!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Οι ΗΠΑ θεωρούν τόσο μπουρδέλο το Κουλισταν που στέλνουν παρουσιάστρια και γκόμενα του γιου για πρέσβειρα

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Communio Sancta

Re: H καινούργια Πρέσβειρα των ΗΠΑ στην Ελλάδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Communio Sancta »

runner έγραψε: 11 Δεκ 2024, 22:34
Communio Sancta έγραψε: 11 Δεκ 2024, 13:52 Η Αθήνα θεωρείται καλή τοποθέτηση. Δεν υπάρχει 17 Νοέμβρη, γαστρονομία, clubing, έξοδος, ταβέρνες, βολτίτσες, εκδρομές, Σαρωνικός, βισματική θέση. Αν ήμουν Πρέσβης, θα έβαζα λιτούς και δεμένους να με φέρουν Αθήνα, να τρώω κεμπάπια, και να πίνω εσπρεσάκια, ενώ τα bars που ακόμα καπνίζεις υπάρχουν. Σαββατοκύριακα, κάτι Άγινα, κάτι Πόρος, κάτι Επίδαυρος, κάτι Ύδρα... Ζωή.
Από τις χειρότερες τοποθετήσεις η Ελλάδα και ειδικά ο βόθρος-Αθήνα.
Αυτά που έγραψες είναι για να κάνεις τουρισμό 5-10 μέρες το πολύ και μετά να φύγεις.
Πιθανό να έχεις δίκιο, άμα δεν είσαι σε μια Υπηρεσία να ξέρεις τις Πρεσβείες, δεν έχεις άποψη.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
ΕXODUS!
Άβαταρ μέλους
Frappezitis

Re: Οι ΗΠΑ θεωρούν τόσο μπουρδέλο το Κουλισταν που στέλνουν παρουσιάστρια και γκόμενα του γιου για πρέσβειρα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Frappezitis »

Οι Αμερικανοι και γενικά οι δυτικοί, μας στέλνουν ο,τι έχουν για πέταμα: υποβρύχια που γέρνουν, παρατημένες γκόμενες κλπ
Δεν είμαστε τυχαία ο καπιταληστικος σκουπιδότοπος της Ευρώπης και της Αμερικής
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι :078: ισραηλινοι.
zteo

Re: Οι ΗΠΑ θεωρούν τόσο μπουρδέλο το Κουλισταν που στέλνουν παρουσιάστρια και γκόμενα του γιου για πρέσβειρα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo »

Θέλω να πω, σε κανέναν δεν αρέσουν οι χαραμοφάηδες (…) Δεν έχει σημασία αν φτιάχνετε σπουδαίο γιαούρτι. Δεν με νοιάζει».

– «Σηκωθείτε το πρωί. Πηγαίνετε στη δουλειά. Συνταξιοδοτείστε πολύ νωρίς, και αυτό είναι μέρος του προβλήματος
Η κυρία αυτή, επιπλέον, συνέκρινε τους Έλληνες με ένα ανεκπαίδευτο κατοικίδιο! «Κανεις δεν τους τιμωρεί» όπως όταν ένας «σκύλος κατουράει στο χαλί».
https://www.imerodromos.gr/otan-i-kyria ... amofaides/
Αυτή είναι η άποψη της Αμερικανίδας πρέσβειρα για τους Έλληνες και του Ντόναλντ για τους Έλληνες ότι είμαστε σκυλιά.
Οπότε Δεξιοπουλα αρχίστε να γαυγιζετε μήπως σας πετάξει κάνα κοκαλάκι. Διοτι αξιοπρέπεια πλέον δεν έχετε.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”