Οργισμένος έγραψε: 03 Δεκ 2024, 21:30
Πως; Με ξορκια;;; Μαλλον να πεσει η παραγωγικοτητα ηθελες να πεις.
Πέφτουν οι τιμές γιατί δεν παίρνεις κέρδος ο ολιγαρχης. Απλά αφαίρεση είναι.
Έχουμε και αρκετά παραδείγματα στην Ελλάδα. Π.χ. σάντουιτς Φωτόπουλου πιο φτηνά απο καρτέλ ενεργειας
αμαθης
Πες μου που έχω άδικο.
Αν κρατικοποιησεις κάτι δεν πέφτει το κόστος στον χρηστη; Συνήθως δηλαδή
nyxtovios έγραψε: 03 Δεκ 2024, 21:34
Πέφτουν οι τιμές γιατί δεν παίρνεις κέρδος ο ολιγαρχης. Απλά αφαίρεση είναι.
Έχουμε και αρκετά παραδείγματα στην Ελλάδα. Π.χ. σάντουιτς Φωτόπουλου πιο φτηνά απο καρτέλ ενεργειας
αμαθης
Πες μου που έχω άδικο.
Αν κρατικοποιησεις κάτι δεν πέφτει το κόστος στον χρηστη; Συνήθως δηλαδή
ένας ένας σας βλέπω να το αλλάζετε το τροπάριο σιγά σιγά
βιάσου μην μείνεις τελευταίος
εγω δεν ειμαι ενας βλαμμενος προσωπολατρης σαν του λογου σας. Ο τραμπας ειναι ενας βοθρος ψεκομαλακιας αλλα αυτο δεν θα με εμποδισει να καταδειξω τις οποιες θετικες κινησεις του.
εγω δεν ειμαι ενας βλαμμενος προσωπολατρης σαν του λογου σας. Ο τραμπας ειναι ενας βοθρος ψεκομαλακιας αλλα αυτο δεν θα με εμποδισει να καταδειξω τις οποιες θετικες κινησεις του.
εντάξει τώρα
καταλάβαμε όλοι
κομανέτσι
“Success is not about winning every battle, but about having the strength to keep fighting”?
nyxtovios έγραψε: 03 Δεκ 2024, 14:40
Συνήθως βέβαια οι δασμοί πάνε και από τις δύο μεριές.
Αντίστοιχα λοιπόν μπορούν να κάνουν και οι BRICS για τα Αμερικάνικα προιόντα μετά.
ναι μονο που οι ΗΠΑ ειναι ο αγοραστης και τα μπρικς ειναι οι πωλητες. Γιαυτο λεμε οτι ο εχων το χρημα εχει το πανω χερι.
Δλδ ο αγοραστης.
Ασε που οι ΗΠΑ δεν στηριζουν την οικονομια τους στις εξαγωγες , σε αντιθεση με Κινα Ρωσσια και λοιπους ναζι.
Και ο Τραμπ δεν θα βάλει μπαμ 100% δασμούς, απειλή είναι αυτό. Το ποσοστό θα είναι λογικό.