Και τι θες να κανουν;Bazoomba έγραψε: 04 Δεκ 2024, 22:13 Αυτο που οι παναθηναικοι του φορουμ γραφουν μονο οταν παιζουμε εμεις, ειναι αξιο αποριας.
Αν επαιζε ιδια μερα ο ποδοσφαιρικος ΠΑΟ θα ειχαν τουλαχιστον κατι αλλο να ασχοληθουν
Και τι θες να κανουν;Bazoomba έγραψε: 04 Δεκ 2024, 22:13 Αυτο που οι παναθηναικοι του φορουμ γραφουν μονο οταν παιζουμε εμεις, ειναι αξιο αποριας.
το ριαλ ειναι ανικητο καμια σχεση με το φεικ του κεμπαμπτζη προς το παρονBazoomba έγραψε: 04 Δεκ 2024, 22:13 Αυτο που οι παναθηναικοι του φορουμ γραφουν μονο οταν παιζουμε εμεις, ειναι αξιο αποριας.

ετσι μαμαει το ριαλΠρετεντέρης έγραψε: 05 Δεκ 2024, 23:19
Γούρι, γούρι, και πέρυσι τα βαζελάκια είχαν χάσει από την Παρτίζαν.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Δε μ'αρέσει ρε φίλε, μου φαίνεται λίγο τουρλουμπουκοειδές και κατσικίσιο με όλους τους μαύρους που χοροπηδάνε συνέχειαBazoomba έγραψε: 06 Δεκ 2024, 00:26 Ωραιο μπασκετ η Παρτιζαν, προσωπικα χαιρομαι να την βλεπω στα τ2λευταια ματς.
απλα ειναι η προσπαθεια μετατροπης του φεικ σε ριαλ,εχει τους παικτεςChilloutbuddy έγραψε: 06 Δεκ 2024, 01:06Δε μ'αρέσει ρε φίλε, μου φαίνεται λίγο τουρλουμπουκοειδές και κατσικίσιο με όλους τους μαύρους που χοροπηδάνε συνέχειαBazoomba έγραψε: 06 Δεκ 2024, 00:26 Ωραιο μπασκετ η Παρτιζαν, προσωπικα χαιρομαι να την βλεπω στα τ2λευταια ματς.
Βασικά δε μου θυμίζει καθόλου ομάδα Ζέλικο που ένιωθες πάντα ότι ελέγχει κάθε κίνηση καιτα περισσότερα σετ είναι σχεδιασμένα και ελεγχόμενα, ακόμα κι όταν την πέταγε ο Διαμαντίδης απ'τα 8 μέτρα με κάποιο τρόπο έμοιαζε για συνειδητή επιλογή της ομάδας.
Η Παρί για παράδειγμα είναι ασταμάτητο ραν εντ γκαν, σπριντ συνέχεια, αλλά ξέρεις ότι αυτό ακριβώς είναι το σχέδιο και βλέπεις λεπτομέρειες που τις έχουν δουλέψει στην εντέλεια, πχ όταν στον αιφνιδιασμό φρενάρει ξαφνικά το σέντερ σε άσχετο σημείο και μπλοκάρει με την πλάτη κάποιον άσχετο αμυντικό, αλλά αυτό τελικά ανοίγει διάδρομο στον κοντό για λέϊ απ (το λεγόμενο Μάρτσιν Γκόρτατ σκριν). Είναι ενδιαφέρον και όμορφο μπάσκετ αν προσέξεις τις λεπτομέρειες.
Στην Παρτιζάν βλέπω απλά χάος, σα να έχει χάσει ο Ζέλικο τον έλεγχο και να κάνουν οι μαύροι ό,τι ατομιστία γουστάρουν, βέβαια ίσως να παίζεται κάτι που δεν το βλέπω εγώ![]()
κιοφτεδακο μου το συγχρονο ριαλ εχει παρει τις αρχες του απο το παλιοomg kai 3 lol έγραψε: 06 Δεκ 2024, 11:32 εξακολουθω να πιστευω οτι Παο και γαυρος ειναι τα φαβορι για τον τιτλο, εχουν και την ποιοτητα και το knowhow οταν το απαιτησουν οι στιγμες, λειπει ο Κωστας να δωσει ενεργεια και ωθηση στην αμυνα για ενα 5-10λεπτο και περισυ το ιδιο ακριβως γινοταν,
υγ. γελαω με τον εθνι που συνεχιζει να ξεφτιλιζεται περι ριαλ, στα 90ς τα 5αρια δεν κανανε παγιδα στο κεντρο και ετρεχαν για καρφωμα και μαλιστα υπο πιεση κοντου γκαρντ, ποιος θα το εκανε αυτο; ο Φασουλας ο Μισουνοφ,ο Βρανκοβιτς ή ο Σαβιτς; ουτε ενα 10λεπτο δε θα αντεχαν ολοι αυτοι με τα τσιγαριλικια που εκαναν στους ρυθμους που παιζεται το "ριαλ" σημερα
τοτε το μπασκετ ηταν διαφορετικο ο Ιωαννιδης ελεγε οτι αν ειχε τον Σαμπονις θα αφηνε τους διαδρομους ανοιχτους να στελνουν τους κοντους πανω του, σημερα δεν παιζεται ετσι το μπασκετ, ο ψηλος δε στρατοπεδευει στη ρακετα, αν δεν εχει ποδια να κυνηγαει και σουτ απεξω ειναι ενα κομματι κρεας, τα καρφωματα γινονται πλεον για πλακα μεσω συστηματων δεν κλονιζεται η αμυνα οπως παλια αν σου καρφωσουν μια φορα σε ολοκληρο τον αγωνα τη μπαλα στη μουρη