!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ιστορικό ρεκόρ θερμοκρασιών στον κοσμο
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Re: Ιστορικό ρεκόρ θερμοκρασιών στον κοσμο
Αν δεν αλλάξει κάτι τότε θα έχουμε πάρα πολύ νερό στα δυτικά!!!
Πάρτε βάρκες!!!
Πάρτε βάρκες!!!
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
και κέντρική Μακεδονία, ειδικά την Κυριακή.taliban έγραψε: 27 Νοέμ 2024, 19:34 Αν δεν αλλάξει κάτι τότε θα έχουμε πάρα πολύ νερό στα δυτικά!!!
Πάρτε βάρκες!!!
Αττική να δούμε πόσο θα ρίξει.
Καλό ξεκίνημα χειμώνα πάντως και απ'οτι δείχνουν τα μοντέλα θα έχει και συνέχεια μέχρι τουλάχιστον 9-10 του μήνα.
Βροχερό με πτώση θερμοκρασίας όπως παλιά.
Τα τελευταία δύο χρόνια ο Δεκέμβριος έμπαινε με......θερμές εισβολές.
Καλό ξεκίνημα χειμώνα πάντως και απ'οτι δείχνουν τα μοντέλα θα έχει και συνέχεια μέχρι τουλάχιστον 9-10 του μήνα.
Βροχερό με πτώση θερμοκρασίας όπως παλιά.
Τα τελευταία δύο χρόνια ο Δεκέμβριος έμπαινε με......θερμές εισβολές.
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Ας γεμίσουμε δεξαμενές... Αναμένονται ισχυρές βροχές.
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
To 1991 o Νοέμβριος είχε 6 μέρες πάνω από 20 βαθμούς και το 1990 7. Φέτος είχε 11. Αντίστοιχα αποτελέσματα θα πάρεις όπου και να βάλεις το όριο, για τον απλούστατο λογο ότι όντως ήταν αυξημένη η μέση θερμοκρασία, δεν το φαντάζονται όλοι, ηλιθια, τις πράξεις κανουν.hellegennes έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 00:17Όπως το 1987, το 1988, το 1989, το 1990, το 1991, το 1995, το 1996 και τόσα άλλα έτη. Μια χαρά.
Σαν σήμερα το 1991 έκανε 24 βαθμούς:
To 1990 ο Νοέμβριος ξεκίνησε με 27 βαθμούς και έφτασε ξανά στους 22°C προς το τέλος:
Έλα, πες. Από ποια βόρεια χώρα ήρθες; Αποκλείεται να ζούσες τόσα χρόνια στην Ελλάδα.
- hellegennes
Τι λες, μωρή βλαμμένη; Κανένα νούμερο από όσα έβαλες δεν ισχύει.foscilis έγραψε: 27 Νοέμ 2024, 23:26To 1991 o Νοέμβριος είχε 6 μέρες πάνω από 20 βαθμούς και το 1990 7. Φέτος είχε 11. Αντίστοιχα αποτελέσματα θα πάρεις όπου και να βάλεις το όριο, για τον απλούστατο λογο ότι όντως ήταν αυξημένη η μέση θερμοκρασία, δεν το φαντάζονται όλοι, ηλιθια, τις πράξεις κανουν.hellegennes έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 00:17Όπως το 1987, το 1988, το 1989, το 1990, το 1991, το 1995, το 1996 και τόσα άλλα έτη. Μια χαρά.
Σαν σήμερα το 1991 έκανε 24 βαθμούς:
To 1990 ο Νοέμβριος ξεκίνησε με 27 βαθμούς και έφτασε ξανά στους 22°C προς το τέλος:
Έλα, πες. Από ποια βόρεια χώρα ήρθες; Αποκλείεται να ζούσες τόσα χρόνια στην Ελλάδα.
Κυριολεκτικά, και τα τρία νούμερα λάθος είναι. Για την ιστορία, φέτος τον Νοέμβριο μόνο 2 μέρες ήταν πάνω από 20 βαθμούς: οι πρώτες δύο. Το '90 ήταν 5 μέρες, το '91 ήταν 3 (οριακά).
Δεν έχω πάει καν σε πιο πρόσφατες χρονιές. Τον Νοέμβριο του 2000 είχαμε 8 μέρες πάνω από 20 βαθμούς. Μέχρι 26°C έφτασε. Το 2010 είχαμε 9 μέρες πάνω από 20 βαθμούς, ως τους 24°C. to 2013 10 μέρες...
Ο μέσος όρος, ηλίθια, επηρεάζεται προς τα κάτω από κάποιες εξαιρετικά κρύες χρονιές που είχαμε την τελευταία δεκαετία. Το 2011 ήταν απίστευτα κρύος ο Νοέμβριος στην Θεσσαλονίκη, έκανε θερμοκρασίες Ιανουαρίου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Tελειωσε και το παραμύθι της λειψυδρίας, να δω το άλλο θα βρουν για να τρομοκρατούν τους λαούς. Νοέμβρη Ολντ σκουλ από παλιά. Στο εξωτερικο ακούς μόνο για χιόνια.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Εχουν βγει οι βροχολάγνοι του πχορουμ με ανοιχτα ταπεράκια στο μπαλκονι τους και καζάνια στην ταρατσα τους για μαζεψουν νερό για να εχουν. Μην κοροϊδευεις, ειναι σοβαρα τα πραγματαΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 30 Νοέμ 2024, 18:38 Tελειωσε και το παραμύθι της λειψυδρίας, να δω το άλλο θα βρουν για να τρομοκρατούν τους λαούς. Νοέμβρη Ολντ σκουλ από παλιά. Στο εξωτερικο ακούς μόνο για χιόνια.
- Libre arbitre
Επιτέλους πρωτοβροχια, έστω και τέλη Νοεμβρίου. Μαζί με μετρό στην Θεσσαλονίκη. Τι άλλο να θέλουμε πια; 
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Για να σταματήσετε την κλαψα?Libre arbitre έγραψε: 30 Νοέμ 2024, 19:22 Επιτέλους πρωτοβροχια, έστω και τέλη Νοεμβρίου. Μαζί με μετρό στην Θεσσαλονίκη. Τι άλλο να θέλουμε πια;![]()
Έλα ντε. Αλλά δεν σας φοβάμαι, κάτι θα βρείτε
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Στην ανηφόρα στην εθνική πριν την Μαλακάσα έγινε λίμνη , λίμνη σε ανηφόρα ρε , έγινε υποβρύχιο το μηχανάκι 
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
- hellegennes
Πρωτοβρόχια λέει ο άλλος ενώ τον Σεπτέμβριο έριξε στην Θεσσαλονίκη 83% πάνω από τον μέσο όρο 30ετίας.Libre arbitre έγραψε: 30 Νοέμ 2024, 19:22 Επιτέλους πρωτοβροχια, έστω και τέλη Νοεμβρίου. Μαζί με μετρό στην Θεσσαλονίκη. Τι άλλο να θέλουμε πια;![]()
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Libre arbitre
Ναι, το θυμήθηκα, τον Σεπτέμβριο έβρεξε αρκετές μέρες προς το τέλος του μηνα αλλά δεν κράτησε πολύ και μου ξεράθηκαν οι δύο γλάστρες που είχα τον Οκτώβριο, ο οποίος Οκτώβριος έκλεισε ως ο δεύτερος πιο άνομβρος των τελευταίων 123 χρόνων.hellegennes έγραψε: 30 Νοέμ 2024, 22:45Πρωτοβρόχια λέει ο άλλος ενώ τον Σεπτέμβριο έριξε στην Θεσσαλονίκη 83% πάνω από τον μέσο όρο 30ετίας.Libre arbitre έγραψε: 30 Νοέμ 2024, 19:22 Επιτέλους πρωτοβροχια, έστω και τέλη Νοεμβρίου. Μαζί με μετρό στην Θεσσαλονίκη. Τι άλλο να θέλουμε πια;![]()
![]()
![]()
![]()
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Libre arbitre την 30 Νοέμ 2024, 22:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- hellegennes
Τι εννοείς «δεν κράτησε πολύ»; Δεν είναι αρκετή βροχή η σχεδόν διπλάσια από τον μέσο όρο 30ετίας; Τον Οκτώβριο δεν έβρεξε καθόλου, αλλά τι πρωτοβρόχια και σαχλαμάρες όταν έριξε τόσο νερό τον Σεπτέμβριο ήδη;Libre arbitre έγραψε: 30 Νοέμ 2024, 22:48Τον Σεπτέμβριο έβρεξε κάποιες μέρες προς το τέλος του μηνα αλλά δεν κράτησε πολύ και μου ξεράθηκαν οι δύο γλάστρες που είχα τον Οκτώβριο.hellegennes έγραψε: 30 Νοέμ 2024, 22:45Πρωτοβρόχια λέει ο άλλος ενώ τον Σεπτέμβριο έριξε στην Θεσσαλονίκη 83% πάνω από τον μέσο όρο 30ετίας.Libre arbitre έγραψε: 30 Νοέμ 2024, 19:22 Επιτέλους πρωτοβροχια, έστω και τέλη Νοεμβρίου. Μαζί με μετρό στην Θεσσαλονίκη. Τι άλλο να θέλουμε πια;![]()
![]()
![]()
![]()
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση