Ο Λοξίας , λέει, πως ήσουν η γκουβερνάντα του Ραμσή.
Μίλησέ μας για τις κατακτήσεις σου και τον μεγάλο έρωτά σου, τότε.
Ο Λοξίας , λέει, πως ήσουν η γκουβερνάντα του Ραμσή.
ενω ειναι τοσο απλο
Δεκτόν.Λεβεντάνθρωπος.Fata_Morgana έγραψε: 29 Νοέμ 2024, 16:16Καρράς.
Θα πνίξω τον πόνο μου -κυριολεκτικά- στα τσίπουρα.
Στύξ έγραψε: 29 Νοέμ 2024, 16:29Θα πνίξω τον πόνο μου -κυριολεκτικά- στα τσίπουρα.
Ψιλοκάκωση στον υπερακάνθιο τένοντα , την είχα πάθει πιο σοβαρά και πριν πολλά χρόνια ,και πέρασε με φυσιοθεραπείες+ ασκήσεις.
Δεν είναι κάτι σοβαρό ,θα περάσει, αλλά : ου γαρ έρχεται μόνον το γήρας...
Είχα γαμησει πολύ κόσμοΠασιφάη έγραψε: 29 Νοέμ 2024, 16:23Ο Λοξίας , λέει, πως ήσουν η γκουβερνάντα του Ραμσή.![]()
Όταν ηταν ο Βασίλης στη ζωή μου δεν υπήρχε ο ΜπισμπικαροςΠασιφάη έγραψε: 29 Νοέμ 2024, 16:26Δεκτόν.Λεβεντάνθρωπος.
Αλλά...ένας ΜΠΙΣΜΠΙΚΑΡΟΣ θα έκανε μια κάποια διαφορά κοπελιά. Στο φαίνεσθαι. Έλεος κάπου..![]()
ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιουν 2024, 00:37
Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
Κρίμα ρε μλκ. Διότι θα τον είχε η πάρτη σου και όχι η Βανδή.Fata_Morgana έγραψε: 29 Νοέμ 2024, 16:35Όταν ηταν ο Βασίλης στη ζωή μου δεν υπήρχε ο ΜπισμπικαροςΠασιφάη έγραψε: 29 Νοέμ 2024, 16:26Δεκτόν.Λεβεντάνθρωπος.
Αλλά...ένας ΜΠΙΣΜΠΙΚΑΡΟΣ θα έκανε μια κάποια διαφορά κοπελιά. Στο φαίνεσθαι. Έλεος κάπου..![]()
![]()
Έχεις μπλέξει με παραθρησκευτικες οργανώσεις;ksk έγραψε: 29 Νοέμ 2024, 16:19Κρατάει τον Στύλο σε αρμονια.Νετο Γκουερινο έγραψε: 29 Νοέμ 2024, 16:06Τι σημαίνει φύλακας των ροών;ksk έγραψε: 28 Νοέμ 2024, 15:52 Αφου διευκρινήσω ότι στο θέατρο αυτού το πεδίο καλό είναι να βουτας ως ηθοποιός ξέροντας ότι αυτό είναι απλά ένας ρόλος και όχι ως θεατής...αχαχαχαχα
Λοιπόν ναι , είμαι με τον Φύλακα των ροών , τον Φύλακα Άγγελο μου...
Τωρα τι ονομάζετε Έρωτα...
Πασιφάη έγραψε: 29 Νοέμ 2024, 16:23Ο Λοξίας , λέει, πως ήσουν η γκουβερνάντα του Ραμσή.![]()
Ξέρεις εσυ καλλίτερα πότε γαμηθήκαμε. Αρκεί.
εχω ινσαιντ ινφο απο την γιαγια με την ασπρη περουκα
ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιουν 2024, 00:37
Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
Εγώ νομίζω πως θυμάσαι, απλά δεν θέλεις να μεταφέρεις τα ''ανείπωτα'' και να σε χλευάζει ο Λοξίας και μεις οι υπόλοιποι.Νετο Γκουερινο έγραψε: 29 Νοέμ 2024, 16:34Είχα γαμησει πολύ κόσμοΠασιφάη έγραψε: 29 Νοέμ 2024, 16:23Ο Λοξίας , λέει, πως ήσουν η γκουβερνάντα του Ραμσή.![]()
Μόνο αυτό θυμάμαι