Αυτό και επίσης που έχουμε 50 λεπτά το νερό , τρελαίνεται κόσμος
Ξέρουν να πουλάνε οι Ιταλοί, σε όλαΓΑΛΗ έγραψε: 12 Δεκ 2024, 14:52 Το να ο γκράντε σεφεννοεί το ραγού μπολονεζ, που είναι λιωμένο από το σιγοβρασιμο κρεας αντί κιμά, δεν το ξέρω.
Ξέρουν να πουλάνε οι Ιταλοί, σε όλαΓΑΛΗ έγραψε: 12 Δεκ 2024, 14:52 Το να ο γκράντε σεφεννοεί το ραγού μπολονεζ, που είναι λιωμένο από το σιγοβρασιμο κρεας αντί κιμά, δεν το ξέρω.
Σ´ αυτό συμφωνώ.enterprise-psi έγραψε: 12 Δεκ 2024, 14:56 Τι μαλακίες για μισελεν και πράσινα άλογα , να κάνω παπάρα στην ντοματοσαλατα και να πάρω και λίγο κρεμμύδι και φέτα , μόνο εδώ , γι'αυτό είναι γεμάτο το reddit με omg Greek cuisine is awesome κλπ .
Αυτό και επίσης που έχουμε 50 λεπτά το νερό , τρελαίνεται κόσμος
Πού να καταλάβεις.Αφου δεν μαγειρεύεις.ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Δεκ 2024, 14:56 Αυτό που δεν έχω καταλάβει μέχρι σήμερα είναι γιατί είναι τόσο σύνηθες στην Ελλάδα να προσθέτουν τον κιμά πάνω στα μακαρόνια και να μην τα ανακατεύουν από την αρχή.![]()
Όντως. Αλλα δεν χρειάζεται να ξέρεις να μαγειρεύεις για να κάνεις κριτική.Μαδουραίος έγραψε: 12 Δεκ 2024, 14:59Πού να καταλάβεις.Αφου δεν μαγειρεύεις.ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Δεκ 2024, 14:56 Αυτό που δεν έχω καταλάβει μέχρι σήμερα είναι γιατί είναι τόσο σύνηθες στην Ελλάδα να προσθέτουν τον κιμά πάνω στα μακαρόνια και να μην τα ανακατεύουν από την αρχή.![]()
εγώ τούρκικο τον λέω φίλε, αλλά πίνω σπάνια, κυρίως νες/φραπέ.nyxtovios έγραψε: 12 Δεκ 2024, 14:49Ποιά είναι η υπαρξιακή κρίση;Bill Hicks έγραψε: 12 Δεκ 2024, 14:47υπαρξιακή κρίση;nyxtovios έγραψε: 12 Δεκ 2024, 14:12 Παίζει να είναι η μόνη αλήθεια για την ψωροκώσταινα.
Όντως έχουμε το καλύτερο φαγητό.
Οφείλεται βέβαια στην Τουρκική καταγωγή της Ελλάδος.
Αλλά πάλι πιάνεται ως η καλύτερη μιας και είναι Upgraded Οθωμανική![]()
σ'αυτό που έγραψες, έχουν στην Οθωμανία π.χ. παστιτσάδα και μπουρδέτο ή έστω παστίτσιο;
σαν να σε λείπουν μερικές εθνικομαγειρικές καταβολές.![]()
Ότι τα μισά και βάλε φαγητά μας είναι τούρκικα;
πιες έναν ελληνικό καφέ να στανιάρεις
![]()
ε ναι έχει και ένα καλόBill Hicks έγραψε: 12 Δεκ 2024, 15:15εγώ τούρκικο τον λέω φίλε, αλλά πίνω σπάνια, κυρίως νες/φραπέ.nyxtovios έγραψε: 12 Δεκ 2024, 14:49Ποιά είναι η υπαρξιακή κρίση;Bill Hicks έγραψε: 12 Δεκ 2024, 14:47
υπαρξιακή κρίση;![]()
σ'αυτό που έγραψες, έχουν στην Οθωμανία π.χ. παστιτσάδα και μπουρδέτο ή έστω παστίτσιο;
σαν να σε λείπουν μερικές εθνικομαγειρικές καταβολές.![]()
![]()
υπαρξιακή κρίση είναι ότι αναγνώρισες ένα καλό στην ψωροκώσταινα, έστω την οθωμανική κουζίνα.
οι σπουδές στην Ιταλία καταστέλλουν τον Ιχώρ, γι'αυτό το λες.Otto Weininger έγραψε: 12 Δεκ 2024, 14:50nopeBill Hicks έγραψε: 12 Δεκ 2024, 14:38σαφώς ανώτερα τα μακαρόνια με κιμά.Νικηφόρος Φωκάς έγραψε: 12 Δεκ 2024, 14:02
Για να σε δω λοιπόν πόσο ιδέα έχεις, μιας και ο τομέας σου είναι το φαγητό.
Γράψε μας την συνταγή σου για πάστα μπολονιέζε.
ραγού και αηδίες, στεγνό μακαρόνι με κιμά, λαίμαι.ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Δεκ 2024, 14:52Το ίδιο είναι.Bill Hicks έγραψε: 12 Δεκ 2024, 14:38σαφώς ανώτερα τα μακαρόνια με κιμά.Νικηφόρος Φωκάς έγραψε: 12 Δεκ 2024, 14:02
Το να ο γκράντε σεφεννοεί το ραγού μπολονεζ, που είναι λιωμένο από το σιγοβρασιμο κρεας αντί κιμά, δεν το ξέρω.
Καλά, αυτό είναι το μόνο σίγουρο.NewModelArmy έγραψε: 12 Δεκ 2024, 14:06 Πρέπει να έχουν πέσει πολλά φραγκα απο το υπουργείο Τουρισμου σε κάτι τετοιους λογαριασμούς του τουιτερ.
ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Δεκ 2024, 14:52Το ίδιο είναι.Bill Hicks έγραψε: 12 Δεκ 2024, 14:38σαφώς ανώτερα τα μακαρόνια με κιμά.Νικηφόρος Φωκάς έγραψε: 12 Δεκ 2024, 14:02
Το να ο γκράντε σεφεννοεί το ραγού μπολονεζ, που είναι λιωμένο από το σιγοβρασιμο κρεας αντί κιμά, δεν το ξέρω.
έχει κι άλλο ένα που δεν φτιάχνουν οι Οθωμανοί: τσίπουρο χωρίς.nyxtovios έγραψε: 12 Δεκ 2024, 15:16ε ναι έχει και ένα καλόBill Hicks έγραψε: 12 Δεκ 2024, 15:15εγώ τούρκικο τον λέω φίλε, αλλά πίνω σπάνια, κυρίως νες/φραπέ.nyxtovios έγραψε: 12 Δεκ 2024, 14:49
Ποιά είναι η υπαρξιακή κρίση;
![]()
υπαρξιακή κρίση είναι ότι αναγνώρισες ένα καλό στην ψωροκώσταινα, έστω την οθωμανική κουζίνα.
https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%91%CF%81%CE%AC%CE%BABill Hicks έγραψε: 12 Δεκ 2024, 15:33
έχει κι άλλο ένα που δεν φτιάχνουν οι Οθωμανοί: τσίπουρο χωρίς.![]()
ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιουν 2024, 00:37
Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.