!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Οι τρομπες παρηγγειλαν μικρα τα βαγονια του μετρο Θεσσαλονικης;;;;

Τέχνη σχεδιασμού κτηρίων, διαφορές, συγκρίσεις, σχολιασμοί.
Άβαταρ μέλους
Πτολεμαίος
Phorum.gr user: Last Veteran

Re: Οι τρομπες παρηγγειλαν μικρα τα βαγονια του μετρο Θεσσαλονικης;;;;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πτολεμαίος »

AlienWay έγραψε: 05 Δεκ 2024, 14:19
Πτολεμαίος έγραψε: 05 Δεκ 2024, 14:13
Οργισμένος έγραψε: 05 Δεκ 2024, 13:31 Ολος ο βοθρος κλαιει λογω μετρο θεσνικης...
Ισχύει. Το τι κλάμα πέφτει στα σοσιαλ είναι άλλο πράγμα.
Με την παραμικρή ευκαιρία (χάλασε ένα εκδοτήριο μηχάνημα πχ) πετάγονται εκατοντάδες ποστ τα οποία είναι μάλιστα κοπυ παστε ο ένας απ' τον άλλον.
Διαχωρίζω τη θέση μου από αυτά.

Δεν με ενδιαφέρει αν πλημμυρίζει, αν δεν λειτουργούν οι κυλιόμενες κλπ.

Με ενδιαφέρει να ολοκληρωθεί πλήρως και ας χαλάνε τα συστήματά του.
Δεν θέλω να σε ταράξω αλλά οι κυλιόμενες χαλαν ασταμάτητα παντού.
Δουλεύω με δαυτες και το βλέπω καθημερινά.

Προφανώς δικαιουσαι να δυσανασχετείς μα δεν βρίσκω το λόγο γιατί θα πρέπει να κατακλύζετε τα σοσιαλ με κοπυ παστε ποστ.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Beria έγραψε: 05 Δεκ 2024, 14:55
AlienWay έγραψε: 05 Δεκ 2024, 14:53
Zelda έγραψε: 05 Δεκ 2024, 14:22

Η Θεσσαλονικη δεν ειναι σαν την Αθηνα που εχει διαφορα αυτόνομα κεντρα (Πειραια/Γλυφαδα/Κηφισια//Περιστερι/Ν.Σμυρνη κλπ) και το κεντρο της συγκριτικα αντιπροσωπεύει πολυ λιγοτερες θεσεις εργασιας, δηλαδη καθημερινες μετακινησεις.

Το κεντρο της Θεσσαλονικης εξυπηρετεί ολο το πολεοδομικό συγκρότημα, εκει ειναι συγκεντρωμενα σχεδον ολα, αρα ακομα και αυτο το μετρο βοηθάει πολυ περισσοτερο απο οτι μια αντιστοιχη γραμμη στην Αθηνα.

Αν συνδεθουν τα δυτικα προς Παπαγεωργιου και το Αεροδρόμιο, σε επίπεδο υποδομών εχουν συνδεθεί σχεδον ολα τα κρισιμα και μενουν κυριως περιοχες κατοικιας εκτος καλυψης. Κατι που η Αθηνα θελει τουλαχιστον αλλες 2 πληρεις γραμμες για να το πετυχει.

Το προβλημα ειναι οτι στη βιασύνη τους να παραδωσουν το εργο δεν εχουν φτιαξει υποστηρικτικές park & ride υποδομες για να βοηθήσουν οσους ειναι εκτος κεντρου να χρησιμοποιήσουν το μεσο.

Στη Ν. Ελβετία τωρα φτιαχνουν (μολις) 200 θεσεις σταθμευσης για να ερθει καποιος απο ανατολικα και να παρει το μετρο χωρις να μπει στο κεντρο.
Στο σιδηροδρομικο σταθμο ψαχνει παρκινγκ ολη η Δυτικη Θεσσαλονικη και η κατασταση αντι να βελτιωθει εχει γινει χειρότερη. Θα μαρτυρησει ο αλλος 1-2-3 να παρκαρει και στο τελος θα καταλαβει οτι καλυτερα ειναι να παρει το αυτοκινητο μεχρι το κεντρο.
Θα το διαβάσω αργότερα αυτό που λες, προς το παρόν θα πω ότι τα 2/3 της διαδρομής που καλύπτει τώρα το μέτρο, άνετα τα κανω με τα ποδια
Ρε σεις δεν έχετε καθολου υπομονή; Το μετρό θα δείξει εάν αξίζει σε 3 χρόνια, όταν θα έχει επεκτάσεις, θα έχει αλλάξει την κουλτούρα της μετακίνησης και θα έχει φτιάξει θέσεις στάθμευσης στα δύο άκρα του, τουλάχιστον
Τι θέλετε, σε 5 μέρες να αλλάξει τη ζωή της πόλης

Ασε που είναι και για μικρόσωμους :003:
:003:
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος »

Οργισμένος έγραψε: 05 Δεκ 2024, 13:31 Ολος ο βοθρος κλαιει λογω μετρο θεσνικης...
Με την παραμικρή ευκαιρία (χάλασε ένα εκδοτήριο μηχάνημα πχ) πετάγονται εκατοντάδες ποστ τα οποία είναι μάλιστα κοπυ παστε ο ένας απ' τον άλλον.

Opως ολοι η λογικοι ανθρωποι και οχι οι ουρακοτανγκοι.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος »

Πτολεμαίος έγραψε: 05 Δεκ 2024, 14:59

Δεν θέλω να σε ταράξω αλλά οι κυλιόμενες χαλαν ασταμάτητα παντού.
Δουλεύω με δαυτες και το βλέπω καθημερινά.

Προφανώς δικαιουσαι να δυσανασχετείς μα δεν βρίσκω το λόγο γιατί θα πρέπει να κατακλύζετε τα σοσιαλ με κοπυ παστε ποστ.
Μα αλλο γραφει ο ανθρωπας. Διαβασε προσεχτικα τι γραφει.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Άβαταρ μέλους
SeaHawk
Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SeaHawk »

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 05 Δεκ 2024, 14:17
Κάτσε ρε Ακτινιδιε, τι θα πει 5 ανά τετραγωνικό; Δηλαδή αν δε χωράνε κ μπει σφήνα και 6ος ;
Αν όντως χωράει τους μισούς, το επόμενο που έχει σημασία στη στριμοκωλιαση είναι η συχνότητα δρομολογίων.

Γω το πήρα μια φορά ,την Τρίτη το πρωί και ήμασταν σαρδέλες.
Κάποιοι είπαν πως υπήρχε μια βλάβη -καθυστερηση για αυτό ο αναγραφομενος χρόνος μεταξύ των συρμών ήταν 7 λεπτά (στην πραγματικότητα ακόμη περισσότερα).

Τα βαγονια εχουν υπολογιστει με τον ιδιο ακριβως τροπο για Αθηνα και Θεσνικη
Απλα της Θεσνικης εχουν αναλογικα περισσοτερους καθημενους
Τα υπολοιπα περι μικρων βαγονιων,στριμωκολα κτλ και τα λοιπα ειναι ψεκιες οφ Αθηνεανς δοουζ μποιζ λοβερς που ειπε και ο Λεοναιντας, η απο Θεσσαλονικους Εφιαλτες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SeaHawk την 06 Δεκ 2024, 15:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Aitwlos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Aitwlos »

SeaHawk έγραψε: 05 Δεκ 2024, 12:41 Παραθετω τα τεχνικα χαρακτηριστικα των συρμων 2ης γενιας

Σύνθεση Συρμού 6 Οχήματα
Διαμόρφωση Συρμού Δύο μονάδες τριών (3) οχημάτων συνδεδεμένων κατοπτρικά
Κινητήριο/Iθυντήριο Όχημα – Ρυμουλκούμενο Όχημα – Κινητήριο Όχημα

Χωρητικότητα Συρμών DC
196 Καθίσματα
866 όρθιοι (5 Επιβάτες/τ.μ.)
1062 Επιβάτες/Συρμό

Χωρητικότητα Συρμών DC-AC
158 Καθίσματα
868 όρθιοι (5 Επιβάτες/τ.μ.)
1026 Επιβάτες/Συρμό

Κλιματισμός στους Συρμούς.

Μήκος συρμού 106μ.
Πλάτος Οχήματος 2800χιλ.
Ύψος Οχήματος 3690χιλ.
Εσωτερικό Ύψος Οροφής Οχήματος 2100χιλ. έως 2200χιλ.

https://www.emetro.gr/?page_id=235

Τo emetro σαν πηγή, κάνει το meteo όαση πληροφορησης
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

Beria έγραψε: 05 Δεκ 2024, 14:38 Εικόνα
:smt005:
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Τεράστια φλόμπα να γράφουν τα ΜΜΜ πόσα άτομα χωρούνε όρθια.

Αν το πάρουμε έτσι, και τα παστωμένα από κόσμο λεωφορεία του ΟΑΣΘ, δεν έχουν κανένα πρόβλημα. ΤΟΣΟΥΣ όρθιους προβλέπουν.

Δηλαδή τι να το κάνω εγώ αν χωράνε 111 όρθιους, όταν αυτοί οι 111 είναι ο ένας πάνω στον άλλο;

Γενικά μιλάω.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Otto Weininger έγραψε: 05 Δεκ 2024, 13:49
AlienWay έγραψε: 05 Δεκ 2024, 13:37 Otto Weininger ποιές ήταν οι "περίεργες πρωτοβουλίες" που πήρε ο Ταχιάος και θα οδηγούσαν στη διαγραφή του;

Μήπως ότι θέλει να κάνει επεκτάσεις στο μετρό;

Δεν χρειάζονται, ε; Καλό είναι κι έτσι.
Πήγαινε και συζητούσε από μόνος του για αναβολή των εγκαινίων.
Δηλαδή συζητούσε να αναβληθούν τα ψεύτικα εγκαίνια ημιτελούς έργου; Α, τον μπαγάσα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

hellegennes έγραψε: 12 Δεκ 2024, 16:52
AlienWay έγραψε: 05 Δεκ 2024, 13:37 Otto Weininger ποιές ήταν οι "περίεργες πρωτοβουλίες" που πήρε ο Ταχιάος και θα οδηγούσαν στη διαγραφή του;

Μήπως ότι θέλει να κάνει επεκτάσεις στο μετρό;

Δεν χρειάζονται, ε; Καλό είναι κι έτσι.
Δηλαδή συζητούσε να αναβληθούν τα ψεύτικα εγκαίνια ημιτελούς έργου; Α, τον μπαγάσα.
Πλάκα έχεις, οχι τόσο για τις μαλακίες που γράφεις όλη την ώρα, αλλά που με κυνηγάς σαν κανίς.
Βέβαια μετά το νήμα με τις μάσκες αλλά και το science direct του 2013 (ναι εν τέλει θα μπει και αυτό) θα σου κοπεί η όρεξη για μουφες κατά ριπας

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Otto Weininger έγραψε: 12 Δεκ 2024, 17:20

Πλάκα έχεις, οχι τόσο για τις μαλακίες που γράφεις όλη την ώρα, αλλά που με κυνηγάς σαν κανίς.
Βέβαια μετά το νήμα με τις μάσκες αλλά και το science direct του 2013 (ναι εν τέλει θα μπει και αυτό) θα σου κοπεί η όρεξη για μουφες κατά ριπας
Δεν υπάρχει κάτι να πεις για τις μάσκες, φίλε. Είναι τελεσίδικο. Έχει αποδειχτεί από πολλαπλές μελέτες ότι δεν έκαναν τίποτα αλλά και χωρίς μελέτες μια ματιά στην πορεία μετάδοσης σε οποιαδήποτε χώρα καθιστά φανερό ότι δεν έκαναν απολύτως τίποτα. Ό,τι μαλακία δικαιολογία και να σκαρφιστείς δεν μπορείς να το σώσεις.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

hellegennes έγραψε: 12 Δεκ 2024, 23:22

Δεν υπάρχει κάτι να πεις για τις μάσκες, φίλε. Είναι τελεσίδικο. Έχει αποδειχτεί από πολλαπλές μελέτες ότι δεν έκαναν τίποτα αλλά και χωρίς μελέτες μια ματιά στην πορεία μετάδοσης σε οποιαδήποτε χώρα καθιστά φανερό ότι δεν έκαναν απολύτως τίποτα. Ό,τι μαλακία δικαιολογία και να σκαρφιστείς δεν μπορείς να το σώσεις.
εγώ να σκαρφιστώ μαλακία;
εσύ σκαρφίζεσαι και ερμηνεύεις κατά πως σου αρέσει. εγώ θα παρουσιάσω τις έρευνες που επικαλείσαι μαζί με τον Γαληνό και ουδέποτε διάβασες ούτε εσύ ούτε αυτός.
μετά θα παρουσιάσω και άλλες 3 έρευνες μεταγενέστερες και βέβαια, δημοσιεύσεις σου για τις μάσκες.
για κερασάκι θα σου φορέσω υπόθετο και την έρευνα του 2013 για την αστική πυκνότητα για να μην αφήνω χρωστούμενα.

μείνε συντονισμένος.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Otto Weininger έγραψε: 12 Δεκ 2024, 23:28

εσύ σκαρφίζεσαι και ερμηνεύεις κατά πως σου αρέσει. εγώ θα παρουσιάσω τις έρευνες που επικαλείσαι μαζί με τον Γαληνό και ουδέποτε διάβασες ούτε εσύ ούτε αυτός.
μετά θα παρουσιάσω και άλλες 3 έρευνες μεταγενέστερες και βέβαια, δημοσιεύσεις σου για τις μάσκες.
για κερασάκι θα σου φορέσω υπόθετο και την έρευνα του 2013 για την αστική πυκνότητα για να μην αφήνω χρωστούμενα.

μείνε συντονισμένος.
Έχεις μεγάλο θράσος να λες εμένα ότι δεν έχω διαβάσει μελέτη που παράθεσα όταν το μόνο που έχεις διαβάσει οποτεδήποτε ήταν τίτλοι από μελέτες και μετά ψάχνεις να βρεις τι λένε όντως.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

hellegennes έγραψε: 12 Δεκ 2024, 23:54
Otto Weininger έγραψε: 12 Δεκ 2024, 23:28

μείνε συντονισμένος.
Έχεις μεγάλο θράσος να λες εμένα ότι δεν έχω διαβάσει μελέτη που παράθεσα όταν το μόνο που έχεις διαβάσει οποτεδήποτε ήταν τίτλοι από μελέτες και μετά ψάχνεις να βρεις τι λένε όντως.

φυσικά και δεν τις διάβασες.
και το ξέρω για 2 λόγους :

1) μιλάμε για 100δες σελίδες. μόνο αυτή που έφερε ο Γαληνός για να σε δικαιώσει είναι 320 σελίδες. εδώ και μια βδομάδα την διαβάζω, έχω σπαταλήσει πολύ χρόνο αλλά χαλάλι για το ξεφτιλίκι που θα φας. το αυτό και για την μελέτη του science direct.

2) φαίνεται ότι δεν τις έχεις διαβάσει από τα συμπεράσματά σου και από αυτά που λες.

τα υπόλοιπα στο νήμα.

Άβαταρ μέλους
Γαληνός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γαληνός »

“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Αρχιτεκτονική”