Αμα δούνε μια όμορφη, το πρώτο πράγμα που λένε είναι ότι παίρνει καλές πίπες.ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Δεκ 2024, 14:13Το ξέρω αλλά είδες κάποια διαφορά; Τούτα ανεβαίνουν στο όχημα και είτε μονής ή διπλής κατεύθυνσης είναι η διαδρομή, γκαζώνουν κι όλα καλά.AlienWay έγραψε: 03 Δεκ 2024, 14:09Αυτό ακριβώς λέω τόση ώρα.ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Δεκ 2024, 14:08 Η πλάκα είναι ότι το θέμα έχει εστιασθεί στην οδήγηση, ενώ είναι πολύ πιο σύνθετο.
https://www.ggde.gr/index.php?option=co ... Itemid=344
Αλλά είπαμε, από τους εν λόγω δεν περιμένουμε κάτι περισσότερο.![]()
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μαντεψτε σε ποια ανέθεσε ο Κουλης το παρα πολυ σοβαρό θεμα της Οδικής Ασφαλείας της χώρας.
Re: Μαντεψτε σε ποια ανέθεσε ο Κουλης το παρα πολυ σοβαρό θεμα της Οδικής Ασφαλείας της χώρας.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Re: Μαντεψτε σε ποια ανέθεσε ο Κουλης το παρα πολυ σοβαρό θεμα της Οδικής Ασφαλείας της χώρας.
Εγώ από το ράλλυ Ακρόπολις τον θυμάμαι. Παρέα με τον Σιρόκο.AlienWay έγραψε: 03 Δεκ 2024, 13:58Εχει κάνει πρότζεκτ, κύριε.Kauldron έγραψε: 03 Δεκ 2024, 13:54Κι αυτή τί λέει?AlienWay έγραψε: 03 Δεκ 2024, 13:52
Ο Ιαβέρης λέει ότι είναι θέμα νοοτροπίας. Εσύ παίξε την με αυτόνανε.
Τη νοοτροπία ο Ιαβέρης θα μπορούσε να την αλλάξει, με μέτρα που θα 'παιρνε. Αυτή τί θα κάνει?
Σε μεγάλο βαθμό είναι και θέμα κακοτεχνιών. Τί θα κάνει η τύπισσα για να βελτιωθούν όλα αυτά? Ξέρει έστω να οδηγεί η ίδια?
Δεν έχει βγάλει βιβλία που λένε πόσο φταίει ο Έλληνας οδηγός.
Που εκτός των άλλων στατιστικώς δεν ισχύει.AlienWay έγραψε: 03 Δεκ 2024, 14:15Αμα δούνε μια όμορφη, το πρώτο πράγμα που λένε είναι ότι παίρνει καλές πίπες.
Ναι, αυτό είναι πιο παλιά.sharp έγραψε: 03 Δεκ 2024, 14:16Εγώ από το ράλλυ Ακρόπολις τον θυμάμαι. Παρέα με τον Σιρόκο.AlienWay έγραψε: 03 Δεκ 2024, 13:58Εχει κάνει πρότζεκτ, κύριε.Kauldron έγραψε: 03 Δεκ 2024, 13:54
Κι αυτή τί λέει?
Τη νοοτροπία ο Ιαβέρης θα μπορούσε να την αλλάξει, με μέτρα που θα 'παιρνε. Αυτή τί θα κάνει?
Σε μεγάλο βαθμό είναι και θέμα κακοτεχνιών. Τί θα κάνει η τύπισσα για να βελτιωθούν όλα αυτά? Ξέρει έστω να οδηγεί η ίδια?
Δεν έχει βγάλει βιβλία που λένε πόσο φταίει ο Έλληνας οδηγός.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Ο Ιαβέρης, είναι όντως γνώστης. Εγώ όπως είδες, δεν την ''σταύρωσα''. Θα ήθελα να της δώσω μια ευκαιρία. Αν είναι ένα ακόμη κομματικό σκουπίδι, θα φανεί. Ειδικά με το θέμα της οδικής ασφάλειας που είναι περίπλοκο. Βάσει των δεδομένων που έχουμε μέχρι σήμερα στο οδικό δίκτυο δε, θα είναι Ηράκλειος άθλος. Πίστεψέ με.AlienWay έγραψε: 03 Δεκ 2024, 14:06Γι αυτό το θέμα είναι λάθος. Είναι η τύπισσα η πρώτη, ή η τελευταία που δεν γνωρίζουμε τι καπνό φουμάρει;Πασιφάη έγραψε: 03 Δεκ 2024, 14:00 Ο Ιαβέρης είναι γνώστης και παλιός στο χώρο της αυτοκίνησης. Η τύπισσα μένει να δούμε, τι καπνό φουμάρει.
Πάντως υπάρχουν άνθρωποι με σχολές ασφαλούς οδήγησης που είναι γνώστες του αντικειμενου. Νικόλας Σπανός επί παραδείγματι. Χούντρας, Παπανδρέου, Καραχάλιος..
Τεσπα..Ας έστελνα βιογραφικό η μαλάκω.![]()
Αυτοί επέλεξαν το όνομα κάποιου που είναι ήδη γνωστός στο κοινό, για να κάνουν τη σύγκριση.
ζαίικη τακτική.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Στην χειρότερη περίπτωση, θα είναι ακόμη μια αθόρυβη.Πασιφάη έγραψε: 03 Δεκ 2024, 14:22Ο Ιαβέρης, είναι όντως γνώστης. Εγώ όπως είδες, δεν την ''σταύρωσα''. Θα ήθελα να της δώσω μια ευκαιρία. Αν είναι ένα ακόμη κομματικό σκουπίδι, θα φανεί. Ειδικά με το θέμα της οδικής ασφάλειας που είναι περίπλοκο. Βάσει των δεδομένων που έχουμε μέχρι σήμερα στο οδικό δίκτυο δε, θα είναι Ηράκλειος άθλος. Πίστεψέ με.AlienWay έγραψε: 03 Δεκ 2024, 14:06Γι αυτό το θέμα είναι λάθος. Είναι η τύπισσα η πρώτη, ή η τελευταία που δεν γνωρίζουμε τι καπνό φουμάρει;Πασιφάη έγραψε: 03 Δεκ 2024, 14:00 Ο Ιαβέρης είναι γνώστης και παλιός στο χώρο της αυτοκίνησης. Η τύπισσα μένει να δούμε, τι καπνό φουμάρει.
Πάντως υπάρχουν άνθρωποι με σχολές ασφαλούς οδήγησης που είναι γνώστες του αντικειμενου. Νικόλας Σπανός επί παραδείγματι. Χούντρας, Παπανδρέου, Καραχάλιος..
Τεσπα..Ας έστελνα βιογραφικό η μαλάκω.![]()
Αυτοί επέλεξαν το όνομα κάποιου που είναι ήδη γνωστός στο κοινό, για να κάνουν τη σύγκριση.
ζαίικη τακτική.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Ίσως.AlienWay έγραψε: 03 Δεκ 2024, 14:23Στην καλύτερη περίπτωση, θα είναι ακόμη μια αθόρυβη.Πασιφάη έγραψε: 03 Δεκ 2024, 14:22Ο Ιαβέρης, είναι όντως γνώστης. Εγώ όπως είδες, δεν την ''σταύρωσα''. Θα ήθελα να της δώσω μια ευκαιρία. Αν είναι ένα ακόμη κομματικό σκουπίδι, θα φανεί. Ειδικά με το θέμα της οδικής ασφάλειας που είναι περίπλοκο. Βάσει των δεδομένων που έχουμε μέχρι σήμερα στο οδικό δίκτυο δε, θα είναι Ηράκλειος άθλος. Πίστεψέ με.AlienWay έγραψε: 03 Δεκ 2024, 14:06
Γι αυτό το θέμα είναι λάθος. Είναι η τύπισσα η πρώτη, ή η τελευταία που δεν γνωρίζουμε τι καπνό φουμάρει;
ζαίικη τακτική.
Εσύ ας πούμε ποιόν θα πρότεινες για τέτοιο απόλυτα σοβαρό πόστο;
Καλά, τώρα κάθεστε και συζητάτε για το κατά πόσον η θέση "Συντονιστής για θέματα Οδικής Ασφάλειας" είναι αργομισθία ή όχι;
Υπάρχει ΕΝΑΣ "προκάτοχος" που να έχει θεωρηθεί "επιτυχημένος"; Τί αρμοδιότητες και τί προϋπολογισμό έχουν οι υπηρεσίες ευθύνης της;
Θα ξεχάσουμε και πού ζούμε με το να παίρνουμε στα σοβαρά την κάθε μαλακία.
Υπάρχει ΕΝΑΣ "προκάτοχος" που να έχει θεωρηθεί "επιτυχημένος"; Τί αρμοδιότητες και τί προϋπολογισμό έχουν οι υπηρεσίες ευθύνης της;
Θα ξεχάσουμε και πού ζούμε με το να παίρνουμε στα σοβαρά την κάθε μαλακία.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Κανέναν γιατί η κρίση μου εξαρτάται από το ποιος είναι περισσότερο γνωστος στο κοινό και όχι από το βιογραφικό (όπου εκεί φαίνονται περισσότερα πράγματα).Πασιφάη έγραψε: 03 Δεκ 2024, 14:25Ίσως.AlienWay έγραψε: 03 Δεκ 2024, 14:23Στην καλύτερη περίπτωση, θα είναι ακόμη μια αθόρυβη.Πασιφάη έγραψε: 03 Δεκ 2024, 14:22
Ο Ιαβέρης, είναι όντως γνώστης. Εγώ όπως είδες, δεν την ''σταύρωσα''. Θα ήθελα να της δώσω μια ευκαιρία. Αν είναι ένα ακόμη κομματικό σκουπίδι, θα φανεί. Ειδικά με το θέμα της οδικής ασφάλειας που είναι περίπλοκο. Βάσει των δεδομένων που έχουμε μέχρι σήμερα στο οδικό δίκτυο δε, θα είναι Ηράκλειος άθλος. Πίστεψέ με.
Ας πούμε εκείνος ο δημοσιογράφος που κάποτε ασχολούνταν με τα στραβά και ανάποδα των ελληνικών δρόμων φαινόταν καλός... αλλά έγινε ήδη βουλευτής.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
O Τσιλιμίδης.AlienWay έγραψε: 03 Δεκ 2024, 14:27Κανέναν γιατί η κρίση μου εξαρτάται από το ποιος είναι περισσότερο γνωστος στο κοινό και όχι από το βιογραφικό (όπου εκεί φαίνονται περισσότερα πράγματα).
Ας πούμε εκείνος ο δημοσιογράφος που κάποτε ασχολούνταν με τα στραβά και ανάποδα των ελληνικών δρόμων φαινόταν καλός... αλλά έγινε ήδη βουλευτής.
Ένα Τσίλι κι ένα Μύδι κάνουν έναν Τσιλιμίδη.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Ε, καλό.Kauldron έγραψε: 03 Δεκ 2024, 14:28O Τσιλιμίδης.AlienWay έγραψε: 03 Δεκ 2024, 14:27Κανέναν γιατί η κρίση μου εξαρτάται από το ποιος είναι περισσότερο γνωστος στο κοινό και όχι από το βιογραφικό (όπου εκεί φαίνονται περισσότερα πράγματα).Πασιφάη έγραψε: 03 Δεκ 2024, 14:25
Ίσως.
Ένα Τσίλι κι ένα Μύδι κάνουν έναν Τσιλιμίδη.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Στον Κώστα τον Καββαθά αναφέρεσαι; Αυτός είναι πάνω από 80. Νομίζω δλδ.AlienWay έγραψε: 03 Δεκ 2024, 14:27Κανέναν γιατί η κρίση μου εξαρτάται από το ποιος είναι περισσότερο γνωστος στο κοινό και όχι από το βιογραφικό (όπου εκεί φαίνονται περισσότερα πράγματα).
Ναι, αυτόν .Πασιφάη έγραψε: 03 Δεκ 2024, 14:32Στον Κώστα τον Καββαθά αναφέρεσαι; Αυτός είναι πάνω από 80. Νομίζω δλδ.AlienWay έγραψε: 03 Δεκ 2024, 14:27Κανέναν γιατί η κρίση μου εξαρτάται από το ποιος είναι περισσότερο γνωστος στο κοινό και όχι από το βιογραφικό (όπου εκεί φαίνονται περισσότερα πράγματα).Πασιφάη έγραψε: 03 Δεκ 2024, 14:25
Ίσως.
Ας πούμε εκείνος ο δημοσιογράφος που κάποτε ασχολούνταν με τα στραβά και ανάποδα των ελληνικών δρόμων φαινόταν καλός... αλλά έγινε ήδη βουλευτής.![]()
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Μάλλον τον Άρη Σταθάκη σκεφτόσουν.AlienWay έγραψε: 03 Δεκ 2024, 14:39Ναι, αυτόν .Πασιφάη έγραψε: 03 Δεκ 2024, 14:32Στον Κώστα τον Καββαθά αναφέρεσαι; Αυτός είναι πάνω από 80. Νομίζω δλδ.AlienWay έγραψε: 03 Δεκ 2024, 14:27
Κανέναν γιατί η κρίση μου εξαρτάται από το ποιος είναι περισσότερο γνωστος στο κοινό και όχι από το βιογραφικό (όπου εκεί φαίνονται περισσότερα πράγματα).
Ας πούμε εκείνος ο δημοσιογράφος που κάποτε ασχολούνταν με τα στραβά και ανάποδα των ελληνικών δρόμων φαινόταν καλός... αλλά έγινε ήδη βουλευτής.![]()
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Ναι, και αυτόν . Αλλά αυτός νομίζω έγινε ήδη βουλευτής. Η κάνω λάθος;.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 195 Απαντήσεις
- 4063 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από georgebi
-