Απατεώνας είσαι εσύ, που παίρνεις μια έρευνα, διαβάζεις μόνο τον τίτλο και αφού αποδειχτεί ότι έγραψες μαλακίες, ψάχνεις στο κείμενο να βρεις πώς θα επιβεβαιωθείς.Otto Weininger έγραψε: 03 Δεκ 2024, 22:05Εύκολο είναι αν διαβάσεις το τελευταίο ποστ μου, που μεταξύ άλλων ξεσκεπάζει και την απατεωνιστικη τακτική του Χέλη.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΠΕΘΑΝΕ ο ΚΩνσταντ. Γιαούζος (Youtuber Easy Purple)
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- hellegennes
Re: ΠΕΘΑΝΕ ο ΚΩνσταντ. Γιαούζος (Youtuber Easy Purple)
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Otto Weininger
Είσαι τρελός άνθρωπέ μου ;hellegennes έγραψε: 04 Δεκ 2024, 11:11Απατεώνας είσαι εσύ, που παίρνεις μια έρευνα, διαβάζεις μόνο τον τίτλο και αφού αποδειχτεί ότι έγραψες μαλακίες, ψάχνεις στο κείμενο να βρεις πώς θα επιβεβαιωθείς.Otto Weininger έγραψε: 03 Δεκ 2024, 22:05Εύκολο είναι αν διαβάσεις το τελευταίο ποστ μου, που μεταξύ άλλων ξεσκεπάζει και την απατεωνιστικη τακτική του Χέλη.
Σου βάζω το κείμενο της ίδιας της έρευνας που γράφει όσα γράφει, ένα κείμενο που προσπάθησες να χρησιμοποιήσεις για παραπλάνηση βάζοντας μόνο την πρωτη πρόταση και λες ότι είμαι εγώ ο απατεώνας που το έβαλα ολόκληρο μαζί με το conclusion;
Σε έχει δει γιατρός τελευταία ;
Πρώτα MRI για εγκεφαλικό και αν όλα είναι καλά μετά στον ψυχίατρο.
ΥΓ : σου έρχεται νέα πουτσα και με το science direct αλλά και με τις μάσκες.
Ατσαλωσου, γιατί θα χρειαστεί να ξεπεράσεις τον εαυτό σου σε κοπτοραπτικη και αυθαίρετες ερμηνείες.
Όχι ότι θα σε βοηθήσουν.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- hellegennes
Ναι, είσαι απατεώνας, γιατί έβαλες μια μελέτη νομίζοντας ότι υποστηρίζει την θέση σου, χωρίς να την διαβάσεις και μετά νομίζεις ότι βάζοντας όλο το κείμενο το κάνεις καλύτερο.Otto Weininger έγραψε: 04 Δεκ 2024, 11:19Είσαι τρελός άνθρωπέ μου ;hellegennes έγραψε: 04 Δεκ 2024, 11:11Απατεώνας είσαι εσύ, που παίρνεις μια έρευνα, διαβάζεις μόνο τον τίτλο και αφού αποδειχτεί ότι έγραψες μαλακίες, ψάχνεις στο κείμενο να βρεις πώς θα επιβεβαιωθείς.Otto Weininger έγραψε: 03 Δεκ 2024, 22:05
Εύκολο είναι αν διαβάσεις το τελευταίο ποστ μου, που μεταξύ άλλων ξεσκεπάζει και την απατεωνιστικη τακτική του Χέλη.
Σου βάζω το κείμενο της ίδιας της έρευνας που γράφει όσα γράφει, ένα κείμενο που προσπάθησες να χρησιμοποιήσεις για παραπλάνηση βάζοντας μόνο την πρωτη πρόταση και λες ότι είμαι εγώ ο απατεώνας που το έβαλα ολόκληρο μαζί με το conclusion;
Είσαι αισχρός ψεύτης. Δεν έβαλα καμμιά αποκομμένη πρόταση. Είπα κάτι πολύ συγκεκριμένο και έβαλα την παράθεση που το δείχνει. Αλλά πες-πες, λες κάτι θα μείνει.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Otto Weininger
Εγώ να πω;hellegennes έγραψε: 04 Δεκ 2024, 14:08Ναι, είσαι απατεώνας, γιατί έβαλες μια μελέτη νομίζοντας ότι υποστηρίζει την θέση σου, χωρίς να την διαβάσεις και μετά νομίζεις ότι βάζοντας όλο το κείμενο το κάνεις καλύτερο.Otto Weininger έγραψε: 04 Δεκ 2024, 11:19Είσαι τρελός άνθρωπέ μου ;hellegennes έγραψε: 04 Δεκ 2024, 11:11
Απατεώνας είσαι εσύ, που παίρνεις μια έρευνα, διαβάζεις μόνο τον τίτλο και αφού αποδειχτεί ότι έγραψες μαλακίες, ψάχνεις στο κείμενο να βρεις πώς θα επιβεβαιωθείς.
Είσαι αισχρός ψεύτης. Δεν έβαλα καμμιά αποκομμένη πρόταση. Είπα κάτι πολύ συγκεκριμένο και έβαλα την παράθεση που το δείχνει. Αλλά πες-πες, λες κάτι θα μείνει.
Στην πίσω σελίδα είναι το κείμενο, ο καθένας μπορεί να διαβάσει.
Και τι λέει η μελέτη, και τι προσπάθησες να κάνεις με κοπτοραπτικη στην πρώτη πρόταση.
Κάπου ώπα δηλαδή.
Ξέρω ότι είσαι σε δύσκολη θέση και θα έρθεις σε ακόμα δυσκολότερη μόλις αναλύσουμε τόσο την μελέτη του science direct (ετοιμάσου για εξευτελισμό) και την μελέτη για τις μάσκες που έβαλε ο Γαληνός για να δε δικαιώσει και που κανείς σας δεν διάβασε.
- hellegennes
Μέχρι τώρα εσύ ξεφτιλίζεσαι, γράφοντας ασυνάρτητες, αντιεπιστημονικές μαλακίες που δεν υποστηρίζονται από στοιχεία.
Άρα όταν λες να ετοιμαστώ για εξευτελισμό εννοείς τον δικό σου; Δεν νομίζω ότι μπορείς να πέσεις χαμηλότερα· δεν έχει.
Πήρες ένα πτυχίο και νομίζεις ότι έγινες ειδικός σε κάθε τομέα που εφάπτεται έστω διαγωνίως του τίτλου σου.
Άρα όταν λες να ετοιμαστώ για εξευτελισμό εννοείς τον δικό σου; Δεν νομίζω ότι μπορείς να πέσεις χαμηλότερα· δεν έχει.
Πήρες ένα πτυχίο και νομίζεις ότι έγινες ειδικός σε κάθε τομέα που εφάπτεται έστω διαγωνίως του τίτλου σου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Otto Weininger
hellegennes έγραψε: 04 Δεκ 2024, 15:42 Μέχρι τώρα εσύ ξεφτιλίζεσαι, γράφοντας ασυνάρτητες, αντιεπιστημονικές μαλακίες που δεν υποστηρίζονται από στοιχεία.
όπου σντιεπιστημονικές μαλακίες = η έρευνα.
αν προσπαθείς να πάρεις τρελόχαρτο για να σε λυπηθώ, δεν υπάρχει περίπτωση.
- hellegennes
Αντιεπιστημονικές μαλακίες είναι αυτά που λες εσύ, όχι η έρευνα που έκανες τον κόπο να διαβάσεις με το ζόρι μόνο αφού σε ξεβράκωσα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 266 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
-
- 0 Απαντήσεις