Εγώ ξέρω άτομα που κατάγονται από την Νάξο και τα γύρω νησιά είτε από πατέρα είτε από μητέρα και δεν πάνε ούτε διακοπές το καλοκαίρι.Otto Weininger έγραψε: 14 Δεκ 2024, 09:35Νάξος.SeaHawk έγραψε: 14 Δεκ 2024, 00:26 Θελω να μετακομισω
Απαραιτητες προυποθεσεις
1.Εντος Ελλαδος
2.Νησι
3.max πληθυσμος 20.000
Προς το παρων εχω προκρινει την Σητεια.
Παρακαλω καταθεστε προτασεις
Άπειρες ευκαιρίες επαγγελματικές χειμώνα-καλοκαίρι.
Δηλαδή και με την γη που ασχολείσαι αλλά και με τον τουρισμό.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Που να μετακομισω;
Re: Που να μετακομισω;
- Otto Weininger
Όλη έχουν μια πετριά μην ασχολείσαι.Annibas έγραψε: 14 Δεκ 2024, 09:47Εγώ ξέρω άτομα που κατάγονται από την Νάξο και τα γύρω νησιά είτε από πατέρα είτε από μητέρα και δεν πάνε ούτε διακοπές το καλοκαίρι.Otto Weininger έγραψε: 14 Δεκ 2024, 09:35Νάξος.SeaHawk έγραψε: 14 Δεκ 2024, 00:26 Θελω να μετακομισω
Απαραιτητες προυποθεσεις
1.Εντος Ελλαδος
2.Νησι
3.max πληθυσμος 20.000
Άπειρες ευκαιρίες επαγγελματικές χειμώνα-καλοκαίρι.
Δηλαδή και με την γη που ασχολείσαι αλλά και με τον τουρισμό.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Mε Νάξο έχω εξαιρετικά αρνητική εμπειρία από ντόπιους. Τέτοια κακή συμπεριφορά δεν έχω συναντήσει πουθενά, σα να σε προκαλούν να αρπαχτείς μαζί τους. Μιλάω για πολλαπλές περιπτώσεις, όχι για ένα άτομο. Μπορεί να ήταν σύμπτωση δεν ξέρω.
Δεν διευκρινησε αν μιλάει για μόνιμους κατοίκους η και για επισκέπτες.Αν μιλάει για μόνιμους κατοίκους είμαστε οκ.Green Dragon έγραψε: 14 Δεκ 2024, 09:44Δεν πληροί το κριτήριο του πληθυσμού, το καλοκαίρι θα πρέπει να φεύγει.
Το κριτήριο του πισινού το "πληροί" άραγε?
Τα έχει ΣΤΗΤΑ, ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΚΑΙ ΠΕΤΑΧΤΑ?
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
- Allah
- Phorum.gr user: Άγιος Παπάριος, Άγιος, Έσχατόγερος
- Επικοινωνία:
Πράγματι, άσχετο.Otto Weininger έγραψε: 14 Δεκ 2024, 09:31Άσχετο, αλλά διαβάζοντας την υπογραφή σου τελευταία, θέλω να τονίσω ότι αφενός συμφωνώ με τον Scouser αφετέρου έτσι όπως την έχεις αποκόψει, παρερμηνευεις όσα έγραψε.Allah έγραψε: 14 Δεκ 2024, 01:26Όπου θέλεις εκτός από την Τήνο.SeaHawk έγραψε: 14 Δεκ 2024, 00:26 Θελω να μετακομισω
Απαραιτητες προυποθεσεις
1.Εντος Ελλαδος
2.Νησι
3.max πληθυσμος 20.000
Πληροί και τα τρία κριτήρια που θέτεις, αλλά αν αρχίσεις τα δικά σου και σε πάρουμε χαμπάρι θα σε πετάξουμε στη θάλασσα με συνοπτικές διαδικασίες.
Αν όμως σε απασχολεί, μπορούμε να πάμε στο σχετικό νήμα, και να το κουβεντιάσουμε εκεί όσο θέλεις.
Πάτμος, Λέρος, Σάμος
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund