Τα ψητά κρέατα και οι Πίτες είναι σπεσιαλιτέ παντού στη Μέση Ανατολή και τη Μεσόγειο (και τα Βαλκάνια)
Οι Γεμιστές Πιπεριές και οι Ζύμες παίζουν παντού στην Ευρώπη
Καλό Ψάρι
Γ Υ Ρ Ο ΣΝικηφόρος Φωκάς έγραψε: 12 Δεκ 2024, 13:52 Ως Έλληνας που έχω ζήσει στην Άπω Ανατολή, έχω να πω ότι απλά γελάω.
Το μόνο που αξίζει στην Ελλάδα είναι το σουβλάκι σαν street food και αυτό έχει πέσει πάρα πολύ σε ποιότητα και έχει ανέβει αντίστοιχα πολύ σε τιμή.
...Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7 έγραψε: 13 Δεκ 2024, 16:45 Η Ελληνική Κουζίνα πέρα απ' το Μουσακά, και το Παστίτσιο, δεν έχει κάτι άλλο να δείξει
Τα ψητά κρέατα και οι Πίτες είναι σπεσιαλιτέ παντού στη Μέση Ανατολή και τη Μεσόγειο (και τα Βαλκάνια)
Καλό Ψάριέχουν όπου έχει θάλασσα
Ε, κάτι κατάλαβα όταν έγραψα για λάθος ενότητα.Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7 έγραψε: 13 Δεκ 2024, 16:53Γ Υ Ρ Ο ΣΝικηφόρος Φωκάς έγραψε: 12 Δεκ 2024, 13:52 Ως Έλληνας που έχω ζήσει στην Άπω Ανατολή, έχω να πω ότι απλά γελάω.
Το μόνο που αξίζει στην Ελλάδα είναι το σουβλάκι σαν street food και αυτό έχει πέσει πάρα πολύ σε ποιότητα και έχει ανέβει αντίστοιχα πολύ σε τιμή.
Ελπίζω όταν λες "σουβλάκι" να μην εννοείς το Γύρο..
Επίσης, η "μοντέρνα" Πίτα (του Γύρου) έχει μαλακώσει ικανοποιητικά πολύ σε σχέση με τις παλιότερες "σόλες"
Το "Φιλέτο Μπούτι Κοτόπουλο"έχει ανέβει κάμποσο τα τελευταία χρόνια, δίκαια
Δεν τρελλαίνονται όλοι για κινέζικα. Βασικό.
+ ΨωμίΓΑΛΗ έγραψε: 13 Δεκ 2024, 16:56...Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7 έγραψε: 13 Δεκ 2024, 16:45 Η Ελληνική Κουζίνα πέρα απ' το Μουσακά, και το Παστίτσιο, δεν έχει κάτι άλλο να δείξει
...
Προτείνω να παραμείνεις στη θρησκειολογία.
Ψωμί και αραιωμενο κρασί έπαιζε δυνατά στα στρατωτικά συσσίτια.Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7 έγραψε: 13 Δεκ 2024, 17:23ΨωμίΓΑΛΗ έγραψε: 13 Δεκ 2024, 16:56...Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7 έγραψε: 13 Δεκ 2024, 16:45 Η Ελληνική Κουζίνα πέρα απ' το Μουσακά, και το Παστίτσιο, δεν έχει κάτι άλλο να δείξει
...
Προτείνω να παραμείνεις στη θρησκειολογία.και Κρασί τότε
Νομίζω ότι η Άπω Ανατολή είναι γαστρονομικά υπερτιμημένη
Ποιο σουσι ρε, ειστε με τα καλά σας; μαγειρεμένα (και ψημένα να ψοφήσουν τα μικροβια) φρεσκα ελληνικα ψάρια.Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7 έγραψε: 13 Δεκ 2024, 17:31Νομίζω ότι η Άπω Ανατολή είναι γαστρονομικά υπερτιμημένη
Εκτός απ' το Σούσι (που μπορεί να είναι ο καλύτερος τρόπος να φας ψάρι, για πολλά είδη)
Και το Κινέζικο Bun
Μέλανα Ζωμό έχω φτιάσειΓΑΛΗ έγραψε: 13 Δεκ 2024, 17:31Ψωμί και αραιωμενο κρασί έπαιζε δυνατά στα στρατωτικά συσσίτια.
Στο ΑΡΧΑΙΩΝ ΓΕΥΣΕΙΣ (μιλάμε για φάση 20ετίας και βάλε), είχες πάει ποτέ ή είσαι νιούδι;
Ο χυμός από εσπεριδοειδή "ψήνει" τα μικρόβιαΑλιόσα έγραψε: 13 Δεκ 2024, 17:33Ποιο σουσι ρε, ειστε με τα καλά σας; μαγειρεμένα (και ψημένα να ψοφήσουν τα μικροβια) φρεσκα ελληνικα ψάρια.Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7 έγραψε: 13 Δεκ 2024, 17:31Νομίζω ότι η Άπω Ανατολή είναι γαστρονομικά υπερτιμημένη
Εκτός απ' το Σούσι (που μπορεί να είναι ο καλύτερος τρόπος να φας ψάρι, για πολλά είδη)
Και το Κινέζικο Bun
Εμενα ο μπαμπας μου ψαρευε και συνηθισμένος στο καλο φρέσκο ψάρι αηδίασα τρωγοντας σουσι.
Εκτός από μέλανα ζωμό τί άλλο φτιάχνεις;Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7 έγραψε: 13 Δεκ 2024, 17:40Μέλανα Ζωμό έχω φτιάσειΓΑΛΗ έγραψε: 13 Δεκ 2024, 17:31Ψωμί και αραιωμενο κρασί έπαιζε δυνατά στα στρατωτικά συσσίτια.
Στο ΑΡΧΑΙΩΝ ΓΕΥΣΕΙΣ (μιλάμε για φάση 20ετίας και βάλε), είχες πάει ποτέ ή είσαι νιούδι;
Το Ξύδι "κόβει" και αποστειρώνει το Χοιρινό Αίμα
Μπορεί να φαγωθεί
Δε θα το πρότεινα
Πιο πολύ για να βασανίζουν ο ένας τον άλλο το σέρβιραν
ΓίδαΓΑΛΗ έγραψε: 13 Δεκ 2024, 17:45Εκτός από μέλανα ζωμό τί άλλο φτιάχνεις;Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7 έγραψε: 13 Δεκ 2024, 17:40Μέλανα Ζωμό έχω φτιάσειΓΑΛΗ έγραψε: 13 Δεκ 2024, 17:31
Ψωμί και αραιωμενο κρασί έπαιζε δυνατά στα στρατωτικά συσσίτια.
Το Ξύδι "κόβει" και αποστειρώνει το Χοιρινό Αίμα
Μπορεί να φαγωθεί
Δε θα το πρότεινα
Πιο πολύ για να βασανίζουν ο ένας τον άλλο το σέρβιραν
Ρίξε και κάποια συνταγή, μη μας αφήνεις στα σκοτάδια.