!!! DEVELOPMENT MODE !!!
«Έμεινε» το μετρό στη Θεσσαλονίκη και ο κόσμος περπατούσε μέσα στο τούνελ
- Μαδουραίος
Re: «Έμεινε» το μετρό στη Θεσσαλονίκη και ο κόσμος περπατούσε μέσα στο τούνελ
Ζηλεύετε Aθηνεζοι που δεν σας πάνε βόλτα στα τούνελ του μετρό σας
-
Citroenakias
- Phorum.gr user: Citroenakias
Ότι έγινε στην Αθήνα μετά από 14 χρόνια λειτουργίας του μετρό έγινε εδώ μετά από 14 μέρες. Βρες άλλη ψευτοδικαιολογιαSeaHawk έγραψε: 14 Δεκ 2024, 20:19https://www.thetoc.gr/koinwnia/article/ ... to-tounel/Περιπέτεια στο Μετρό: Εμεινε συρμός μέσα στο τούνελ
Απίστευτη περιπέτεια έζησαν το πρωί οι επιβάτες του Μετρό, που εκτελούσε το δρομολόγιο της γραμμής 2 Ελληνικό – Ανθούπολη.
Λίγο μετά τις 9:30 το πρωί, ο συρμός ακινητοποιήθηκε μέσα στις σήραγγα, σε απόσταση περίπου 200 μέτρων από τον σταθμό «Αττική» προς τα Σεπόλια, ενώ ήταν γεμάτος επιβάτες.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι μηχανικοί προσπάθησαν να αποκολλήσουν τον ακινητοποιημένο συρμό αλλά δεν κατέστη εφικτό.
Ο κόσμος που παρέμενε για ώρα εγκλωβισμένος μέσα στο συρμό, άρχισε να διαμαρτύρεται, και τελικά ο οδηγός άνοιξε τις πόρτες και πολλοί επιβάτες βγήκαν με τα πόδια και άρχισαν να περπατούν στη σήραγγα, χρησιμοποιώντας τους φακούς από κινητά στο σκοτάδι για φτάσουν στον σταθμό.
21 Μαρ 2020, 18:31
Albrecht έγραψε: 21 Μαρ 2020, 18:31 Πιστεύω σε ενα μηνα θα είμαστε κομπλέ. Θα μιλάμε για Κορωνοιο και θα χαζογελαμε.
Τέτοια τάξη, τέτοια αλφαδιά, δεν έχουμε ξαναδεί.
- Μαδουραίος
- Ληστοσυμμορίτης

Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Eχεις στατιστικα βλαβων απο το μετρο Αθηνας η καποιο αλλο μετρο για τις πρωτες 14 ημερες;Citroenakias έγραψε: 14 Δεκ 2024, 20:32
Ότι έγινε στην Αθήνα μετά από 14 χρόνια λειτουργίας του μετρό έγινε εδώ μετά από 14 μέρες. Βρες άλλη ψευτοδικαιολογια
Η παλι βγαζεις πραγματα απο τον κωλο σου;
1 εγώ, 2 ο πατέρας μου και δύο ο παππούς. Α και μια μηχανή εγώ, δεν ξέρω άμα μετράει. Για πες μας εσύ σε πόσα μέτρο έχεις μπει που βγάλανε βλάβη πάνω στο δεκαπενθήμερο;
- Μαδουραίος
Τραγελαφος πάλι το Κουλισταν
- SeaHawk
Δηλαδη δεν θα επρεπε να εχεις αποψη για το αν χαλανε τα νεα αυτοκινητα η οχι με βαση την εμπερια σουGoBzi έγραψε: 14 Δεκ 2024, 20:46
1 εγώ, 2 ο πατέρας μου και δύο ο παππούς. Α και μια μηχανή εγώ, δεν ξέρω άμα μετράει. Για πες μας εσύ σε πόσα μέτρο έχεις μπει που βγάλανε βλάβη πάνω στο δεκαπενθήμερο;
Ας περασουμε στον επομενο φιλο
- SeaHawk
[Η έρευνα ονομάζεται Initial Quality Study και καταλήγει για την κάθε μάρκα και το κάθε μοντέλο σε ένα σκορ, το οποίο είναι «αριθμός προβλημάτων ανά 100 αυτοκίνητα (PP100, problems experienced per 100 vehicles)” με το διάστημα που εξετάζεται να είναι οι πρώτες 90 μέρες ιδιοκτησίας.GoBzi έγραψε: 14 Δεκ 2024, 20:46
Όχι θα έχουμε άποψη βάσει της σύγκρισης που έκανες με μέτρο που είναι κάτι δεκαετίες αρχαιότερα.SeaHawk έγραψε: 14 Δεκ 2024, 20:48Δηλαδη δεν θα επρεπε να εχεις αποψη για το αν χαλανε τα νεα αυτοκινητα η οχι με βαση την εμπερια σουGoBzi έγραψε: 14 Δεκ 2024, 20:46
Ας περασουμε στον επομενο φιλο
Γιαννόπουλε άσε τις παρλαπίπες, πάρε κατσαβίδια, γαλλικά κλειδιά και τανάλιες και σύρε asap να μερεμετίσεις τον συρμό. Εκτίθεται η κυβερνησάρα μας.
Ανακοίνωση μέσα στα βαγόνια μπορεί να βγάλει κάποιος εξ αποστάσεως; Δεν το γνωρίζω. Γιατί άντε και χάλασε, το να το πάρεις με τα πόδια είναι τέρμα τραγικό. Τους είπε κάποιος πάτε ποδαράτοι ή το yolάρανε;
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Για να άφησαν τα υπόλοιπα μποτ τον Γιαννάκη να βγάλει μόνος του το φίδι μέσα από το τούνελ, ειναι σοβαρά τα πράγματα.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Εδώ μας κατέβασε ολόκληρο paper που λέει πως στις πρώτες 90 μέρες κατά μέσο όρο ένα Volvo θα βγάλει 2,4 προβλήματα. Είναι πολύ μπροστά το παλικάρι.Ζενίθεδρος έγραψε: 14 Δεκ 2024, 21:05 Για να άφησαν τα υπόλοιπα μποτ τον Γιαννάκη να βγάλει μόνος του το φίδι μέσα από το τούνελ, ειναι σοβαρά τα πράγματα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GoBzi την 14 Δεκ 2024, 21:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 53 Απαντήσεις
- 1098 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-
- 4 Απαντήσεις