Δεν υπήρξε καμμιά ξηρασία. Επειδή έτυχε και 2-3 μήνες του έτους δεν έβρεξε ως συνήθως αυτό δεν λέγεται ξηρασία. Ίσως στην Αθήνα συγκεκριμένα να μην έριξε φέτος πολλή βροχή, αλλά η Αθήνα είναι γεωγραφικά ένα μικροσκοπικό κομμάτι στον χάρτη.taliban έγραψε: 06 Δεκ 2024, 10:07 Μια χαρά είναι. Έριξε λίγο βροχούλα να έρθουμε στα ίσια μας με τόση σερί ξηρασία και κλαίγεστε.
Άντε να ρίξει και 2 μέτρα χιόνι από τώρα μέχρι τον Φεβρουάριο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ιστορικό ρεκόρ θερμοκρασιών στον κοσμο
- hellegennes
Re: Ιστορικό ρεκόρ θερμοκρασιών στον κοσμο
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Κάργα ξηρασία από τον περασμένο ανύπαρκτο χειμώνα μέχρι τώρα τον Οκτώβρη.hellegennes έγραψε: 06 Δεκ 2024, 11:09Δεν υπήρξε καμμιά ξηρασία. Επειδή έτυχε και 2-3 μήνες του έτους δεν έβρεξε ως συνήθως αυτό δεν λέγεται ξηρασία. Ίσως στην Αθήνα συγκεκριμένα να μην έριξε φέτος πολλή βροχή, αλλά η Αθήνα είναι γεωγραφικά ένα μικροσκοπικό κομμάτι στον χάρτη.taliban έγραψε: 06 Δεκ 2024, 10:07 Μια χαρά είναι. Έριξε λίγο βροχούλα να έρθουμε στα ίσια μας με τόση σερί ξηρασία και κλαίγεστε.
Ζήτημα να έριξε πάνω από 5 νερά σε ολόκληρη την Θεσσαλία.
Ξηρασία διαρκείας με επιπτώσεις σε όλες τις καλλιέργειες.
Τα ίδια και χειρότερα και στη Νότια Ελλάδα ειδικά σε Κρήτη καταστροφή.
Απώλειες παραγωγής μελιού και μελισσιών από την ξηρασία.
Πελοπόννησο οι ελιές έγιναν στραγάλια μέχρι να βρέξει.
------------
Δεν μπορώ να ανεβάσω φωτο με διαγράμματα προς το παρόν.
--------------------------
Στην Αθήνα έτσι και αλλιώς οι βροχές δεν ήταν ποτέ όπως στην υπόλοιπη Ελλάδα. Μπορεί να βρέχει 2 ώρες και μετά να έχει ήλιο. Όχι να είναι κλειστός καιρός σερί να βρέχει για μέρες. Σπάνιο για τα δεδομένα της Αθήνας...
------------------------
Ευτυχώς ο Δεκέμβρης θα βγει κανονικός και σε κάποιες περιοχές παραπάνω σε ύψη βροχής σε σχέση με τις μέσες τιμές.
- hellegennes
Lol. Τα τελευταία δύο χρόνια έριξε στην Θεσσαλία όσο δεν έχει ρίξει την τελευταία δεκαετία συνολικά.taliban έγραψε: 06 Δεκ 2024, 11:25Κάργα ξηρασία από τον περασμένο ανύπαρκτο χειμώνα μέχρι τώρα τον Οκτώβρη.hellegennes έγραψε: 06 Δεκ 2024, 11:09Δεν υπήρξε καμμιά ξηρασία. Επειδή έτυχε και 2-3 μήνες του έτους δεν έβρεξε ως συνήθως αυτό δεν λέγεται ξηρασία. Ίσως στην Αθήνα συγκεκριμένα να μην έριξε φέτος πολλή βροχή, αλλά η Αθήνα είναι γεωγραφικά ένα μικροσκοπικό κομμάτι στον χάρτη.taliban έγραψε: 06 Δεκ 2024, 10:07 Μια χαρά είναι. Έριξε λίγο βροχούλα να έρθουμε στα ίσια μας με τόση σερί ξηρασία και κλαίγεστε.
Γιατί δεν μπορείς; Διαθέσιμα είναι.taliban έγραψε: 06 Δεκ 2024, 11:25 Ξηρασία διαρκείας με επιπτώσεις σε όλες τις καλλιέργειες.
------------
Ας πούμε στην Καλαμάτα πέρυσι έριξε το 82% της μέσης βροχόπτωσης 30ετίας. Λιγότερο από τον μέσο όρο αλλά είναι γελοίο να το λες ξηρασία. Μέσα στο απολύτως φυσιολογικό εύρος είναι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- taliban
Τι άκυρα είναι αυτά.hellegennes έγραψε: 06 Δεκ 2024, 14:14Lol. Τα τελευταία δύο χρόνια έριξε στην Θεσσαλία όσο δεν έχει ρίξει την τελευταία δεκαετία συνολικά.taliban έγραψε: 06 Δεκ 2024, 11:25Κάργα ξηρασία από τον περασμένο ανύπαρκτο χειμώνα μέχρι τώρα τον Οκτώβρη.hellegennes έγραψε: 06 Δεκ 2024, 11:09
Δεν υπήρξε καμμιά ξηρασία. Επειδή έτυχε και 2-3 μήνες του έτους δεν έβρεξε ως συνήθως αυτό δεν λέγεται ξηρασία. Ίσως στην Αθήνα συγκεκριμένα να μην έριξε φέτος πολλή βροχή, αλλά η Αθήνα είναι γεωγραφικά ένα μικροσκοπικό κομμάτι στον χάρτη.
Και επειδή έβρεξε περσι στη Θεσσαλία με τον Ντανιελ σημαίνει ότι η ξηρασία που ακολούθησε από τότε μέχρι και φέτος είναι οκ ;
Ότι να ναι.....
Δεν μπορώ βγάζει προσπάθεια φισιγκ όταν πατάω να ανεβάσω εικόνα.hellegennes έγραψε: 06 Δεκ 2024, 14:14Γιατί δεν μπορείς; Διαθέσιμα είναι.taliban έγραψε: 06 Δεκ 2024, 11:25 Ξηρασία διαρκείας με επιπτώσεις σε όλες τις καλλιέργειες.
------------
Ας πούμε στην Καλαμάτα πέρυσι έριξε το 82% της μέσης βροχόπτωσης 30ετίας. Λιγότερο από τον μέσο όρο αλλά είναι γελοίο να το λες ξηρασία. Μέσα στο απολύτως φυσιολογικό εύρος είναι.
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Καλά εσυ είσαι παράφρων.hellegennes έγραψε: 06 Δεκ 2024, 11:09Δεν υπήρξε καμμιά ξηρασία. Επειδή έτυχε και 2-3 μήνες του έτους δεν έβρεξε ως συνήθως αυτό δεν λέγεται ξηρασία. Ίσως στην Αθήνα συγκεκριμένα να μην έριξε φέτος πολλή βροχή, αλλά η Αθήνα είναι γεωγραφικά ένα μικροσκοπικό κομμάτι στον χάρτη.taliban έγραψε: 06 Δεκ 2024, 10:07 Μια χαρά είναι. Έριξε λίγο βροχούλα να έρθουμε στα ίσια μας με τόση σερί ξηρασία και κλαίγεστε.
- hellegennes
Ρε, άνθρωπε. Τι ξηρασία και βλακείες; Ξέρεις τι θα πει ξηρασία;taliban έγραψε: 06 Δεκ 2024, 16:47 Τι άκυρα είναι αυτά.
Και επειδή έβρεξε περσι στη Θεσσαλία με τον Ντανιελ σημαίνει ότι η ξηρασία που ακολούθησε από τότε μέχρι και φέτος είναι οκ ;
Ότι να ναι.....
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- taliban
Ναι την ζήσαμε φέτος.hellegennes έγραψε: 06 Δεκ 2024, 16:49Ρε, άνθρωπε. Τι ξηρασία και βλακείες; Ξέρεις τι θα πει ξηρασία;taliban έγραψε: 06 Δεκ 2024, 16:47 Τι άκυρα είναι αυτά.
Ότι να ναι.....
Εσύ πάλι όχι γιαυτό δεν έχεις ιδέα τι γράφεις.
- hellegennes
Το ξέρω ότι στην Ελλάδα είναι παραφροσύνη να ασχολείσαι με στοιχεία και αριθμούς. Σημασία για εσάς έχει το ένστικτό σας, η μνήμη σας και η αίσθησή σας.Αλιόσα έγραψε: 06 Δεκ 2024, 16:49Καλά εσυ είσαι παράφρων.hellegennes έγραψε: 06 Δεκ 2024, 11:09Δεν υπήρξε καμμιά ξηρασία. Επειδή έτυχε και 2-3 μήνες του έτους δεν έβρεξε ως συνήθως αυτό δεν λέγεται ξηρασία. Ίσως στην Αθήνα συγκεκριμένα να μην έριξε φέτος πολλή βροχή, αλλά η Αθήνα είναι γεωγραφικά ένα μικροσκοπικό κομμάτι στον χάρτη.taliban έγραψε: 06 Δεκ 2024, 10:07 Μια χαρά είναι. Έριξε λίγο βροχούλα να έρθουμε στα ίσια μας με τόση σερί ξηρασία και κλαίγεστε.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Ναι, εγώ θα ζω σε άλλη χώρα.taliban έγραψε: 06 Δεκ 2024, 16:51Ναι την ζήσαμε φέτος.hellegennes έγραψε: 06 Δεκ 2024, 16:49Ρε, άνθρωπε. Τι ξηρασία και βλακείες; Ξέρεις τι θα πει ξηρασία;taliban έγραψε: 06 Δεκ 2024, 16:47 Τι άκυρα είναι αυτά.
Ότι να ναι.....
Εσύ πάλι όχι γιαυτό δεν έχεις ιδέα τι γράφεις.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- taliban
Έχω αρχίσει να κοιτάω περισσότερο το πειραματικό με ΑΙ.runner έγραψε: 05 Δεκ 2024, 20:26Καλά, και για την Αθήνα καλό ήταν το φθινόπωρο. Κινήθηκε με φυσιολογικές θερμοκρασίες. Αρνητικό ήταν οι λίγες βροχές.taliban έγραψε: 05 Δεκ 2024, 15:55
Για τα ορεινά εννοούσα εγώ όπου ζω.
Τώρα ρίχνει χιονόνερο.
Για εσάς πιο κάτω αντε καμια βροχή...
Σε αντίθεση με χθες, άρχισαν να δίνουν και αρκετά χειμερινά σενάρια τα μετεωρολογικά μοντέλα σήμερα το απόγευμα από τις 12/12 και μετά.
Για να δούμε.
Συνήθως πιάνει κακοκαιριες σε βαθος 5-7 ημερών που τα άλλα είτε δεν τις βλέπουν είτε τις βγάζουν πιο ήπιες.
https://charts.ecmwf.int/?facets=%7B%22 ... S%22%5D%7D
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Αυτοί που μιλάτε για ξηρασία με ωκεανούς νερό να έχουν πέσει μόνο τον τελευταίο μήνα, μου θυμίζετε αυτούς που μιλάνε για "χούντα Κούλη" την ώρα που είναι ελεύθεροι να φωνάξουν σε δημόσιο χώρο "Μητσοτάκη γαμιεσαι" χωρίς να μπουζουριαστουν.
taliban έγραψε: 06 Δεκ 2024, 17:07Έχω αρχίσει να κοιτάω περισσότερο το πειραματικό με ΑΙ.runner έγραψε: 05 Δεκ 2024, 20:26Καλά, και για την Αθήνα καλό ήταν το φθινόπωρο. Κινήθηκε με φυσιολογικές θερμοκρασίες. Αρνητικό ήταν οι λίγες βροχές.taliban έγραψε: 05 Δεκ 2024, 15:55
Για τα ορεινά εννοούσα εγώ όπου ζω.
Τώρα ρίχνει χιονόνερο.
Για εσάς πιο κάτω αντε καμια βροχή...
Σε αντίθεση με χθες, άρχισαν να δίνουν και αρκετά χειμερινά σενάρια τα μετεωρολογικά μοντέλα σήμερα το απόγευμα από τις 12/12 και μετά.
Για να δούμε.
Συνήθως πιάνει κακοκαιριες σε βαθος 5-7 ημερών που τα άλλα είτε δεν τις βλέπουν είτε τις βγάζουν πιο ήπιες.
.
Τάχει ολα το σαιτ.....
Κάθε 3 μέρες απο σήμερα μέχρι τις 25 είδα οτι θάχει απανωτά κύματα βροχής.....
Ολα απο Δυτικά Ατλαντικό.....
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Δυστυχώς ολοένα υπάρχουν περίοδοι ξηρασίας και περίοδοι με πολύ νερό. Ο,τι χειρότερο για τα φυτά.taliban έγραψε: 06 Δεκ 2024, 10:17Ο τόπος για να ''χορτάσει'' νερό χρειάζεται σιγανή ποτιστική βροχή. Και όχι ακραία ξεσπάσματα λίγων ωρών.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 06 Δεκ 2024, 10:10Τι λίγο, όλο το βράδυ έριχνε κουβάδες και σκαγανε οι πιο δυνατοί κεραυνοί τα τελευταία 70 χρόνια, 3 φορές ξύπνησα.taliban έγραψε: 06 Δεκ 2024, 10:07 Μια χαρά είναι. Έριξε λίγο βροχούλα να έρθουμε στα ίσια μας με τόση σερί ξηρασία και κλαίγεστε.
Σαν να μην την έριξε...
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Ναι, πολλοί έχουν αρχίσει να προτιμούν τους AI χάρτες.taliban έγραψε: 06 Δεκ 2024, 17:07 Έχω αρχίσει να κοιτάω περισσότερο το πειραματικό με ΑΙ.
Τα κλασικά μοντέλα έχουν πολλές ελλείψεις πλέον.
Ή χάνουν λεπτομέρειες ή δείχνουν άλλα αντί άλλων.
Πάντως και η τεχνητή νοημοσύνη και οι τυπικοί χάρτες επηρεάζονται από διάφορους παράγοντες.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 118 Απαντήσεις
- 4353 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taliban
-
- 6 Απαντήσεις