!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πως θα ηταν η Ελλάδα σήμερα αν δεν ειχε μπει ποτέ στην ΕΕ?

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ

Re: Πως θα ηταν η Ελλάδα σήμερα αν δεν ειχε μπει ποτέ στην ΕΕ?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ »

Οργισμένος έγραψε: 12 Δεκ 2024, 13:58
foscilis έγραψε: 12 Δεκ 2024, 11:44
Οργισμένος έγραψε: 12 Δεκ 2024, 11:09
Kala ενταξει, εσυ πηγαινε στον παπα της ενοριας σου , παραδοσιακα , για τετοια θεματα. Δεν σε εμποδιζει κανενας. Ασε που ΓΡΑΦΕΙΣ ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΙΕΣ επι του θεματος. ΧΟΝΔΡΟΜΑΛΑΚΙΕΣ φιλτατε.
Τι χοντρομαλακίες ρε καθυστερημένε; Γράφω ακριβώς τι συμβαίνει. Πήγα να χρησιμοποιήσω την πλατφόρμα το Μάρτιο. Ποιος σου είπε ρε αποτυχημένε πρώην κάτοικε της χώρας ότι υπάρχει μόνο η αρπαχτή του Πιερρακάκη και ο παπάς της ενορίας; Το μόνο που είπα ήταν ότι σε μια αληθινά ψηφιοποιημένη διαδικασία το σύστημα δε θα σε έβαζε να συμπληρώσεις ένα κάρο μαλακίες που είναι διαθέσιμες ήδη μέσα στο σύστημα. Σου φαίνεται τόσο παράλογη απαίτηση που δε σου ζητάει η τράπεζα διεύθυνση κατοικίας κάθε φορά που πληρώνεις με web banking για να σου στείλει το λογαριασμό;

Εικόνα
Καθυστερημενος και ζηλιαρης εισαι εσυ που βγαζεις ως αποτυχημενη μια ανευ προηγουμενου για τα δεδομενα της χωρας ψηφιακη υπηρεσια. Κι επισης μην μπερδευεις τις οποιοες ψηφιακες διαδικασιες με νομικες απαιτησεις που εμπεριεχονται μεσα σε αυτη.
Αντε ζωα, που θα βγαλετε και αχρηστο τον Πιερακακη. Καλυτερα βαφτιστε αχρηστο το μετρο θεσνικης, πιο καλα ακουγεται...
Γιατί να μην τις μπερδεύει? Δεν αρκεί να φτιαχτεί μια ψηφιακή πλατφόρμα, για να είναι ολοκληρωμένη η προσφορά της στο κοινό πρέπει να είναι απλή στη χρήση της και να εξαλείφει την περιττή γραφειοκρατία. Δουλειά του Πιερακάκη ήταν να ελαχιστοποιήσει τις "νομικές απαιτήσεις που εμπεριέχονται" στις ψηφιακές πλατφόρμες.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

axilmar έγραψε: 12 Δεκ 2024, 11:46
foscilis έγραψε: 12 Δεκ 2024, 11:05
sys3x έγραψε: 12 Δεκ 2024, 10:53

Ο Έλληνας, ο πραγματικός όμως, ο Έλλην, έχει βάλει τον πήχη ψηλά, πολύ ψηλά.
Ναι τον έχω βάλει πιο ψηλά από το να μπαίνω στην εφαρμογή για καταγγελία bullying π.χ. και να μου ζητάει ονοματεπώνυμο, γενέθλια, σχολείο και αριθμό μητρώου μαθητή για το παιδί, στοιχεία που υπάρχουν στα συστήματα του κράτους και θα έπρεπε να τραβάει αυτόματα από το τάξις με το οποίο μπήκα, άντε το πολύ πολύ ζητώντας μου να διαλέξω ποιο παιδί. Γιατί σαν άνθρωπος με 24 χρόνια εμπειρία στην πληροφορική μου λέει ότι αυτή η μηχανή απλά καταλήγει να τυπώνεται μια φόρμα με αυτά τα στοιχεία από τη μεριά του υπουργείου, δηλαδή η "πλατφόρμα" είναι απλά ένα glorified φαξ, φτιαγμένο με λεφτά που κατασπαταλήθηκαν σε αυτή τη μαλακία ενώ κατ' όνομα δόθηκαν για ψηφιακό μετασχηματισμό
:+1:

Ακομα, εν ετοι σχεδον 2025, το ελληνικο κρατος δεν εχει μια εννοια πλατφορμα/βαση δεδομενων φυσικων προσωπων, νομικων προσωπων, περιουσιολογιου κλπ.

Οι πλατφορμες του τυπου που αναφερεις, ειναι σαν τα ΚΕΠ: δεν καταργουν την γραφειοκρατεια, απλα βοηθουν στην αντιμετωπιση της.
νομιζω εχει, αλλα οχι παντου.

εκανα προσφατα αλλαγη κινητηρα, απο 2000 σε 1800, και για λογους τελων, αναμεσα στα αλλα.

υπουργειο συγκοινωνιων, μηχανολογικο. εγαμηθη. 1 μηνα εκανα να βγαλω ακρη. 6 επισκεψεις. παντα ηθελαν και ενα χαρτι ακομη, που δεν μου ειχαν ζητησει την προηγουμενη φορα. χαρτι χαρτινο, ετσι; οχι ψηφιακο, εχουν ενα ντοσιε για την παρτη μου, τριπαχο. τελευταιο ηταν το κτεο, οπου περασα, και μου ειπαν απο το μηχανολογικο οτι θα παραλαβουν τα χαρτια σε κανα μηνα, και να ξαναπερασω, οπου ανεβασα πιεσεις, πηρα επιτοπου το κτεο, ζητησα να τα στειλουν στο μηχανολογικο με μειλ, και λυθηκε το ζητημα σε 5 λεπτα, με ολιγα γαμωσταυριδια. εννοειται τα τυπωσαν, και τα εβαλαν στο ντοσιε.

εφυγα χαρουμενος με την καινουρια μου αδεια, αλλα ηταν αρχες δεκεμβρη. τα τελη κυκλοφοριας ειχαν ηδη εκδοθει, και ηταν για 2000 κυβικα. την αλλη μερα, μπηκα να βρω ραντεβου για να παω εφορια, να τους εξηγησω και να το αλλαξουν. ημουν ετοιμος για καινουρια ταλαιπωρια, με τα γαμωσταυριδια ετοιμα.
στην πλατφορμα τα τελη ειχαν αλλαξει, ηταν για 1800.

σε ΜΙΑ μερα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Mike Bassett

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Mike Bassett »

To φτωχότερο κράτος στη Δύση, και πολύ πιο κάτω από τα φτωχότερα κράτη σε Ασία και Αφρική. Επίσης, επαρχία της Τουρκίας από τη δεκαετία του 80
Άβαταρ μέλους
Frappezitis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Frappezitis »

Πολυ καλυτερα απο αυτο που ειναι σημερα
Έρχονται συντάξεις 660 € για 94% των επαγγελματιών και αγροτών

Εγκλωβισμένοι σε χαμηλές συντάξεις των 680 ευρώ είναι οι σχεδόν 9 στους 10 ελεύθεροι επαγγελματίες και αγρότες, που για ακόμα μία χρονιά επέλεξαν τις χαμηλότερες ασφαλιστικές κατηγορίες του ΕΦΚΑ.

https://www.parapolitika.gr/oikonomia/a ... ai-agroton
Εικόνα
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι :078: ισραηλινοι.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”