Δεν ξες τι χαρά μου δίνειςΛευκός Λύκος έγραψε: 07 Δεκ 2024, 00:31Τον χαίρονται,μην ανησυχείς.Beria έγραψε: 05 Δεκ 2024, 14:51 Όσο μένει στο Βόλο και δεν πατάει το πόδι του στη Ν. Σμύρνη, μια χαρά
Ας τον χαίρονται οι δημότες του
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αχιλλέας Μπέος vs Αλκίνοου Ιωαννίδη....ευκολάκι ποιον υποστηρίζουμε...Ουπς.λαθος μου...ο Μπέος παιζει μονοτερμα...
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Αχιλλέας Μπέος vs Αλκίνοου Ιωαννίδη....ευκολάκι ποιον υποστηρίζουμε...Ουπς.λαθος μου...ο Μπέος παιζει μονοτερμα...
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Re: Αχιλλέας Μπέος vs Αλκίνοου Ιωαννίδη....ευκολάκι ποιον υποστηρίζουμε...Ουπς.λαθος μου...ο Μπέος παιζει μονοτερμα...
https://twitter.com/PRETENDERE/status/1 ... 7831028086
***εχμμμμμμμ.....φυσικά ως georgebi καταδικάζω τέτοιου είδους εκφράσεις
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
- Παλαιοελλαδίτης
Αχιλλέας Μπέος: Αναζητείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου ο δήμαρχος Βόλου

https://www.kathimerini.gr/society/5634 ... hos-voloy/Ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στο δημοτικό συμβούλιο Βόλου κατέθεσε μήνυση εναντίον του Αχιλλέα Μπέου για απειλή κατά της σωματικής του ακεραιότητας
Ηδιαδικασία του αυτοφώρου έχει ενεργοποιηθεί για τον δήμαρχο Βόλου, Αχιλλέα Μπέο, ο οποίος, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, αναζητείται στο πλαίσιο μήνυσης που κατέθεσε ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στο δημοτικό συμβούλιο της πόλης, Νίκος Παπαπέτρος, για απειλή κατά της σωματικής του ακεραιότητας.
Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, η εισαγγελία ενημέρωσε αμέσως την Αστυνομία για τη μήνυση και ζήτησε να εφαρμοστεί η σχετική νομοθεσία. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο κ. Παπαπέτρος φέρεται να απειλήθηκε ότι «θα βρεθεί σε αναπηρικό καροτσάκι» για την αντιπολίτευση που ασκεί.
«Τον λόγο έχει η αστυνομία και η δικαιοσύνη» είπε ο κ. Παπαπέτρος με τον δήμαρχο να αναζητείται από τις αστυνομικές αρχές.
Δεν μπορεί ο Μπέος να έκανε τέτοιο πράγμα,είναι άνθρωπος της ηθικής.
- Frappezitis
Εξαφανιστηκε ο Μ'Πεος και δεν τον βρισκουν........
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.
- Παλαιοελλαδίτης
Α.Μπέος: «Δουλειά δεν έχει ο ακατανόμαστος, υποβάλλει μηνύσεις»

https://www.thenewspaper.gr/2025/02/03/ ... -minyseis/Ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, απαντά στη μήνυση που κατέθεσε εναντίον του ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του δημοτικού συμβουλίου, Νίκος Παπαπέτρος. Σύμφωνα με τον κ. Παπαπέτρο, ο κ. Μπέος τον απείλησε, γεγονός που τον οδήγησε στην υποβολή μήνυσης για απειλή κατά της σωματικής του ακεραιότητας. Η Εισαγγελία ενημέρωσε άμεσα τις αστυνομικές αρχές, ζητώντας την εφαρμογή της διαδικασίας του αυτοφώρου.
Απαντώντας, ο κ. Μπέος, ο οποίος βρισκόταν στην Αθήνα για υπηρεσιακούς λόγους, ανέφερε ότι ενημερώθηκε για τη μήνυση και την αναζήτησή του στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Στη δήλωσή του, εξέφρασε την άποψη ότι η Δικαιοσύνη δεν αποφασίζει με βάση τις επιθυμίες του κάθε πολιτικού αντιπάλου και δήλωσε την πρόθεσή του να παρουσιαστεί αυτοβούλως στις αρχές μόλις επιστρέψει στον Βόλο.
Η δήλωση του Αχιλλέα Μπέου:
«Στην Αθήνα όπου βρίσκομαι για να προωθήσω ζητήματα της πόλης μας, πληροφορήθηκα ότι ο ακατανόμαστος υπέβαλε, ακόμη μία μήνυση εναντίον μου (άλλη μια στη ατέλειωτη σειρά αυτών που ήδη έχει υποβάλλει) και μάλιστα ζητεί την εφαρμογή του αυτοφώρου! Πάλι καλά γιατί θα μπορούσε να ζητήσει και την εκτέλεσή μου, με το μίσος και τις εμμονές του εναντίον μου. Ευτυχώς βέβαια η Δικαιοσύνη δεν αποφασίζει με βάση τους μύχιους πόθους του κάθε τυχοδιώκτη της πολιτικής και ο Εισαγγελέας θα κρίνει επί του αιτήματος. Αν το δεχθεί φυσικά και θα προσέλθω αυτοβούλως, ευθύς ως επιστρέψω»
Έβγαλε ανακοίνωση ότι θα παρουσιαστεί στους μπάτσους αφού έχει παρέλθει το αυτόφωρο η κότα; Χαχαχα
- Παλαιοελλαδίτης
Ο Δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος στην TRT

https://www.thenewspaper.gr/2025/03/07/ ... ypourgous/Μπέος σε Μητσοτάκη: Αν κάνεις αυτό θα κάνω υποκλίσεις – Τα «χαστούκια» στους υπουργούς
Με εκρηκτικές δηλώσεις εμφανίστηκε σε τηλεοπτικό κανάλι ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά του για τη λειτουργία του Κράτους και το πολιτικό σύστημα.
«Θέλεις να γράψεις ιστορία ρε μάγκα; Κάνε επανίδρυση του Κράτους. Πάρε μία λευκή κόλλα και άρχισε να γράφεις. Υποκλίσεις θα κάνω για σένα και θα χειροκροτήσω πρώτος» δήλωσε χαρακτηριστικά, καλώντας σε ριζικές αλλαγές στη δημόσια διοίκηση.
Ο δήμαρχος Βόλου δεν δίστασε να αναφερθεί και στους υπουργούς, λέγοντας πως δεν αρκεί η αλλαγή προσώπων, αλλά απαιτείται αποτελεσματικότητα και υπευθυνότητα:
«Για τους υπουργούς που διορίζεις, θα με πάρεις εμένα ειδικό σύμβουλο και όχι ρετούς στα μάγουλά τους, αλλά έχουν να φάνε χαστούκια αν δεν κάνουν τη δουλειά τους», ανέφερε με το γνωστό του ύφος, δίνοντας έμφαση στην ανάγκη για αποτελεσματικότητα στη διακυβέρνηση.
Ωστόσο, ο Αχιλλέας Μπέος ξεκαθάρισε ότι υπάρχουν και υπουργοί που εργάζονται με υπευθυνότητα και αξίες, κάνοντας τη δουλειά τους σωστά. Όμως, τόνισε ότι «είναι και κάτι άλλοι που θέλουν χαστούκια και σπίτι», υπονοώντας ότι η ανεπάρκειά τους δεν μπορεί να γίνεται ανεκτή.
Ο δήμαρχος Βόλου ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του με ένα σαφές μήνυμα για την ανάγκη μείωσης της γραφειοκρατίας: «Να τελειώνουμε με τη γραφειοκρατία», υπογραμμίζοντας πως οι καθυστερήσεις και οι αγκυλώσεις του συστήματος αποτελούν τροχοπέδη για την ανάπτυξη και την εύρυθμη λειτουργία του Κράτους.
Οι δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου προκάλεσαν αίσθηση και, όπως πάντα, δεν πέρασαν απαρατήρητες, καθώς έθιξαν καίρια ζητήματα με το γνώριμο, αιχμηρό του ύφος.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 11 Απαντήσεις
- 614 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ
-
- 3 Απαντήσεις