https://www.civitatis.com/blog/en/10-ol ... ays-world/
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μετρό Θεσσαλονίκης.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Re: Μετρό Θεσσαλονίκης.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
με χούφτες ενωμένες κατεβάζουν τα ψυχοφάρμακα
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- Οργισμένος
Δεν θα κυκλοφορησεις για πολυ ακομα ελευθερος εσυ. Θα σε παρουν ειδηση και θα σε μπουζουριασουν οι μπογιαδες των ψυχιατρειωνik_90 έγραψε: 30 Νοέμ 2024, 15:04Καλά τα λες... αυτά τα ανώμαλα, άφυλα καθίκια μέχρι και ΓΠΠ είναι διατεθειμένα να κάνουν, για να μην αναλάβει η πορτοκαλί κόμη στις 20 Ιανουαρίου. Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμη, αν δεν αναλάβει ο ηγέτης
20 Ιανουαρίου ρε φίλε, μέρα απελευθέρωσης όπου σε ΗΠΑ και όλον τον υπόλοιπο ελεύθερο και πολιτισμένο κόσμο, οι πολίτες θα μπορούν να ρίξουν τις μπαλωθιές τους για τη νίκη του πλανητάρχη![]()
Τράμπαρε, φέρε οπλοκατοχή και στην Ευρώπη, να γουστάρουμε, να σε κάνουμε εικόνισμα.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Για το ψυχιατρείο είναι οι ψηφοφόροι των democrats, δηλαδή άφυλα, κάθε είδους λοατκια, άτομα που βάζουν τραβέλια να χορεύουν και να διαβάζουν παραμύθια σε αθώα παιδάκια, μαυρολάτρες, φεμινίστριες, αντίχριστοι και εν γένει προδότες της φυλής τους. Δεν ντρέπεστε που, ενώ συντάσσεστε με τέτοια άτομα λέτε τους οπαδούς του Τραμπ, τρελούς;Οργισμένος έγραψε: 30 Νοέμ 2024, 19:18 Δεν θα κυκλοφορησεις για πολυ ακομα ελευθερος εσυ. Θα σε παρουν ειδηση και θα σε μπουζουριασουν οι μπογιαδες των ψυχιατρειων
“No idea is as absurd as the idea of progress.”
― Julius Evola, Revolt Against the Modern World
- Μαδουραίος
Δεν μας έδειξες όμως την φωτογραφία σου που εισαι στα τέσσερα με τον πατο τούρλα και να σκουπιζεις τα νερά.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 30 Νοέμ 2024, 18:56https://www.civitatis.com/blog/en/10-ol ... ays-world/![]()
Spoiler
- Οργισμένος
Ειναι χυδαιοι και ηλιθιοι μαζι.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Μαδουραίος
Πως παει η σχεση με τον Πακιστανο επιβητορα σου στην Σουηδια?Οργισμένος έγραψε: 30 Νοέμ 2024, 19:38Ειναι χυδαιοι και ηλιθιοι μαζι.
- Esperos
- Phorum.gr user: Esperos
Θα έρθω την άλλη βδομάδα να επιθεωρήσω το Μετρό και θα σου πω τις εντυπώσες μου και αν κάνεις λάθοςAlienWay έγραψε: 29 Νοέμ 2024, 13:24 Κάθε φορά που στη Θεσσαλονίκη γίνεται κάτι -έστω και μηδενικής πρακτικής χρησιμότητας- όλοι χαίρονται, βγάζουν τραγούδια για την πόλη, κλπ.
Ως άνθρωπος που κάθε βράδυ ξοδεύω στη γειτονιά μου 1- 1,5 ώρες για να βρω να παρκάρω (δεν υπερβάλλω) και που το σπίτι μου απέχει πολλά χιλιόμετρα από την πλησιέστερη στάση του μετρό, δεν κατανοώ τον ενθουσιασμό.
Να πεις ότι όταν σε καμιά 60ριά χρόνια επεκταθεί προς το αεροδρόμιο, ναι, τότε ίσως έχει κάποια πρακτική χρησιμότητα.
Να πεις ότι όταν σε 120 χρόνια πιάσει και τις βόρειες και δυτικές συνοικίες, τότε μάλιστα. Αλλά τότε, δε θα ζούμε.
Τώρα περιμέναμε 20 χρόνια... για να λέμε ότι έχουμε μετρό.
Αυτή η πόλη έχει μάθει να χαίρεται με το λίγο. Με τη μετριότητα.
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.
Δε θα καταλάβεις τίποτα έτσι. Θα καταλάβαινες αν το χρησιμοποιούσες για την καθημερινότητά σου, ή αν θα έβλεπες διευκόλυνση από αυτή τη σκοπιά.Esperos έγραψε: 30 Νοέμ 2024, 19:45Θα έρθω την άλλη βδομάδα να επιθεωρήσω το Μετρό και θα σου πω τις εντυπώσες μου και αν κάνεις λάθοςAlienWay έγραψε: 29 Νοέμ 2024, 13:24 Κάθε φορά που στη Θεσσαλονίκη γίνεται κάτι -έστω και μηδενικής πρακτικής χρησιμότητας- όλοι χαίρονται, βγάζουν τραγούδια για την πόλη, κλπ.
Ως άνθρωπος που κάθε βράδυ ξοδεύω στη γειτονιά μου 1- 1,5 ώρες για να βρω να παρκάρω (δεν υπερβάλλω) και που το σπίτι μου απέχει πολλά χιλιόμετρα από την πλησιέστερη στάση του μετρό, δεν κατανοώ τον ενθουσιασμό.
Να πεις ότι όταν σε καμιά 60ριά χρόνια επεκταθεί προς το αεροδρόμιο, ναι, τότε ίσως έχει κάποια πρακτική χρησιμότητα.
Να πεις ότι όταν σε 120 χρόνια πιάσει και τις βόρειες και δυτικές συνοικίες, τότε μάλιστα. Αλλά τότε, δε θα ζούμε.
Στα πλαίσια επίσκεψης, όλα καλά φαίνονται.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Δεν θέλω να σε αναστατώσω, αλλά αυτοί που στη λένε δεν είναι ψηφοφόροι των democrats (sic), ούτε εσύ είσαι οπαδός του Τραμπ.ik_90 έγραψε: 30 Νοέμ 2024, 19:24Για το ψυχιατρείο είναι οι ψηφοφόροι των democrats, δηλαδή άφυλα, κάθε είδους λοατκια, άτομα που βάζουν τραβέλια να χορεύουν και να διαβάζουν παραμύθια σε αθώα παιδάκια, μαυρολάτρες, φεμινίστριες, αντίχριστοι και εν γένει προδότες της φυλής τους. Δεν ντρέπεστε που, ενώ συντάσσεστε με τέτοια άτομα λέτε τους οπαδούς του Τραμπ, τρελούς;Οργισμένος έγραψε: 30 Νοέμ 2024, 19:18 Δεν θα κυκλοφορησεις για πολυ ακομα ελευθερος εσυ. Θα σε παρουν ειδηση και θα σε μπουζουριασουν οι μπογιαδες των ψυχιατρειων
Κάτι μυστήριοι τύποι είστε (είμαστε) από την θλιβερή εσχατιά της νότιας Ευρώπης
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- Esperos
- Phorum.gr user: Esperos
Πόση ώρα θες απ το σπίτι σου να πας με τα πόδια στον πλησιέστερο σταθμό;AlienWay έγραψε: 30 Νοέμ 2024, 20:01Δε θα καταλάβεις τίποτα έτσι. Θα καταλάβαινες αν το χρησιμοποιούσες για την καθημερινότητά σου, ή αν θα έβλεπες διευκόλυνση από αυτή τη σκοπιά.Esperos έγραψε: 30 Νοέμ 2024, 19:45Θα έρθω την άλλη βδομάδα να επιθεωρήσω το Μετρό και θα σου πω τις εντυπώσες μου και αν κάνεις λάθοςAlienWay έγραψε: 29 Νοέμ 2024, 13:24 Κάθε φορά που στη Θεσσαλονίκη γίνεται κάτι -έστω και μηδενικής πρακτικής χρησιμότητας- όλοι χαίρονται, βγάζουν τραγούδια για την πόλη, κλπ.
Στα πλαίσια επίσκεψης, όλα καλά φαίνονται.
Σημειωτέον, οι Θεσσαλονικείς, τις αποστάσεις τις βλέπουν σε "άλλη κλίμακα" από το πως τις βλέπουν οι χαμουτζήδες.
Το να περπατήσει ένας χαμουτζής 500 ή 1000 μέτρα, δεν το λέει πολύ.
Η απόσταση Πειραιάς Κορυδαλός, θεωρείται κοντινή ενώ μια αντίστοιχη στην Θεσσαλονίκη, θεωρείται ασύληπτη.
Φυσιολογικά, και εμείς αν πηγαίναμε στο New York , για να πας στον αδελφό σου (σε απόσταση Πειραιάς Κορυδαλός)
θα έπρεπε να πάρεις κάνα τραίνο και να πηγαίνεις τρεις ώρες.
Τώρα, αν κατέβεις με τα πόδια από σπίτι σου και μπες στο μετρό, το ότι σε 10 λεπτά θα είσαι στην άλλη άκρη, ε, κάτι είναι.
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.
40 λεπτά, αλλά δεν θέλω να πω πού μένω.Esperos έγραψε: 30 Νοέμ 2024, 20:09
Πόση ώρα θες απ το σπίτι σου να πας με τα πόδια στον πλησιέστερο σταθμό;
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Ναι, ψηφοφόροι δεν είμαστε, οπαδοί μία χαρά μπορούμε να είμαστε. Και σε οποιαδήποτε γωνιά της Δύσης μένεις, προφανώς σε ενδιαφέρει το ποιος θα βγει πρόεδρος, όχι μόνο στις ΗΠΑ, αλλά και σε όλες της δυτικές χώρες. Δες μόνο ότι με το που βγήκε ο Τράμπαρος, έκαναν πρώτη φορά αναφορά της λέξης woke (για να πουν ότι δεν είναι τέτοιοι, μάλιστα) Άδωνις και Πλεύρης τζούνιορ... που η ΝΔ ήταν πιο ντέμοκρατς πεθαίνεις...Beria έγραψε: 30 Νοέμ 2024, 20:05 Δεν θέλω να σε αναστατώσω, αλλά αυτοί που στη λένε δεν είναι ψηφοφόροι των democrats (sic), ούτε εσύ είσαι οπαδός του Τραμπ.
Κάτι μυστήριοι τύποι είστε (είμαστε) από την θλιβερή εσχατιά της νότιας Ευρώπης
“No idea is as absurd as the idea of progress.”
- Ληστοσυμμορίτης
πάντως οι νέοι είναι επιφυλακτικοί, τα καλά μας τα παπούδια είναι μέσα και κόβουν βόλτες, π.χ. οι 70δες λένε ας μπω μετρό και ας πεθάνω από τα 30 μου το περίμενα.
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 199 Απαντήσεις
- 5446 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
-