!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Phorum Forumvision #1
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
- Misty_Blue
Re: Phorum Forumvision #1
Μα δεν θα βαθμολογήσει αφού αποχωρεί. Εγώ αυτό κατάλαβα. 
To scare myself with my own desert places.
Λατρεία, εσύ;Stinger έγραψε: 08 Δεκ 2024, 02:30 Μενιο ή πώς σε λένε, μην τυχόν και δεν μαγαρίσεις ΚΑΙ αυτό το νήμα. Κακώς αρχίζουν διάλογο μαζί σου. Είσαι άρρωστος και αξιολύπητος.
Άμα το πάμε εκβιαστικά και αποχωρήσει πριν το τέλος του παιχνιδιού, δεν υπάρχει λόγος να εξηγηθώ κι εγώ.
Εξάλλου το να αποχωρήσει αυτή τη δεδομένη στιγμή δίχως σοβαρό λόγο, αν μη τι άλλο, δηλώνει ασέβεια και προς τους υπόλοιπους παίκτες.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
παρακαλώ να λείπουν οι χαρακτηρισμοί σε αυτό το τόπικ
ο ανταγωνισμός δημιουργεί ένταση και εκνευρισμό στους συμμετέχοντες
μα είμεθα φιλειρηνισταί και λύνουμε τα προβλήματα που προκύπτουν με διάλογο
και διαλογισμό
και διαολογισμό
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
αυτή δεν εξηγεί αν δεν τελειώσει ο γύρος και εγώ δεν συμμετέχω αν δεν εξηγήσει, μπλέξαμε
εν τω μεταξύ, θυμάμαι την φάση που είχε τσαντιστεί χωρίς λόγο με το παιχνίδι και σκάσω στα γέλια ελπίζοντας ότι θα έχουμε παρτ2 στην """""εξηγηση""""""
μόνο εγώ ακούω ένα αγγελάκι τους φροντίζει, τους πλένει και τους ξεσκατίζει
ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΗΜΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ
- Misty_Blue
Καταλαβαίνω τι λες.. Αλλά αν θέλει ν'αποχωρήσει εγώ προσωπικά δεν θα το λάβω ως ασέβεια προς τους υπολοιπους. Το παιχνίδι θα συνεχιστεί κανονικά και με έναν παίκτη λιγότερο.aLiCat έγραψε: 08 Δεκ 2024, 02:46Άμα το πάμε εκβιαστικά και αποχωρήσει πριν το τέλος του παιχνιδιού, δεν υπάρχει λόγος να εξηγηθώ κι εγώ.
Εξάλλου το να αποχωρήσει αυτή τη δεδομένη στιγμή δίχως σοβαρό λόγο, αν μη τι άλλο, δηλώνει ασέβεια και προς τους υπόλοιπους παίκτες.
To scare myself with my own desert places.
- Misty_Blue
Ναι το θυμάμαι και, θυμάμαι επίσης, ότι ζήτησα συγνώμη από όλους αμέσως αφού κατάλαβα.Νικήτας έγραψε: 08 Δεκ 2024, 02:53
αυτή δεν εξηγεί αν δεν τελειώσει ο γύρος και εγώ δεν συμμετέχω αν δεν εξηγήσει, μπλέξαμε![]()
εν τω μεταξύ, θυμάμαι την φάση που είχε τσαντιστεί χωρίς λόγο με το παιχνίδι και σκάσω στα γέλια ελπίζοντας ότι θα έχουμε παρτ2 στην """""εξηγηση""""""![]()
Όμως εδώ είναι κάτι άλλο, που έστω κι αν όλοι οι συμμετέχοντες ή μη , δεν με δικαιολογήσουν και σου ρίξουν εσένα το δίκιο, δεν νομίζω να αλλάξω γνώμη. Πες το ζήτημα ηθικών κανόνων, πες το ευαισθησία, πες το στρεβλό τρόπο σκέψης, πες το μαλακία δεν με ενδιαφέρει.
Εμένα προσωπικά με ενόχλησε.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
- Jimmy81
- Phorum.gr user: Jimmy81
Ελπίζω να έχει βάλει ξυπνητήρι χαράματα και να' ναι καλά ο άνθρωπος.
Φαντάσου να αφήσεις την ψηφοφορία για τελευταία στιγμή και να πέσει το ρημάδι το ιντερνέ.
Φαντάσου να αφήσεις την ψηφοφορία για τελευταία στιγμή και να πέσει το ρημάδι το ιντερνέ.
aLiCat έγραψε: 08 Δεκ 2024, 03:02
Ναι το θυμάμαι και, θυμάμαι επίσης, ότι ζήτησα συγνώμη από όλους αμέσως αφού κατάλαβα.
ΑΣΤΕΙΟ ΗΤΑΝΕ ΧΑΛΑΡΩΣΕ
Θα ήταν βλακεία του να αποχωρήσει, αν οι άλλο του αναγνωρίσουν το δίκιο και δειλία του σε περίπτωση που μου δώσουν εμένα το δίκιο στην ένσταση που έχω.Misty_Blue έγραψε: 08 Δεκ 2024, 02:55Καταλαβαίνω τι λες.. Αλλά αν θέλει ν'αποχωρήσει εγώ προσωπικά δεν θα το λάβω ως ασέβεια προς τους υπολοιπους. Το παιχνίδι θα συνεχιστεί κανονικά και με έναν παίκτη λιγότερο.aLiCat έγραψε: 08 Δεκ 2024, 02:46Άμα το πάμε εκβιαστικά και αποχωρήσει πριν το τέλος του παιχνιδιού, δεν υπάρχει λόγος να εξηγηθώ κι εγώ.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Δεν είναι εύκολο, έχω κι εγώ κάποιες ευαισθησίες (ας είναι και υπερβολικές).
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση