Αν ζούσε ο Αδόλφος όμως...nemo έγραψε: 04 Δεκ 2024, 21:03δεν υπαρχει αμοιβαιο παθος ..Fata_Morgana έγραψε: 04 Δεκ 2024, 20:05Το αμοιβαίο. Τώρα φανερό ή όχι, είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μιλήστε στη θεία Πασιφάη για τον μεγαλύτερο έρωτα της ζωής σας.
Re: Μιλήστε στη θεία Πασιφάη για τον μεγαλύτερο έρωτα της ζωής σας.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- Fata_Morgana
Το χω κοιτάξει, ειναι άντερ κοντρολ. Αλλά μιλώντας για μεγάλα πάθη τον θυμήθηκαΠασιφάη έγραψε: 04 Δεκ 2024, 22:27Να το κοιτάξεις. Ποτέ δεν ωφέλησε ο τζόγος. Δεν μπορώ καν να γελάσω. Έχουνε κλείσει σπίτια από τη μαλακία. Ο Στοίχημαν, δεν είναι γκόμενος με σάρκα και οστά. Είναι νταβατζής που του τα ακουμπάς και μετά τρώς τ'αρχίδια σου. Και μένεις ρέστη.Fata_Morgana έγραψε: 04 Δεκ 2024, 22:03Εγώ δεν έχω ιδέα από πάθη; εγώ που έχω σκάσει τα μιστά μου σε κεινον τον αλήτη τον στηχημαν, που μου έλεγαν όλοι κόψε μαζί του σε χαλάει και εγώ εκεί να επιμένω,που μου έλεγαν το έχει σύστημα τα ίδια κάνει παντού ξεκόλλα, και εγώ εκεί να επιμένω να μου δώσει λίγη σημασία, να λέω ψέμματα για αυτόν, να τσακώνομαι με τους φίλους μου, να φοβάμαι μη με ανακαλύψει ο λεγάμενος, να ξεχνάω ακόμα και να φάω για αυτόν. Καλά άκυρο το τελευταίο. Δε ξεχνάω ποτέ να φάω.Αγις έγραψε: 04 Δεκ 2024, 20:12
Δεν εχεις ιδεα απο παθη - περιορισμενη εισαι σε καταναλωση φτηνιαρικων κωμειδυλλιων
Και εκείνος να αδιαφορεί και απλά να με εκμεταλλευεται και να μη μου δίνει ότι θέλω και να θυμώνω να τον μπλοκάρω και πάλι να γυρίζω εκεί όμως.
τς πόσο λίγο με ξέρεις.
Ο τζογος ποτέ δεν είναι άντερ κοντρόλ, μωρέ μαλάκα. Να σε βράσω για παιδί.Fata_Morgana έγραψε: 04 Δεκ 2024, 22:49Το χω κοιτάξει, ειναι άντερ κοντρολ. Αλλά μιλώντας για μεγάλα πάθη τον θυμήθηκαΠασιφάη έγραψε: 04 Δεκ 2024, 22:27Να το κοιτάξεις. Ποτέ δεν ωφέλησε ο τζόγος. Δεν μπορώ καν να γελάσω. Έχουνε κλείσει σπίτια από τη μαλακία. Ο Στοίχημαν, δεν είναι γκόμενος με σάρκα και οστά. Είναι νταβατζής που του τα ακουμπάς και μετά τρώς τ'αρχίδια σου. Και μένεις ρέστη.Fata_Morgana έγραψε: 04 Δεκ 2024, 22:03
Εγώ δεν έχω ιδέα από πάθη; εγώ που έχω σκάσει τα μιστά μου σε κεινον τον αλήτη τον στηχημαν, που μου έλεγαν όλοι κόψε μαζί του σε χαλάει και εγώ εκεί να επιμένω,που μου έλεγαν το έχει σύστημα τα ίδια κάνει παντού ξεκόλλα, και εγώ εκεί να επιμένω να μου δώσει λίγη σημασία, να λέω ψέμματα για αυτόν, να τσακώνομαι με τους φίλους μου, να φοβάμαι μη με ανακαλύψει ο λεγάμενος, να ξεχνάω ακόμα και να φάω για αυτόν. Καλά άκυρο το τελευταίο. Δε ξεχνάω ποτέ να φάω.
Και εκείνος να αδιαφορεί και απλά να με εκμεταλλευεται και να μη μου δίνει ότι θέλω και να θυμώνω να τον μπλοκάρω και πάλι να γυρίζω εκεί όμως.
τς πόσο λίγο με ξέρεις.![]()
- Fata_Morgana
Το χω λεμεεεε.Πασιφάη έγραψε: 04 Δεκ 2024, 23:01Ο τζογος ποτέ δεν είναι άντερ κοντρόλ, μωρέ μαλάκα. Να σε βράσω για παιδί.Fata_Morgana έγραψε: 04 Δεκ 2024, 22:49Το χω κοιτάξει, ειναι άντερ κοντρολ. Αλλά μιλώντας για μεγάλα πάθη τον θυμήθηκαΠασιφάη έγραψε: 04 Δεκ 2024, 22:27
Να το κοιτάξεις. Ποτέ δεν ωφέλησε ο τζόγος. Δεν μπορώ καν να γελάσω. Έχουνε κλείσει σπίτια από τη μαλακία. Ο Στοίχημαν, δεν είναι γκόμενος με σάρκα και οστά. Είναι νταβατζής που του τα ακουμπάς και μετά τρώς τ'αρχίδια σου. Και μένεις ρέστη.![]()
Αγις έγραψε: 04 Δεκ 2024, 20:12Δεν εχεις ιδεα απο παθη - περιορισμενη εισαι σε καταναλωση φτηνιαρικων κωμειδυλλιων
Fata_Morgana έγραψε: 04 Δεκ 2024, 22:03Εγώ δεν έχω ιδέα από πάθη; εγώ που έχω σκάσει τα μιστά μου σε κεινον τον αλήτη τον στηχημαν, που μου έλεγαν όλοι κόψε μαζί του σε χαλάει και εγώ εκεί να επιμένω,που μου έλεγαν το έχει σύστημα τα ίδια κάνει παντού ξεκόλλα, και εγώ εκεί να επιμένω να μου δώσει λίγη σημασία, να λέω ψέμματα για αυτόν, να τσακώνομαι με τους φίλους μου, να φοβάμαι μη με ανακαλύψει ο λεγάμενος, να ξεχνάω ακόμα και να φάω για αυτόν. Καλά άκυρο το τελευταίο. Δε ξεχνάω ποτέ να φάω.Αγις έγραψε: 04 Δεκ 2024, 20:12Δεν εχεις ιδεα απο παθη - περιορισμενη εισαι σε καταναλωση φτηνιαρικων κωμειδυλλιων
τς πόσο λίγο με ξέρεις.

Καλό το τρολάρισμαFata_Morgana έγραψε: 04 Δεκ 2024, 22:03Εγώ δεν έχω ιδέα από πάθη; εγώ που έχω σκάσει τα μιστά μου σε κεινον τον αλήτη τον στηχημαν, που μου έλεγαν όλοι κόψε μαζί του σε χαλάει και εγώ εκεί να επιμένω,που μου έλεγαν το έχει σύστημα τα ίδια κάνει παντού ξεκόλλα, και εγώ εκεί να επιμένω να μου δώσει λίγη σημασία, να λέω ψέμματα για αυτόν, να τσακώνομαι με τους φίλους μου, να φοβάμαι μη με ανακαλύψει ο λεγάμενος, να ξεχνάω ακόμα και να φάω για αυτόν. Καλά άκυρο το τελευταίο. Δε ξεχνάω ποτέ να φάω.Αγις έγραψε: 04 Δεκ 2024, 20:12Δεν εχεις ιδεα απο παθη - περιορισμενη εισαι σε καταναλωση φτηνιαρικων κωμειδυλλιων
τς πόσο λίγο με ξέρεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Σε ποιό σύμπαν μαρή;Fata_Morgana έγραψε: 04 Δεκ 2024, 23:24Το χω λεμεεεε.Πασιφάη έγραψε: 04 Δεκ 2024, 23:01Ο τζογος ποτέ δεν είναι άντερ κοντρόλ, μωρέ μαλάκα. Να σε βράσω για παιδί.Fata_Morgana έγραψε: 04 Δεκ 2024, 22:49
Το χω κοιτάξει, ειναι άντερ κοντρολ. Αλλά μιλώντας για μεγάλα πάθη τον θυμήθηκα![]()
- Fata_Morgana
Μπα. Από πάντα είχα την κλίση. Απλά ήταν άλλα τα ποσά γιατί είχα άλλα έξοδα και δεν είχα τα ίδια έσοδα και εννοείται το μοίρασμα εξόδων με τον λεγάμενο είναι μεγάλο συν.ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Δεκ 2024, 12:23Καλό το τρολάρισμαFata_Morgana έγραψε: 04 Δεκ 2024, 22:03Εγώ δεν έχω ιδέα από πάθη; εγώ που έχω σκάσει τα μιστά μου σε κεινον τον αλήτη τον στηχημαν, που μου έλεγαν όλοι κόψε μαζί του σε χαλάει και εγώ εκεί να επιμένω,που μου έλεγαν το έχει σύστημα τα ίδια κάνει παντού ξεκόλλα, και εγώ εκεί να επιμένω να μου δώσει λίγη σημασία, να λέω ψέμματα για αυτόν, να τσακώνομαι με τους φίλους μου, να φοβάμαι μη με ανακαλύψει ο λεγάμενος, να ξεχνάω ακόμα και να φάω για αυτόν. Καλά άκυρο το τελευταίο. Δε ξεχνάω ποτέ να φάω.Αγις έγραψε: 04 Δεκ 2024, 20:12
Δεν εχεις ιδεα απο παθη - περιορισμενη εισαι σε καταναλωση φτηνιαρικων κωμειδυλλιων
τς πόσο λίγο με ξέρεις.αλλά αν δεν έπαιζε μπακάπ από το λεγάμενο, μια χαρά θα σου κοβόταν το πάθος.
![]()
- Fata_Morgana
Στο τωρινό μάνα μ. Τουλάχιστον αυτή τη στιγμή.Πασιφάη έγραψε: 05 Δεκ 2024, 14:00Σε ποιό σύμπαν μαρή;Fata_Morgana έγραψε: 04 Δεκ 2024, 23:24Το χω λεμεεεε.Πασιφάη έγραψε: 04 Δεκ 2024, 23:01
Ο τζογος ποτέ δεν είναι άντερ κοντρόλ, μωρέ μαλάκα. Να σε βράσω για παιδί.![]()
Fata_Morgana έγραψε: 05 Δεκ 2024, 21:07Μπα. Από πάντα είχα την κλίση. Απλά ήταν άλλα τα ποσά γιατί είχα άλλα έξοδα και δεν είχα τα ίδια έσοδα και εννοείται το μοίρασμα εξόδων με τον λεγάμενο είναι μεγάλο συν.ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Δεκ 2024, 12:23Καλό το τρολάρισμαFata_Morgana έγραψε: 04 Δεκ 2024, 22:03
Εγώ δεν έχω ιδέα από πάθη; εγώ που έχω σκάσει τα μιστά μου σε κεινον τον αλήτη τον στηχημαν, που μου έλεγαν όλοι κόψε μαζί του σε χαλάει και εγώ εκεί να επιμένω,που μου έλεγαν το έχει σύστημα τα ίδια κάνει παντού ξεκόλλα, και εγώ εκεί να επιμένω να μου δώσει λίγη σημασία, να λέω ψέμματα για αυτόν, να τσακώνομαι με τους φίλους μου, να φοβάμαι μη με ανακαλύψει ο λεγάμενος, να ξεχνάω ακόμα και να φάω για αυτόν. Καλά άκυρο το τελευταίο. Δε ξεχνάω ποτέ να φάω.
τς πόσο λίγο με ξέρεις.αλλά αν δεν έπαιζε μπακάπ από το λεγάμενο, μια χαρά θα σου κοβόταν το πάθος.
![]()
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Fata_Morgana
Αγις έγραψε: 05 Δεκ 2024, 21:11Fata_Morgana έγραψε: 05 Δεκ 2024, 21:07Μπα. Από πάντα είχα την κλίση. Απλά ήταν άλλα τα ποσά γιατί είχα άλλα έξοδα και δεν είχα τα ίδια έσοδα και εννοείται το μοίρασμα εξόδων με τον λεγάμενο είναι μεγάλο συν.ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Δεκ 2024, 12:23
Καλό το τρολάρισμααλλά αν δεν έπαιζε μπακάπ από το λεγάμενο, μια χαρά θα σου κοβόταν το πάθος.
![]()
![]()

Άντε ρε Φάτα και σε περιμένουμε, ν' ανάψουν τα αίματα στο νήμα!
- Allah
- Phorum.gr user: Άγιος Παπάριος, Άγιος, Έσχατόγερος
- Επικοινωνία:
... και φυσικά εσύ τις πήρες όλες. Σωστά;Αγις έγραψε: 04 Δεκ 2024, 20:53καμια 30 αρια σε καθε οικοδομικο τετραγωνο υπηρχαν σαν αυτη στην εποχη τηςYochanan έγραψε: 04 Δεκ 2024, 20:32https://www.protothema.gr/life-style/ar ... s-anikoun/Allah έγραψε: 03 Δεκ 2024, 20:56
Δεν τις θυμάμαι όλες να τις απαριθμήσω, είναι πάρα πολλές.
Στα νιάτα μου την είχα κάνει επανειλημμένως σφεντόνα με Σοφία Αλιμπέρτη και Ηρώ Μουκίου![]()
συμπαθέστατη φαίνεται, τη θυμάμαι ήταν πανέμορφη
- Fata_Morgana
Εγώ τα είπα τα δικά μου. Εσύ πες μας τα δικά σου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 232 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Έκτωρ Φοίνιξ
-
- 30 Απαντήσεις