!!! DEVELOPMENT MODE !!!

τι ΔΕΝ τρωτε

Συνταγές, φαγητά, γλυκίσματα, ποτά και cocktails (μόνο για χορτάτους).
Άβαταρ μέλους
aLiCat

Re: τι ΔΕΝ τρωτε

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aLiCat »

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 08 Δεκ 2024, 06:49
vantono έγραψε: 08 Δεκ 2024, 02:10 Το τουρλου που λετε πολλοί οτι δεν τρώτε τί ειναι, το μπριάμ?
Ρε ειστε τελείως ανώμαλοι? :102:
Το τουρλού είναι μπριαμ στην κατσαρόλα.

Προσωπικά το μπριαμ μου αρέσει πολύ, το τουρλού καθόλου.
Ναι, στην κατσαρόλα (ξέχασα να γράψω πιο πάνω) αλλά περιέχει κι άλλα λαχανικά, ενώ το μπριάμ έχει αποκλειστικά κολοκύθια, πατάτες και μελιτζάνες (που συνηθίζουν να βάζουν πολλοί).
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy
Phorum.gr user: Chilloutbuddy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy »

Δεν τρώω υδατάνθρακες για την ώρα, έχω χάσει 17 κιλά σε δυόμιση μήνες μετά τις διακοπές.
Θα το κρατήσω λίγο ακόμα να στεγνώσω και μετά θα εισάγω λίγους υδατάνθρακες σταδιακά, κυρίως όσπρια και ψητές πατάτες.
Αλεύρια, ζάχαρες, φρούτα και τέτοια από δώ και στο εξής μόνο σε γενέθλια και χριστούγεννα.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. :blm:
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 07 Δεκ 2024, 20:57
Green Dragon έγραψε: 07 Δεκ 2024, 19:00 Δεν τρώω αυγά (αυγολέμονο τρώω), παστίτσιο και μουχλιασμένα τυριά. Αυτά από τα συνήθη.

Από τα περίεργα δεν τρώω οστρακοειδή και βατραχοπόδαρα καθώς και περίεργα κρέατα (δεν έχω δοκιμάσει ούτε θα το κάνω ποτέ). :smt047

.

Περίεργα κρέατα ;;; . :xena:

.
micmic έγραψε: 07 Δεκ 2024, 21:20 Τρώω τα πάντα εκτός από πολύ επεξεργασμένες μαλακίες. Τρώω και μου αρέσουν σαλιγκάρια, βατραχοπόδαρα, έντομα, χέλια, κροκόδειλο, πατσά κτλ. Μπάμιες, αγκινάρες, μελιτζάνες, όλα τα όσπρια και λαχανικά. Όλα τα φρούτα (μου αρέσει ακόμα και το durian - για όσους ξέρουν).
Τέτοιες αηδίες εννοώ :smt047
Άβαταρ μέλους
Σπύρος
Phorum.gr user: Σπυρος1
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σπύρος »

Τι ειναι τα πουστικα κοτοπουλα;
Τα μη βιολογικά κοτόπουλα και αυγά τα σιχαίνομαι.
[/α]
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo »

Δύσκολη ερώτηση...
Το πρώτο που μου έρχεται είναι αυτό:

Εικόνα
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Άβαταρ μέλους
Null
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Null »

Μύδια και τα περισσότερα φρούτα
Georg Von Balkanen έγραψε: 06 Δεκ 2020, 19:38 Σβαστικες για όλους. Είμαστε όλοι αντιναζι.
stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik »

Μπακαλιαρο και ρεγγα.
Τα υπολοιπα τα τρωω κανονικα.
Άβαταρ μέλους
Naranjita

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naranjita »

το βασικό για να σιχαθώ φαγητό, είναι η κατάσταση του στομαχιού μου. πχ λύκειο πήγαινα, έφτιαξε η μανα μου στραπατσάδα (η οποία μου άρεσε), αλλά είχα κολλήσει μια ίωση η οποία εκδηλώθηκε το βράδυ και πήγε στον απόπατο. έκανα ίσα με 20 χρόνια να ξαναφάω. τώρα κανονικά. κάτι ανάλογο είχε συμβεί με την πίτσα. έφαγα, κάτι με χάλασε, την έβγαλα, έκανα 15 χρόνια περίπου να ξαναφάω και πάντα την κοιτάω με υποψία.
και την φρίκη την μεγάλη την έπαθα με δύο πράγματα:

1. χέλι γιαχνι στην κατσαρόλα (γλίτσα και αρχές άνοιας της γιαγιάς μου, γιατί το χέλι πρέπει να ψηθεί και να στεγνώσει αλλιώς είναι αηδία). το θυμάμαι και ανατριχιάζω. η γιαγιά περασε την ώρα της σφουγγαρίζοντας το πάτωμα.

2. πίνα. όταν είδα να την ανοίγουν και να βγάζουν αυτό το πράγμα από μεσα και να πετούν το περισσότερο και η μυρωδιά της, όχι να την δοκιμάσω, σπριντ έκανα.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

aLiCat έγραψε: 08 Δεκ 2024, 06:58
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 08 Δεκ 2024, 06:49
vantono έγραψε: 08 Δεκ 2024, 02:10 Το τουρλου που λετε πολλοί οτι δεν τρώτε τί ειναι, το μπριάμ?
Ρε ειστε τελείως ανώμαλοι? :102:
Το τουρλού είναι μπριαμ στην κατσαρόλα.

Προσωπικά το μπριαμ μου αρέσει πολύ, το τουρλού καθόλου.
Ναι, στην κατσαρόλα (ξέχασα να γράψω πιο πάνω) αλλά περιέχει κι άλλα λαχανικά, ενώ το μπριάμ έχει αποκλειστικά κολοκύθια, πατάτες και μελιτζάνες (που συνηθίζουν να βάζουν πολλοί).
Αυτό πάλι ποιος στο είπε; Η μαμά σου μια Τετάρτη που βαριοταν να πάει λαϊκή;

Το μπριαμ μια χαρά έχει και κρεμμύδια, ντομάτες, πιπεριές, καρότα κλπ.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

Μικρός ήμουν περίεργος όπως όλα τα κωλοπαιδα, γι'αυτό δεν θα κάνω, με θυμάμαι εμένα και τσαντιζομαι.
Πλέον δεν τρώω μόνο μπάμιες. Όλα τα άλλα φαγητά καταβροχθίζονται
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan »

Εγώ δεν πεινάω, έφαγα ήδη.

Τα νιάτα μου. :a040:
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Άβαταρ μέλους
Yochanan

gassim έγραψε: 08 Δεκ 2024, 02:17Κρέας.
ομοφοβικέ
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Άβαταρ μέλους
Yochanan

Εγώ είμαι νταηφοβικός, δεν τρώω ξύλο.
Άβαταρ μέλους
Yochanan

Chilloutbuddy έγραψε: 08 Δεκ 2024, 07:16 Δεν τρώω υδατάνθρακες για την ώρα, έχω χάσει 17 κιλά σε δυόμιση μήνες μετά τις διακοπές.
Θα το κρατήσω λίγο ακόμα να στεγνώσω και μετά θα εισάγω λίγους υδατάνθρακες σταδιακά, κυρίως όσπρια και ψητές πατάτες.
Αλεύρια, ζάχαρες, φρούτα και τέτοια από δώ και στο εξής μόνο σε γενέθλια και χριστούγεννα.
το καλό με το λο καρμπ ή κητο οσο μπορεσεις να το κρατησεις ειναι οτι αυτοματα σου κοβει Ο,ΤΙ βρώμικο όπου βρώμικο ειναι 99% υδατάνθρακες με λίγο πρωτεινή τηγανισμένο σε λίπος ΚΑΙ η πρωτεινη προκαλει κορεσμο πιο γρηγορα με λιγοτερες θερμιδες. Και το κακό με το βρώμικο ειναι οτι ειναι πολυ ευγευστο οπότε τρως περισσότερο. Αρα δεν ειναι μαγικο κατι το λο καρμπ, απλως καταναλωνεις λιγοτερες θερμιδες. Σε κάθε περίπτωση δουλεύει πολύ καλά αλλα 1) δεν ειναι ευκολο ή απαραιτητα υγιεινο για μονιμα και 2) εχεις λιγοτερα καρμπς για αθληση αν κανεις. Το καλύτερο ειναι στο στεντυ στεητ αυτο που λες - σλο ρηλης καρμπς με χαμηλο γλυκαιμικο δεικτη
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Πατσά και εντόσθια, μπάμιες, αγκινάρες, σαλιγκάρια, τραχανά, βατράχια κλπ άγνωστα κρέατα. Λαχανάκια Βρυξελλών οντως (τα είδα παραπάνω και τα θυμήθηκα). Γαλα/γιαουρτι κατσικίσιο/προβειο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Cecily Anne την 08 Δεκ 2024, 11:24, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Μαγειρική”