aLiCat έγραψε: 07 Δεκ 2024, 20:15Αν θεωρείς λάσπη αυτό που έγραψα για τις μαλακίες που κάνεις γενικά (και ειδικά μια που -καλώς ή κακώς- με πείραξε εμένα και θα στην πω στο τέλος του παιχνιδιού), τι να πω κι εγώ που το λιγότερο που έχεις κάνει, είναι να με έχεις λούσει με τις μπαγιάτικες τούρτες του φόρουμ, να με κατηγορείς για "κλέφτρα" (και μετά να σφυρίζεις αδιάκοπα όταν το έθιξα ότι τάχα έχω τη μύγα). Κι αυτά επί χρόνια.Νικήτας έγραψε: 07 Δεκ 2024, 20:08aLiCat έγραψε: 07 Δεκ 2024, 20:05
Κανείς δεν υποχρέωσε κανέναν να παίξει, αν δεν έχει χρόνο, αν έχει μόνιμα βαριεστημένη διάθεση, αν βρίσκεται διαρκώς στα όρια του να σαμποτάρει το παιχνίδι, κλπ.
Αυτά όμως, πριν γίνει δήλωση συμμετοχής.
(Εννοείται ότι αναφέρομαι στους παίκτες και όχι στο κοινό που παρακολουθεί).
πήξε μάρκο
να μάθεις να πετάς λάσπη σε συμπαίχτες σου
Αλλά ξέχασα.. Μόνο τα δικά σου είναι "αστεία" και "πλάκες", τα δικά μου είναι λάσπες στους συμπαίκτες (εσένα δηλαδή που θεωρείς ότι μετράς για όλους).
μπλα μπλα μπλα
ή γράφεις παντελονάτα τι σε πείραξε και απολογούμαι παντελονάτα αν είναι όντως κακό ή ναϊδίζουμε
το πρώτο τραγούδι σου το είχα βάλει όντως 10 φορές στο φόρουμ, δεν θεμελιώνεται τυπικά κλοπή αλλά δεν τα βγάζω και από το μυαλό μου
και άλλο να γράφεις σε κάποιον -1 στο τραγούδι, άλλο να λες ότι κάνει μαλακίες
αν συνεχίσεις, θα σε αναφέρω