Ναι, στην κατσαρόλα (ξέχασα να γράψω πιο πάνω) αλλά περιέχει κι άλλα λαχανικά, ενώ το μπριάμ έχει αποκλειστικά κολοκύθια, πατάτες και μελιτζάνες (που συνηθίζουν να βάζουν πολλοί).Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 08 Δεκ 2024, 06:49Το τουρλού είναι μπριαμ στην κατσαρόλα.vantono έγραψε: 08 Δεκ 2024, 02:10 Το τουρλου που λετε πολλοί οτι δεν τρώτε τί ειναι, το μπριάμ?
Ρε ειστε τελείως ανώμαλοι?![]()
Προσωπικά το μπριαμ μου αρέσει πολύ, το τουρλού καθόλου.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
τι ΔΕΝ τρωτε
Re: τι ΔΕΝ τρωτε
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Δεν τρώω υδατάνθρακες για την ώρα, έχω χάσει 17 κιλά σε δυόμιση μήνες μετά τις διακοπές.
Θα το κρατήσω λίγο ακόμα να στεγνώσω και μετά θα εισάγω λίγους υδατάνθρακες σταδιακά, κυρίως όσπρια και ψητές πατάτες.
Αλεύρια, ζάχαρες, φρούτα και τέτοια από δώ και στο εξής μόνο σε γενέθλια και χριστούγεννα.
Θα το κρατήσω λίγο ακόμα να στεγνώσω και μετά θα εισάγω λίγους υδατάνθρακες σταδιακά, κυρίως όσπρια και ψητές πατάτες.
Αλεύρια, ζάχαρες, φρούτα και τέτοια από δώ και στο εξής μόνο σε γενέθλια και χριστούγεννα.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 07 Δεκ 2024, 20:57Green Dragon έγραψε: 07 Δεκ 2024, 19:00 Δεν τρώω αυγά (αυγολέμονο τρώω), παστίτσιο και μουχλιασμένα τυριά. Αυτά από τα συνήθη.
Από τα περίεργα δεν τρώω οστρακοειδή και βατραχοπόδαρα καθώς και περίεργα κρέατα (δεν έχω δοκιμάσει ούτε θα το κάνω ποτέ).![]()
.
Περίεργα κρέατα ;;; .![]()
.
Τέτοιες αηδίες εννοώmicmic έγραψε: 07 Δεκ 2024, 21:20 Τρώω τα πάντα εκτός από πολύ επεξεργασμένες μαλακίες. Τρώω και μου αρέσουν σαλιγκάρια, βατραχοπόδαρα, έντομα, χέλια, κροκόδειλο, πατσά κτλ. Μπάμιες, αγκινάρες, μελιτζάνες, όλα τα όσπρια και λαχανικά. Όλα τα φρούτα (μου αρέσει ακόμα και το durian - για όσους ξέρουν).
- Σπύρος
- Phorum.gr user: Σπυρος1
- Επικοινωνία:
Τα μη βιολογικά κοτόπουλα και αυγά τα σιχαίνομαι.Τι ειναι τα πουστικα κοτοπουλα;
[/α]
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
Δύσκολη ερώτηση...
Το πρώτο που μου έρχεται είναι αυτό:

Το πρώτο που μου έρχεται είναι αυτό:

Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
-
stergiosbik
Μπακαλιαρο και ρεγγα.
Τα υπολοιπα τα τρωω κανονικα.
Τα υπολοιπα τα τρωω κανονικα.
το βασικό για να σιχαθώ φαγητό, είναι η κατάσταση του στομαχιού μου. πχ λύκειο πήγαινα, έφτιαξε η μανα μου στραπατσάδα (η οποία μου άρεσε), αλλά είχα κολλήσει μια ίωση η οποία εκδηλώθηκε το βράδυ και πήγε στον απόπατο. έκανα ίσα με 20 χρόνια να ξαναφάω. τώρα κανονικά. κάτι ανάλογο είχε συμβεί με την πίτσα. έφαγα, κάτι με χάλασε, την έβγαλα, έκανα 15 χρόνια περίπου να ξαναφάω και πάντα την κοιτάω με υποψία.
και την φρίκη την μεγάλη την έπαθα με δύο πράγματα:
1. χέλι γιαχνι στην κατσαρόλα (γλίτσα και αρχές άνοιας της γιαγιάς μου, γιατί το χέλι πρέπει να ψηθεί και να στεγνώσει αλλιώς είναι αηδία). το θυμάμαι και ανατριχιάζω. η γιαγιά περασε την ώρα της σφουγγαρίζοντας το πάτωμα.
2. πίνα. όταν είδα να την ανοίγουν και να βγάζουν αυτό το πράγμα από μεσα και να πετούν το περισσότερο και η μυρωδιά της, όχι να την δοκιμάσω, σπριντ έκανα.
και την φρίκη την μεγάλη την έπαθα με δύο πράγματα:
1. χέλι γιαχνι στην κατσαρόλα (γλίτσα και αρχές άνοιας της γιαγιάς μου, γιατί το χέλι πρέπει να ψηθεί και να στεγνώσει αλλιώς είναι αηδία). το θυμάμαι και ανατριχιάζω. η γιαγιά περασε την ώρα της σφουγγαρίζοντας το πάτωμα.
2. πίνα. όταν είδα να την ανοίγουν και να βγάζουν αυτό το πράγμα από μεσα και να πετούν το περισσότερο και η μυρωδιά της, όχι να την δοκιμάσω, σπριντ έκανα.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Αυτό πάλι ποιος στο είπε; Η μαμά σου μια Τετάρτη που βαριοταν να πάει λαϊκή;aLiCat έγραψε: 08 Δεκ 2024, 06:58Ναι, στην κατσαρόλα (ξέχασα να γράψω πιο πάνω) αλλά περιέχει κι άλλα λαχανικά, ενώ το μπριάμ έχει αποκλειστικά κολοκύθια, πατάτες και μελιτζάνες (που συνηθίζουν να βάζουν πολλοί).Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 08 Δεκ 2024, 06:49Το τουρλού είναι μπριαμ στην κατσαρόλα.vantono έγραψε: 08 Δεκ 2024, 02:10 Το τουρλου που λετε πολλοί οτι δεν τρώτε τί ειναι, το μπριάμ?
Ρε ειστε τελείως ανώμαλοι?![]()
Προσωπικά το μπριαμ μου αρέσει πολύ, το τουρλού καθόλου.
Το μπριαμ μια χαρά έχει και κρεμμύδια, ντομάτες, πιπεριές, καρότα κλπ.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Μικρός ήμουν περίεργος όπως όλα τα κωλοπαιδα, γι'αυτό δεν θα κάνω, με θυμάμαι εμένα και τσαντιζομαι.
Πλέον δεν τρώω μόνο μπάμιες. Όλα τα άλλα φαγητά καταβροχθίζονται
Πλέον δεν τρώω μόνο μπάμιες. Όλα τα άλλα φαγητά καταβροχθίζονται
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Εγώ δεν πεινάω, έφαγα ήδη.
Τα νιάτα μου.
Τα νιάτα μου.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
ομοφοβικέ
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Εγώ είμαι νταηφοβικός, δεν τρώω ξύλο.
το καλό με το λο καρμπ ή κητο οσο μπορεσεις να το κρατησεις ειναι οτι αυτοματα σου κοβει Ο,ΤΙ βρώμικο όπου βρώμικο ειναι 99% υδατάνθρακες με λίγο πρωτεινή τηγανισμένο σε λίπος ΚΑΙ η πρωτεινη προκαλει κορεσμο πιο γρηγορα με λιγοτερες θερμιδες. Και το κακό με το βρώμικο ειναι οτι ειναι πολυ ευγευστο οπότε τρως περισσότερο. Αρα δεν ειναι μαγικο κατι το λο καρμπ, απλως καταναλωνεις λιγοτερες θερμιδες. Σε κάθε περίπτωση δουλεύει πολύ καλά αλλα 1) δεν ειναι ευκολο ή απαραιτητα υγιεινο για μονιμα και 2) εχεις λιγοτερα καρμπς για αθληση αν κανεις. Το καλύτερο ειναι στο στεντυ στεητ αυτο που λες - σλο ρηλης καρμπς με χαμηλο γλυκαιμικο δεικτηChilloutbuddy έγραψε: 08 Δεκ 2024, 07:16 Δεν τρώω υδατάνθρακες για την ώρα, έχω χάσει 17 κιλά σε δυόμιση μήνες μετά τις διακοπές.
- Cecily Anne
Πατσά και εντόσθια, μπάμιες, αγκινάρες, σαλιγκάρια, τραχανά, βατράχια κλπ άγνωστα κρέατα. Λαχανάκια Βρυξελλών οντως (τα είδα παραπάνω και τα θυμήθηκα). Γαλα/γιαουρτι κατσικίσιο/προβειο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Cecily Anne την 08 Δεκ 2024, 11:24, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 56 Απαντήσεις
- 2419 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
-
- 7 Απαντήσεις