Αναφέρθηκα σε περίεργες "συμπτώσεις", που συνέπεσε να συμπέσουν.Νικήτας έγραψε: 06 Δεκ 2024, 00:22
2.Το μέλος Μάρκος άφησε περίεργες αιχμές εναντίον μου που δεν βασίζονται πουθενά, δεν έχω ιδέα τι νομίζει και ούτε φάνηκε διατεθειμένη να εξηγήσει.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Phorum Forumvision #1
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Re: Phorum Forumvision #1
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Ο κονγκροζιας ειναι που τραγουδαει;
Ρε μενιο...
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
αυτο ειναι το πώς βρε, οχι το πότε. Εσύ δηλαδή, ξέρουμε πότε, καθε ενα μηνα περίπου, και πώς, θα ξεφύγεις σιγά σιγά. Κατάλαβες την διαφορά;
- Sid Vicious
Στηρίζω την ανάρτησηΝικήτας έγραψε: 06 Δεκ 2024, 00:22 Ανακοίνωση προς τους συναδέλφους φορουμβιζιώτες
Λόγω κάποιων ατυχών δηλώσεων από μια σειρά από μέλη
1. Ο κατά τα άλλα και μέχρι πρότινος συμπαθής Σιντ έκανε την παρακάτω ανάρτηση :
Sid Vicious έγραψε: 05 Δεκ 2024, 01:11Αυτό ακριβώς. Στο βίντεο φαίνεται καθαρά ένας οπλισμένος και επικίνδυνος τύπος να επιτίθεται σαφώς με δολοφονικούς σκοπούς σε μια παρέα πιτσιρικάδων και αυτοί να αμύνονταιjason0 έγραψε: 04 Δεκ 2024, 23:38 Αν δεν μπεί φυλακή αυτό το αρχιδι με τον λοστό που επιτίθεται σε ανθρώπους, δεν υπάρχει κράτος
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
στο αλλο νημα λεω δεν ειναι δυνατόν ο φρούραρχος της βουλής να μην είχε καταλάβει τίποτα. Μετα θυμάμαι οτι εσυ ήσουν συντονιστής εδω και λεω οκ, μπορεί και να είμαι αυστηρός. Αλλά δεν σε θυμάμαι στο φόρουμ εχεις ταλέντο, έλειπες τότε;
Spoiler
the comet the course the tail έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 19:46 έλα παιδιά βάζω και εγώ ένα, αν και ο λαιμός είναι χάλια. είμαι από ύπνο, τσιγάρα κλπ.
https://voca.ro/l8kMQa0yL8U
ΕΧΕΙΣ ΚΟΠΕΛΑ;enaon έγραψε: 06 Δεκ 2024, 01:28στο αλλο νημα λεω δεν ειναι δυνατόν ο φρούραρχος της βουλής να μην είχε καταλάβει τίποτα. Μετα θυμάμαι οτι εσυ ήσουν συντονιστής εδω και λεω οκ, μπορεί και να είμαι αυστηρός. Αλλά δεν σε θυμάμαι στο φόρουμ εχεις ταλέντο, έλειπες τότε;
Spoiler
the comet the course the tail έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 19:46 έλα παιδιά βάζω και εγώ ένα, αν και ο λαιμός είναι χάλια. είμαι από ύπνο, τσιγάρα κλπ.
https://voca.ro/l8kMQa0yL8U
με σκότωσε γιατι την αγαπούσα, και όλα τα λάθη της τα κοπανούσα.
ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ;
με σκότωσε γιατι την αγαπούσα, γιατι δεν την άφηνα σε χλωρό κλαρί, και όλα τα λάθη της τα κοπανούσα, άσπρη μέρα, μαζί μου να μην δει.
Γι'αυτό θα αγαπάω εσένα, που αντέχεις.
Γι'αυτό θα αγαπάω εσένα, που αντέχεις.
ΟΧΙΙΙΙ δεν ειναι δυνατονΝικήτας έγραψε: 06 Δεκ 2024, 00:22 Ως εκ τούτου αποχωρώ από τον διαγωνισμό και δεν χρειάζεται να με περιμένετε για κάτι.
Δεν θα τ αντεξω Νικητα .. να γραφεις τουλαχιστον κατω απ τον Μικ .. ειναι αξια ανεκτιμητη να μπαινω να διαβασω και να βλεπω τα δυο γυμνασμενα κορμια στην παραλια το ενα κατω απ το αλλο .. πες μου οτι ειναι ψεμα .. πες οτι τρολαρεις ..
Some are born to sweet delight some are born to the endless night ..
Μην ανησυχείς, από το παιχνίδι είπε ότι αποχωρεί. Όχι από το thread.mojorisin έγραψε: 06 Δεκ 2024, 12:26ΟΧΙΙΙΙ δεν ειναι δυνατονΝικήτας έγραψε: 06 Δεκ 2024, 00:22 Ως εκ τούτου αποχωρώ από τον διαγωνισμό και δεν χρειάζεται να με περιμένετε για κάτι.![]()
Δεν θα τ αντεξω Νικητα .. να γραφεις τουλαχιστον κατω απ τον Μικ .. ειναι αξια ανεκτιμητη να μπαινω να διαβασω και να βλεπω τα δυο γυμνασμενα κορμια στην παραλια το ενα κατω απ το αλλο .. πες μου οτι ειναι ψεμα .. πες οτι τρολαρεις ..
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
το μέλος Νύχτος λέει πως το έθεσε έτσι διότι στα υπόλοιπαΝικήτας έγραψε: 06 Δεκ 2024, 00:22 3.πολυ δευτερευόντως σε σχέση βέβαια με τα ανωθι αλλά εξίσου ανεξήγητο, το μέλος Νύχτας είπε ότι δεν καταλαβαίνει το μένος εναντίον μου στο παρόν τοπικ - τονίζοντας το λες και στα υπόλοιπα τοπικ δικαιολογείται...
τόπικς εσύ τους προκαλείς συνήθως, σε αυτό δεν προκάλεσες
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
νύχτα έγραψε: 06 Δεκ 2024, 18:38το μέλος Νύχτος λέει πως το έθεσε έτσι διότι στα υπόλοιπαΝικήτας έγραψε: 06 Δεκ 2024, 00:22 3.πολυ δευτερευόντως σε σχέση βέβαια με τα ανωθι αλλά εξίσου ανεξήγητο, το μέλος Νύχτας είπε ότι δεν καταλαβαίνει το μένος εναντίον μου στο παρόν τοπικ - τονίζοντας το λες και στα υπόλοιπα τοπικ δικαιολογείται...
τόπικς εσύ τους προκαλείς συνήθως, σε αυτό δεν προκάλεσες![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση