Ε εντάξει, αφού παθαίνει οικονομική βλάβη ο επιχειρηματίας τι να κάνει και το δικαστήριο;

Ή κανένας υπουργός με θεία από το Νίγηρα. Δικαιοσύνη ρεΝαύτης έγραψε: 12 Δεκ 2024, 10:40 Άμα ήταν όμως καμιά 90χρονη γιαγιά που πουλούσε τερλίκια στο δρόμο ή καμιά άλλη 80χρονη γιαγιά που πουλούσε χόρτα στη λαϊκή χωρίς άδεια, θα της έκοβαν τον κώλο.
Χρρρφτου.
τι να τους κανουν τους αρμόδιους του δήμου παιδί μου, ποιός μπορεί να ειναι αυτος ο αρμόδιος; Υπάρχει υπηρεσία που μυρίζει τα νυχια της και ξερει που δινουν αλκοολ σε ανήλικους με σιγουρια; Εγω θα κοιταγα τι προηγούμενα εχει ο δουκας με τον επιχειρηματία, περίργο που τον νοιαζει τοσο, θα μας τρελάνει.Ναύτης έγραψε: 12 Δεκ 2024, 10:49 Και τους αρμόδιους του δήμου Αθηναίων γιατί δεν τον κάλεσαν στο πρωτοδικείο, βρομούσαν τα πόδια τους;
Καλέ μου άνθρωπε, καταλαβαίνω ότι όλα αυτά τα γράφεις καλοπροαίρετα με την σκέψη σου στραμμένη πάντοτε στην υγιή επιχειρηματικότητα, στην πρόοδο, την ευημερία και την ευμάρεια του λαού και του έθνους, αλλά πήγε μια ντουζίνα παιδάκια στο νοσοκομείο επειδή κατανάλωσε μπόμπες μέσα σ' αυτόν τον ναό του πολιτισμού, υπάρχει κι ένας νόμος του '08 που δεν επιτρέπει ούτε καν την παρουσία/παραμονή ανήλικων σε ευαγή ιδρύματα που πουλάνε αλκοόλ, αλλά δε γαμιέται εδώ κουβεντιάζουμε το πλήγμα που δέχεται η επιχειρηματικότητα στη σοβιετία μας. Οι δε αρμόδιοι του δήμου έχεις δίκιο, γιατί να κληθούν, σάμπως ο δήμος είναι αρμόδιος για τη χορήγηση της αδείας λειτουργίας στα μαγαζιά αυτά ή μήπως ο δήμος ήταν που το σφράγισε;enaon έγραψε: 12 Δεκ 2024, 10:52τι να τους κανουν τους αρμόδιους του δήμου παιδί μου, ποιός μπορεί να ειναι αυτος ο αρμόδιος; Υπάρχει υπηρεσία που μυρίζει τα νυχια της και ξερει που δινουν αλκοολ σε ανήλικους με σιγουρια; Εγω θα κοιταγα τι προηγούμενα εχει ο δουκας με τον επιχειρηματία, περίργο που τον νοιαζει τοσο, θα μας τρελάνει.Ναύτης έγραψε: 12 Δεκ 2024, 10:49 Και τους αρμόδιους του δήμου Αθηναίων γιατί δεν τον κάλεσαν στο πρωτοδικείο, βρομούσαν τα πόδια τους;
Όχι, δεν θέλω να λυγίζεις, τώρα μιλάμε για τον Δούκα, αυτός φταίει, είχε προηγούμενα με τον καημένο τον επιχειρηματία που πουλούσε κοκακόλα ζίρο στα κωλόπαιδα που κουβάλησαν στη ζούλα μπόμπες μέσα στο μαγαζί, τις ήπιαν και ξεράθηκαν, σιχτίρ. Να δεις που ο Δούκας τά 'βαλε.