zteo έγραψε: 23 Νοέμ 2024, 12:07Ξέρεις τι καλά θα περάσουμε στο καταφυγιο. Κάθε Πέμπτη θα σας κάνω προβολές ταινιών από τις κάρτες μου ssd. Και έχω μεγάλη φιλμογραφια από Αγγελόπουλο,Ταρκοφσκι,ΜπεργκμανΣτύξ έγραψε: 23 Νοέμ 2024, 11:29 Kαι δε μου λέτε ρε παλουκάρια πόσο θ' αντέξετε μέσα στο καταφύγιο; 2,5,10 χρόνια;
Καίσιο και στρόντιο κι άλλα ραδιενεργά στοιχεία έχουν έως 10.000 χρόνια ημιζωής.
Προτιμώ να είμαι κοντά ,άμα πέσει η βόμβα ,να εξαφανιστώ σε μιλισεκόντ χωρίς να νιώσω τίποτα.
Spoiler
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι θα πάρετε μαζί σας στο πυρηνικό καταφυγιο
Re: Τι θα πάρετε μαζί σας στο πυρηνικό καταφυγιο
Ασέβαστος έγραψε: 23 Νοέμ 2024, 13:20οποιος θελει να αυτοκτονησει, εχω το μπιστολι.zteo έγραψε: 23 Νοέμ 2024, 12:07Ξέρεις τι καλά θα περάσουμε στο καταφυγιο. Κάθε Πέμπτη θα σας κάνω προβολές ταινιών από τις κάρτες μου ssd. Και έχω μεγάλη φιλμογραφια από Αγγελόπουλο,Ταρκοφσκι,ΜπεργκμανΣτύξ έγραψε: 23 Νοέμ 2024, 11:29 Kαι δε μου λέτε ρε παλουκάρια πόσο θ' αντέξετε μέσα στο καταφύγιο; 2,5,10 χρόνια;
Καίσιο και στρόντιο κι άλλα ραδιενεργά στοιχεία έχουν έως 10.000 χρόνια ημιζωής.
Προτιμώ να είμαι κοντά ,άμα πέσει η βόμβα ,να εξαφανιστώ σε μιλισεκόντ χωρίς να νιώσω τίποτα.
Spoiler
![]()
50 ευρω.![]()
.
Καλύτερα θα ήταν να κόψεις το Ζτέο με κονσερβοκούτι σε 1.000 τεμάχια και να τον πουλήσεις Παστό με αλάτι στις δύσκολες ώρες.....
5 € ο κύβος.....
Ακου Ταρκόφσκι στο Μπούνκερ.....
Το καλύτερο έργο για το Τέλος θα ήταν αυτό Το Αρωμα
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
την γαλη και την πασιφαη να αναλαβουν τα κουζινικα
Το επίδομα του Λίβρα Αρβύλα. Τον ίδιο θα τον πουλήσω στους Ουκρανούς.zteo έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 21:11 Επειδή τα πράγματα πάνε πολλή καλά στον κόσμο πείτε τι θα πάρετε μαζί σας στο πυρηνικό καταφύγιο.
Εγώ ετοιμάζω είδη κάρτες ssd με ταινιες-σειρες-μουσικη-ebook να πάρω μαζί μου.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Έκτωρ Φοίνιξ
- Phorum.gr user: Έκτωρ Φοίνιξ
Το πουλί μου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 55 Απαντήσεις