Αυτός που διακρίνεται ευκρινώς είναι ο Τρύφων;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι σκέφτεσαι τώρα
Re: Τι σκέφτεσαι τώρα
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Δικαίωμά μου να ποντάρω λίγα
Δικαίωμά μου να πηγαίνω πάσο
Κι εκεί που λένε πως ποτέ δεν πήγα
Εγώ δεν πρόλαβα να το ξεχάσω
Κι όποιος ρωτήσει γιατί πάντα φεύγω
Μ' αυτόν τον τόνο του λευκού στο βλέμμα
Του λέω μια φράση σα να υπεκφεύγω
Με μια ελπίδα να' ναι σαν κι εμένα...
Τίποτα σημαντικό
Ζω μονάχα εν λευκώ
Δικαίωμά μου να πηγαίνω πάσο
Κι εκεί που λένε πως ποτέ δεν πήγα
Εγώ δεν πρόλαβα να το ξεχάσω
Κι όποιος ρωτήσει γιατί πάντα φεύγω
Μ' αυτόν τον τόνο του λευκού στο βλέμμα
Του λέω μια φράση σα να υπεκφεύγω
Με μια ελπίδα να' ναι σαν κι εμένα...
Τίποτα σημαντικό
Ζω μονάχα εν λευκώ
- Fata_Morgana
Δε πειράζει μωρέ, ας το ζήσει η φιλενάδα μου που είχε βαρέσει κατάθλιψη απ τη μοναξιά και ότι είναι ας είναι.ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Δεκ 2024, 18:42 Ε ναι, και η Ευγενία "ένοιωθε" όταν αποκάλεσε μπουμπούκο της τον Άδωνι και είδαμε τα αποτελέσματα.![]()
Μαζί σου ναιδάκι...Fata_Morgana έγραψε: 10 Δεκ 2024, 21:11Δε πειράζει μωρέ, ας το ζήσει η φιλενάδα μου που είχε βαρέσει κατάθλιψη απ τη μοναξιά και ότι είναι ας είναι.ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Δεκ 2024, 18:42 Ε ναι, και η Ευγενία "ένοιωθε" όταν αποκάλεσε μπουμπούκο της τον Άδωνι και είδαμε τα αποτελέσματα.![]()
εύχομαι κι όλας τα καλύτερα...να μην είναι παπάς δηλαδή
Να ναι καλά η φιλενάδα σου και να γουστάρεις κι εσύ. Κάποιες φορές η υπομονή και η επιμονή ανταμείβονται.
ΥΓ. Μην κλωτσάς τον δικό σου όμως κάτω απ το τραπέζι...δεν έψαχνες τέτοια σοροπάκια οπότε ...μην τα απαιτείς κατόπιν εορτής
- Andromachi
- Phorum.gr user: Andromachi
τη παλευετε"?????????????????????
( για κάποια διαφορα νηματα το λεω.... )
( για κάποια διαφορα νηματα το λεω.... )
Ανδρομάχη: (ανήρ + (μάχη) μάχομαι) – πρόμαχος
- Cecily Anne
Ειλικρινά σήμερα θα δείρω άνθρωπο.
Δεν φτάνει που εδώ και πέντε χρόνια ταλαιπωρούμαι με λάθος διάγνωση από ένα δερματολόγο, αλλάζω δερματολόγο μου δίνει άλλη διάγνωση, η αγωγή μου κάνει έγκαυμα, παίρνω τηλ να συνεννοηθώ από το πρωί ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑ ΤΗΛ Ή ΓΑΜΙΟΛΑ! Να πάω να της τα κάνω λίμπα; Να πάω να την κράξω στις αξιολογήσεις στην γκουγκλ ; Να πάω στα επείγοντα ; Αν και μου έκοψε και έχω αδειάσει ένα μπουκάλι αναπλαστική της μπέμπας πάνω μου και καπως έχω συνέλθει, αλλά πονάω από χτες!
ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ, λες και δε θα την πλήρωνα την έξτρα παροχή υπηρεσίας !
Δεν φτάνει που εδώ και πέντε χρόνια ταλαιπωρούμαι με λάθος διάγνωση από ένα δερματολόγο, αλλάζω δερματολόγο μου δίνει άλλη διάγνωση, η αγωγή μου κάνει έγκαυμα, παίρνω τηλ να συνεννοηθώ από το πρωί ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑ ΤΗΛ Ή ΓΑΜΙΟΛΑ! Να πάω να της τα κάνω λίμπα; Να πάω να την κράξω στις αξιολογήσεις στην γκουγκλ ; Να πάω στα επείγοντα ; Αν και μου έκοψε και έχω αδειάσει ένα μπουκάλι αναπλαστική της μπέμπας πάνω μου και καπως έχω συνέλθει, αλλά πονάω από χτες!
ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ, λες και δε θα την πλήρωνα την έξτρα παροχή υπηρεσίας !
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
θα μας βγαλεις τους γιατρους τσαρλατάνους τωρα, μαλιστα. Και οι δυο δικιο εχουν προφανώς, απλα κατι εκανες λαθος.
- Cecily Anne
Πονάωenaon έγραψε: 12 Δεκ 2024, 16:43 θα μας βγαλεις τους γιατρους τσαρλατάνους τωρα, μαλιστα. Και οι δυο δικιο εχουν προφανώς, απλα κατι εκανες λαθος.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
τιμωρια που δεν ακολουθησες τις σωστές και ξεκάθαρες οδηγιες, δεν ξερω αν σε λυπαμαι, θα το σκεφτώ.
- Cecily Anne
Ποναωωωωωωωωωωωωωωenaon έγραψε: 12 Δεκ 2024, 16:47τιμωρια που δεν ακολουθησες τις σωστές και ξεκάθαρες οδηγιες, δεν ξερω αν σε λυπαμαι, θα το σκεφτώ.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Και εγώ πονάω.
Γιατί δεν φτάνει που με πονάνε τα πλευρά απ το βηχα που πέρασα με τον κορονα ... οι αλοιφές που πήρα και τα παυσίπονα δεν κάνουν τίποτα.
Ούτε να οδηγήσω δεν μπορώ.
Και ψάχνω να βρω γιατρό που να εξετάζει...
Γιατί αυτός που πήγα ούτε καν με κοίταξε.
Και σκεφτόμουν δλδ όταν ζούσα Αθήνα τι καλά ήταν με τους γιατρούς έβρισκες..
Γιατί δεν φτάνει που με πονάνε τα πλευρά απ το βηχα που πέρασα με τον κορονα ... οι αλοιφές που πήρα και τα παυσίπονα δεν κάνουν τίποτα.
Ούτε να οδηγήσω δεν μπορώ.
Και ψάχνω να βρω γιατρό που να εξετάζει...
Γιατί αυτός που πήγα ούτε καν με κοίταξε.
Και σκεφτόμουν δλδ όταν ζούσα Αθήνα τι καλά ήταν με τους γιατρούς έβρισκες..
Trαst the science λέμε ρε ...enaon έγραψε: 12 Δεκ 2024, 16:43 θα μας βγαλεις τους γιατρους τσαρλατάνους τωρα, μαλιστα. Και οι δυο δικιο εχουν προφανώς, απλα κατι εκανες λαθος.
και του ενός και του άλλου την αγωγή, που ν το πρόβλημα?
Το έγκαυμα του #2 ή το να πονάς 5 χρόνια του #1? Μήπως ο στόχος του μήνα του καθενός?
ΥΓ. Τι σημασία έχουν άλλωστε τα εγκαύματα και οι πόνοι μπροστά στους θεμελιώδεις πυλώνες της κενονίας...
μπροστά στον σεβασμό στον ...επιστήμονα?