!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ένα μπουρδέ...

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
enaon

Re: Ένα μπουρδέ...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

Λοξίας έγραψε: 12 Δεκ 2024, 17:09 Έχω κάνει χρόνια προπόνησης με τον seismic... :lol: :lol:
ναι μπεμπη, με τον σισμικ θα τα πεις εδω, ωραια θα περάσουμε :lol:
Άβαταρ μέλους
Λοξίας
Phorum.gr user: Δέλτα / Δέλτα-Λοξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λοξίας »

Στύξ έγραψε: 12 Δεκ 2024, 17:11
Λοξίας έγραψε: 12 Δεκ 2024, 17:09
Beria έγραψε: 12 Δεκ 2024, 16:58
Spoiler
Φίλε, χαρά στο κουράγιο σου
Έχω κάνει χρόνια προπόνησης με τον seismic... :lol: :lol:
Κι εμείς τι φταίμε γμω τα μπαρμπούνια σου; :003:
Κανείς δεν μπορεί να γαμήσει τα μπαρμπούνια μου, ρε!
:hammer: :k046: :smt129 :smt067 :smt068 :smt071 :sal9:
Άβαταρ μέλους
enaon

καλα μπερια συγνωμη βρε, ελα αν θες να τα πουμε παλι, τον περασα για μεγαλο παιδι τον Λοξια, παιζει με τα εμοτικονς.
Άβαταρ μέλους
Λοξίας

enaon έγραψε: 12 Δεκ 2024, 17:11
Λοξίας έγραψε: 12 Δεκ 2024, 17:05
Α πα πα...έκαναν τέτοιο πράγμα; Λες να ήταν μέσα στα κωλόπαιδα που την έστησαν στον επενδυτή-επιχειρηματία;
Να μου δώσεις την λεκάνη σου να τους ξεπλύνω...
:003:
Εσυ εχεις καμια ιδέα γιατι ανεβασε ο Δουκας το ποστ; Βγηκε απο τα ρουχα του με το πρωτάκουστο γεγονος;
Έχω ρωτήσει κάτι...

Πες μας λοιπόν: για ποιον λόγο η/ο πρωτοδίκης έβγαλε τέτοια απόφαση;

1. Είναι εχθρός του Δούκα.
2. Αντιλήφθηκε την συνομωσία μαθητών, καθηγητών, γονέων και λοιπών, με σκοπό την οικονομική καταστροφή του αθώου επενδυτή.
3. Λαδώθηκε, οπότε τα 1 και 2 δεν έχουν σημασία.
4. Ανήκει στους αδιάφθορους, οπότε 1, 2 και 3 δεν ισχύουν.

...και ΔΕΝ απάντησες, ή είναι η ιδέα μου;

Ξέρεις, η τακτική του απαντάω δι' ερωτήσεως, είναι τόσο παλιά όσο και το στρίβειν δια του αρραβώνος...
Στύξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύξ »

Θα αμολύσω τον Ζαχαρία να τα κάνει πτάνα όλα..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Στύξ την 12 Δεκ 2024, 17:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Στύξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύξ »

Λοξίας έγραψε: 12 Δεκ 2024, 17:14
Στύξ έγραψε: 12 Δεκ 2024, 17:11
Λοξίας έγραψε: 12 Δεκ 2024, 17:09
Έχω κάνει χρόνια προπόνησης με τον seismic... :lol: :lol:
Κι εμείς τι φταίμε γμω τα μπαρμπούνια σου; :003:
Κανείς δεν μπορεί να γαμήσει τα μπαρμπούνια μου, ρε!
:hammer: :k046: :smt129 :smt067 :smt068 :smt071 :sal9:

Κάτσε καλά ρε χαμένε, γιατί θα φωνάξω τον Τίγρη. :smt077
Άβαταρ μέλους
enaon

Λοξίας έγραψε: 12 Δεκ 2024, 17:16 Έχω ρωτήσει κάτι...
δεν απανταω σε βλακειες βρε, δεν τα διαβασα κιολας γιατι γραφεις πολλα, σιγα μην σε αφησω να με φερεις στο επιπεδό σου, με την καλη εννοια.

αν θες πες γιατι το ανεβασε ο Δουκας, και αν τα καταφερεις, βλεπουμε.
Άβαταρ μέλους
Λοξίας

enaon έγραψε: 12 Δεκ 2024, 17:19
Λοξίας έγραψε: 12 Δεκ 2024, 17:16 Έχω ρωτήσει κάτι...
δεν απανταω σε βλακειες βρε, δεν τα διαβασα κιολας γιατι γραφεις πολλα, σιγα μην σε αφησω να με φερεις στο επιπεδό σου, με την καλη εννοια.

αν θες πες γιατι το ανεβασε ο Δουκας, και αν τα καταφερεις, βλεπουμε.
Ναι, βεβαίως να απαντήσω στις δικές σου βλακείες, μόλις απαντήσεις εσύ στις δικές μου...

Για ποιον λόγο η/ο πρωτοδίκης έβγαλε τέτοια απόφαση;

1. Είναι εχθρός του Δούκα.
2. Αντιλήφθηκε την συνομωσία μαθητών, καθηγητών, γονέων και λοιπών, με σκοπό την οικονομική καταστροφή του αθώου επενδυτή.
3. Λαδώθηκε, οπότε τα 1 και 2 δεν έχουν σημασία.
4. Ανήκει στους αδιάφθορους, οπότε 1, 2 και 3 δεν ισχύουν.

Αν δεν μπορείς, το καταλαβαίνω...ίσως να χρειάζεσαι μεγαλύτερη λεκάνη...με την καλή έννοια πάντα, έτσι; :003:
Άβαταρ μέλους
enaon

δεν παιζουμε το ποιος ρωτησε πρώτος, δεν ειμαστε δημοτικο, δεν με ενδιαφερουν και αυτα που γραφεις γιατι ειπες για σεισμικ, οποτε και να μην ηξερα οτι εισαι λιγο κουτονηρος, τωρα δεν γινεται να σε παρω σοβαρα, ξερω οτι ξερεις οτι γραφεις μαλακιες να περασει η ωρα σου, αλλα εχω και τον ναυτη που εχει πλακα αν ειναι.

αν θες απαντα, αν δεν θες δεν πειράζει, προσπάθησες .
Άβαταρ μέλους
Λοξίας

enaon έγραψε: 12 Δεκ 2024, 17:33 δεν παιζουμε το ποιος ρωτησε πρώτος, δεν ειμαστε δημοτικο, δεν με ενδιαφερουν και αυτα που γραφεις γιατι ειπες γι σ ισμικ, οποτε και να μην ηξερα οτι εισαι λιγο κουτονηρος, τωρα δεν γινεται να σε παρω σοβαρα.

αν θες απαντα, αν δεν θες δεν πειράζει, προσπάθησες, μπραβο.
Μα μην εκνευρίζεσαι και κάνεις λάθη...δεν σε κατηγορει κανείς που είσα ξεπλυματίας...η δουλειά δεν είναι ντροπή βρε...
(Εδιτ...βλέπω διόρθωσε κάτι, αλλά όχι όλα. Και συμπλήρωσες...τι δημοτικό ρε, ούτε νηπιαγωγείο...)

Α ωραία, δεν είμαστε δημοτικό...καλά που το διευκρίνισες, διότι με τον Ναύτη έκανες σαν πρωτάκι του νηπιαγωγείου...

Ωραία, δεν θα απαντήσεις, δεν με πειράζει, διότι έχεις ΗΔΗ παραδεχθεί πως ενήργησες ξεπλυματικώς και σου έδωσα ήδη τα εύσημα.
Συνέχισε..καλά τα πας. Υπάρχει πολλή μπουγάδα ακόμα ρε φίλε...καλη δύναμη.
:003:

ΥΓ.
Άσε εμένα και τον seismic...αν δεν μπορείς να τα βγάλεις πέρα μόνος σου, μην επικαλείσαι άλλα νήματα.
Διότι στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί...και εσύ έχεις αρκετά σχοινιά σε άλλα νήματα.
Άβαταρ μέλους
enaon

μα δεν με κατηγορει κανεις, εσυ ο μπερια και ναυτης τα λετε αυτα, δεν με ενοχλει. Δεν πιστευω να σας παιρνεις στα σοβαρα;

τελικα, ξερεις γιατι το ανεβασε ο Δουκας; Εχεις καμια αποψη;
Άβαταρ μέλους
enaon

Λοξια αν τα γραφεις για εμενα τα ποστ, οταν ξεκινας κουτοπόνηρα πανω απο μια γραμμη δεν διαβαζω, ισως να τα σπας σε πολλα ποστ καλυτερα;
Άβαταρ μέλους
Λοξίας

enaon έγραψε: 12 Δεκ 2024, 17:42 μα δεν με κατηγορει κανεις, εσυ ο μπερια και ναυτης τα λετε αυτα, δεν με ενοχλει. Δεν πιστευω να σε παιρνεις σοβαρα;

τελικα, ξερεις γιατι το ανεβασε ο Δουκας; Εχεις καμια αποψη;
Εύγε που ομολόγησες πως κατάλαβες ότι η εικόνα πήγαινε για εσένα, αφού ήξερες πολύ καλά πως είχες βα΄λει μπρος το ξέπλυμα.
Και όπως ξέρεις (και σε δεν σου αρέσει), και εγώ, αλλά κια πολλοί άλλοι, χεστήκαμε για τον Δούκα και τα κίνητρά του.
Αυτό που ενδιαφέρει, είναι πως στα κομάτια σε μια τέτοια υπόθεση, βρίσκονται άνθρωποι που αναλαμβάνουν το ξέπλυμα ενός καθάρματος που πότιζε ανήλικα με μπόμπες. Και διασπείρουν "τάχα μου αμφιβολίες" για το 'αν τα ειχαν φέρει από το σπίτι τους' και "μήπως του την έστησαν" και λοιπές ουρανομήκεις μαλακίες...
Και μετά το ρίχνουν στη δήθεν πλακίτσα..."είπες έτσι", "είπα αλλιώς"...
Άβαταρ μέλους
Λοξίας

enaon έγραψε: 12 Δεκ 2024, 17:46 Λοξια αν τα γραφεις για εμενα τα ποστ, οταν ξεκινας κουτοπόνηρα πανω απο μια γραμμη δεν διαβαζω, ισως να τα σπας σε πολλα ποστ καλυτερα;
Ασ μην διαβάζεις (σε πίστεψα!). Φτάνει που αποδέχθηκες πως κατάλαβες ποιος είναι ξεπλυματίας...
Άβαταρ μέλους
enaon

οκ διαβασα και το μαλακιες γιατι ηταν μεγαλο, ελπιζω να μην το λες για αυτα που ελεγε ο Ναυτης.

αληθεια δεν μπορω να διαβασω πανω απο μια γραμμη απο τα ποστ σου οταν ειναι κουτοπόνηρος, τι να κανουμε να το λυσουμε; Δεν βλεπω αλλη λυση, πρεπει να τα σπας σε μια γραμμη το ποστ.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”