καλο ηταν αλλα το εχασες το κορμί πατριώτη, μια χαρά περνάει.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σύντομα θα κληθώ να κάνω την θητεία μου. Τι να προμηθευτώ;
Re: Σύντομα θα κληθώ να κάνω την θητεία μου. Τι να προμηθευτώ;
καλο ηταν αλλα το εχασες το κορμί πατριώτη, μια χαρά περνάει.
Έχουν γμηθεί σε 9 μήνες θητεία.Πήζουν λέμε.
Ούτε γιόκα ( 12μηνο) δεν προφταίνουν να βάλουν.
- Andromachi
- Phorum.gr user: Andromachi
Τελεια!!!Γράφων έγραψε: 14 Δεκ 2024, 16:34Ωω με θυμήθηκες, Ανδρομάχη, να είσαι καλά!Andromachi έγραψε: 12 Δεκ 2024, 11:38Δεν μας είπες...
Πως τα περνάς?
Λογικά έχεις ήδη ορκιστεί και είσαι πίσω από άδεια![]()
Πράγματι ορκίστηκα, αλλά η άδεια μου τελείωσε πριν απο μια εβδομάδα. Είχα σκοπό να γράψω τότε, αλλά, λίγο το ότι ήμουν άρρωστος, λίγο το ότι δεν είχα όρεξη να κάνω τίποτα, λίγο το ότι είχα τρεξίματα με κάτι χαρτιά, δεν ήμουν και πολύ ενεργός εδώ. Θα γράφω πιο συχνά από τα Χριστούγεννα, αν πάρω άδεια!
Τώρα σας γράφω από ένα νησί των Δωδεκανήσων!
Όσον αφορά την εμπειρία μου μέχρι τώρα, δεν μπορώ να πω ότι περνώ άσχημα, γνωρίζοντας προφανώς ότι δεν είμαι. σε διακοπές, αλλά στον στρατό! Τα πράγματα είναι καλύτερα από ό,τι πίστευα!
Έχει αρκετή ορθοστασία βέβαια και οι ανατομικοί πατοι είναι απαραίτητοι.
Στην Σπάρτη το φαγητό ήταν εξαιρετικό, δεν μπορώ να πω! Και εδώ καλό είναι, αλλά καμία σχέση με της Σπάρτης. Ευτυχώς μέχρι τώρα δεν έχω συναντήσει κάποιο πρόβλημα με τους κοριούς. Γενικά πιο χαλαρά κυλά η μέρα εδώ! Ευτυχώς βρίσκω σχεδόν πάντα ζεστό νερό να κάνω μπάνιο! Έχουμε περισσότερο ελεύθερο χρόνο, από ό,τι είχαμε στην Σπάρτη.
Και τα παιδιά στον θάλαμό μου είναι καλά. Είμαι λίγο κλειστός, αλλά προσπαθώ να κάνω παρέες.
Θα πω και άλλα από εβδομάδα, αν μπορέσω!
Ναι ναι!!! Γράψε όποτε μπορείς!!!
Ανδρομάχη: (ανήρ + (μάχη) μάχομαι) – πρόμαχος
Έλα ρε συ...υπηρετείς?...και δεν είναι και τόσο άσχημα?...Γράφων έγραψε: 14 Δεκ 2024, 16:34Ωω με θυμήθηκες, Ανδρομάχη, να είσαι καλά!Andromachi έγραψε: 12 Δεκ 2024, 11:38Δεν μας είπες...
Πως τα περνάς?
Λογικά έχεις ήδη ορκιστεί και είσαι πίσω από άδεια![]()
Πράγματι ορκίστηκα, αλλά η άδεια μου τελείωσε πριν απο μια εβδομάδα. Είχα σκοπό να γράψω τότε, αλλά, λίγο το ότι ήμουν άρρωστος, λίγο το ότι δεν είχα όρεξη να κάνω τίποτα, λίγο το ότι είχα τρεξίματα με κάτι χαρτιά, δεν ήμουν και πολύ ενεργός εδώ. Θα γράφω πιο συχνά από τα Χριστούγεννα, αν πάρω άδεια!
Τώρα σας γράφω από ένα νησί των Δωδεκανήσων!
Όσον αφορά την εμπειρία μου μέχρι τώρα, δεν μπορώ να πω ότι περνώ άσχημα, γνωρίζοντας προφανώς ότι δεν είμαι. σε διακοπές, αλλά στον στρατό! Τα πράγματα είναι καλύτερα από ό,τι πίστευα!
Έχει αρκετή ορθοστασία βέβαια και οι ανατομικοί πατοι είναι απαραίτητοι.
Στην Σπάρτη το φαγητό ήταν εξαιρετικό, δεν μπορώ να πω! Και εδώ καλό είναι, αλλά καμία σχέση με της Σπάρτης. Ευτυχώς μέχρι τώρα δεν έχω συναντήσει κάποιο πρόβλημα με τους κοριούς. Γενικά πιο χαλαρά κυλά η μέρα εδώ! Ευτυχώς βρίσκω σχεδόν πάντα ζεστό νερό να κάνω μπάνιο! Έχουμε περισσότερο ελεύθερο χρόνο, από ό,τι είχαμε στην Σπάρτη.
Και τα παιδιά στον θάλαμό μου είναι καλά. Είμαι λίγο κλειστός, αλλά προσπαθώ να κάνω παρέες.
Θα πω και άλλα από εβδομάδα, αν μπορέσω!
κρίμα, έχασες τη μεγάλη ευκαιρία να κάνεις τον πατέρα σου περήφανο που πήρες Ι5...
μαζεύεις και νέες εμπειρίες για ένα εννεάμηνο...τραγικό
ΥΓ. μπράβο ρε παλικαράκι μου, ευχαριστήσου το όσο μπορείς και μάζευε τα χρήσιμα. Ο Κύριος να ναι μαζί σου και γράφε μας τα νέα σου όταν μπορείς και θυμάσαι
ΥΓ 2. Andromachi
ΥΓ3. ΓΕΛΟΙΟΙ
Άσε ρε αλεπουδιαρη παλαίουρα.Στύξ έγραψε: 14 Δεκ 2024, 16:54 Έχουν γμηθεί σε 9 μήνες θητεία.Πήζουν λέμε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση