!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εξελιξεις στην Γεωργία
Re: Εξελιξεις στην Γεωργία
Δεν ειναι ολοι πουτινοπληκτοι δνα μου. Ουτε ολοι θελουν να γινουν Λευκορωσια 
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Ας μη ψήφιζαν την ίδια κυβέρνηση τότε.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 30 Νοέμ 2024, 11:32 Δεν ειναι ολοι πουτινοπληκτοι δνα μου. Ουτε ολοι θελουν να γινουν Λευκορωσια![]()
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
- dna replication
- dna replication
στην Ουκρανία βρέθηκε λύση: απαγορεύτηκε το κυβερνών κόμμαΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 30 Νοέμ 2024, 11:36Ας μη ψήφιζαν την ίδια κυβέρνηση τότε.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 30 Νοέμ 2024, 11:32 Δεν ειναι ολοι πουτινοπληκτοι δνα μου. Ουτε ολοι θελουν να γινουν Λευκορωσια![]()
![]()
https://twitter.com/Zlatti_71/status/18 ... 2886570081
- dna replication
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 30 Νοέμ 2024, 11:32 Δεν ειναι ολοι πουτινοπληκτοι δνα μου. Ουτε ολοι θελουν να γινουν Λευκορωσια![]()
άκου θράσος..! πορτοκαλί εξέγερση τώρα!
"It is extremely offensive to be blackmailed by some of the European politicians and bureaucrats..."
"We are not going to enter the European Union by begging and standing on one leg... but to join the European Union with dignity... with a functioning democratic system and a strong economy.
Georgia & PM Kobakhidze have suspended negotiations until the end of 2028
Georgia & PM Kobakhidze have suspended negotiations and showed ´the middle finger´ to the EU
https://rumble.com/v5ue0aq-georgia-and- ... iddle.html

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dna replication την 30 Νοέμ 2024, 12:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ε τοτε και στην Ελλαδα ας μην κανουν διαδηλωσεις επειδη ψηφισαν ΚουλακοΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 30 Νοέμ 2024, 11:36Ας μη ψήφιζαν την ίδια κυβέρνηση τότε.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 30 Νοέμ 2024, 11:32 Δεν ειναι ολοι πουτινοπληκτοι δνα μου. Ουτε ολοι θελουν να γινουν Λευκορωσια![]()
![]()
Ας υπηρετουν τα συμφεροντα του Πουτιν με dignity, στα παπαρια μας
- dna replication
dna replication έγραψε: 31 Οκτ 2024, 15:52Borrell openly gave Georgia an ultimatum to join the EU – to repeal laws on family values and foreign agents – Sputnik
- dna replication
καλωσήρθε ο πρώτος πάντως
- dna replication
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 30 Νοέμ 2024, 12:26 Ας υπηρετουν τα συμφεροντα του Πουτιν με dignity, στα παπαρια μας
dna replication έγραψε: 13 Νοέμ 2024, 00:18 Election interference?
- Senior lawmakers from Germany, France, Poland, Lithuania, Latvia, Estonia, Sweden, Finland came to Georgia to instigate the opposition to contest the election results.
- The deeply divided societies between the EU and Russia are forced to choose between "us" and "them", and they must choose "correctly".
- The Georgian government is not even "pro-Russian", they merely do not want to be used as a pawn by becoming a frontline against Russia (like Ukraine).
- Imagine the uproar if Russian or Chinese officials would show up in the capital of other countries to contest their election results - with such an obvious bias. What are the rules of election interference?
https://twitter.com/edthetechie/status/ ... 8613367281
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ μαζικές διαδηλώσεις ενάντια στον Κούλη για να κάνει ξανά εκλογες; Δε νομίζω.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 30 Νοέμ 2024, 12:25Ε τοτε και στην Ελλαδα ας μην κανουν διαδηλωσεις επειδη ψηφισαν ΚουλακοΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 30 Νοέμ 2024, 11:36Ας μη ψήφιζαν την ίδια κυβέρνηση τότε.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 30 Νοέμ 2024, 11:32 Δεν ειναι ολοι πουτινοπληκτοι δνα μου. Ουτε ολοι θελουν να γινουν Λευκορωσια![]()
![]()
![]()
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
- dna replication
το αντίστοιχο θα ήταν να έστελναν η Ρωσία ή η Κίνα τους πρεσβευτές τους στο Συνταγμα στους αγανακτισμένουςΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 30 Νοέμ 2024, 12:57Κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ μαζικές διαδηλώσεις ενάντια στον Κούλη για να κάνει ξανά εκλογες; Δε νομίζω.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 30 Νοέμ 2024, 12:25Ε τοτε και στην Ελλαδα ας μην κανουν διαδηλωσεις επειδη ψηφισαν Κουλακο![]()
![]()
να κάνουν δηλώσεις συμπαράστασης στον αγώνα για δικαιοσύνη, και να προειδοποιήσουν την κυβέρνηση να μην τους ακουμπήσει
-
Chupacabra
Για τους δαπιτάμπουρες αυτά είναι ψιλά γράμματα.dna replication έγραψε: 30 Νοέμ 2024, 14:20το αντίστοιχο θα ήταν να έστελναν η Ρωσία ή η Κίνα τους πρεσβευτές τους στο Συνταγμα στους αγανακτισμένουςΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 30 Νοέμ 2024, 12:57Κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ μαζικές διαδηλώσεις ενάντια στον Κούλη για να κάνει ξανά εκλογες; Δε νομίζω.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 30 Νοέμ 2024, 12:25
Ε τοτε και στην Ελλαδα ας μην κανουν διαδηλωσεις επειδη ψηφισαν Κουλακο![]()
![]()
να κάνουν δηλώσεις συμπαράστασης στον αγώνα για δικαιοσύνη, και να προειδοποιήσουν την κυβέρνηση να μην τους ακουμπήσει
- dna replication
"We heard Prime Minister Kobakhidze's statement that Georgia is not interested in following the path of integration into the EU in the next 4 years. Of course, this is extremely sad"

According to him, the ambassador has long been making statements in favor of the opposition and against the Georgian government, which violates the Vienna Convention.
https://t.me/ZradaXXII/38085
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 1709 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-