Ε ναι ειναι πασίγνωστο αυτο. και απο τους πιο λυσσασμένους που έλεγε μια πσυχη
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ένα μπουρδέ...
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ένα μπουρδέ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ερμής την 12 Δεκ 2024, 12:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Δεν το είπανε στο 160; Περίεργο ιδιοφυΐα μου. Το πιο κλασικό παράδειγμα του ξυραφιού του όκαμ είναι πως όταν ακούς ποδοβολητά στον κάμπο, το πιθανότερο είναι να πρόκειται για άλογα παρά για ζέβρες. Αλλά ας επανέλθουμε λίγο στον παλιοδούκα σε παρακαλώ.enaon έγραψε: 12 Δεκ 2024, 12:06 παλι για αλογα λες, μπορεις να υου πεις που τα ειδες μηπως και καταλαβω τι τρεχει εκει μεσα;
ελεος, αυτο δεν ειναι συνειρμός ακριβως νομιζω, τρικυμιά ειναι ο επιστημονικος ορος.
δεν ειπα οτι εχω εγω 160, το ονομα της σειράς ειναι, μηπως δεν το καταλαβες και αυτο. Παραπανω εχω εγω.
Ερμη λιγο πασόκος ειπα, οχι σαν τον Μπερια, δεν σε αδίκησα.
δεν ειπα οτι εχω εγω 160, το ονομα της σειράς ειναι, μηπως δεν το καταλαβες και αυτο. Παραπανω εχω εγω.
Ερμη λιγο πασόκος ειπα, οχι σαν τον Μπερια, δεν σε αδίκησα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 12 Δεκ 2024, 12:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν φταίω εγώ παιδί μου που έμαθες για το ξυράφι του όκαμ απ' το τελεβίζιο. Τέσπα, καταλαβαίνω ότι σε στεναχώρησα λίγο, συγγνώμη δεν το ήθελα, να περάσεις απ' το γνωστό μαγαζί να πιεις μια κοκακόλα κερασμένη απ' εμένα. Τον νου σου μην την έχει στημένη ο Δούκας σε καμιά γωνιά, είναι αυτός ένας ύπουλος, πα-πα-πα.
ειπαμε, δεν μπορει να μου την εχει στημένη, δεν υπαρχουν ζεβρες που λες και εσυ. Οποτε ειναι αλογο, η εχει προηγούμενα, ή δουλευει το ποπολο, τι λες εσυ;
Αφού τά 'παμε, όλο τα ίδια θα λέμε;
Ο Δούκας είναι ρασπούτιν, ο επιχειρηματίας είναι ανθός, τα αλκοολικά κωλόπαιδα προβοκάτορες κι ο Μπέρια πασόκος.
Κοίτα μην τ' αλλάξεις τώρα και με μπερδέψεις πάλι.
Ο Δούκας είναι ρασπούτιν, ο επιχειρηματίας είναι ανθός, τα αλκοολικά κωλόπαιδα προβοκάτορες κι ο Μπέρια πασόκος.
Ναι αλλά είμαι πολύ πασόκος, όχι λίγο σαν τον ΕρμήΝαύτης έγραψε: 12 Δεκ 2024, 12:19 Αφού τά 'παμε, όλο τα ίδια θα λέμε;
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
ελα κοντα ειμαστε, 200 ποστο το πολυ και θα καταλαβεις.Ναύτης έγραψε: 12 Δεκ 2024, 12:19 Αφού τά 'παμε, όλο τα ίδια θα λέμε;
Αυτη η περιπτωση που λες ειναι δικη σου, εγω δεν την ασπάζομαι. Αν θες να την βαλουμε στις περιπτώσεις οκ, αλλα ειναι παιδικη λιγο, το καταλαβαινεις ελπίζω. Πες μια που να την εννοεις, αλλιως οκ, διαλεξε: δουλευει το ποπολο ή εχει προηγουμενα;
Τιακάμς, ουδείς άσφαλτος πού λέγε κι η Λαίδη.Beria έγραψε: 12 Δεκ 2024, 12:21Ναι αλλά είμαι πολύ πασόκος, όχι λίγο σαν τον ΕρμήΝαύτης έγραψε: 12 Δεκ 2024, 12:19 Αφού τά 'παμε, όλο τα ίδια θα λέμε;
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Γι'αυτό θα γίνουν δύο γιορτές της Πρωτοχρονιάς, επειδή είναι λαμόγια ο δούκας ; 
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Ααα στάσου, μην το πάμε απ' την αρχή τώρα. Είπαμε: πορτοκαλάδα. Από πορτοκάλια.enaon έγραψε: 12 Δεκ 2024, 12:22ελα κοντα ειμαστε, 200 ποστο το πολυ και θα καταλαβεις.Ναύτης έγραψε: 12 Δεκ 2024, 12:19 Αφού τά 'παμε, όλο τα ίδια θα λέμε;
Αυτη η περιπτωση που λες ειναι δικη σου, εγω δεν την ασπάζομαι. Αν θες να την βαλουμε στις περιπτώσεις οκ, αλλα ειναι παιδικη λιγο, το καταλαβαινεις ελπίζω. Πες μια που να την εννοεις, αλλιως οκ, διαλεξε: δουλευει το ποπολο ή εχει προηγουμενα;
ε ναι ο Ερμης ειναι πιο προσωποκεντρικός, απλα ετυχε ο Καρατζαφέρεις να αγαπαει πασοκ μια εποχή, εσυ δεν εχεις σχέση, εισαι στον πυρήνα πασοκ, ισως δεν το καταλαβαινεις καν, τοσο μεσα ειναι.
Εγώ δεν Καρατζαφέρω πάντωςenaon έγραψε: 12 Δεκ 2024, 12:26ε ναι ο Ερμης ειναι πιο προσωποκεντρικός, απλα ετυχε ο Καρατζαφέρεις να αγαπαει πασοκ μια εποχή, εσυ δεν εχεις σχέση, εισαι στον πυρήνα πασοκ, ισως δεν το καταλαβαινεις καν, τοσο μεσα ειναι.
Αυτός Καρατζαφέρει
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
ελα 199 ποστ το πολυ ακομα. Προσπαθησε να γραψεις μια περιπτωση που να μην μοιαζει ροζ ζεβρα με κερατο και φτερα ,να δουμε αν μπορεις. Μην πεις ας πουμε ειναι σατανας ή θελει το καλο των παιδιων, κατι σοβαρό πες.Ναύτης έγραψε: 12 Δεκ 2024, 12:25 Ααα στάσου, μην το πάμε απ' την αρχή τώρα. Είπαμε: πορτοκαλάδα. Από πορτοκάλια.
Θά 'χει πιει φαίνεται καμιά κοκακόλα πρωί-πρωί και είναι ζάντα, γι' αυτό.enaon έγραψε: 12 Δεκ 2024, 12:26ε ναι ο Ερμης ειναι πιο προσωποκεντρικός, απλα ετυχε ο Καρατζαφέρεις να αγαπαει πασοκ μια εποχή, εσυ δεν εχεις σχέση, εισαι στον πυρήνα πασοκ, ισως δεν το καταλαβαινεις καν, τοσο μεσα ειναι.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 72 Απαντήσεις
- 742 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης