!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πως ξέρω ότι υπάρχετε;
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
- tanipteros
Re: Πως ξέρω ότι υπάρχετε;
μια στιγμή.....ώπα....Τάκη με λέει εμένα η ksk και δεν έχω σχέση με μίζες....
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...
και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!

Βασικά, η μακαρίτισσα η γιαγιά μου, μου είπε κάποτε ότι ο λόγος που είμαι κάπως περίεργος είναι ότι η μητέρα μου έφαγε ραδιενεργά τρόφιμα όταν ήταν έγκυος σε μένα. Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει αυτό.
δεν χρειαζεται να ξερεις οτι υπαρχουμε ... το ξερουμε εμειςΕκτωρ έγραψε: 11 Μαρ 2023, 20:02 Πως ξέρω ότι η αυτοσυνείδησή μου δεν είναι όλα όσα υπήρξαν και όλα όσα θα υπάρξουν ποτέ; Μπορείτε να μου αποδείξετε ότι δεν ισχύει αυτό;
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
- taxalata xalasa
Μπορει να ετρωγε βλητα απο το τσερνομπιλι και εισαιΕκτωρ έγραψε: 11 Μαρ 2023, 22:51Βασικά, η μακαρίτισσα η γιαγιά μου, μου είπε κάποτε ότι ο λόγος που είμαι κάπως περίεργος είναι ότι η μητέρα μου έφαγε ραδιενεργά τρόφιμα όταν ήταν έγκυος σε μένα. Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει αυτό.
«ραδιενεργο απο βλητο»
μην σε πιανει πανικος και γινεις και πανικό βλητος
take it easy!
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
-
user0972003
Wowww θα μπω να τσεκάρω μετά. Αγωνία
- Allah
- Phorum.gr user: Άγιος Παπάριος, Άγιος, Έσχατόγερος
- Επικοινωνία:
Θα σε βοηθήσω επιβεβαιώνοντας ότι όντως δεν υπάρχουμε.Εκτωρ έγραψε: 11 Μαρ 2023, 20:02 Πως ξέρω ότι η αυτοσυνείδησή μου δεν είναι όλα όσα υπήρξαν και όλα όσα θα υπάρξουν ποτέ; Μπορείτε να μου αποδείξετε ότι δεν ισχύει αυτό;
- Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7
- Phorum.gr user: Αφροδιτη
Είσαι σε simulationΕκτωρ έγραψε: 11 Μαρ 2023, 20:02 Πως ξέρω ότι η αυτοσυνείδησή μου δεν είναι όλα όσα υπήρξαν και όλα όσα θα υπάρξουν ποτέ; Μπορείτε να μου αποδείξετε ότι δεν ισχύει αυτό;
Βλεπουμε τη ζωή σου στην ΤιΒι
Έτσι, για πλάκα
- Otto Weininger
Μέσω φυσικού πονου θα πειστείς για την ύπαρξή μας.Εκτωρ έγραψε: 11 Μαρ 2023, 20:02 Πως ξέρω ότι η αυτοσυνείδησή μου δεν είναι όλα όσα υπήρξαν και όλα όσα θα υπάρξουν ποτέ; Μπορείτε να μου αποδείξετε ότι δεν ισχύει αυτό;
Let them make the first mistake. We make the last move.
Otto Weininger έγραψε: 14 Δεκ 2024, 09:40Μέσω φυσικού πονου θα πειστείς για την ύπαρξή μας.Εκτωρ έγραψε: 11 Μαρ 2023, 20:02 Πως ξέρω ότι η αυτοσυνείδησή μου δεν είναι όλα όσα υπήρξαν και όλα όσα θα υπάρξουν ποτέ; Μπορείτε να μου αποδείξετε ότι δεν ισχύει αυτό;
- Έκτωρ Φοίνιξ
- Phorum.gr user: Έκτωρ Φοίνιξ
Αυτό το δοκίμασα με τη ΓΑΛΗ κατά τη δέυτερή μου θητεία εδώ, και έφαγα ισόβιο αποκλεισμό, οπότε δεν το ξαναδοκιμάζω.Καρολίνα έγραψε: 11 Μαρ 2023, 20:23 Πρέπει να βρεις επειγόντως γυναίκα. Διάλεξε μία από δω μέσα και άνοιξε νήμα να της εκφράσεις τον πόθο σου.
- tanipteros
με την ΓΑΛΗΈκτωρ Φοίνιξ έγραψε: 14 Δεκ 2024, 14:01Αυτό το δοκίμασα με τη ΓΑΛΗ κατά τη δέυτερή μου θητεία εδώ, και έφαγα ισόβιο αποκλεισμό, οπότε δεν το ξαναδοκιμάζω.Καρολίνα έγραψε: 11 Μαρ 2023, 20:23 Πρέπει να βρεις επειγόντως γυναίκα. Διάλεξε μία από δω μέσα και άνοιξε νήμα να της εκφράσεις τον πόθο σου.
χαράς στο κουράγιο σου... εμ δεν ήξερες ... δε ρώταγες ;
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...

Αν έφαγες ισόβιο αποκλεισμό, τότε σαφώς και δεν υπάρχεις εσύ ως χρήστης. Έχουμε κι άλλους δροσουλίτες εδώ μέσα, που περιφέρονται ως βασανισμένες ψυχές, δεν είσαι ο μόνος.Έκτωρ Φοίνιξ έγραψε: 14 Δεκ 2024, 14:01Αυτό το δοκίμασα με τη ΓΑΛΗ κατά τη δέυτερή μου θητεία εδώ, και έφαγα ισόβιο αποκλεισμό, οπότε δεν το ξαναδοκιμάζω.Καρολίνα έγραψε: 11 Μαρ 2023, 20:23 Πρέπει να βρεις επειγόντως γυναίκα. Διάλεξε μία από δω μέσα και άνοιξε νήμα να της εκφράσεις τον πόθο σου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ποιον να ρωτήσει; Ούτε εγώ θυμάμαι τη φάση. Καταγγελίες πάντως σε δροσουλίτες, δεν κάνω.tanipteros έγραψε: 14 Δεκ 2024, 14:15με την ΓΑΛΗΈκτωρ Φοίνιξ έγραψε: 14 Δεκ 2024, 14:01Αυτό το δοκίμασα με τη ΓΑΛΗ κατά τη δέυτερή μου θητεία εδώ, και έφαγα ισόβιο αποκλεισμό, οπότε δεν το ξαναδοκιμάζω.Καρολίνα έγραψε: 11 Μαρ 2023, 20:23 Πρέπει να βρεις επειγόντως γυναίκα. Διάλεξε μία από δω μέσα και άνοιξε νήμα να της εκφράσεις τον πόθο σου.![]()
χαράς στο κουράγιο σου... εμ δεν ήξερες ... δε ρώταγες ;![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση