιο λόγο δεν με άγγιξε. Δεν με συγκίνησε οπως άλλα του γύρου.
MAS (#): Τι τραγουδάρα θεέ μου, ποιος γκόμενος/α το έβαλε; Marry me!
Sleaford Mods & Hot Chip - Nom Nom Nom (DRH) έγραψε:MAS (3): Επαναλαμβανόμενο, βαρετό, τσαβιά.
DRE (0): Ούτε για αστείο.
JIM (0): Το ύφος και τα visuals θυμίζουν εκείνο το συμπαθητικό τραγουδάκι Bourbon Street από παλιότερο γύρο. Κοίτα να δεις τώρα. Το τραγούδι είναι ανεβαστικό αλλά νιώθω ότι υστερεί σε "originality" που λένε και οι Αγγλοσάξονες. Το βασικό beat φέρνει κάπως σε Ghostbusters. Μοιάζει με ένα μείγμα χιλιοπαιγμένου υλικού. Λίγο ραπ, λίγο ροκ, λίγο ποπ...λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και τ' αγόρι μου. Ψιλοεπιτηδευμένο.
Dafina Zeqiri ft. Elgit Doda - Si Mua (ΠΑΛ) έγραψε:MAS (4): οκ, πολύ τσιλ τραγουδάκι με μπασάκι. Θα δούμε σε ποια θέση θα μπει στο τέλος.
DRE (0): Καμιά σχέση με τα γούστα μου.
JIM (0): Αξιοπρεπές στο είδος του. Ακούγεται ευχάριστα αλλά μπροστά στα περισσότερα εδώ υστερεί.

Σχόλια ανά παίκτη
Spoiler
ALI έγραψε:Sonic Youth - Superstar (10): Υπέροχη διασκευή!!!
DRE έγραψε:Verbal Delirium - Sudden Winter (12): Σ' αυτό το τραγούδι μου αρέσει πολύ το κοντράστ του στίχου με την μουσική. Πολύ καλό.
Seth Avett & Jessica Lea Mayfield · Elliott Smith - Between The Bars (10): Καλή αρχή κάναμε. Πολύ γλυκό.
Sonic Youth - Superstar (8): Από άλλα τους τραγούδια τους ξέρω αλλά και αυτό είναι ενδιαφέρον.
Warrior - Hi Ho Silver (7): Δυστυχώς έπεσε σε καλύτερα.
Psychotic Waltz - I Remember (6): Αξίζει αλλά δεν μου ταιριάζει.
Archive - Again (5): Ποτέ δεν μ' άρεσε πολύ κάτι από Archive...
Cleo Sol - Self (4): Άσχημο δεν το λες. Δεν μου άφησε όμως κάτι.
Angels Of Light - Star Chaser (3): Σαν να μαζεύτηκαν δύο γύρω από μια φωτιά και να είπαν: "Δεν λέμε και ένα τραγούδι τώρα;"
Bloc Party - Sunday (2): Απλά ακούγεται. Τίποτα ιδιαίτερο.
Slower Avenue - Black Rose (1): Το ξέχασα αμέσως.
Sleaford Mods & Hot Chip - Nom Nom Nom (0): Ούτε για αστείο.
Dafina Zeqiri ft. Elgit Doda - Si Mua (0): Καμιά σχέση με τα γούστα μου.
The Yagas - The Crying Room (#): Σίγουρα δεν θα περάσει απαρατήρητο.
DRH έγραψε:The Yagas - The Crying Room (12): Την φοβάμαι αλλά με άρεσε! Και είναι το πρώτο τους κομμάτι βλέπω!!
Slower Avenue - Black Rose (10): Μ'αρέσει που αναβιώνει αυτή η σκηνή τα τελευταία χρόνια.
Angels Of Light - Star Chaser (8): Κάτι θυμίζει....κάτι θυμίζει....μπαίνω στη wikipedia, νατος ο Michael Gira. Ντροπή μου που δεν το κατάλαβα πιο γρήγορα και ότι δεν πήρα χαμπάρι 6 αλμπουμ
Bloc Party - Sunday (7): Μ'αρέσουν οι Block Party και είχα πολύ καιρό να τους ακούσω
Seth Avett & Jessica Lea Mayfield · Elliott Smith - Between The Bars (6): Να πω την αμαρτία μου, δεν τον πολυέχω ακούσει ποτέ ιδιαίτερα τον Elliott Smith αν και μου άρεσαν κομμάτια του. Καλούλα και η διασκευή
Sonic Youth - Superstar (5): Πολύ καλή διασκευή, είχα αγοράσει και το χρωματιστό 7" στα 90s.
Αντίστοιχα καλή και η άλλη πλευρά με τους Redd Kross
Πολύ παιγμένο όμως για ψηλότερα
Cleo Sol - Self (3): Ίσως να το αδικώ....θα την ξανακούσω
Archive - Again (2): Ωραίο είναι, είχα αγοράσει και το cd κάποτε, αλλά έχει παίξει τόσο πολύ που δε θέλω να βάλω μεγάλο βαθμό. Γιατί όμως σε κομμένη έκδοση;
Psychotic Waltz - I Remember (1): Με ψιλοαρέσουν οι Psychotic Waltz αλλά αυτό το κομμάτι όχι ιδιαίτερα
JIM έγραψε:Γύρος #7: Από τους καλύτερους γύρους μέχρι τώρα με πολύ δυνατά τραγούδια που θα αναμετρηθούν σε έnναν αδυσώπητο ανταγωνισμό. Το μόνο που έλλειψε είναι μια τρολιά, ένα πείραγμα του Μένιου...ελπίζω σε επιστροφή του...
Slower Avenue - Black Rose (12): Καταπληκτικό κομμάτι. Ένα θεσπέσιο ηλεκτρονικό-φουτουριστικό ταξίδι σε άγνωστο προορισμό, κάπου στη μέση της νυχτερινής ερήμου όπου δεσπόζει μια εγκαταλελειμμένη πόλη με ουρανοξύστες. Μοιάζει με επιλογή που θα έκανε ο POL όπως τότε με τους Fed και το Subways of your mind.
Verbal Delirium - Sudden Winter (10): Magic...puuure magic.
Archive - Again (8): Άλλο ένα σπουδαίο κομμάτι. Ξεκινάει μπαλαντοειδώς, με δόσεις μελαγχολίας και μετά τη μέση εκρύγνηται με κραυγές και έντονη μουσική αλλάζοντας στιλ. Πάντα μου άρεσαν τα τραγούδια που έχουν "δύο μέρη". Πάντα μου άρεσε η απροβλεψιμότητα στα τραγούδια. Υποψιάζομαι τον MOJ πίσω από αυτό.
Angels Of Light - Star Chaser (7): Pinkfloyd-ικό στο στιλ. Πλούσιο σε ατμόσφαιρα και ψυχεδέλεια. Πρέπει να το έβαλε η Misty ή η νύχτα.
Warrior - Hi Ho Silver (6): Έχει μια μυστηριώδη "σκοτεινότητα" (χαχα δεν υπάρχει τέτοια λέξη). Μου αρέσει και η άγρια δύση. Παίζει να το έβαλε η νύχτα ή ο οργανοπαίκτης Μπίστης.
Sonic Youth - Superstar (5): Σταθερές αξίες, έλλειψη ρίσκου.
Cleo Sol - Self (4): Τααν, ταν, ταν-ταν-ταν-ταν. Ε ναι...με αυτό το τραγούδι θα πιω το Mai Tai μου στο μπιτσόμπαρο το ηλιοβασίλεμα. Εις υγείαν🍷🍸
Seth Avett & Jessica Lea Mayfield · Elliott Smith - Between The Bars (3): Γλυκούλα, απαλή έναρξη για τον γύρο. Καλά ξεκινήσαμε.
The Yagas - The Crying Room (2): Ωπα, δεν ήξερα ότι η κυρά Βέρα Φαρμίγκα τραγουδάει κιόλας. Την είχαμε συνηθίσει σε ταινίες τρόμου. |Μουσικά το κομμάτι έχει καλά στοιχεία αλλά είναι ημιτελές. Δυνατό ξέσπασμα με δίκαση μετά τη μέση, φοβερές οι κραυγές της Βέρας αλλά...(επειδή πάντα υπάρχει ένα αλλά) όταν έχεις 1.40 λεπτά αδιάφορη εισαγωγή πρέπει να δώσεις παραπάνω χρόνο στο τραγούδι. Αυτό ήθελε 1 λεπτό ακόμα για να επαναφέρει το σημείο με το Crying Room συνοδεία δεύτερου μουσικού ξεσπάσματος. Είναι σα να μας ανοίγει η όρεξη, να τρώμε τις πρώτες μπουκιές και μετά να μας παίρνουν το πιάτο. Αν προσπαθήσουν περισσότερο θα βρουν το δρόμο τους.
Bloc Party - Sunday (1): Δεν είναι άσχημο. Αντίθετα είναι εύθυμο τραγούδι με ωραίο bridge και ωραία τύμπανα. Απλά για κάποιο λόγο δεν με άγγιξε. Δεν με συγκίνησε οπως άλλα του γύρου.
Sleaford Mods & Hot Chip - Nom Nom Nom (0): Το ύφος και τα visuals θυμίζουν εκείνο το συμπαθητικό τραγουδάκι Bourbon Street από παλιότερο γύρο. Κοίτα να δεις τώρα. Το τραγούδι είναι ανεβαστικό αλλά νιώθω ότι υστερεί σε "originality" που λένε και οι Αγγλοσάξονες. Το βασικό beat φέρνει κάπως σε Ghostbusters. Μοιάζει με ένα μείγμα χιλιοπαιγμένου υλικού. Λίγο ραπ, λίγο ροκ, λίγο ποπ...λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και τ' αγόρι μου. Ψιλοεπιτηδευμένο.
Dafina Zeqiri ft. Elgit Doda - Si Mua (0): Αξιοπρεπές στο είδος του. Ακούγεται ευχάριστα αλλά μπροστά στα περισσότερα εδώ υστερεί.
MAS έγραψε:Archive - Again (12): Μ'άρεσε πολύ η ενορχήστρωση, το ρεφρέν θα μπορούσε να είναι καλύτερο. Καθώς και το ότι είχε 3 διακριτά τμήματα: 1 = φωνή/κιθαρίτσα, 2 = προσθήκη φυσαρμόνικα 😍/μπάσο/χορδές, 3. drums/παραμόρφωση/rock. Bravo. Take notes peeps, this is how you make a song NOT boring...
Verbal Delirium - Sudden Winter (10): Πολύ ωραίο, η μουσική με έβαλε σε πολύ ωραίο mood, ρομαντικό, λόγω thumbnail. Mετά διάβασα τους στίχους, λέω ώπα μαύρη κατάθλιψη. Ευτυχώς δεν δίνω ποτέ σημασία, οπότε...
Warrior - Hi Ho Silver (8): Αγαπώ, αγαπώ, αγαπώ αυτό τον κλασικό old-school rock ήχο, θυμίζει και λίγο Ten Years After, το γνωστό τραγούδι... Εν τω μεταξύ μιλάμε για παντελώς άγνωστη μπάντα: στη wiki δεν υπάρχει, στο rateyourmusic έχει 4 μπάντες Warrior και αυτή είναι η... 4η. Το δε τραγούδι είναι σε ένα compilation του 2005 λέει. What? Φίλε τραγουδοθέτη/τρια, εξήγησε μας που τους βρήκες;
Psychotic Waltz - I Remember (7): Πολύ ωραίο τραγουδάκι, τρομερά old-school βέβαια για 1990 που έγινε released. Με φλάουτο(?) που θυμίζει Jethro κτλ... Πάντως βλέπω είναι σε μεγάλη εκτίμηση με 3(!) άλμπουμ τους γύρω απ'την θέση #5000 των καλύτερων στο rateyourmusic... θα τσεκάρω περαιτέρω.
Seth Avett & Jessica Lea Mayfield · Elliott Smith - Between The Bars (6): Αν δεν ήξερα το ορίτζιναλ, θα έλεγα οκ αλλά τώρα αυτό το κόβερ μου φαίνεται πολύ αποστειερεμένο, πού είναι η ευαλωτότητα στην φωνή; Αλλά και στις συγχορδίες έχουν αφαιρέσει την πιο ενδιαφέρουσα discordant! Γιατίιιι;;; Τέλος, ποιός βλάκας είχε την ιδέα του artwork και νόμιζα ότι ξαναγρατζούνισα την οθόνη μου, οεο;
Cleo Sol - Self (5): Monotonous Bass strikes again for 144 points of damage. Fatality!
Dafina Zeqiri ft. Elgit Doda - Si Mua (4): οκ, πολύ τσιλ τραγουδάκι με μπασάκι. Θα δούμε σε ποια θέση θα μπει στο τέλος.
Sleaford Mods & Hot Chip - Nom Nom Nom (3): Επαναλαμβανόμενο, βαρετό, τσαβιά.
The Yagas - The Crying Room (2): Δεν μ'άρεσε μελωδικά, αλλά το τέλος ήταν καλούτσικο...
Sonic Youth - Superstar (1): Δεν έχω ακούσει ποτέ Sonic Youth και λέω να μην το αλλάξω! Πολύ στυλάκι, καθόλου αυγουλάκι. Υποτονικό. Κάλλιο το ορίτζιναλ από Carpenters.
Angels Of Light - Star Chaser (0): Πάναργο τραγούδι, εντελώς αδιάφορη μουσική. Μόνο προς το τέλος το γύρισμα έδωσε κάποιο ενδιαφέρον. Κατά τα άλλα, κόντεψα να πεθάνω, έφτασα 10 παλμούς, ευτυχώς μου έκαναν ένεση επινεφρίνης έγκαιρα. Thanks a lot bro/sis!
Slower Avenue - Black Rose (0): Δεν μου λέει τίποτα, not my cup of tea.
Bloc Party - Sunday (#): Τι τραγουδάρα θεέ μου, ποιος γκόμενος/α το έβαλε; Marry me!
MOJ έγραψε:Γύρος #7: ωραίος γύρος . δυσκολεύτηκα από το 12 και κάτω στην βαθμολογία .
Warrior - Hi Ho Silver (12): Το πιο ωραίο κομμάτι του γύρου για μένα από το πρώτο άκουσμα και τελείως άγνωστο γκρουπ. που το βρήκες αυτό το διαμάντι !
Archive - Again (10): αγαπημένο μου κομμάτι . δεν μπορώ να το ρίξω κι ας το έχω χιλιοακούσει .
Sonic Youth - Superstar (8): ενδιαφέρουσα διασκευή αν και προτιμώ το πρωτότυπο ..το έκαναν δικό τους πάντως και αυτό είναι .
Cleo Sol - Self (7): nice and smooth
The Yagas - The Crying Room (6): δεν το ξερα ότι τραγουδάει η Vera Farmiga .ωραίο κομμάτι .
ΝΥΧ έγραψε:Warrior - Hi Ho Silver (12): αγάπησα! αχχ τα άτια, φίλοι μου! μου θύμισε γκάλαχερ, μπράβο!
Archive - Again (10): ΟΥΦ
Sonic Youth - Superstar (8): αγαπημένο κομμάτι, μα το θεωρώ εύκολη επιλογή
Seth Avett & Jessica Lea Mayfield · Elliott Smith - Between The Bars (7): γλυκούλι
Verbal Delirium - Sudden Winter (6): συμπαθητικό, αν διαρκούσε λιγότερο θα μου άρεσε περισσότερο, μου άρεσε το πιάνο
Cleo Sol - Self (5): δεν με συγκίνησε πολύ :(
Psychotic Waltz - I Remember (0): συγγνώμη
Angels Of Light - Star Chaser (#): youliveoninmeyouliveoninmeyouliveoninmeyouliveoninmeyouliveoninmeyouliveoninmeyouliveoninmeyouliveoninmeyouliveoninmeyouliveoninmeyouliveoninmeyouliveoninmeyouliveoninmeyouliveoninmeyouliveoninmeyouliveoninmeyouliveoninmeyouliveoninmeyouliveoninmeyouliveoninmeyouliveoninmeyouliveoninmeyouliveoninmeyouliveoninmeyouliveoninmeyouliveoninmeyouliveoninmeyouliveoninmeyouliveoninmeyouliveoninmeyouliveoninmeyouliveoninmeyouliveoninmeyouliveoninmeyouliveoninmeyouliveoninmeyouliveoninmeyouliveoninmeyouliveoninmeyouliveoninmeyouliveoninmeyouliveoninmeyouliveoninmeyouliveoninmeyouliveoninmeyouliveoninmeyouliveoninmeyouliveoninmeyouliveoninmeyouliveoninmeyouliveoninmeyouliveoninmeyouliveoninmeyouliveoninmeyouliveoninmeyouliveoninmeyouliveoninmeyouliveoninmeyouliveoninmeyouliveoninmeyouliveoninmeyouliveoninmeyouliveoninmeyouliveoninmeyouliveoninmeyouliveoninmeyouliveoninmeyouliveoninmeyouliveoninmeyouliveoninmeyouliveoninmeyouliveoninme
ΠΑΛ έγραψε:Archive - Again (12): <3
The Yagas - The Crying Room (7): Αγαπάμε αδελφές Farmiga. Слава Україні!‎‎
Συγκεντρωτικά αποτελέσματα

# +/-       ∑  Γ01 Γ02 Γ03 Γ04 Γ05 Γ06 Γ07 Γ08 Γ09 Γ10 Γ11 Γ12 
 1     MOJ  587 107  63  53 105  69  91  99                     
 2     SID  570  65 103  73  78  89  73  89                     
 3     ALI  526  65  91 112  79  36  71  72                     
 4     MIS  509  78  62  64  81  77  78  69                     
 5     DRE  483 104  84  63  71  74  34  53                     
 6  +1 ΝΥΧ  458  94  46  53  68  73  60  64                     
 7  -1 DRH  426  83  74  54  47  82  70  16                     
 8     POL  398  34  93  58  57  44  68  44                     
 9     NOV  344  14  55  46  53  27  67  82                     
10     JIM  327  61  45  42  32  48  33  66                     
11  +1 ΜΠΙ  302  30  61  47  20  40  49  55                     
12  -1 ΑΝΔ  256  25   x  90  31 103   7   x                     
13  +1 MAS  170  32  25  14  28   x  36  35                     
14  -1 ΠΑΛ  154  20  10  43   4  50  17  10                     
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Άβαταρ μέλους
aLiCat

Re: Phorum Forumvision #1

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aLiCat »

Καλημέρα σε όλους και ...
mojorisin
Εικόνα

νικητής για 4η φορά -εκ των οποίων two on a row! :smt023
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Άβαταρ μέλους
micmic

Jimmy81 έγραψε: 17 Δεκ 2024, 02:27 Από ό,τι βλέπω έχει ζητήσει πααράταση ο φίλος drh διότι έχει εμφανιστεί ένα + στο όνομά του στην εφαρμογή. Απλά δεν διευκρινίζεται πόσο διάστημα θα ισχύσει η παράταση.
Ο κάθε παίκτης έχει 5 μέρες συνολικά για όλο το παιχνίδι, που καταναλώνονται ανά ώρα. Αν κάνεις mouseover πάνω από το όνομα του κάθε παίκτη βλέπεις πόσο extra χρόνο έχει ακόμα. O drh ζήτησε μεν παράταση αλλά δεν την χρησιμοποίησε, οπότε δεν του αφαιρέθηκε καθόλου χρόνος.

Δηλαδή θεωρητικά το παιχνίδι μπορεί να κρατήσει μέχρι και 2 μήνες παραπάνω (αν σε κάθε γύρο ένας διαφορετικός παίκτης εξαντλεί όλη του την παράταση).
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Άβαταρ μέλους
micmic

Κατανομή βαθμολογιών
Πόσες φορές έχετε πάρει την κάθε βαθμολογία.

12 10  8  7  6  5  4  3  2  1  0
ALI  7 14  6 11  9  8 12  4  9  5  3
DRE  9  9  5 11  9  9  5  7 11  6  7
DRH  4 11  5 10  6  9  8 10  5  5 15
JIM  6  4  3  7  6  3  8  9 12  8 22
MAS  -  -  4  1  6  7  2  7  7 17 25
MIS  7 11 14  5  7 15  7  4  4  3 11
MOJ 14 16 11  8  9  3  5  7  1  3 11
NOV  4  5  5  7  6  6  9  8  9 13 16
POL  7  4  9  6  9  5  9  7  8  8 16
SID 15  8 11  6 11  8  8  8  8  2  3
ΑΝΔ  9  2  5  5  4  3  1  -  3  4 28
ΜΠΙ  5  2  6  5  6  7  6  6  6 14 25
ΝΥΧ  7  8 11  8  4  8  9 12  5  4 12
ΠΑΛ  1  1  -  5  3  4  6  6  7  3 52

Κατανομή θέσεων
Πόσες φορές έχετε έρθει στην 1η, 2η, 3η κτλ θέση.

1st 2nd 3rd 4th 5th 6th 7th 8th 9th 10th 11th 12th 13th 14th
ALI   1       2   2       1                          1          
DRE       1       1   3               1         1               
DRH           1   1   2       1       1              1          
JIM                       1       1   1    1    1    1    1     
MAS                                        2    1    2         1
MIS       2       2   2       1                                 
MOJ   4                   1   1   1                             
NOV           1               1   1   1         1         1    1
POL       1               2   1       1    2                    
SID   1   2   2   1       1                                     
ΑΝΔ   1   1                                     1    1         1
ΜΠΙ                               2   1    1    2         1     
ΝΥΧ           1           2   1   2        1                    
ΠΑΛ                               1                  1    4    1

Αν έλειπε...
Οριζοντίως, δίπλα στο όνομά σας, βλέπετε πόσες θέσεις θα κερδίζατε ή θα χάνατε αν δεν έπαιζε ο παίκτης της κάθε στήλης.

ALI DRE DRH JIM MAS MIS MOJ NOV POL SID ΑΝΔ ΜΠΙ ΝΥΧ ΠΑΛ
ALI                          +1      -1  +1                
DRE  +1                  +1  +1          +1                
DRH  +1  +1              +1  +1          +1      -1        
JIM  +1      +1      +1  +2  +2      +1  +1          +2    
MAS      +1      +1      +1  +1  +1          +1  +1  +1    
MIS  +1                      +1      +1  +1  +1            
MOJ                  -1  -1                                
NOV  +1  +1  +1      -1              +1  +1                
POL  +1  +1  +1          +1  +1          +2      +2  +2    
SID                  +1  +1  +1                            
ΑΝΔ  +1  +1  +1  +1      +1  +1  +1  +1  +1      +1  +1    
ΜΠΙ  +1  +2  +1  +1      +1  +1  +2  +1  +1          +1    
ΝΥΧ  +1  +1              +1  +1          +1      -1        
ΠΑΛ  +2  +1  +2  +1  +1  +1  +1  +1  +2  +2  +1  +1  +1    

Τετ-α-τετ
Γραμμές: πόσους πόντους συνολικά παίρνετε από κάθε παίκτη - στήλες: πόσους πόντους συνολικά δίνετε σε κάθε παίκτη.

ALI DRE DRH JIM MAS MIS MOJ NOV POL SID ΑΝΔ ΜΠΙ ΝΥΧ ΠΑΛ Max Min
ALI      35  40  34  28  46  41  48  57  49  29  35  48  36  57  28
DRE  42      49  28  27  38  55  31  32  36  42  30  22  51  55  22
DRH  42  39      39  22  19  40  22  27  46  31  30  46  23  46  19
JIM  23  56  22      10  15   8  36  36  34   4  43   5  35  56   4
MAS  14   8  12  12      13   3  13  28  15  12  10   7  23  28   3
MIS  29  40  50  33  35      58  40  34  42  16  50  44  38  58  16
MOJ  41  39  37  60  52  70      48  44  44  26  42  52  32  70  26
NOV  39  19  24  36  28  36  32      21  18  18  15  30  28  39  15
POL  49  48  27  46  16  27  32  48      19  20   6  22  38  49   6
SID  50  35  41  54  30  48  49  44  48      39  47  56  29  56  29
ΑΝΔ  16  24  19  16  15   8  21  18  18  12      27  30  32  32   8
ΜΠΙ  27  27  36  15  27  32  26   7  16  22  19      33  15  36   7
ΝΥΧ  31  27  44  26  25  36  33  26  40  62  25  57      26  62  25
ΠΑΛ   3   9   5   7  33  18   8  25   5   7   9  14  11      33   3
Max  50  56  50  60  52  70  58  48  57  62  42  57  56  51        
Min   3   8   5   7  10   8   3   7   5   7   4   6   5  15        

Άθροισμα ανά ζευγάρι
Γραμμές και στήλες δείχνουν το ίδιο: πόσους πόντους συνολικά έχετε ανταλλάξει με κάθε παίκτη, δηλαδή το άθροισμα των πόντων που έχετε δώσει και που έχετε πάρει.

ALI      77  82  57  42  75  82  87 106  99  45  62  79  39 106  39
DRE  77      88  84  35  78  94  50  80  71  66  57  49  60  94  35
DRH  82  88      61  34  69  77  46  54  87  50  66  90  28  90  28
JIM  57  84  61      22  48  68  72  82  88  20  58  31  42  88  20
MAS  42  35  34  22      48  55  41  44  45  27  37  32  56  56  22
MIS  75  78  69  48  48     128  76  61  90  24  82  80  56 128  24
MOJ  82  94  77  68  55 128      80  76  93  47  68  85  40 128  40
NOV  87  50  46  72  41  76  80      69  62  36  22  56  53  87  22
POL 106  80  54  82  44  61  76  69      67  38  22  62  43 106  22
SID  99  71  87  88  45  90  93  62  67      51  69 118  36 118  36
ΑΝΔ  45  66  50  20  27  24  47  36  38  51      46  55  41  66  20
ΜΠΙ  62  57  66  58  37  82  68  22  22  69  46      90  29  90  22
ΝΥΧ  79  49  90  31  32  80  85  56  62 118  55  90      37 118  31
ΠΑΛ  39  60  28  42  56  56  40  53  43  36  41  29  37      60  28

Διαφορά ανά ζευγάρι
Η γραμμή δίπλα στο όνομά σας δείχνει το ισοζύγιο βαθμών με τον κάθε παίκτη. Θετικοί αριθμοί δείχνουν ότι έχετε πάρει περισσότερους πόντους από τον παίκτη αυτής της στήλης απ'ότι του έχετε δώσει.

ALI      -7  -2 +11 +14 +17   0  +9  +8  -1 +13  +8 +17 +33  33  -7
DRE  +7     +10 -28 +19  -2 +16 +12 -16  +1 +18  +3  -5 +42  42 -28
DRH  +2 -10     +17 +10 -31  +3  -2   0  +5 +12  -6  +2 +18  18 -31
JIM -11 +28 -17      -2 -18 -52   0 -10 -20 -12 +28 -21 +28  28 -52
MAS -14 -19 -10  +2     -22 -49 -15 +12 -15  -3 -17 -18 -10  12 -49
MIS -17  +2 +31 +18 +22     -12  +4  +7  -6  +8 +18  +8 +20  31 -17
MOJ   0 -16  -3 +52 +49 +12     +16 +12  -5  +5 +16 +19 +24  52 -16
NOV  -9 -12  +2   0 +15  -4 -16     -27 -26   0  +8  +4  +3  15 -27
POL  -8 +16   0 +10 -12  -7 -12 +27     -29  +2 -10 -18 +33  33 -29
SID  +1  -1  -5 +20 +15  +6  +5 +26 +29     +27 +25  -6 +22  29  -6
ΑΝΔ -13 -18 -12 +12  +3  -8  -5   0  -2 -27      +8  +5 +23  23 -27
ΜΠΙ  -8  -3  +6 -28 +17 -18 -16  -8 +10 -25  -8     -24  +1  17 -28
ΝΥΧ -17  +5  -2 +21 +18  -8 -19  -4 +18  +6  -5 +24     +15  24 -19
ΠΑΛ -33 -42 -18 -28 +10 -20 -24  -3 -33 -22 -23  -1 -15      10 -42
Συνάφειες
Πόσο όμοια ή ανόμοια βαθμολογούν τα ζευγάρια των παικτών όλα τα τραγούδια εκτός από τα δικά τους. Όσο πιο κοντά είναι ο αριθμός στο +1, τόσο περισσότερο οι παίκτες αυτού του ζευγαριού έχουν παρόμοια γούστα σχετικά με το ποια τραγούδια τους αρέσουν και ποια όχι. Όσο πιο κοντά στο -1, τόσο περισσότερο αυτοί οι παίκτες έχουν αντίθετα γούστα, δηλαδή στον έναν αρέσουν αυτά που δεν αρέσουν στον άλλον, και αντιστρόφως. Αριθμοί κοντά στο 0 δείχνουν ότι δεν υπάρχει ούτε θετικός ούτε αρνητικός συσχετισμός. Στην δεξιότερη στήλη φαίνεται το άθροισμα των επιμέρους συναφειών. Ο μεγαλύτερος αριθμός δείχνει τον παίκτη του οποίου οι προτιμήσεις είναι πιο αντιπροσωπευτικές του μέσου όρου όλων των παικτών. Ή, διαφορετικά, τον παίκτη του οποίου οι βαθμολογίες πλησιάζουν περισσότερο στις τελικές βαθμολογίες του κάθε γύρου. Αντίθετα, ο μικρότερος αριθμός δείχνει τον παίκτη του οποίου οι προτιμήσεις είναι πιο απομακρυσμένες από τον μέσο όρο των παικτών.

ALI   DRE   DRH   JIM   MAS   MIS   MOJ   NOV   POL   SID   ΑΝΔ   ΜΠΙ   ΝΥΧ   ΠΑΛ Total
ALI       +0.40 +0.25 +0.43 -0.08 +0.25 +0.36 +0.19 +0.28 +0.30 +0.26 +0.03 +0.19 +0.29 +3.15
DRE +0.40       +0.16 +0.29 +0.10 +0.15 +0.34 +0.27 +0.24 +0.36 +0.10 +0.27 +0.20 +0.18 +3.06
DRH +0.25 +0.16       +0.22 +0.23 +0.23 +0.23 +0.18 +0.48 +0.31 +0.36 +0.22 +0.36 -0.12 +3.11
JIM +0.43 +0.29 +0.22       +0.11 +0.27 +0.21 +0.24 +0.41 +0.40 +0.18 +0.07 +0.33 +0.01 +3.17
MAS -0.08 +0.10 +0.23 +0.11       +0.23 +0.24 +0.11 +0.18 +0.10 +0.09 +0.33 +0.32 +0.13 +2.09
MIS +0.25 +0.15 +0.23 +0.27 +0.23       +0.61 +0.47 +0.37 +0.21 +0.18 +0.26 +0.35 +0.05 +3.63
MOJ +0.36 +0.34 +0.23 +0.21 +0.24 +0.61       +0.31 +0.22 +0.17 +0.30 +0.37 +0.37 +0.30 +4.03
NOV +0.19 +0.27 +0.18 +0.24 +0.11 +0.47 +0.31       +0.40 +0.11 +0.31 +0.01 +0.33 +0.20 +3.13
POL +0.28 +0.24 +0.48 +0.41 +0.18 +0.37 +0.22 +0.40       +0.28 +0.30 +0.11 +0.29 +0.07 +3.63
SID +0.30 +0.36 +0.31 +0.40 +0.10 +0.21 +0.17 +0.11 +0.28       +0.24 +0.33 +0.34 -0.05 +3.10
ΑΝΔ +0.26 +0.10 +0.36 +0.18 +0.09 +0.18 +0.30 +0.31 +0.30 +0.24       +0.15 +0.37 -0.06 +2.78
ΜΠΙ +0.03 +0.27 +0.22 +0.07 +0.33 +0.26 +0.37 +0.01 +0.11 +0.33 +0.15       +0.23 +0.16 +2.54
ΝΥΧ +0.19 +0.20 +0.36 +0.33 +0.32 +0.35 +0.37 +0.33 +0.29 +0.34 +0.37 +0.23       -0.04 +3.64
ΠΑΛ +0.29 +0.18 -0.12 +0.01 +0.13 +0.05 +0.30 +0.20 +0.07 -0.05 -0.06 +0.16 -0.04       +1.12
Max +0.43 +0.40 +0.48 +0.43 +0.33 +0.61 +0.61 +0.47 +0.48 +0.40 +0.37 +0.37 +0.37 +0.30      
Min -0.08 +0.10 -0.12 +0.01 -0.08 +0.05 +0.17 +0.01 +0.07 -0.05 -0.06 +0.01 -0.04 -0.12      
Άβαταρ μέλους
micmic

Ο τελευταίος πίνακας είναι αυτός που δείχνει πόσο πολύ ταιριάζουν τα γούστα των παικτών. Τον βάζω και έγχρωμο που φαίνεται καλύτερα:

Εικόνα

Συνήθως τα αρνητικά νούμερα σε αυτόν τον πίνακα είναι το 20-30% των συνολικών. Εδώ είναι κάτω από 5%. Και αν εξαιρέσουμε το αρνητικό στο ζευγάρι ALI/MAS, όλα τα υπόλοιπα αρνητικά οφείλονται στον ΠΑΛ. Που και αυτά ακόμα, είναι μικρά αρνητικά (σε άλλα παιχνίδια είναι σχετικά συνηθισμένα τα -0.20/-0.30/-0.40).

Δηλαδή ξεκάθαρα η ομάδα έχει πολύ ταιριαστά γούστα. Φυσικά περισσότερο απ'όλους το ζευγάρι MIS/MOJ που βαθμολογούν τα κομμάτια των άλλων με συνάφεια +0.61.
Άβαταρ μέλους
νύχτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα »

micmic έγραψε: 17 Δεκ 2024, 10:42 Ο τελευταίος πίνακας είναι αυτός που δείχνει πόσο πολύ ταιριάζουν τα γούστα των παικτών. Τον βάζω και έγχρωμο που φαίνεται καλύτερα:

Εικόνα

Συνήθως τα αρνητικά νούμερα σε αυτόν τον πίνακα είναι το 20-30% των συνολικών. Εδώ είναι κάτω από 5%. Και αν εξαιρέσουμε το αρνητικό στο ζευγάρι ALI/MAS, όλα τα υπόλοιπα αρνητικά οφείλονται στον ΠΑΛ. Που και αυτά ακόμα, είναι μικρά αρνητικά (σε άλλα παιχνίδια είναι σχετικά συνηθισμένα τα -0.20/-0.30/-0.40).

Δηλαδή ξεκάθαρα η ομάδα έχει πολύ ταιριαστά γούστα. Φυσικά περισσότερο απ'όλους το ζευγάρι MIS/MOJ που βαθμολογούν τα κομμάτια των άλλων με συνάφεια +0.61.
δεν καταλαβαίνω τίποτα αλλά σ ευχαριστούμε πάρα πολύ για τον κόπο αυτό
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Άβαταρ μέλους
micmic

νύχτα έγραψε: 17 Δεκ 2024, 11:43 δεν καταλαβαίνω τίποτα αλλά σ ευχαριστούμε πάρα πολύ για τον κόπο αυτό
Όσο μεγαλύτερο είναι το νούμερο κάθε ζευγαριού, τόσο περισσότερο ταιριάζουν τα γούστα τους. Δηλαδή αν είχαν μπει τα Καγκέλια στο παιχνίδι και δύο παίκτες τα είχαν βαθμολογήσει και οι δύο με 12, αυτοί οι παίκτες θα είχαν συνάφεια +1.0. Αν τα είχε βαθμολογήσει ο ένας με 12 και ο άλλος με 0, αυτοί οι δύο παίκτες θα είχαν συνάφεια -1.0.

Όσο πιο θετικό, τόσο περισσότερο συμφωνούν τα γούστα.
Όσο πιο αρνητικό, τόσο περισσότερο διαφέρουν τα γούστα.
Άβαταρ μέλους
νύχτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα »

ναι αυτό το κατάλαβα τα υπόλοιπα με δυσκολεύουν

ευχαριστώ και πάλι
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Άβαταρ μέλους
micmic

νύχτα έγραψε: 17 Δεκ 2024, 11:50 ναι αυτό το κατάλαβα τα υπόλοιπα με δυσκολεύουν

ευχαριστώ και πάλι
Ε, αυτό είναι το σημαντικό. Μετά, κοιτάζοντας γενικά τον πίνακα, βλέπεις ότι τα αρνητικά νούμερα είναι ελάχιστα. Δηλαδή οι παίκτες σε αυτό το παιχνίδι έχουν πολύ όμοια γούστα. Αυτό είναι το συμπέρασμα. Σε άλλα παιχνίδια δεν βλέπεις τέτοια ομοιομορφία. Στα περισσότερα παιχνίδια ο πίνακας αυτός έχει πολύ περισσότερα αρνητικά νούμερα, πχ:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
mojorisin

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mojorisin »

ευχαριστώ aLiCat :sal5:
καλημέρα σας . ωραία κομμάτια βάλατε πάλι .ήταν δύσκολη η βαθμολογία .
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος mojorisin την 17 Δεκ 2024, 12:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Some are born to sweet delight some are born to the endless night ..
Άβαταρ μέλους
Misty_Blue

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Misty_Blue »

masterridley & mojorisin αφιερωμένο :wink

Για σένα master άλλα δύο γιατί έγραψες πως δεν έχεις ξανακούσει Sonic Youth :8)

mojorisin :smt038 πολύ καλή επιλογή όπως πάντα άλλωστε. :wink
To scare myself with my own desert places.
Άβαταρ μέλους
mojorisin

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mojorisin »

ευχαριστώ Misty_Blue :sal5:
και το δικό σου πολύ καλό
Misty_Blue έγραψε: 17 Δεκ 2024, 12:21 masterridley & mojorisin αφιερωμένο :wink
:+1:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος mojorisin την 17 Δεκ 2024, 14:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Some are born to sweet delight some are born to the endless night ..
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Re:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious »

micmic έγραψε: 17 Δεκ 2024, 04:27
Warrior - Hi Ho Silver (SID) έγραψε:MOJ (12): Το πιο ωραίο κομμάτι του γύρου για μένα από το πρώτο άκουσμα και τελείως άγνωστο γκρουπ. που το βρήκες αυτό το διαμάντι !
ΝΥΧ (12): αγάπησα! αχχ τα άτια, φίλοι μου! μου θύμισε γκάλαχερ, μπράβο!
MAS (8): Αγαπώ, αγαπώ, αγαπώ αυτό τον κλασικό old-school rock ήχο, θυμίζει και λίγο Ten Years After, το γνωστό τραγούδι... Εν τω μεταξύ μιλάμε για παντελώς άγνωστη μπάντα: στη wiki δεν υπάρχει, στο rateyourmusic έχει 4 μπάντες Warrior και αυτή είναι η... 4η. Το δε τραγούδι είναι σε ένα compilation του 2005 λέει. What? Φίλε τραγουδοθέτη/τρια, εξήγησε μας που τους βρήκες;
Αυτοί οι Warrior ήταν μια New Wave of British Heavy Metal μπάντα του 1980, μια από τις αρκετές Αγγλικές στο στυλ αυτό με ίδιο όνομα. Είχα μέσα σε μια κασσέτα αντιγραμμένα τα τρία μοναδικα τραγούδια που είχαν κυκλοφορήσει, ένα EP που είχαν βγάλει. Κάποια στιγμή πριν καμια 15αρια χρόνια πήρα χαμπάρι πως μια Αθηναική εταιρια έβγαλε ένα περιορισμένο CD με τα τραγούδια του EP τους συν ότι άλλο είχαν γράψει και δεν κυκλοφόρησε ποτέ. Ξεχώρισα αμέσως το Hi Ho Silver και το ανέβασα στο youtube, αμαρτία που στην εποχή του δεν κυκλοφόρησε πέρα από demo κασσέτες
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Άβαταρ μέλους
Misty_Blue

Αααα....Και για όσους έγραψαν safe επιλογή η διασκευή των Sonic Youth. Σε αυτόν τον γύρο ήταν η λιγότερο safe επιλογή, υπήρχε άλλο/άλλα πιο safe..Βέβαια τι να πουν κι άλλα κομμάτια(κάργα safe :P ) από προηγούμενους γύρους.. :p2:
Άβαταρ μέλους
Misty_Blue

mojorisin έγραψε: 17 Δεκ 2024, 12:27 ευχαριστώ Misty_Blue :sal5:
και το δικό σου πολύ καλό
Άνοστο το δικό μου...Του λειπε αλατοπίπερο. :bored:
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Μουσική”