Το γεγονός οτι και οι δυο γονείς εμπλέκονται στην κακοποίηση, στ'αρχίδια σου; Τα παιδιά κλάιν για σένα;Unique έγραψε: 04 Δεκ 2024, 13:41Ρε να μη βγει ότι είναι θύμα ο τύπος αυτής της έχιδνας και μας πέσουν τα σαγόνια σου λέω.AlienWay έγραψε: 04 Δεκ 2024, 13:38Unique έγραψε: 04 Δεκ 2024, 13:33
Εντωμεταξυ, μέρα με τη μέρα βγαίνουν χειρότερα στοιχεία για τη γυναίκα του. Μέχρι και μπλεγμένους ψυχολόγους έχει το μενού. Έχει πολύ ψωμί η υπόθεση.lifo.gr«Δεν γνωρίζω αν κατά τη διάρκεια της ανάκρισης προκύψει κάτι σε βάρος της και ασκηθεί σε βάρος της δίωξη για οποιοδήποτε αδίκημα, γιατί η ίδια αναφέρει ότι συμμετείχε ουσιαστικά σε κάποιες πράξεις σε βάρος των παιδιών», δήλωσε το πρωί της Δευτέρας η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. Κωνσταντία Δημογλίδου. «Όλα όσα αναφέρει κι η μητέρα στην καταγγελία της, δυστυχώς τα επιβεβαιώνουν και τα παιδιά. Μιλάμε για εκτεταμένη κακοποίηση από μικρή ηλικία και από τους δυο γονείς. Ξεκαθαρίζω ότι η μητέρα ουσιαστικά αναφέρει ότι με τη βία την προέτρεπε και την εξανάγκαζε ο άνθρωπος αυτός σε ασελγείς πράξεις και το επιβεβαιώνουν τα παιδιά με τις καταθέσεις τους», ανέφερε η ίδια.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΑΟΥΤΣΣΣΣΣΣΣσσ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: ΑΟΥΤΣΣΣΣΣΣΣσσ
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Αυτό λέει επί της ουσίας. Μόνο νταούλια δεν έπαιξε για να μας πείσει.Πασιφάη έγραψε: 04 Δεκ 2024, 13:45Το γεγονός οτι και οι δυο γονείς εμπλέκονται στην κακοποίηση, στ'αρχίδια σου; Τα παιδιά κλάιν για σένα;
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Εντάξει, δεν είναι και πρώτο μυαλό. Μαλάκας με πατέντα, που απλά γράφει για να πει την παπαριά του. Έχουμε άπειρους τέτοιους εδώ μέσα.AlienWay έγραψε: 04 Δεκ 2024, 13:46Αυτό λέει επί της ουσίας. Μόνο νταούλια δεν έπαιξε για να μας πείσει.
Υπομονή και όλα θα βγούν στη φόρα.Ο αστυνομικός απολογήθηκε με υπόμνημα αλλά και μέσω ερωτήσεων που δέχτηκε από τον ανακριτή. Αρχικά αρνήθηκε το σύνολο των κατηγοριών που του αποδίδονται, επανέλαβε αρκετές φορές πως ουδέποτε κακοποίησε σεξουαλικά τα παιδιά του και πως όλα αυτά είναι μυθεύματα της φαντασίας της συζύγου του και οφείλονται σε συγκεκριμένη ψυχική νόσο (διπολική διαταραχή) από την οποία πάσχει εδώ και έναν χρόνο και για την οποία της είχε συνταγογραφηθεί αγωγή. Γι αυτό και το Φεβρουάριο που τον κατήγγειλε για ενδοοικογενειακή βία αμέσως μετά ανακάλεσε.
SDNA
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
Απλά τα λέει γιατί κάποιοι θεωρούν ότι είμαι τραμπικός ίνσελ και θέλει να με ειρωνευτεί.Πασιφάη έγραψε: 04 Δεκ 2024, 13:52Εντάξει, δεν είναι και πρώτο μυαλό. Μαλάκας με πατέντα, που απλά γράφει για να πει την παπαριά του. Έχουμε άπειρους τέτοιους εδώ μέσα.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
δεν ξέρω για ποιον λέτε και ούτε πολύ προσέχω, το θέμα είναι ότι πρέπει να εξετάζονται όλες οι πτυχές μιας τέτοιας ανήμπορης να φανταστεί ανθρώπινο μυαλό κακοποίησης
το ότι όλο αυτό υπήρχε μέσα στους κόλπους της κοινωνίας μας μου επιβεβαιώνει ότι πλέον τα πράγματα έχουν αλλάξει πολύ. Αυτό που βλέπουμε σε σχολεία απλά είναι η κορυφή του παγόβουνου
το ότι όλο αυτό υπήρχε μέσα στους κόλπους της κοινωνίας μας μου επιβεβαιώνει ότι πλέον τα πράγματα έχουν αλλάξει πολύ. Αυτό που βλέπουμε σε σχολεία απλά είναι η κορυφή του παγόβουνου
“Success is not about winning every battle, but about having the strength to keep fighting”?
ε, ναι, αυτο δεν κανουν παντα δωμεσα, ειδικα κατι μαδουραοι και λοιποι;Πασιφάη έγραψε: 04 Δεκ 2024, 13:37Έλα μωρέ μινάρα, εδώ ''χύνουν'' στην ιδέα να χτυπήσουν εκ του μη όντος. Απλά είναι για το διάολο καβάλα. Δίχως να υπολογίσουν κάποιες διαχωριστικές γραμμές.Ασέβαστος έγραψε: 04 Δεκ 2024, 08:57κοπελια, καινουρια εδω;Πασιφάη έγραψε: 03 Δεκ 2024, 23:01 Παιδιά συνέλθετε, διότι κάποιοι το γαμήσατε. Πώς είναι δυνατόν να ξέρουν το τί γινόταν στο σπίτι του τέρατος και να το επέτρεπαν - κάλυπταν; Έλεος κάπου με τη μαλακία που σας δέρνει. Είστε του γιατρού όσοι το υποστηρίζετε.![]()
![]()
ειναι δεδομενο, πως οτι και να συμβει, οσο ασχετο και αν ειναι, θα τους φταιει ο πολιτικος τους αντιπαλος.
δεν εχει νοημα η συζητηση, τους πετας καμμια σαπια ντοματα καθε οποτε εχεις ορεξη, η τους κοροιδευεις, αν εχει πλακα.
σιγα μη μιλησεις σοβαρα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Το θέμα ειλικρινά δεν έχει να κάνει με σένα. Απλά οι απόψεις του, είναι τελειωμένες. Δεν έχει καταλάβει καν, τι γράφει. Νοιώσε μωρέ.AlienWay έγραψε: 04 Δεκ 2024, 13:54Απλά τα λέει γιατί κάποιοι θεωρούν ότι είμαι τραμπικός ίνσελ και θέλει να με ειρωνευτεί.
Ε ναι, δεν γίνεται κουβέντα. Είναι μονόδρομος η χλεύη.Ασέβαστος έγραψε: 04 Δεκ 2024, 14:01ε, ναι, αυτο δεν κανουν παντα δωμεσα, ειδικα κατι μαδουραοι και λοιποι;
ειναι δεδομενο, πως οτι και να συμβει, οσο ασχετο και αν ειναι, θα τους φταιει ο πολιτικος τους αντιπαλος.
δεν εχει νοημα η συζητηση, τους πετας καμμια σαπια ντοματα καθε οποτε εχεις ορεξη, η τους κοροιδευεις, αν εχει πλακα.
σιγα μη μιλησεις σοβαρα.
Οχι, δε νιώθω.Πασιφάη έγραψε: 04 Δεκ 2024, 14:07Το θέμα ειλικρινά δεν έχει να κάνει με σένα. Απλά οι απόψεις του, είναι τελειωμένες. Δεν έχει καταλάβει καν, τι γράφει. Νοιώσε μωρέ.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Ε, καλά. Πάρτο τοις μετρητοίς.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Μ αρεσει που καθεστε σαν τις κατινες και σχολιαζετε τι λεει ο καθε καμμενος στο Τουιτερ.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.