!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ένα μπουρδέ...
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ένα μπουρδέ...
Φιλοι Πασοκοι, εγω δεν ειπα οτι ο επιχειρηματιας δεν λαδώνει την αστυνομια, τον δήμο, τους πολιτικους, το συμπαν, ελλαδα ειμαστε. Απλα λεω οτι αν νομίζεται ο Δουκας νοιαζεται για τα ανηλικα και γιαυτο εκανε το ποστ, περναμε σε άλλο λεβελ.
Ότι μοιάζει με σκατα και βρωμάει είναι σκατα.
Περιμένετε μετά σε χώρα με ανατολική νοοτροπία να λειτουργούν οι θεσμοι;
Περιμένετε μετά σε χώρα με ανατολική νοοτροπία να λειτουργούν οι θεσμοι;
Γράψε κι ένα: "γελοίοι", για κατακλείδα να είσαι κομπλέ.enaon έγραψε: 12 Δεκ 2024, 11:45 Φιλοι Πασοκοι, εγω δεν ειπα οτι ο επιχειρηματιας δεν λαδώνει την αστυνομια, τον δήμο, τους πολιτικους, το συμπαν, ελλαδα ειμαστε. Απλα λεω οτι αν νομίζεται ο Δουκας νοιαζεται για τα ανηλικα και γιαυτο εκανε το ποστ, περναμε σε άλλο λεβελ.
βρε μην νευριαζεις, για καλο το λεω, αν εισαι σιγουρος οτι ειναι αδιαφθορος, ο βατμαν της ελλαδας κλπ, οκ, σορυ.
Έλα γράψ' το, αφού σε τρώει.
οκ
πως γινεται να με κοροιδευεις βρε που λεω, δηλαδη ετσι νομιζες αλλα δεν βαριεσαι, οτι ο επιχειρηματίας ειναι σοβαρός, δεν ειναι απατεωνας σαν ολους τους αλλους, και να νομιζεις ταυτοχρονα οτι ο Δουκας ειναι σοβαρός, δεν ειναι σαν ολους τους αλλους, μπορεις να μου πεις;
πως γινεται να με κοροιδευεις βρε που λεω, δηλαδη ετσι νομιζες αλλα δεν βαριεσαι, οτι ο επιχειρηματίας ειναι σοβαρός, δεν ειναι απατεωνας σαν ολους τους αλλους, και να νομιζεις ταυτοχρονα οτι ο Δουκας ειναι σοβαρός, δεν ειναι σαν ολους τους αλλους, μπορεις να μου πεις;
είναι αδίστακτα τα πούστικα τα κωλόπαιδα
κι εμείς πασόκοι
κι εμείς πασόκοι
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Πού να ξέρω εγώ με αικιού 60 παιδάκι μου; Εμπιστεύομαι εσένα την ιδιοφυΐα, που τα μαθαίνεις κι απ' τα σήριαλ, συγγνώμη κιόλας αν γλώσσεψα λιγάκι, έχεις δίκιο, ο ρασπούτιν ο Δούκας φταίει για όλα είμαι σίγουρος πλέον, και τα κωλόπαιδα που σκαρώσανε την προβοκάτσια, σ' ευχαριστώ που έλυσες την υπόθεση, εγώ λέω να πας για μάρτυρας και στο εφετείο.enaon έγραψε: 12 Δεκ 2024, 11:49 οκ![]()
Άλλο ένα νήμα απόδειξη της πασοκικής μαλακίας που δέρνει μερικούς στο κεφάλι με τον να φταίει ο γάιδαρος και να βαράνε το σαμάρι.
Ο ΑΒΓ δε ξέρει που κυκλοφορεί το ανήλικο παιδί του τα βράδια, αλλά φταίει ο μαγαζάτορας γιατί δεν έκανε DNA τεστ στην πόρτα του μπουζουκτσίδικου για να μάθει την πραγματική ηλικία του παιδιού.
Γελοίοι.
Ο ΑΒΓ δε ξέρει που κυκλοφορεί το ανήλικο παιδί του τα βράδια, αλλά φταίει ο μαγαζάτορας γιατί δεν έκανε DNA τεστ στην πόρτα του μπουζουκτσίδικου για να μάθει την πραγματική ηλικία του παιδιού.
Γελοίοι.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
βερια εγω δεν ειπα τιποτα για τα παιδια κλπ, ο ναυτης τα εγραψε γιατι του θιγω τον άσπιλο Δουκα, ελπιζω να το καταλαβες, να μην μου βαζεις λογια επιτηδες γιατι εισαι πασοκος κατα βαθος. Και εσυ πιστευεις οτι γυρω γυρω ολοι τα παιρνουν και στο κεντρο ειναι ο Δουκας;
τουλαχιστον καταλαβες οτι εχει λογικο σφαλμα αυτο που εκανες;Ναύτης έγραψε: 12 Δεκ 2024, 11:53Πού να ξέρω εγώ με αικιού 60 παιδάκι μου; Εμπιστεύομαι εσένα την ιδιοφυΐα, που τα μαθαίνεις κι απ' τα σήριαλ, συγγνώμη κιόλας αν γλώσσεψα λιγάκι, έχεις δίκιο, ο ρασπούτιν ο Δούκας φταίει για όλα είμαι σίγουρος πλέον, και τα κωλόπαιδα που σκαρώσανε την προβοκάτσια, σ' ευχαριστώ που έλυσες την υπόθεση, εγώ λέω να πας για μάρτυρας και στο εφετείο.enaon έγραψε: 12 Δεκ 2024, 11:49 οκ![]()
Είχαμε τον έναν που μας λέει όλους τροτσκιστές, τώρα έχουμε τούτον να μας βγάζει όλους πασόκους, ένα μπέρδεμα η δουλειά. Να δούμε πώς θα βγάλουμε άκρη τι είμαστε στο τέλος.
με κατάλαβες, σατανά!enaon έγραψε: 12 Δεκ 2024, 11:53 βερια εγω δεν ειπα τιποτα για τα παιδια κλπ, ο ναυτης τα εγραψε γιατι του θιγω τον άσπιλο Δουκα, ελπιζω να το καταλαβες, να μην μου βαζεις λογια επιτηδες γιατι εισαι πασοκος κατα βαθος. Και εσυ πιστευεις οτι γυρω γυρω ολοι τα παιρνουν και στο κεντρο ειναι ο Δουκας;
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
ε οχι και ολους, τους πασοκους ειπα πασοκους, εσενα και τον βερια, αντε και τον ερμη, παρακαλώ μην μου βαζεις λογια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 12 Δεκ 2024, 11:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Δημοκράτης
Ε τι θέλετε να χτυπηθεί η επιχειρηματικότητα;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 72 Απαντήσεις
- 742 Προβολές