Kauldron έγραψε: 15 Δεκ 2024, 20:20
Οι Ρώσοι έστησαν τους Αμερικάνους να χτυπηθούν με τους Τούρκους, και ο βλάκας ο Κουρδισμένος πανηγυρίζει για νίκη των Αμερικάνων επί των Ρώσων.
Scouser έγραψε: 15 Δεκ 2024, 19:34
Πόσες γυναίκες που δεν ξέρεις αν ήταν πόρνες από επιλογή ή επειδή τις ανάγκαζαν έχεις κατ' ουσίαν βιάσει στη διάρκεια της καριέρας σου (όταν ήσουν έξω από τα αμπάρια εννοώ), αμόρφωτε, περιθωριακέ εσχατόγερε κουλογλύφτη; Πιστεύεις ότι παίζεις σε τριψήφιο ή τετραψήφιο νούμερο;
Πιάσε τον πατέρα, παππού, θείους και όλο σου το σόι της ίδιας ηλικίας με μένα και βρίσε τους αφού πήγαιναν με πόρνες.
Και να μην ξεχνιόμαστε: Βάρος της κοινωνίας και ελαφράς υπηρεσίας.
.
Δεν έχουμε όλοι τις ίδιες καταβολές, ούτε φυσικά έχουμε πάρει την ίδια ανατροφή, λουμπεναριό, και φαίνεται. Τράβα τώρα να ανταλλάξεις εμπειρίες με τον Μαδουραίο για τα βιζιτάκια που βιάζετε πηδάτε επί πληρωμή, τελειωμένε εσχατόγερε.
Δεν μας είπες:Έβρισες τους άντρες της οικογένειας σου που πήγαιναν με πόρνες?
Και μην μου πεις οτι δεν πήγαιναν!
Όσο για την ανατροφή του καθενός μας, η δική μου ήταν να εργάζομαι και να κερδίζω το ψωμί μου τίμια και όχι κηφήνας που τον ταΐζει το δημόσιο και συνήθως είναι "ελαφράς υπηρεσίας".
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Οργισμένος έγραψε: 15 Δεκ 2024, 01:50
Ηλιθιοι:
Το καρκινωμα της Δημοκρατιας...
Όντως. Ευτυχώς όμως έφυγες στην Σουηδία να ψήνεις μπιφτέκια στα Burger King και δεν θα χρειαστεί να ανεχτούμε ξανά την ψήφο σου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Scouser έγραψε: 15 Δεκ 2024, 14:50
Ο Τζο έχει σίγουρα περισσότερη πνευματική διαύγεια από εσένα τρόφιμε, και είναι στη φάση που του αλλάζουν πάνες.
αποτυχημενε ψεκοκαραβανα , καμε και καμια δουλεια και ασε τα πχωρουμ εν ωρα εργασιας . ΑΝτε μπραβο μουργο.
Εσύ ΔΥ ήσουν και όλην την μέρα την περνούσες εδώ μέσα. Οπότε βούλωνε.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Scouser έγραψε: 15 Δεκ 2024, 14:50
Ο Τζο έχει σίγουρα περισσότερη πνευματική διαύγεια από εσένα τρόφιμε, και είναι στη φάση που του αλλάζουν πάνες.
αποτυχημενε ψεκοκαραβανα , καμε και καμια δουλεια και ασε τα πχωρουμ εν ωρα εργασιας . ΑΝτε μπραβο μουργο.
Οχι βρε λουζερ, ελαχιστα εμπαινα τα πρωινα. Και δεν ημουν καραβανας πολεμαρχος κι απο πισω μανικιουρ πεντικιουρ και πληκτρολογιο απο τις 8 ως τις 4.
Βουδ ε βουδ.
Οχι βρε λουζερ, ελαχιστα εμπαινα τα πρωινα.
Ναι, Παναγιώτα μου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,