Μου αρέσει η μαγειρίτσα.
Έχω φάει πατσά, οκ δεν τρελαίνομαι.
Κ έκαμα το λάθος να παραγγείλω τριπα α λα Ρομάνα, γιατί η σερβιτόρα δεν ήξερε άλλη γλώσσα...
Το στομάχι κοκκινιστό.
Οι λάχνες να λικνιζονται, η υφή πιο γλοιώδης κι απ τον προτοσαλτε....να κάμει μες στο στόμα φλιατς φλιατς....
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 07 Δεκ 2024, 21:50
Tο χειρότερο που έχω φάει βέβαια ήταν στη Ρώμη.
Μου αρέσει η μαγειρίτσα.
Κ έκαμα το λάθος να παραγγείλω τριπα α λα Ρομάνα, γιατί η σερβιτόρα δεν ήξερε άλλη γλώσσα...
Το στομάχι κοκκινιστό.
Οι λάχνες να λικνιζονται, η υφή πιο γλοιώδης κι απ τον προτοσαλτε....να κάμει μες στο στόμα φλιατς φλιατς....
Η τριπα βενετσιανα παίζει να είναι χειρότερη και οι δύο πολύ χειρότερες από τον δικό μας πατσά.
Στη Λαμία είδα πρώτη φορά να πετάνε το στομάχι στη σχάρα και να το τρώνε.
Μου αρέσει η μαγειρίτσα.
Το στομάχι κοκκινιστό.
Η τριπα βενετσιανα παίζει να είναι χειρότερη και οι δύο πολύ χειρότερες από τον δικό μας πατσά.
Στη Λαμία είδα πρώτη φορά να πετάνε το στομάχι στη σχάρα και να το τρώνε.
Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
Μου αρέσει η μαγειρίτσα.
Το στομάχι κοκκινιστό.
.
Εδώ Ελλάντα αμμα παραγγείλης Στομάχι Πατσά ψιλοκομμένο ή χοντροκομμένο είναι σα σούπα και οι λάχνες / φράκταλ είναι ωραία υφή.....
Επίσης το Σκορδοστούμπι τού δίνει το κλίκ που χρειάζεται για να γίνει πολυτέλειο.....
Γλοιώδες απο το λιώσιμο των Χόνδρων και Κωλαγόνα είναι το Πόδι Πατσάς.....
Μικρότερος οταν εκανε η μάνα μου βρώμαγε το σπίτι.....στα 22 στον Ασλανίδη που δοκίμασα 1η φορά ξετρελλάθηκα.....
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία