Πως πάει η ζωή παίδες; Εγώ έχω μια πολύ χαλαρή βδομάδα γιατί οι άλλοι πήγανε πενθήμερη και εγώ έμεινα πίσω.
Τι συναισθήματα έχουμε για τις πανελελέ του '25 και ποιοι ειναι οι στόχοι μας;
Μια προσπάθεια δε πειράζει, όλο και κάποιος θα βρεθείAirman68 έγραψε: 09 Δεκ 2024, 18:00 Σε αυτό το χώρο δε νομίζω να βρεις άλλους μαθητές.
Μάλλον καθηγητές ή συνταξιούχους...
Γεια σου ρε μάγκα, Νεαρέ!nearos έγραψε: 09 Δεκ 2024, 15:07 Παρατήρησα πως δεν υπάρχει κάποιο θέμα ανάλογο για γενικές συζητήσεις που έχουνε να κάνουνε με τα σχολεία, τη σχολική ζωή και γενικότερα την ιδιότητα του μαθητή. (Αν υπάρχει, ζητώ συγνώμη και ας μεταφερθεί εκεί.)
Πως πάει η ζωή παίδες; Εγώ έχω μια πολύ χαλαρή βδομάδα γιατί οι άλλοι πήγανε πενθήμερη και εγώ έμεινα πίσω.![]()
Τι συναισθήματα έχουμε για τις πανελελέ του '25 και ποιοι ειναι οι στόχοι μας;
καλά κανεις, σε ενα μερος οπως το πχώρουμ, οταν ερχεται ενας ολοκαίνουργιος χρήστης και του εξηγούμε οτι δεν υπάρχουν εδώ παιδια του δημοτικου, προφανως κάνουμε πλακα, γεμάτοι είμαστε.
Καλά ντε είπαμεenaon έγραψε: 09 Δεκ 2024, 21:32καλά κανεις, σε ενα μερος οπως το πχώρουμ, οταν ερχεται ενας ολοκαίνουργιος χρήστης και του εξηγούμε οτι δεν υπάρχουν εδώ παιδια του δημοτικου, προφανως κάνουμε πλακα, γεμάτοι είμαστε.