όχι αλλά αυτο δεν έχει σχέση.
Επίσης ποτέ δε κατάλαβα γιατί έκλαιγαν οσοι τα έχασαν στο χρηματιστήριο. Κάθε επένδυση έχει ρίσκο, συμπεριλαμβανομενου και οτι μπορεί να παίζουν λοβιτούρες.
όχι αλλά αυτο δεν έχει σχέση.
Είχα συνάδελφο που έβαλε 1 εκατομμύριο δραχμές και σε 6 μήνες τά 'κανε 11. Εν τω μεταξύ, από χρηματιστήριο και μετοχές ήξερε όσα ξέρω κι εγώ από κινέζικη καλλιγραφία. Πάνε ρε κοπάνι και πάρε ένα διαμέρισμα, τού 'λεγα, να μη μένεις στο νοίκι, φούσκα είναι και θα σκάσει κάποια στιγμή, τι λε ρε, μού απαντούσε, θα βγω όταν γίνουν 30. Με το μακρύτερο βγήκε τελικά και μετά βογκούσε όλη μέρα στη δουλειά.Ερμής έγραψε: 11 Δεκ 2024, 13:31(...) Επίσης ποτέ δε κατάλαβα γιατί έκλαιγαν οσοι τα έχασαν στο χρηματιστήριο.
Στην Χάγη όταν σπούδαζα με και δουλεύαμε τα ίδια. Μεγάλο διαμέρισμα, η Γαλλίδα το νοίκιαζε κάνα 3000 και εμείς δωμάτιο και κοινόχρηστους 800€George_V έγραψε: 11 Δεκ 2024, 12:07Αυτο μονο κατι Αφρικανοι/Μπαγκλαντεσιανοι/Πακιστανοι το κανουν
Εχει η αδελφη μου ενα σπιτι στην Αθηνα και το νοικιασε σε εναν Καμερουνεζο ο οποιος της ειπε οτι εχει γυναικα και 2 παιδια.
Ευπιστη αυτη τους το νοικιασε παρα τη συμβουλη μου οτι θα το μετανιωσει γιατι στανταρ λενε ψεμματα.
Long story short μετα απο μηνες φτανει ενας λογαριασμος ΕΥΔΑΠ 700 ευρω.
Πηγε να δει τι γινεται μαζι με το γαμπρο μου (μην εχει σπασει σωληνας κλπ) και προς εκπληξη της μεσα δεν βρηκε τετραμελη οικογένεια αλλα 10 ατομα που εμεναν μονιμα εκει συν καμια 10αρια αλλους που πηγαινοερχονταν.
Εμαθε οτι ο τυπος στον οποιο το ειχε νοικιασει το υπενοικιαζε στους αλλους 10 με αντιτιμο.
Το νοικι ηταν 600 ευρω για 100 τμ σπιτι και ο τυπος το ενοικιαζε στους αλλους 10 με 150 ευρω το κεφαλι. Αυτος εβγαζε 1500 το μηνα, εδινε τα 600 στην αδελφη μου και εβγαζε 900 ευρω στην τσεπη μηνιαιως.
Φυσικα και οι διερχομενοι πληρωναν και εβγαζε και απο εκει.
Στην Ελλαδα ομως απαγορευεται η υπενοικιαση χωρις ρητη συμφωνια με τον ιδιοκτητη.Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 11 Δεκ 2024, 13:42Στην Χάγη όταν σπούδαζα με και δουλεύαμε τα ίδια. Μεγάλο διαμέρισμα, η Γαλλίδα το νοίκιαζε κάνα 3000 και εμείς δωμάτιο και κοινόχρηστους 800€George_V έγραψε: 11 Δεκ 2024, 12:07Αυτο μονο κατι Αφρικανοι/Μπαγκλαντεσιανοι/Πακιστανοι το κανουν
Εχει η αδελφη μου ενα σπιτι στην Αθηνα και το νοικιασε σε εναν Καμερουνεζο ο οποιος της ειπε οτι εχει γυναικα και 2 παιδια.
Ευπιστη αυτη τους το νοικιασε παρα τη συμβουλη μου οτι θα το μετανιωσει γιατι στανταρ λενε ψεμματα.
Long story short μετα απο μηνες φτανει ενας λογαριασμος ΕΥΔΑΠ 700 ευρω.
Πηγε να δει τι γινεται μαζι με το γαμπρο μου (μην εχει σπασει σωληνας κλπ) και προς εκπληξη της μεσα δεν βρηκε τετραμελη οικογένεια αλλα 10 ατομα που εμεναν μονιμα εκει συν καμια 10αρια αλλους που πηγαινοερχονταν.
Εμαθε οτι ο τυπος στον οποιο το ειχε νοικιασει το υπενοικιαζε στους αλλους 10 με αντιτιμο.
Το νοικι ηταν 600 ευρω για 100 τμ σπιτι και ο τυπος το ενοικιαζε στους αλλους 10 με 150 ευρω το κεφαλι. Αυτος εβγαζε 1500 το μηνα, εδινε τα 600 στην αδελφη μου και εβγαζε 900 ευρω στην τσεπη μηνιαιως.
Φυσικα και οι διερχομενοι πληρωναν και εβγαζε και απο εκει.
Όλοι έτσι έκαναν και αυτοί που έκαναν το μανιπουλάρισμα το ήξεραν πολύ καλά.Ναύτης έγραψε: 11 Δεκ 2024, 13:36Είχα συνάδελφο που έβαλε 1 εκατομμύριο δραχμές και σε 6 μήνες τά 'κανε 11. Εν τω μεταξύ, από χρηματιστήριο και μετοχές ήξερε όσα ξέρω κι εγώ από κινέζικη καλλιγραφία. Πάνε ρε κοπάνι και πάρε ένα διαμέρισμα, τού 'λεγα, να μη μένεις στο νοίκι, φούσκα είναι και θα σκάσει κάποια στιγμή, τι λε ρε, μού απαντούσε, θα βγω όταν γίνουν 30. Με το μακρύτερο βγήκε τελικά και μετά βογκούσε όλη μέρα στη δουλειά.Ερμής έγραψε: 11 Δεκ 2024, 13:31(...) Επίσης ποτέ δε κατάλαβα γιατί έκλαιγαν οσοι τα έχασαν στο χρηματιστήριο.
Προφανώς κάποιος τα δίνει αλλιώς δε θα τα ζήταγαν.Scouser έγραψε: 11 Δεκ 2024, 11:59
Άσε αυτόν που ζητάει 2.500 για 55 τετραγωνικά στην Αγίας Σοφίας, αυτός λογικά καπνίζει κάτι πάρα πολύ καλό. Ο άλλος ζητάει 650 το μήνα για 45 τετραγωνικά στην Καμάρα-Ροτόντα, που κατά 99% είναι χρέπι της δεκαετίας του '70. Τι φταίει για την παράνοια που επικρατεί στο ύψος των ενοικίων;
Γιατι να τους βρει ο ντογκο στον παραδεισο;
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
πιο πιθανό να τα έχουν airbnb και η αγγελία είναι μπας κ κάτσει κάνα τυχερόfoscilis έγραψε: 11 Δεκ 2024, 14:03Προφανώς κάποιος τα δίνει αλλιώς δε θα τα ζήταγαν.Scouser έγραψε: 11 Δεκ 2024, 11:59
Άσε αυτόν που ζητάει 2.500 για 55 τετραγωνικά στην Αγίας Σοφίας, αυτός λογικά καπνίζει κάτι πάρα πολύ καλό. Ο άλλος ζητάει 650 το μήνα για 45 τετραγωνικά στην Καμάρα-Ροτόντα, που κατά 99% είναι χρέπι της δεκαετίας του '70. Τι φταίει για την παράνοια που επικρατεί στο ύψος των ενοικίων;
Well that's the joke, innit
Το ίδιο κάνει. Με τη μία ή την άλλη μορφή βγάζει 2.500 το μήνα αυτό το διαμέρισμα.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 11 Δεκ 2024, 14:11πιο πιθανό να τα έχουν airbnb και η αγγελία είναι μπας κ κάτσει κάνα τυχερόfoscilis έγραψε: 11 Δεκ 2024, 14:03Προφανώς κάποιος τα δίνει αλλιώς δε θα τα ζήταγαν.Scouser έγραψε: 11 Δεκ 2024, 11:59
Πρέπει να δεις πόση ήταν η τιμή του το 2014.Κοιτάσματα έγραψε: 11 Δεκ 2024, 14:10 Το 2008 αγόρασα καινουργιο διαμέρισμα 100τμ ,τριτο όροφο στο Κορωπί με 165.000€. Κοιτάζοντας τις τιμές τώρα δεν βρίσκεις κάτω από 220.000€ για καινουργιο. Και όσα διαμερίσματα πωλουνται είναι από το 2008.
Η Ελλάδα ακομα εν μέσω κρίσης είναι. Μέχρι το 2008 πολυκατοικίες χτιζονταν παντου