!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η πιο προδοτική δημοσίευση του 2024 στο φορουμ.
Re: Η πιο προδοτική δημοσίευση του 2024 στο φορουμ.
ΓΓ ξαναρχισες πάλι;
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Αν εννοείς για μένα εγώ είμαι μια γυναίκα που έγραψα ότι ο Ερντογάν θα μας ζητήσει κώλο.ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Δεκ 2024, 11:00 Τελικώς έχει πλάκα η ευθιξία του κάθε χαζοχαρούμενου ή χαζοθυμωμένου εδώ μέσα που χρησιμοποιεί στο χαλαρό υβριστικές εκφράσεις για τους άλλους αλλά τις θεωρεί προσβλητικές για την πάρτη του.
Βλημμένα.![]()
Αν αυτή η συγκεκριμένη φράση είναι βρισιά προς οποιοδήποτε άτομο στο φόρουμ τότε τι να πω.
Συνεχίζω εσύ γυναίκα συγκρίνεις αυτό που έγραψα εγώ με αυτό που έγραψε ο κύριος λέγοντας μου να βάλω κάποια σημαία που αυτός οραματίστηκε ότι θα μπορούσα να γράψω εγώ για αυτήν στον κώλο μου.
Δηλαδή επειδή χρησιμοποίησα την λέξη κώλο για τον Ερντογάν έχει το δικαίωμα πλέον να χρησιμοποιεί αυτήν την λέξη για να χυδαιολογεί σε προσωπική επίθεση.
Κοιτάξτε είμαι πάντα ευγενική και προσπαθώ να σας συμπεριφέρομαι πάντα με ευγένεια.
Το γεγονός ότι οι απόψεις μου ενοχλούν δεν δίνουν σε κανένα το δικαίωμα να με βρίζει ή να χυδαιολογεί.
Τώρα το γεγονός ότι οι διαχειριστές τον άφησαν καμιά 20αρια φορές να με βρίσει κάτι δείχνει.
Μήνες τώρα κάτι λέει.
Δεν είμαι το άτομο που θα καταγγείλω κάποιον.
Αν σε ένα φόρουμ πολιτικών συζητήσεων δεν μπορείς να έχεις διαφορετική άποψη γιατί αλλιώς θα σε βρίσουν και θα είναι χυδαίοι απέναντι σου.
Δεν αξίζεις να γράφεις σε αυτό.
Για αυτό αποχωρώ.
Μπράβο για τις απόψεις σου.
Δεν μπορώ να πω ότι με εξέπληξες.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Ρε παιδί μου ν' αποχωρήσεις αφού κακοκαρδίζεσαι τόσο πολύ, αλλά όχι εξαιτίας του Γιαννόπουλου. Τισταδιάλα, χτες μπήκες στο ίδρυμα;
Ακόμα κάτι η ευγένεια δεν είναι αδυναμία ούτε χαζομάρα.
Όπως και αντίθετα η χυδαιότητα και η ασχημοσύνη με την αγένεια δεν είναι ούτε δύναμη ούτε πλεονέκτημα.
Όπως και αντίθετα η χυδαιότητα και η ασχημοσύνη με την αγένεια δεν είναι ούτε δύναμη ούτε πλεονέκτημα.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Κάτσε δω που κάθεσαι.Niki έγραψε: 10 Δεκ 2024, 10:50όχι ποτέ.Ναύτης έγραψε: 10 Δεκ 2024, 10:48 Τι φάση με την σημαία της ανεξάρτητης κρήτης; Έχει όντως κάνει τέτοια δημοσίευση η niki;
Έγραψα πιο πάνω τι είπα και για πιο λόγο απλά ο βλάκας τα αλλάζει και με βρίζει.
Όκ κατάλαβα το φορουμ θέλει να αποχωρήσω για αυτό έβαλε κάποιον να με βρίζει και να αλλάζει τα γραφόμενα μου.
οκ αποχωρώ.
Εν τω μεταξύ το μπολνταρισμένο εννοείται πως δεν ισχύει.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Μαλλον δεν έχει δει περιπτώσεις χοντρής μπινελικίασης στο ασυλάκι μας. Αν κάθε φορά που βριζόμασταν αποχωρούσαμε, θα έκλεινε.Ναύτης έγραψε: 10 Δεκ 2024, 11:42 Ρε παιδί μου ν' αποχωρήσεις αφού κακοκαρδίζεσαι τόσο πολύ, αλλά όχι εξαιτίας του Γιαννόπουλου. Τισταδιάλα, χτες μπήκες στο ίδρυμα;
Στο μεταξύ ρε συ Νίκη άνοιξες το πιο πολωτικό νήμα στο φόρουμ και μετά γκρινιάζεις που δημιούργησε ένταση
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Δεν την διαγράφω όμως εγώ διότι τα πιστεύω αυτά που γράφω και ούτε ζητάω να διαγραφεί η δική σου δημοσίευση.Niki έγραψε: 10 Δεκ 2024, 08:01 Θα επαναλάβω για ακόμη μια φορά ότι αν διαγραφεί η δημοσίευση του Πατησιώτη τότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα από μένα να διαγραφεί το νήμα.
Ζητώ να μην αποχωρήσεις για να συνεχίσουμε τις συζητήσεις.
Ναι ρε παιδί μου, της είπε τώρα ο βασιλιάς καρνάβαλος του ιδρύματός μας, ο ακτινίδιος, να βάλει τη σημαία της Κρήτης στον αποτέτοιο της και παρεξηγήθηκε. Ε ας μην τη βάλει, δεν είναι υποχρεωτικό.Πασιφάη έγραψε: 10 Δεκ 2024, 11:50Μαλλον δεν έχει δει περιπτώσεις χοντρής μπινελικίασης στο ασυλάκι μας. Αν κάθε φορά που βριζόμασταν αποχωρούσαμε, θα έκλεινε.Ναύτης έγραψε: 10 Δεκ 2024, 11:42 Ρε παιδί μου ν' αποχωρήσεις αφού κακοκαρδίζεσαι τόσο πολύ, αλλά όχι εξαιτίας του Γιαννόπουλου. Τισταδιάλα, χτες μπήκες στο ίδρυμα;![]()
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Niki έγραψε: 10 Δεκ 2024, 11:40 Αν εννοείς για μένα εγώ είμαι μια γυναίκα που έγραψα ότι ο Ερντογάν θα μας ζητήσει κώλο.
από Niki » 30 Οκτ 2020, 18:24
Ο Ερντογάν δεν αρκείτε στην δήλωση υποτέλειας και δουλοπρέπειας σας θέλει να του δώσετε και κώλο.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Απευθύνω έκκληση για ενότητα
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Σκυλοβαριέσαι, έτσι;πατησιωτης έγραψε: 10 Δεκ 2024, 11:51Δεν την διαγράφω όμως εγώ διότι τα πιστεύω αυτά που γράφω και ούτε ζητάω να διαγραφεί η δική σου δημοσίευση.Niki έγραψε: 10 Δεκ 2024, 08:01 Θα επαναλάβω για ακόμη μια φορά ότι αν διαγραφεί η δημοσίευση του Πατησιώτη τότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα από μένα να διαγραφεί το νήμα.![]()
Ζητώ να μην αποχωρήσεις για να συνεχίσουμε τις συζητήσεις.![]()
Όταν ακούω ενότητα οπλιζω το Ban3000
Εγώ πάντως προσφέρομαι να της κάνω ταχύρρυθμα μαθήματα, άμεσων απαντήσεων που να μπαίνει ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του. Τι πα να πει είναι γυναίκα και κουραφέξαλα.Ναύτης έγραψε: 10 Δεκ 2024, 11:52Ναι ρε παιδί μου, της είπε τώρα ο βασιλιάς καρνάβαλος του ιδρύματός μας, ο ακτινίδιος, να βάλει τη σημαία της Κρήτης στον αποτέτοιο της και παρεξηγήθηκε. Ε ας μην τη βάλει, δεν είναι υποχρεωτικό.Πασιφάη έγραψε: 10 Δεκ 2024, 11:50Μαλλον δεν έχει δει περιπτώσεις χοντρής μπινελικίασης στο ασυλάκι μας. Αν κάθε φορά που βριζόμασταν αποχωρούσαμε, θα έκλεινε.Ναύτης έγραψε: 10 Δεκ 2024, 11:42 Ρε παιδί μου ν' αποχωρήσεις αφού κακοκαρδίζεσαι τόσο πολύ, αλλά όχι εξαιτίας του Γιαννόπουλου. Τισταδιάλα, χτες μπήκες στο ίδρυμα;![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 143 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από EKPLIKTIKOS
-